Små ting

{Efterårshavregrød med æble, mandel og karamel}

Lidt rare glimt fra den forgangne uge, der var rigtig god ved mig. Det lader det også til at denne bliver. Den kunne i alle tilfælde ikke være startet bedre. Blev vækket af Penny kl. 6.27 (apropos dette indlæg) sharp og hun er det bedste og mest nænsomme vækkeur, omend helt uden muligheder for at snooze. Ud på løbetur med gode ben (ikke en selvfølge har ofte trætte ben på morgenløbeture) og masser af overskud og bedste tid længe. Og så hjem i bad, hvor der var fuld tryk på vandet (heller ikke en selvfølge i det charmerende gamle byggeri jeg residerer i) efterfulgt af ovenviste grød med karamel på. D.E.J.L.I.G.T. Og i aften skal jeg have søde Mie til middag og hun har bestilt chili sin carne, så er sikker på at dagen også slutter mægtigt.

Må jeres mandag også blive fin! Kig ind senere i dag hvor der er den lækreste adventskalender fra Rudolph Care på højkant, som man kan forkæle sig selv med eller forære til en man holder af :)

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made me smile a little more the past week. Morning porridge with caramel and apples, lights and pumpkins (and puppy) in my back yard, roses from a friend, home office currently and one of my favorite perfumes for this time of year.

{Havehygge – nu med lyskæde. Kan fås her. Lyskæden altså, havehyggen må man selv sørge for}

{Fine blomster fra min mors søde veninde}

{Hjemmekontoret – nu med hylder}

{Stella i ny, fin æske, men samme gode duft. Bliver aldrig træt af den og Balenciagas Paris}

(Visited 1.151 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Det lyder til at blive en god dag! :)
  Dit hjemmekontor ser virkelig fint ud – god inspiration! Jeg drømmer selv om hvordan mit skal se ud, når vi indenfor de kommende måneder flytter i noget større.

 2. Hylderne – hvor er de fra – andre har spurgt på instagram, men nu prøver jeg her?

 3. Så fin efterårshygge, når det er bedst. Er ret betaget af dit billede af den der rose. Det er jo i bund og grund bare en rose, men den er virkelig smuk (:

 4. Ej, hvor set det fint ud med hylder I hjemmekontoret;-) Det er dog lidt svært at se, hvordan det der ud I sin helhed – vil det være mullet med et billede, der viser det?

 5. Uhm, den kombination laver jeg også ofte – så lækkert!

  Et lidt sjovt spørgsmål: Bogen How to be Parisian, kan den anbefales? Min søster er meget begejstret for Paris og drømmer om at flytte dertil og arbejde inden for modebranchen, så tænkte, at den måske kunne være en god julegave til hende :)

  1. Den er rigtig fin og finurlig og ret så ironisk og skæg. Så synes den er en rigtig fin julegave. Men det er altså ikke stor, stor litteratur eller en fabelagtig læseoplevelse, bare så der ikke er nogen, der føler sig snydt :)

   1. Tænker bogen som en hyggelig ekstra-gave, så det lyder til, at den passer perfekt til formålet :) Tak for svar!

 6. God eftermiddag! Mon jagten på en lyskæde slutter her? Det er i hvert fald en meget pæn en af slagsen på det næstøverste billede. Mit spørgsmål er lige hurtigt, for det kan godt være lidt svært at se, om lyset er varmt? Hvis den hænger indendørs og bruges som den eneste lyskilde i et lokale, er det nemlig rarest. Kh. Sofie