Et år siden

semlor-2

^^^ For et år siden passede en masse søde mennesker min blog, mens jeg var i Thailand. Bl.a. Ditte fra The Food Club, der bød på de lækreste semlor (svenske fastelavnsboller). Sådan en kunne jeg godt spise lige nu.^^^

Er det bare mig eller har denne første uge af februar været noget nær magisk? Sne, sol, lyserød himmel morgen og aften og dage, der pludselig føles markant længere. Og ikke mere mudder, som jeg ellers brokkede mig gevaldigt over her.

Jeg er helt revet med af det og fuld af energi og overskud. Meget uvant for februar, der plejer at være den måned hvor jeg tærer på de allersidste vinterreserver af ‘seen lyst på tingene’ og bare glæder mig til forår, mens jeg trøstespiser fastelavnsboller.

Har I også fået vinterkuller den sidste uges tid?

Sidste år tilbragte jeg broderparten af februar i Thailand og det gjorde godt. Det fik mig til at glæde mig mægtigt til Dubai lige om lidt, da jeg sad og kiggede sidste års februarferiebilleder igennem i går, da jeg forberedte dette indlæg.

Rigtig god weekend lige om lidt alle I fine!

ENGLISH RECAP: My february a year ago.

SAMSUNG CSC

^^^ Søde, sunde Sofie gæstebloggede hendes opskrift på lækre chokorug.^^^

HOMESICK1

^^^ HOMESiCK-pigerne delte et virkeligt sejt DIY betonfad, som jeg har tænkt på at lave lige siden. Det må jeg se at få gjort noget ved!^^^

20000101_0690x_zpsc1428f22

^^^ Og Linda fra Simpel Dagbog delte en noget så fin og grøn guide til København.^^^

Fødselsdag_1

^^^ Andrea Elisabeth Rudolph fortalte om fødselsdagsminder.^^^

DSC_0414_zps368ef11b

^^^ Jeg kom hjem igen efter 12 dejlige dage i Thailand.^^^

thai27_zpsbe4fca61

^^^ I fik et postkort fra helt igennem fantastiske Koh Lipe.^^^

dress8_zps990e3c7f

^^^ Min feriekjole i aktion.^^^

lanta1_zpsc7c56ab9

^^^ Jeg sendte endnu et postkort fra dejlige Thailand.^^^

smut3_zps6f3d5496

^^^ Og delte Små ting vel hjemme igen.^^^

fastelavnsbolle8_zps33dc199c

^^^ Bagte virkeligt gode fastelavnsboller.^^^

sunday5_zpsf5a2d83b

^^^ Og skiftede bikinien ud med vinterantrækket.^^^

klein1_zps9a9ac45c

^^^ Delte flere Små ting. Hvor jeg bl.a. fortalte om, at jeg skulle flytte til ovenviste huse.^^^

dingo1

^^^ Fejrede Pennys 3-års fødselsdag. Advarsel: Indlægget her er fuldt af nuttede hvalpebilleder.^^^

white2_zpsdbd5b838

^^^ Og så sluttede jeg februar af med at hoppe i ny, hvid frakke – der stadig bruges flittigt – høje hæle og en taske eller to ;).^^^

 

(Visited 1.608 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Tænkt en gang, at du fejrede Pennys 3 års fødselsdag sidste år! Hvor er tiden bare gået hurtigt. Synes kun lige, at du har fået hende med dig hjem, altså.

  Hehe jeg lagde godt mærke til, at der faktisk er flere billeder, hvor du har to tasker over skulderen ;)

  1. Har det på helt samme måde. Kan ikke forstå at hun bliver 4 lige om lidt…

   Ja, det er lidt min ting ;)

 2. Du har fuldstændigt ret. Vejret har virkelig hjulpet på humøret! Det er vidunderligt hvad en smule solstråler kan gøre for energiniveauet og velværet generelt. Mere af dét, tak (:

  Er ret så vild med det sidste billede, men hvordan undgår man dog forfrysninger på tæerne i vintertemperaturer?

 3. Elsker disse tilbageblik. Det er sejt så meget man kan huske :) Og du har fuldstændig ret mht. februar; hvor januar var utrolig grå og lang at komme igennem, så er februar allerede ret magisk :)
  Forøvrigt, på dine utallige positive anbefalinger, så har jeg netop bestilt mit første Rudolph Care produkt. Glæder mig til at modtage det og give min hud lidt ekstra kærlighed i disse kolde måneder :)