Små ting

{Hele efterårsfarveladen rullet ud på en sjælden solskinsdag}

Jeg havde faktisk ikke troet, at det ville blive helt så stort et hit, men hold nu op hvor jeg nyder at arbejde hjemmefra. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg på sigt skulle have en kontorplads et sted og det overvejer jeg såmænd også stadig. Men indtil da så fungerer det faktisk overraskende godt på hjemmekontoret. Ikke nok med at her er verdens bedste kontorhund og bedre kaffe end jeg er vant til fra min gamle arbejdsplads (sorry Noise, savner dog søde kollegaer i frokostpausen), så får jeg også lov til at spendere langt mere tid hjemme end jeg er forvent med og det er altså lige noget for en hjemmekartoffel som mig.

Til gengæld har jeg så stort set været ude på den ene eller anden måde eller haft gæster hver aften de seneste par uger og det kombineret med arbejdsdage hjemme, har vist sig at være en ret perfekt blanding for én der er lige dele hjemmehyggefis og ekstremt ekstrovert.

Men nok snak om min navle, her er små, rare glimt fra den forgangne uges tid både ude og hjemme :)

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made the past week a little more fun. Stellar autumn colors on a rare sunny day, a chocolate cake with Bounty-vibes, pork roast sliders, my bff, favorite coffee grand crus, curling up inside with loads of candles and the pretty yet rustic table and chairs at a friends house.

{Bagte Bounty-kage til Tv-avisen (se indslaget her), opskriften kommer senere denne uge}

{Glad type i striber}

{Mini-flæskestegssandwich til julefrokost med Pandora hos Piil & Co. i Dyrehaven. Ret så lækkert, ret så hyggeligt}

{Bedste venner}

{Indendørshygge med stearinlys}

{Mine favorite grand crus (der passer med yndlingsfarver, skægt nok) fra Nespresso: Maragogype, Dulsao, Rosabaya og Bukeela. Hvilke er jeres favoritter? }

{Sofies fine bord (herfra) og cool stole}

(Visited 625 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Forstår dig SÅ godt:-)
  Jeg overvejer også, om jeg skal flytte ud i byen med kontoret eller fortsætte herhjemme. Nu har jeg jo to små hundehvlpe p.t., så intil videre bliver det hjemmefra, men på sigt, har ekstroverte mennesker altså brug for mere socialt end det to Vattotter kan give hen over en dag;-)

 2. Jeg så lige klippet fra TV-Avisen, og hvor var det fint altså! Tillykke med det hele!

  Kh Maria

 3. Uhhhh den der Maragogype har jeg da vist ikke prøvet, den skal da prøves, ellers har jeg sjovt nok de samme favoritter plus volluto varianten.
  Ps det var et meget fint indslag der var blevet lavet om dig i tv avisen, sad og ventede på det og det kom selvfølgelig til sidst;) Du tager dig meget godt ud på tv:)

 4. Hold da op, er det øverste billede ikke et par dage gammelt allerede? Eller er I bare sindsygt heldige i Brønshøj? I Odense er det er i hvert fald ikke flere oaser der ser sådan ud længere. Vi kører den rå og minimalistiske stil herovre nu ;)

  Glæder mig til opskriften på den der kage. Begyndte allerede at savle mens jeg så indslaget i går aftes hehe (:

  1. Haha… dejligt at være mundvandsfremkaldende ;) Det er præcis en uge gammelt det første billede :)

 5. Du får mig til at drømme om en hjemmearbejdsplads. Det fungerer i hvert fald godt, når man kan gøre tingene derhjemme i et roligt tempo :) Det får jeg dog også rig mulighed for, nu når eksaminerne venter lige om hjørnet…

  Og sikke fine lykkeglimt. Jeg knuselsker billedet af dig og din bedste ven, side om side :)

 6. Åh, hvor jeg savner at se sådan en blå himmel som på det første billede! Lige sådan et efterår skal være. Dine små ting er i øvrigt altid et hit her. Jeg har i hvert fald aldrig oplevet at være i dårligt humør efter at have kigget ind her :)

 7. Har netop fået nogle af de nye editions hjem fra nespresso – den med hasselnød er ret så god her om eftermiddagen, hvor man har lyst til lidt sødt (:

 8. Volluto, caramelito til hjemmekontoret tilsat skrivebordshund, der kigger hundetv fra 1.sals arbejdsværelsets vindue og højlydt meddeler sin utilfredshed med nabolagets katte, mens undertegnede er fordybet I bøgerne og powerpoints …en af flugtlinjerne er Nespressos chokolader…. Og når man er fifty fifty på introvert og ekstrovert, så holder hjemmekontor bare totalt

 9. Altså nu drikker jeg jo altid kaffe med (mandel)mælk så mine favoritter er de stærke af dem. Jeg ligger i sengen pt. Så navnene kan jeg ikke lige men den lilla kapsel, den sorte, grønne og lysebrune er favoritterne her. Jeg er også tosset med den limited Cubania og i dag har jeg lige smagt deres ene af tre julevarianter; chocolate mint. Seriøst et hit du bliver NØDT til at prøve Emily!! Mums i min kaffetørstende mund! :D jeg elsker min nespresso maskine <3

  1. Hahah… Nespresso-love all the way ;) Jeg har også lige prøvet choco-mint og giver dig helt ret! Den er SÅ lækker :)

 10. Elsker dine små ting, det får en til sådan at nyde de små hverdagsøjeblikke :)
  Synes det er specielt fint det med din bedste ven, jeg er så heldig selv at have to af sådanne nogle frækheder, godt nok lidt mindre og så siger de miav ;)

  Hvad er det forresten nogle sko du har på på det billede??? De er så fine :)