Små ting

{Egernkigning. Nænner næsten ikke at reparere det hul}

Som jeg skrev i går, er jeg virkelig ved at være på fuldt juleblus og er mere end startet på diverse decemberforberedelser. Og I kan tro, at jeg også glæder mig til at jule her på bloggen. Der skal nok også komme en masse af det sædvanlige, men også en del julerier, herunder adventskalender, julegaveidéer og opskrifter på julegodter.

Den seneste uge var rigtig, rigtig god. Den bød på masser af festligheder og middage ude og tilmed en tur til Århus sammen med søde bloggerpiger, for at deltage i åbningen af Minimums nye concept store. Og så blev der også rum til at trække vejret lidt. Jeg føler mig mere afslappet og i ro, end jeg har gjort i umindelige tider og det er rart. Rigtigt rart.

Jeg håber, at I får en dejlig uge :)

Ps. Der er kun en måned til jul i dag. Juhuuu!

ENGLISH RECAP: The little things that got me smiling this past week. My dog watching squirrels through a hole in our fence, candy, plants for Christmas decorations, perfect black dress, carnations and glitter, a cool, new concept store, pretty spring colors + prints and my pup’s new collar.

{Bland-selv-slik. Enough said}

{Elementer til adventskrans}

{Denne her kjole fra Kokoon. Helt perfekt}

{Nelliker og glimmer bliver jeg aldrig træt af}

{Minimums nye, cool concept store på Strøget i Århus}

{Og fine farver og print på samme Minimums forårskollektion. Får mig til at længes efter sol og sommer. Og en lille ferie til de varme lande}

{Nogens nye halsbånd (+ egernkigning fortsat)}

(Visited 839 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Uhh – jeg er også startet for fulde blus på julehyggen! :) Glæder mig til at se, hvad du finder på herinde i december :) Hvis jeg må ønske mig noget (måske ikke lige i december, men nu hvor den er lige om hjørnet, så må man forhåbentlig godt ønske sig ting) så savner jeg lidt meat-free monday indlæggene – de var en dejlig inspiration på madfronten, når man ikke er den store kødspiser :)

 2. Sikke en fin julegave! Jeg ville elske at vinde de smukke smykker fra Skagen.
  – Og mange tak for en fantastisk blog! Det er virkelig en kæmpe inspiration for mig.

 3. Ved det, ved det, ved det men jeg nægter at hente den store kasse med julepynt før den 1. December!! :-)
  Glæder mig til at følge din December…..

 4. Hold nu op, hvor er de fede de reoler i Minimum-butikken. Ligner generelt, at de har fået åbnet sig en ret lækker biks (:

  Glæder mig rigtigt meget til at se, hvad du finder på som adventskrans. Kan ikke helt finde på, hvad jeg vil i år (og det haster jo snart!). Tror dog godt, at hyacinter kunne være vejen frem. Jeg får altid lyst til at bruge en formue på blomster, når du deler dine fine billeder (:

 5. Jeg ville bestemt heller ikke lappe hullet i hegnet, men blot lave et lille skilt hvor der står noget om Pennys kiggehul eller Pennys skovdrømme, man kan jo skrive på den anden side af hegnet “pas på her lurer hunden”

 6. Fantastisk dejligt billede af Penny, der lurer på egern, det er helt umuligt ikke at smile af hende. Alt for pæn og perfekt kjole fra Kokoon, desværre lidt over mit SU-budget, må vist satse på januarudsalg.

 7. Tak for genren små ting og en tur ned ad Pennys Lane, så kan man mærke smilet i mundvigen tone frem

  1. Dejligt at høre Ulla og Penny er glad for at hun kan sprede glæde. Og tak for lige at minde mig om forlægget til hendes navn, må vist høre lidt Beatles på hjemmekontoret i dag :)

 8. Uhhh Emily, kunne du ikke komme med en masse gode bud på jule- og nytårskjoler? Simpelthen et evigt kaos!

 9. Meget rare og hyggelige små ting. Glæder mig også meget til jul.
  Har tænkt over, om din kæreste er helt ude af billedet igen? Ved godt det ikke kommer os læsere ved, så bare ignorer spørgsmålet, hvis det gik lidt for tæt på.

  Gode før-jule-vibes din vej.

  //Marie

  1. Helt ok og ja, det er han. Det blev lidt noget rod, men jeg er helt ok og faktisk ret glad og lidt lettet, så det var vist det rigtige, selvom den slags altid er lidt trist. Men ja, det er derfor han ikke bliver nævnt længere.

   Tak og i lige måde :)

  1. Ih er så glad for at I er andre der deler al min Penny-glæde, så føler jeg ikke at jeg er alt for underlig, når jeg står og tager billeder af min hund, der kigger på egern ;)

   1. Jamen, hun må altså også være helt speciel, den lille hundedame, for jeg er katte-fan og kan normalt slet ikke lide hunde.

    Men både Liva, Penny og Oscar-pølsen ovre hos slagtenhelligko.dk har that special thing, der af og til kan omvende sådan nogle som mig :-)

    1. Skulle hilse at sige tak fra Penny, hun er helt stolt nu. Hun ELSKER hvis hun kan omvende kattedamer ;)
     Klem fra os

 10. Ellssskkkeeerrr når du har billeder med af Penny, den skønne hund ! Får helt lyst til en hund mere … Ha ha …. ( har 2 i forvejen )

  1. Haha… Dén følelse kender jeg alt for godt! Er SÅ hvalpeskruk at det halve kunne være nok! Men må desværre kun have en hund, her hvor jeg bor :'(

  1. Hej Louise,

   Beklager det sene svar. Det er købt i en hundeforretning på Peter Bangsvej på Frederiksberg. Den ligger ca. i nr. 95 mener jeg :)

   Det er håndlavet af Maasai-kvinder, så måske du ellers kan prøve at google maasai, halsbånd og perler eller lignende :)