Vind: Adventskalender fra Rudolph Care

Jeg er en julegris og -elsker med stort J og jeg glæder, glæder, glæder mig som et lille(bitte) barn til, at det er december lige om lidt. Hos min øko-favorit, Rudolph Care, har de det heldigvis på samme måde, så vi har teamet op endnu en gang og glæder os til at juleforkæle 3 heldige læsere med en overraskelsesadventskalender fuld af hudplejende herligheder fra Rudolph Care.

Det står selvfølgelig helt frit for om man selv vil forkæles og dermed beholde gaverne eller om man vil forære dem til ens mor, veninde, kæreste eller datter. Se hvordan du deltager nedenfor :)

Rudolph Care har for første gang lavet en adventskalender nøje sammensat af fire økologiske darlings til krop og ansigt. Jeg lover, at det er noget alle kan bruge, der gemmer sig i pakkerne og kan fortælle at der er nogle af mine egne alleryndlingsskønhedsprodukter iblandt. Det er altså sådanne tre lækre gavepakker med fire gaver i hver, som vi forærer væk i denne uge.

Skulle du også have lyst til at glæde en du holder af med en kalender, så kan den købes her.

Gaverne er pakket smukt ind, så de er lige til at forære til den, du vil glæde med en smuk og hudgod adventskalender. Den findes i øvrigt i begrænset oplag og kan kun købes på Rudolph Cares webshop i november (sidste bestillingsdato er 27. november). Du vælger selv, om adventskalenderen skal leveres hjem til dig eller direkte til den du vil forkæle og overraske.

Pris: 795 kr.
Værdi: 1230 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen om en adventskalender. Værdi 1230 kr.
Læg en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller om dit bedste decemberminde, hvad du skal lave af rare ting i julemåneden ELLER hvad der er den bedste gave, du nogensinde har fået . Med andre skal du blot dele lidt juleglæde i kommentarfeltet og så er du med. Og der bliver altså trukket hele 3 vindere :)

Konkurrencen slutter på søndag d. 16. november kl. 12.00. Held og lykke!

Psssst… Tjek også konkurrencen på Rudolph Cares instagram (@rudolphcare) hvis du vil have endnu større chancer for at vinde en af deres adventskalendre.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Rudolph Care.

Rudolph Care er et af mine all-time-favorite skønhedsmærker og jeg har været fan og kunde, siden Andrea Elisabeth Rudolph lancerede mærket i 2009. Tusinde tak for at I støtter de brands, der støtter min blog.

(Visited 2.424 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

1053 Kommentarer

 1. Mit skøreste juleminde er en tur til Thailand, hvor vi spiste julemad med sand mellem tæerne nede på stranden, omgivet af super kitchet julepynt og -musik.
  Jeg er glad for at have prøvet det, men der er intet, der slår en god (kold) dansk jul!

 2. Mit bedste decemberminde er da jeg holdte jul i Østrig.
  Den 24 december satte vi ænderne i oven om morgen så de kunne langtidstege. Vi tog efterfølgende et smut på ski og da vi kom hjem til hytten om eftermiddagen duftede der så skønt af jul. Aften blev kun bedre, da det begyndte at sne stille og roligt om aften, mens vi pakkede gaver op. En jul jeg aldrig vil glemme.

 3. Mit bedste juleminde er da jeg som lille var ude og fælde juletræ med min familie, kusiner, fætre, tanter og onkler og vi bagefter tog hjem og spiste hjemmebagte vafler og spillede pakkespil. Det var tider!

 4. I december skal jeg i Den Gamle By, besøge Ridehuset, og til masser af dejlige julemarkeder rundt omkring i Aarhus. Så skal jeg holde bagedag med to gode veninder, og så lader jeg ellers julefreden sænke sig over mig, hjemme hos min mor i det vestjyske. :)

 5. Mit bedste juleminde er nok mange år tilbage, hvor vi holdt juleaften med hele familien i Oslo. Det var den første rigtige jul jeg kan huske, hvor sneen stod smukt ud for hytten vi boede i. Det var helt fantastisk og tænker hvert år tilbage på den aften. Den var noget helt specielt og selvom julen altid er en smuk aften, er dette minde ret svært at slå <3

 6. Mit dejligste juleminde er, hvis der var hvid jul, og min far spændte kælken efter bilen julemorgen. Så gik det ellers derudaf på de jyske markveje over til min mormor og morfar, hvor verdens bedste ølkage ventede med godt med tandsmør på.
  I en alder af 31 kan mine søskende og jeg stadig ‘plage’ om en tur på kælken:-)

 7. Jeg skal NYDE december i år.. De sidste to år har den stået på en kombination af fuldtidsjob, HD-studie og mega eksamensræs, derfor ser jeg ekstra meget frem til at fejre hele julen i hele december med min skønne familie og min søde og dejlige nye kæreste i år..:)

 8. Mit bedste juleminde er fra da jeg var lille og vi brugte hver søndag i november på at bage en slags julesmåkager fordi min mor syntes der skete så meget i december og det skulle være hygge og ikke stress.

 9. Mit bedste julemanden bliver forhåbentlig i år, ds jeg har købt overraskelses-flybilletter til London til min kæreste :)

 10. Jeg er 32 nu og mit bedste decemberminde er fra da jeg var barn og vågnede op de der mørke decembermorgener inden jeg skulle i skole. De morgener var ekstrahyggelige og trygge. Min mor havde nemlig hængt en nissekalender i stof op på væggen ved siden af min seng, med snore i, hvor nissen kunne hænge en gave i løbet af natten. Det bedste var at åbne øjnene og opdage at nissen havde været der med en lille gave. Det var oftest et lille stykke chokolade eller en mandarin – det var nok til at sprede glæde :-)

 11. Jeg er så skide heldig denne jul, at jeg både skal på en venindetur til en af mine yndlingsbyer, London, OG på skiferie til Norge med en masse gode venner. Derfor bliver min december en anelse presset, og jeg glæder mig derfor enormt til at hygge foran pejsen derhjemme på samtlige adventssøndage og til at holde en hyggelig juleaften herhjemme i Danmark!

 12. Der er mange dejlige juleminder at tage af, men jeg husker især en jul for nogle år siden. Min storebror boede midlertidigt hos min mor og hendes mand efter et brud med en kæreste, hvor vi holdt jul og eftersom at jeg også overnattede der efter juleaften, kunne vi alle sætte os om morgenbordet dagen efter, ligesom i gamle dage. Jeg aner ikke hvornår jeg sidst er vågnet op i samme hjem som min mor og bror og det var så fint og særligt at få mere tid til hygge den morgen.

  -Karoline

 13. Mit dejligste juleminde er fra dengang jeg var lille. Den gang hele min familie holdt juleaften sammen og havde nogle traditioner for dagene omkring jul. Vi havde en helt fast tradition om, at vi juleaften om dagen tog en tur i skoven, hvor vi gik en dejlig tur. Os der var små den gang lejede og løb rundt sammen med de to hunde, vi havde med. I mens fik de voksne en dejlig snak på den lange tur. Sneen dalede ned fra himlen og i bilen når vi kom tilbage til parkeringspladsen ventede der varm kakao. Når vi havde drukket færdigt, tog vi hjem for at få varmen, og julemaden blev sat i ovnen. Juleaften blev da holdt hos min Bedstemor og Bedstefar. Det er det dejligste minde jeg har fra julen og tanken om den gang, bringer mig altid i god julestemning :-) Glædelig jul, når tiden kommer dertil.

 14. Mit dejligste juleminde er den glæde der altid har været ved at åbne døren ind til stuen hos mine forældre d. 24 december – dér står juletræet pyntet fint og flot! Historien er nemlig, at julemanden kommer og pynter det d. 23 dec om aftenen, og så må børnene først komme ind i stuen d. 24 om morgenen. Selv efter alle børnene er blevet store, er glæden ved at træde ind i stuen d. 24 når vi ankommer, præcis lige så stor. Man bliver fuldstændig tryllet tilbage til alle de fantastisk stunder som barn – så JA, jeg kan kun skrive under på det med at glæde sig som et lille barn til jul – der bliver jeg aldrig voksen. Det er bare helt magisk!

 15. Den bedste julegave jeg nogensinde har fået, var for få år tilbage, da min mor i december måned fik at vide, at hun var erklæret rask efter at have fået fjernet det meste af sit underliv d. 23/12. Det var livmoderkræft, hun havde, som heldigvis ikke havde spredt sig, fordi hun havde reageret hurtigt på symptomerne.
  Det var en trist juleaften, men sikke en gave for os alle sammen at få efterfølgende!

 16. Hvert år til jul tager min søster og jeg i Tivoli og nyder deres smukke og stemningsfyldte juleudstilling og de skønne små juleboder :) For at komme i rigtigt julehumør har vi desuden gjort det til en tradition, at vi på denne dag går ind og ser Eventyrteatrets juleforestilling.. Det er altid super hyggeligt! Og det er en ting som jeg ser frem til hele året <3

  Julen er uden tvivl den bedste tid på året!

 17. Mit bedste juleminde er fra min barndom, hvor mine forældre og alle mine skønne søskende holdte juleaften hjemme. Uden onkler, tanter, fætre og bedsteforældre. Bare os og vores, dengang, lille kernefamilie..

 18. Mit bedste juleminde er fra det år, jeg boede i USA, hvor jeg fejrede jul på amerikansk vis. Det var en meget unik jul, der var utrolig anderledes i forhold til de klassiske danske juleminder, jeg havde med i baggagen såsom and, sang om juletræet, vaniljekranse i lange baner og risalamande. Dette var i stedet byttet ud med kalkun, apple pie til dessert, gaveåbning næste morgen, plastik juletræ og en masse andre spændende ting. Men det var ikke mindre en jul, jeg aldrig vil glemme, og det var en stor oplevelse, som jeg er taknemmelig for at have oplevet dag i dag.

 19. Mit bedste decemberminde er ikke et enkeltstående et.
  Det er et gentagende minde fra alle mine ‘decembere’ op gennem min barndom.

  Altid har min mor lavet pakkekalender til mine brødre og jeg – og ja vi snakker 72 små pakker! Ikke nok med, at jeg vågnede op til en hyggelig lille gave, at pakke op hver eneste dag i måneden, så var det kærligheden der var lagt i de små gaver, og som hver dag gav én et varmt tæppe af kærlighed at bære måneden ud. Det vil jeg altid mindes, og det vil altid varme mit lille julehjerte. Nu er det 2. år jeg ikke bor hjemme, og decembermorgenerne syntes pludseligt koldere og mørkere uden min mor :-)

 20. Mit bedste juleminde er da jeg i december 2010 var forelsket til op over begge ører, i en fyr jeg havde mødt til en julefrokost i november. Jeg havde en skøn juleaften med familien og næste dag havde ham og jeg vores første “date” :) intet mere skønt en at være forelsket i julen.

 21. Jeg var så heldig at få en lille datter i sommers. Hun er så sød og dejlig, men har desværre haft kolik, så det er ikke mange minutter jeg har haft til mig selv siden hun blev født, men jeg elsker luciabolller/lusekatte som jeg simpelthen bliver nødt til at se om jeg ikke kan få tid til at bage i december. Det er så hyggeligt. Lucia-dagen i det hele taget :-)

 22. Kan ikke begrænse mig til bare et juleminde. Der er så mange: Turen i skoven ugen inden jul for at fælde juletræ og komme hjem til gløgg og æbleskiver. Juleaftens venten i spænding. Det første lys i adventskransen. Juledekorationer og kalenderlys. Det sørme, det sandt, december :)

 23. Min bedste julegave var sidste år, hvor min søster og jeg fik en tur til London af vores far. Det var den første jul efter min mors død, så havde frygtet den meget – men det endte med at blive en dejlig jul med min skønne familie.

 24. Mit bedste decemberminde håber jeg bliver fra den 24. i år, hvor min mand og jeg skal fejre julen i vores nye hus, for første gang som ægtefolk og med en lille ekstra gave inde i min mave. Det bliver den dejligste jul i år :)

 25. Mit bedste juleminde, er helt tilbage fra da jeg var 6 år og mine forældre stadig var sammen. Misforstå mig ikke, jeg er glad for min stedmor, som har været der for mig i 13 år af mit liv. Men der er nu altså noget rart ved at have hele familien samlet juleaften, mor, far, lillesøster, bedsteforældre, moster og fætre. En masse julekonfekt, oppyntning, julekalendere og adventsgaver HVER dag :)

 26. Jeg skal nyde det smukke julelys på strøget i Aarhus med kæresten i den ene hånd og noget lækkert at drikke i den anden :-)

 27. Hvert år anden søndag i advent så mødes min fars del af familien til en julehygge, hvor den står på hjemmebagte æbleskiver og gløgg. Det er uden tvivl en af julens bedste traditioner :)

 28. OH MY, mit hjerte sprang lige et ekstra slag da jeg så denne konkurrence!
  Ret egoistisk ville jeg forære mig selv disse kalendergaver da jeg har hørt de er gode til eksemramte – undertegnede er nemlig ramt og har længe haft frk rudolphs produkter på to do listen (når jeg fandt en krukke med guld – livet på SU er ikke altid top charmerende).

  nå, til sagen! Jeg er kæmpe fan af højtider (især jul og fødselsdage). Det har jeg altid været! Mit bedste decemberminde er ikke er mindE men derimod mindER! Jeg har fra jeg var 0-18 år hvert år fået en kalendergave af min mormor. Det var 24 små pakker sat fast med gavebånd rundt om hønseringe, der sad fast på en lang broderet løber der skulle agere som selve kalenderen. Disse pakker indeholdte små stykker slik sirligt pakket ind i husholdningsfilm. Vi er 6 børnebørn på min mors side, så det har taget hende lang tid at pakke 24×6 gaver ind.
  Vi kom selv og hentede pakkerne og hang dem på vores kalendre og min søster og jeg kunne sidde og udvælge om den lange, den runde, måske den raslende pakke skulle hænge på den 24. (og vigtigste) plads. Som årene gik kunne vi gætte os til hvad der var i pakkerne. Jul er lig med mormor og pakkekalender for mig. Og dog… Desværre er jeg nu over 18 og der er kun et barnebarn der stadig får julekalenderen og jeg er grøn af misundelse. Helt voksen bliver man vidst aldrig. Og hurra for det!
  Jeg vil krydse alt hvad der kan krydses for denne helt vidunderlige konkurrence og allerede starte juleforberedelserne – det er jo lige om snart! Tak for påmindelsen ;)

 29. Mit bedste decemberminde må være, da jeg i 2010 sad og skrev SRP i december, og havde det forfærdeligt over ikke at kunne nyde måneden. Mindet optræder, idet min bedste veninde mødte op ved min dør med de der lækre skumpandahoveder fra Katjes og masser af pebernødder.
  Vi ‘pjækkede’ fra SRP-skrivningen den dag, og det var skønt. Samtidig var der meget mere energi ti at fortsætte arbejdet dagen efter ;)

 30. Ihhh, julen er for mig hjerternes fest, og en af de mange gode juleminder er fra da jeg var lille. Det var en af den slags vintre hvor sneen gik op til knæene, og min søster og jeg tumlede hele eftermiddagen ude i sneen. Inde ventede mor og far med æblerskiver og varm the – se det er dejlige minder der får en til at glæde sig endnu mere til (en hvid) jul <3

  Hvor kunne jeg godt tænke mig at vinde den fine afventskalender fra mit 'all time favorite brand' Rudolph Care – krydser fingrer!

  PS. Hvor jeg dog elsker dit fine univers Emily! :)

 31. Jeg glæder mig til at skulle lave havgrynskugler sammen med mine søstre. De er helt særlige (altså havregrynskuglerne) og vi elsker at spise dem. At lave dem er lidt en prøvelse af vores tålmodighed, men når vi er tre, går det alligevel hurtigt, og ikke tale om, at der var en år, hvor vi ikke lavede dem.

 32. Jeg husker så tydeligt den jul, hvor jeg fik et Barbie hus, det var mit allerstørste ønske, og ord kan ikke beskrive, hvor glad jeg blev, da jeg pakkede det op;) Nu elsker jeg at se mine piger få juleglæden, og være lige så glade for at modtage gaver, som for at give dem<3

 33. Min bedste julegave må være da jeg boede i USA og fik en julegave fra min mor og far hjemme i Danmark. At få en gave fra nogen man savner rigtig meget er virkelig den dejligste følelse i hele verden, og især når man er SÅ langt væk fra hinanden :-)

 34. Jeg har mange gode juleminder, men noget jeg aldrig vil glemme er, da jeg for et par år siden fik et sponsorbarn i julegave af mine forældre. På denne måde føler jeg, at jeg hjælper, hvor jeg kan. Vi lever i sådan et priviligeret samfund, og jeg vil bare gerne dele den rigdom vi har. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg gøre min mor glad, som altid har været der for mig, og som jeg sætter stor pris på. Hun fortjener forkælelse. God jul!

 35. Den bedste gave jeg nogensinde fik, var en kææmpestor bamse :) Det er ved at være nogle år siden, men den sidder stadig fast som den allerbedste julegave <3

 36. Den julegave der står klarest i min hukommelse, var dengang jeg fik en porcelænsdukke af min mormor og morfar. Den var i en smuk brun æske, og det var noget af det fineste jeg nogensinde har set. Min datter på 3 år synes desværre den er lidt uhyggelig, så den er gemt væk, til hun bliver lidt ældre :-)

 37. Mit absolut bedste december minde er et der gentager sig hvert år. Vi er samlet hele familien hos mine forældre, på en adventssøndag (en af de første), vi pynter juletræ, spiser æbleskiver og drikker gløgg. Mine 2 søskende og jeg bruger dagen op til på at købe julegaver sammen og det er ved at blive en helt fantastisk tradition. Jeg elsker den dag, og det er altid den dag der sætter julen sådan for alvor igang for mig. Yay for jul og december.

 38. I december skal jeg nyde hyggen. Jeg er igang med fertilitetsbehandling og trænger virkelig til hygge. Hormonerne stresser min krop, mit humør og mit forhold. Så om det lykkes for os eller ej skal jeg hygge igennem BIG TIME hele jule måneden. Jeg glæder mig ❤️

 39. Da jeg er i fuld gang med at skrive bachelor kommer min december måned til at foregå meget hjemme i min lille lejlighed. Jeg har derfor planer om at skrue helt op for julehyggen med pynt, lys, glögg og julemusik :D Jeg er en kæmpe julegris og glæder mig som et lille barn til december måned :D <3 Wee!!

 40. Jeg tror, jeg har mit bedste decemberminde til gode. Min bedsteste veninde har været ude og rejse det sidste års tid, mens jeg har været herhjemme. Der er sket så meget i mit liv, og selvom Facebook (Tak!) er opfundet, så glæder jeg mig vanvittigt til at, d. 23. december, hente hende i Kastrup Lufthavn. Det bliver SÅ dejligt!
  Faktisk tror jeg, at netop hun skal forskønnes (ikke at hun har brug for det, men hun fortjener det) med produkterne, hvis jeg skulle være så heldig!

 41. Jeg har fået en lille søn for 8 uger siden så i år er hans første jul og jeg glæder mig mere end jeg har gjort siden jeg selv var barn:-). Første søndag i advent holder vi navngivningsfest som bliver en slags julestue med krea hjørne, julesange, gløgg og hjemmelavede æbleskiver lavet i en mormors gamle kobberpande. Og så ost, pølse og dejlig vin fra terroiristen. Det glæder jeg mig meget til!

 42. Min bedste julegave var en fin sommerfugle-ring med små diamanter som min kæreste havde købt på Lauritz.com.

 43. Mit bedste juleminde er fra julen sidste år, hvor jeg for første gang i tre år holdt jul med familien. Jeg havde i en periode fået nok af familien, og havde brug for en udramatisk jul (temperamenterne kunne ofte gå højt mellem min mor og jeg). Men sidste år var perfekt. Alle var afslappede, vi hyggede, jeg fik lov til at stå for maden, og vi glædede os alle over det nyeste medlem af familien – en Sibirian Husky hundehvalp. Hvalpen er nu et år og et energibundt uden lige, og jeg kan ikke vente med at fejre endnu en jul sammen med familien :)

 44. For et par år siden fik jeg af min daværende kæreste den mest uromantiske julegave nogensinde. Jeg var lige flyttet, og der gik lidt praktisk julegris i ham. Jeg fik 2 m3 kløvet brænde, en rist til at ligge foran døren samt et par træsko til når jeg skulle i brændeskuret :D

  Senere på dukkede der dog en ny iPhone op – og så var han tilgivet :)

  Uden tvivl en gave jeg aldrig glemmer – og som får smilet frem hver gang jeg tænker tilbage på den :)

 45. Jeg elsker generelt bare alt ved julen. Det er den bedste højtid, hvor de fleste mennesker er lidt mere imødekommende, har et lidt større smil på læben og er lidt mere hjælpsomme og venlige over for andre.

 46. Skøn skøn konkurrence :-) Mit bedste juleminde er fra da jeg var barn, og man så den første sne begynde at falde. Man kunne bare ikke vente med at komme ud og lave engle og snemænd og derefter komme ind til varm kakao :-)

 47. Mit aller bedste juleminde er den traditionelle 1.juledag vi altid holdte hos min farmor og farfar da min bror og jeg var mindre. Det var klart den juledag vi glædede os mest til. Dagen stod altid på et overdådigt julebord med bla. min farmors lækre karrysild, stegtesild og and. Dagen blev brugt med hele familien, kigge på alt min farmors flotte julepynt, alt for meget mad og en gåtur i sneen op igennem byen og kigge på de flotte juleudstillinger i butiksvinduerne.
  Min bror og jeg snakker tit om denne traditionelle 1.juledag. Vi kommer altid helt i julehumør af at tænke tilbage på det – og nu er jeg vidst næsten kommet i julehumør igen :)

 48. Denne december har jeg ingen eksaminer – eller i hvert fald ikke nogen, der skal afleveres i løbet af måneden. Så jeg skal bare gå og købe gaver stille og roligt, lave julepynt, tænde lys og se julekalender. Og jeg glæder mig sådan til det hele.

 49. Jeg glæder mig til, at min kæreste kommer til Danmark d. 22. dec, så vi kan fejre jul sammen. Han er fra Australien, så det bliver hans første jul i det kolde nord ❄️. Jeg håber meget, at der kommer sne, så han kan få hele pakken med. Det er dog lidt synd han ikke når at få Luca med d. 13. december. Det må blive næste år. Og jeg vil give advendtsgaven til min søster, der har en baby på 5 mdr., så hun bruger ikke så meget tid på sig selv.

 50. Jeg glæder mig til alt i december. Jeg glæder mig især til min fødselsdag, da fødselsdage jo bare er helt vildt dejlige, og så glæder jeg mig usandsynligt til juleaften. Til at kigge på det fint pyntede træ som min stedfar og jeg har fældet, min mor og jeg har pyntet og min kat har revet alle julekuglerne på de nedereste grene af. Jeg glæder mig til at tage i kirke med min mor om formiddagen, se Disneys juleshow på dansk og svensk sammen med min stedfar, og så drøne ud til min storebror for at fejre juleaften sammen med nogle af de mennesker jeg allerbedst kan li’.

 51. Jeg er lige blevet mor, så min december skal bruges på barsel med min lille dreng. Vi skal gå lange ture med barnevognen, julemarked i Tivoli, hygge med familien og sidde bare mig og ham i sofaen med te og kage:) Og så villle det være fantastisk at have en time for mig selv på badeværelset om søndagen, hvor jeg kunne bruge adventsgaverne;)

 52. Mit bedste juleminde er fra dengang jeg var barn. Min mor skulle på arbejde, og for at min lillesøster og jeg ikke skulle vente hele dagen på de længeventede pakker, stod vi tidligt, tidligt op. Sammen med vores far dansede vi om juletræet, og vi fik lov til at pakke en enkelt gave fra vores forældre op med vores mor i den anden ende af telefonen – vi fik fantastiske badekåber,og dem dansede vi rundt i hele dagen, mens vi hyggede og ventede på at mor skulle komme hjem <3

 53. Sikke en lækker konkurrence! :)
  Den bedste gave jeg nogensinde har fået, var fra min daværende kæreste. Det var en t-shirt specielt designet til mig af en tysk grafiker :)

 54. Jeg læser til eksamen hen over julen – men det betyder ikke, at der ikke er tid til familien, som er det aller bedste. Kagebagning er bestemt en tilbagevendende årlig favorit :)

 55. Åhh det er jo helt svært at vælge. Syntes jo at der er mange gode minder fra julen.
  Men det bedste minde må dog være fra den juleaften hvor jeg fik min barnevogn (dukkevogn) som jeg såå læænge havde ønsket mig! (Jeg var kun fem)
  Jeg gik stolt (og med et STORT smil) rundt i stuen hele aftenen med barnevognen. Siden har mine forældre fortalt, at de godt kunne ha sparet de andre gaver væk, da jeg kun var interreseret i barnevognen. hahah :D

 56. Bedste december minde må være min datters fødsel, d. 23 december. Det var så magisk, som det nu kan blive, at træde ind i juledagene med mit første barn og se familie og venners glæde og jubel over dette lille, fantastiske julebarn.

 57. Der er ingen julestemning/glæde her. Min skønne mor og jeg har taget et valg om at fejre (eller ikke-fejre) jul på Gran Canaria hvert år. Vi er i forvejen en meget lille familie med ingen små børn, så vi har det meget bedre med at nyde hinanden i solskin langt væk fra kulde og julestress. Vi er så gode til at rejse sammen og jeg elsker at være afsted hvert år. Men det betyder også ingen julegaver… Jep, ingen julegaver… Hverken til mig eller min mor. Men min mor er en sløv banan hvad angår pleje af sin hud, så jeg ville ELSKE at overraske hende med den her adventskalender som én gave, når vi ligger ved poolen d. 24 december. :-)

 58. Det dejligste ved julen…. Ja der er så mange juleglæder, men det bedste må være at julen bringer alle tættere sammen, i min familie har vi altid holdt jul for alle der ikke havde et sted at være, alle er velkomne, vores princip er at ingen skal sidde alene til jul

 59. Bedste juleminde er de utallige gange vi i familien har været ude at fælde juletræer sammen og derefter spist æbleskiver og fået varmen igen over en kop kakao eller gløgg.
  …men generelt er juletiden, starten af december, og optakten til jul præget af min fødselsdag – Ingen julepynt eller andre slemme juleting inden dagen er overstået d. 6 :-)

 60. Jeg holder utrolig meget af julen. Jeg syntes, at det er en fantastisk tid, hvor den står på familiehygge, og se byen udsmykket med pynt og lys. Jeg ser meget frem til at købe julegaver, og ikke mindst gøre noget særligt ud af indpakningen – jeg elsker at pakke gaver ind :)

 61. I december skal jeg nyde, at jeg har fået et arbejde i en afdeling, der er julebesatte, jeg skal julehygge i Tivoli, jeg skal fejre min og mine søskendes fødselsdag (en uge før jul) og jeg skal holde juleferie i mine forældres sommerhus med disney og matador-maraton med alt, hvad det selvfølgelig indebærer af julegodter og hjemmebag. December kan pludselig ikke komme hurtigt nok <3

 62. VI skal ud i skoven samle kogler-gran til juledekorationerne som vi selv laver og vores børn elsker det. Julebagningen – gåture og hjem at nyde gløgg og æbleskiver- lave konfekt- juleshopping- pynte op og nyde julens traditioner .
  eftersom børnene bliver voksne får de stadig chokolade kalender og adventgaver det bliver de aldrig for gamle til og glæder sig hvert år som dengang de var små
  elsker juleaften hvor vi alle er samlet med vores 4 voksne børn og svigersønner så kan man ikke forlange mere <3 <3

 63. Hold nu tosset en fantastisk konkurrence!
  Mit bedste decemberminde var en tradition som min søster, far og jeg havde i mange år. Vi besøgte min faster på Amager d. 23. December hvor det meste af den side af familien var samlet – vi spiste risengrød, hyggede, udvekslede gaver og ønskede hinanden en dejlig jul. Desværre er det ikke en tradition mere, men stadig et fantastisk minde!
  Glædelig jul, og tak for en fantastisk blog :-)

 64. Mit yndlings december minde er fra julen 2008, hvor min familie og jeg fejrede jul i Grønland. Her boede vi i et år og jeg husker tydeligt, at det sneede helt gevaldigt juleaften. Faktisk så meget, at vi kunne hoppe ned fra vores antal på 1. sal!
  Der er tradition for, at julemanden kommer flyvende i helikopter og hilser, men på grund af snevejret måtte han ankomme i brandbil! (hvilket jeg også synes var ret blæret..). Det var ret fantastisk at opleve og det er helt sikkert et juleminde jeg tænker tilbage på med et smil på læben.

  Krydser fingre og tæer om held til at vinde denne øko-skønne adventskalender!

  – Karoline

 65. Min bedste julegave nogensinde var det første år min kæreste, nu mand efter vores bryllup i sommers, og jeg holdt jul sammen. Vi havde pyntet lejligheden så fint, og købt det størst mulige juletræ (der måtte saves en smule af bunden for at det ikke ramte loftet…) og fik mine forældre og lillebror på besøg. Vi havde en hyggelig aften med masser af tid til hinanden, og mange dejlige gaver. Men især én husker jeg – nemlig gaven fra min kæreste, som gav mig flybiletter til New York, som jeg længe havde drømt om at se.
  Vi tog afsted måneden efter og fejrede min fødselsdag i min nye yndlingsby.
  Helt perfekt gave <3

 66. Jeg er egentlig også en rigtig “julegris”, alligevel vil jeg fremhæve et julemanden, som foregår på mit job. Jeg arbejder på en døgninstitution, så derfor arbejder jeg selvfølgelig også juleaften. Selv om det er svært at være væk fra sin familie d. 24. Så er det faktisk ret magisk at “jule” med og for børn , som ikke har mulighed for at være hjemme.. Det har på en måde gjort, at jeg sætter endnu mere pris på julerierne hele december :-)
  Lækker giveaway..

 67. En af de bedste gaver jeg nogensinde har fået, var da min kæreste bankede på døren juleaftensdag med et maleri han selv havde malet til mig af min ynglings kunstner Kasper Eistrup. Det var virkelig rørende :D

 68. Mit bedste decemberminde var der jeg var lille, og blev vækket af min mor om morgenen. Elskede de mørke morgener, når der var tændt ild i pejsen, kalenderlyset blev tændt, og det bedste… hele decembermåned fik jeg kanel på min havregrød!
  I år er det mine to niecer, der skal forkæles hele decembermåned. Er i gang med kalendergaver, og har arrangeret en tivolitur for hele familien. Ihh jeg glææder mig;-)

 69. Uha… juleminde, julestemning, julehumør, where to start? Tror jeg starter med lige nu i år! Jeg er mindst ligeså stor fan af julen som det ser ud til at du er, Emily. Mine adventslys blev købt for omkring to måneder siden, og mit store smukke kalenderlys er tændt lige nu, og er allerede nået ned til d. 3. (ups!), har kværnet pebernødder siden oktober, og i weekenden købte jeg fint, old school julepynt i en provins genbrugsbutik – spurgte mine roomies om jeg ikke nok godt måtte hænge lidt af det op nu, som en lille fin julehilsen ved hoveddøren, så folk bliver rigtig glade, og i julehumør når de besøger os – men svaret var nej. Nå, øv! Men så snart december bare nærmer sig lidt mere, så hænger jeg det op i smug ;-) Nåh ja! For at det ikke skal være løgn så har jeg lige færdiggjort “Krummernes Jul” (julekalenderen), som jeg har set og hygget med på DVD de sidste ugers tid. Ja okay! Jeg ELSKER jul! Den er vist feset ind ;-) Som bonus info så er jeg laktoseintolerant, dvs jeg ikke kan tåle alt det lækre chokolade og alle de hyggelige julekalendre som man ellers kan hygge med i juletiden – meget øv! Så en lille er statning for det, ville da ikke være dårligt :D
  Rigtig glædelig forjul, og tak for en virkelig dejlig blog, som jeg har fulgt længe!

 70. Nogle af de bedste gaver jeg har fået nogensinde, er mit foodprocessor og min sodastream. De giver så meget glæde i køkkenet, og det er noget jeg har fået uden at det stod på min ønskeseddel. Lækre ting, men også dejligt at dem jeg har nær kender mig så godt, at de ved hvad der vil glæde mig allermest.

 71. det bedste decemberminde jeg har, var da jeg som lille fejrede jul og sneen lå tykt som et tæppe. Det var den hyggeligste jul jeg kan huske.

 72. Mit bedste december minde var da jeg holdte jul hos min mormor og min onkel fra Australien og hans familie også var der, det var så hyggeligt :-) Den bedste gave var da jeg fik min iphone, jeg blev så glad :-)

  Jeg vil så gerne vinde, det kunne være super dejligt :-)
  Julekram og hilsner fra Amalie S

 73. Min bedste julegave nogensinde var fra min farmor. Jeg var et år som udvekslingsstudent i USA, og af uforklarlige årsager havde min værtsfamilie ingen dyner, men kun tæpper at sove med. Jeg savnede en blød dyne så meget. Lige inden jul ankom en kæmpe papkasse til mig. Inden i var en dobbeltdyne og fint sengebetræk. Det var den bedste gave, og det bragte lidt af Danmark til USA.

 74. Min bedste julegave nogensinde er (eller var, for den er ikke længere at finde) min allerførste telefon! Nok så materialistisk, men ganske tilfredsstillende for en ung preteenager. Det var som om, at det var første bevismateriale jeg havde, i kampen om at få mine forældre til at forstå, at nu var jeg altså voksen, og ikke noget barn :)

  Denne december sidder jeg det meste af måneden med en kæmpe kæmpe opgave, som skal afleveres dagen før d.24. Det bliver hårdt, men forhåbentlig bliver den tålelig med pebernødder og klementiner i lange baner – og så ville lidt hudpleje da heller ikke gøre noget (især heller ikke, når ens hud og vintertemperaturer ikke er noget særlig godt match!)

 75. Mine planer for december måned er at gå lange ture i dyrehaven og samle grene og andet.Tage det med hjem og lave juledekorationer, drikke hjemmelavet glögg og spise æbleskiver. Julen skal holdes i en lille Hytte i Norge, hvor jeg håber at kunne komme i den helt rigtige stemning med stearinlys og varme indenfor, og med kulde og sne udenfor.
  Generalt glæder jeg mig til at se hvordan december måned er i København, da det er min første af slagsen !

 76. Jeg skal lave masser af rare ting i December, og jeg har altid en lang liste med ting, jeg skal nå. Mine yndling må være:
  – Bage hundredevis af julesmåkager (min mors opskrift på vaniljekranse er den bedste der findes!)
  – Lave konfekt! Yndlingsslagsen må være dadler fyldt med appelsinmarcipan og en mandel, og så dypper i mørk chokolade
  – sneboldskampe, hvis vejret er til det (man bliver aldrig for gammel)
  – Lange ture med den sødeste hund i snevejr (forhåbentlig), og så komme hjem til en varm kop chokolade

 77. Mit bedste decemberminde er når det bliver mørkt og man tænder stearinlys og er sammen med familien det er bare rigtigt hyggeligt

 78. Mit bedste decemberminde er dengang jeg stadig havde mine dejlige bedsteforældre. Juleaften med dem var bare det hyggeligste. Masser af god mad og ægte hygge på høj plan. Julen er virkelig familie tid, og hvert år tænker jeg tilbage på mine dejlige bedsteforældre, som var med til at gøre juleaften helt speciel.. :-)

 79. Hvert år mødes vi i min familie og bager julekager dagen lang – klejner, vanillekranse, brunkager, cookies, mm. Det gør vi i selskab af nonstop julemusik, gløgg og en masse prøvesmagninger! Et dejlig juleminde, der forhåbentlig fortsætter mange år endnu :-)

 80. Et af de juleminder der står lysende klart i mit hoved var for ca. 2 år siden hvor min mor, far og jeg sneede inde juleaften og jeg måtte meget trist erkende, at traditionen med at holde jul med hele min mors side af familien ikke kunne blive til noget dette år. Heldigvis formåede min mor at redde hele juleaften (eller hun prøvede i hvert fald sit bedste), så det endte med at blive en rigtig dejlig jule aften alligevel. Min mor har generelt altid forsøgt at gøre julen/december speciel for mig på den ene eller anden måde. Derfor ville jeg rigtig gerne vinde Adventskalenderen fra Rudolph Care, som jeg kunne give til min mor, som tak!

 81. Mit skønneste juleminde er det år, hvor min datter er to år, og vi har sat alle sejl til på vores SUøkonomi. Juletræet er pyntet med hjemmelavede røde hjerter, som den lille med usikre små hede hænder har placeret et guldhjerte – klistermærke – på. Det skal blive en stor aften. Men som dagen trænger sig på , får den lille tiltagende feber og skoldkopper i frembrud, og som trøst holder vi tidligt på eftermiddagen den juleaften, der skulle løbe af stabelen, når mørket havde sænket sig. Hun var glad. Skoldkopperne gjorde knap så ondt. Der var stjerner i alles øjne.

 82. I mange år efterhånden har min mor og jeg lavet pakkekaldendre til hinanden. Hun får en pakke den ene dag, jeg får den anden dag. Det er små pakker. Gerne dåsemad, strømper, stjerestrimler osv osv. Men det er så inderligt hyggeligt! Det er rart at have noget sammen hele julemåneden selvom vi måske ikke ses så tit. I det hele taget er jeg stor fan af pakkekalendre. Hvis man kan finde det mindste overskud til at pakke nogle små ligegyldige ting ind til sin mor, veninde, bror, niece, mormor, er det bare om at komme igang. Det er så fint at give lidt tid og omtanke :-)

 83. Jeg skal nok bruge min december på at læse til eksamen sammen med min læsegruppe. Det lyder måske ikke lige som det fedeste i verden, men selvom det selvfølgelig er hårdt, sørger vi også for, at få hygget en hel masse (både med spiselige og ikke-spiselige ting) – og så er det altså bare virkelig rart, at jeg ikke behøver at bruge min december på at læse mutters alene ;-)

 84. Uhh det er svært at vælge mellem alle de gode juleminder, men et der står stærkt i erindring var den gang jeg var på udveksling i Spanien og vi var en gruppe danskere der planlagde den helt store julefrokost. Vi startede alle planlægningen i oktober for at alt maden (leverpostej, snaps, rugbrød, rødkål mv) kunne blive importeret når vi fik besøg hjemmefra. Flæskestegen blev bestilt hos en slagter som synes vi var meget underlige fordi vi gerne ville beholde huden på ☺ det var en skøn julefrokost

 85. Mit skønneste juleminde er fra d. 23. december sidste år, hvor min dejlige kæreste stod og ventede på mig i Kastrup lufthavn. Efter at have været adskilt i mange måneder var det den største glæde at blive genforenet. Og så med julehygge rundt omkring os (som nu engang er bedre end julehygge i Asien). Det var godt at være tilbage i Danmark lige dér! <3

 86. Den allerbedste gave jeg nogenside har fået var, da jeg som 5 årig ønskede at min mor skulle holde jul med os i stedet for at arbejde.
  Da hun så kom hjem den 24. og blev hjemme hele julen, var gaver og slik fuldstændig lige meget. At hun var det var det bedste i hele verden.

 87. Den bedste julegave, jeg nogensinde har fået, fik jeg for to år og 44 dage siden af min mor. Jeg havde længe været på udkig efter det helt perfekte armbåndsur, men jeg kunne ikke finde et, der lige faldt i min smag. Så jeg havde egentlig opgivet tanken om at få skiftet mit slidte Casio-ur ud, så stor var overraskelsen da der under juletræet befandt sig det helt perfekte (herre!)ur til mig fra min mor. Det var lige i øjet, og selvfølgelig var det det, for ingen kender min stil bedre end min mor;) De bedste gaver, er dem man ikke forventer at få, og dem man ikke har specificeret på ønskesedlen, men som gavegiveren vidste man ville blive glad for. Og hvis jeg vinder, så vil jeg da overraske min mor med den fintindpakkede adventskalender.

 88. Mit yndlingsdecemberminde er mine søndage i advent som barn. Hele familien: mor, far og 3 mindre søstre samledes efter aftensmaden. Min mor tændte et antal lys i kransen, og vi sang julesange og sluttede af med ‘Nu tænder vi et lys i kvæld’. Disse aftener står tydeligt i mit hovede kombineret med juleknas og -bag, søndagene var helt særlige, dengang på barndomsgården <3 /Tine

 89. I julemåneden skal jeg holde julefrokost for 8 af mine tætteste veninder. Vi har alle mødt hinanden på studiet og har holdt sammen lige siden. Så de skal forkæles med alt det bedste :)

 90. Et af mine dejligste juleminder er da jeg skulle ud at fælde juletræ med familien. Vi tog lang tid om at finde det perfekte træ, hvorefter vi transporterede det hjem på kælk i det smukke sneklædte vinterlandskab :) Da vi kom hjem pyntede vi træet til julemusik og spiste æbleskiver :D Elsker jul! :)

 91. Den bedste julegave var helt sikkert, da jeg som 5-årig fik et par ski af selveste julemanden (min faster iklædt et julemandskostume). Skiene skulle straks afprøves i haven den efterfølgende dag til trods for der næsten ikke var noget sne den december :-)

 92. Min bedste julegave må være det år i 90’erne hvor jeg ENDELIG fik de længe ønskede buffalostøvler, jeg blev så glad, at jeg ikke tog dem af overhovedet det næste lange stykke tid (og jeg indrømmer gerne, at jeg simpelthen ikke nænner at smide dem ud og at jeg NÆSTEN hoppede med på den seneste Buffalo dille, bare for at genbruge dem;))

  Sko står her flere år efter stadig næsten øverst på min ønskeseddel, faktisk kun overgået af produkter fra Rudolph Care som jeg er sikker på vil forskønne min gravidhormonelle hud!

  tak for en inspirerende og RAR blok og er det for tidligt at skrive glædelig jul?

  Kh. Stinne

 93. Jeg ser frem til en juleferie, hvor specialet (forhåbentlig) kan lægges på hylden for en stund, så der bliver tid til at julehygge med familie og gode venner, lægger mad og en skitur over nytår som en skøn afrunding :)

 94. Hej
  Mit bedste minde juleminde er turen hvor hele familien er ude at fælde juletræet og bagefter hjem og lave konfekt og klippe julepynt!
  Krydser fingre for lidt december forkælelse:0)
  Vh Mette

 95. D.23 december får vi altid ristede hotdogs og spiller pakkespil. Det er så hyggeligt og lig med jul for mig

 96. I december vil jeg på Arkitektskolens julemarked. Jeg har aldrig fået det gjort, men nu er der ingen undskyldning, fordi min bror er studerende på skolen ;) I december vil jeg også glæde andre med adventsgaver. Jeg er i fuld gang med at kreere tre af slagsen. I december vil jeg pynte pænt op med masser af lys og bage brunkager, pebernødder og vaniljekranse, så lejligheden emmer af jul. I december vil jeg glæde mig til at pakke julegaverne smukt ind i midnatsblåt papir, hvidt silkebånd og med en glaskugle på hver pakke. I december vil jeg nyde alle lysene, nyde at være sammen med dem, jeg holder af. I december håber jeg altid på sne. Det gør jeg også i år.

 97. Jeg er også ret glad for julen – man bliver altså nødt til at spise konfekt og tænde en masse lys for at mørke december bliver lidt sjovere.
  Et kært og noget anderledes juleminde foregik for en del år siden i Etiopien, hvor jeg boede i et par måneder med de fineste højskolemennesker (som stadig er gode venner i dag). Vi tog væk fra det vante mad og spiste dyrt på Hotel Hilton, hvilket var fuldstændig skørt. Men allermest viste det mig, at gaverne på ingen måde er det vigtigste – så længe selskabet er godt. :)

 98. Jeg glæder mig så frygteligt meget til December. Jeg er en 19-årig pige der lige er flyttet til Stockholm og har hørt at det skulle være så smukt heroppe i December måned. Derudover glæder jeg mig ufatteligt meget til at komme hjem og fejre julen med min familie, som jeg ikke har set i 3 måneder nu. Jeg har aldrig været væk fra dem så længe før og jeg er virkelig stolt over at jeg faktisk har klaret det så fint. Men men.. Der har virkelig været øjeblikke hvor jeg har haft brug for min familie omkring mig! Sjovt nok er det bedste juleminde fra julen 2000, hvor min morfar havde inviteret hele familien til Sverige (hvad er der med mig og Sverige?!) for at holde jul. Vi gik sammen ud i skoven for at fælde vores eget (meget skæve) juletræ. Så skævt at det ikke kunne stå og måtte hænges i en bjælke i loftet. Julemaden var lavet på det mest danske vi kunne finde i supermarkedet og jeg fik en taske min kusine havde syet til mig i julegave. Hun var 15 og jeg så så ufatteligt meget op til hende. Fantastisk jul!

 99. Mine bedste decemberminder er fra dengang jeg var barn og brugte weekenderne hos min farmor med at bage småkager og lave andre julegodter. De timer der er blevet brugt på at stikke småkager ud, og drysse kanelsukker over, er utallige.
  Disse minder er fyldt med hygge og når jeg tænker tilbage kan jeg huske duften og hvordan jeg stod på den lille skammel for at kunne nå op til køkkenbordet. Dette gør disse minder til de bedste julerelaterede minder jeg har. :)

 100. I december skal jeg på den årlige udflugt til København i det julepyntede Tivoli. En tradition som samler familien hvert år og som glæder os alle. Derudover skal der hygges hjemme med julefilm i lange baner samt en stor julebagedag sammen med resten af familien.

 101. Mit bedste juleminde er fra min tidlige ungdom ( og jeg er OGSÅ en kæmpe Julefan)!

 102. I december skal jeg flytte i ny lejelighed, jeg skal ikke til julefrokoster så hver weekend skal bruges på at se alle de 6 julekaldener som jeg efterhånden har fået købt og så skal jeg lave masser af brun kartofler og risengrød ! Juhuuuuu

 103. Mit bedste juleminde er tilbage til da jeg var 11 år, i 2001. Min familie og jeg boede i USA i et halvt år i 2001, og flyttede hjem til Danmark igen d. 1. december. Min mormor og morfar hentede os i lufthavnen. Da vi kom hjem til vores hus, skulle jeg virkelig tisse, så jeg løb ud på toilettet. Lige pludseligt, imens jeg sad der og tissede, kunne jeg høre nogle stemmer der virkede ganske bekendte, og der gik ikke lang tid før mine to bedste nabo-veninder kom flyvende ud på toilettet. Det viste sig at vores to gode nabo-familier havde gemt sig i vores hus, for at overraske os og ønske os velkommen hjem. Da jeg kom ind på mit værelse, havde mine veninder brugt et par dage på, at pynte det fint op, så jeg rigtigt kunne komme i julestemning med det samme.
  Uha, eller de jule min familie og jeg har tilbragt på ski i Norge, hvor vi er rejst væk fra al julestress og jag.

 104. Mit bedste/skøreste juleminde er fra juleaften sidste år. På trods af at jeg er 24 og har været sammen med min kæreste i snart 10 år, så var det første gang vi holdte jul sammen hos min familie. Vores juleaften er lidt speciel/super hyggeligt, for vi er altid mindst 28 mennesker, da det er både med mostre, onkler, fætre og kusiner osv. Bedst som damerne og børnene er i gang med at danse og synge rundt om juletræet, så begynder min far pludselig at tænde for karokeen, hopper op på bordet og skråler med på en kinesisk sang! (asiatere har bare et eller andet med at synge karoke!) Heldigvis synes min kæreste det var sjovt, men der blev altså ikke sunget ret meget julesang efter det :)

 105. Wauw.. sikke en forkælelses-kalender!
  De sidste par år er mine forældre kørt her til Århus, når jeg har fået juleferie. Vi drikker gløgg ved åen, går Salling tynd, nyder julebelysningen og køber de sidste gaver. Og så kører vi hjem – altså hjem hjem..
  Selvom jeg er blevet 24, er det helt fantastisk at blive hentet hjem til jul.

 106. Hold nu op en lækker konkurrence.
  Der er to rigtigt gode minder (og sikkert mange flere, som jeg ikke kan komme i tanke om nu). Et er fra da jeg var mindre, og første gang min far skulle lege julemand for min yngre kusine. Det var fantastisk at se hendes glæde over at julemanden kom. Især fordi jeg vidste, hvor nervøs min far havde været – han er hverken særligt julet, god til børn eller den fødte skuespiller. Men hun åd det råt. Det var så skønt for alle.
  Ellers er det sidste jul – mine forældre bor i Portugal og min søster+familie på Grønland – så det er sjældent vi samles (og vi holder nærmest aldrig jul i DK). Sidste år ønskede jeg mig i julegave, at vi alle skulle holde jul i Danmark, med mere familie. Jeg higede simpelthen sådan efter dansk familiejul. Og de gav sig allesammen og kom til Danmark. Og det var intet mindre end fantastisk. Især fordi vi alle var samlet. Det sker MEGET sjældent!
  Hav en dejlig aften.

 107. Mit bedste decemberminde må være at vågne op d. 24. og finde morgengaven, som julenissen har gemt.

 108. Mine bedste minder fra december, er når loftnissen nat efter nat kom med små pakker til mig ;-)

 109. Mit bedste juleminde, er fra det første år hvor mine forældre var blevet skilt, og jeg skulle holde jul uden min mor.. Jeg kan huske at jeg havde svært ved at forholde mig til det, men så aftalte jeg med min far at han skulle hente mig tideligt, så vi kunne tage ud til min farmor og se Disneys juleshow sammen og det har været tradition lige siden når det er min fars år :).

 110. Den bedste julegave jeg har modtaget, var den dejligste hest sammen med min søster. Vi fik et gammelt VHS bånd uden omslag, som vi måtte sætte i maskinen for at se hvad det var på. Da den tændte var billedet zoomet ind på et til og fra kort, hvor der stod “Til Stine og Nynne”, og så blev der ellers zoomet ud sådan, at vi kunne så, at det røde bånd med kortet var bundet om halsen på den sødeste hest. Vi blev begge utroligt glade, og jeg begyndte at græde som en lille stukket julegris (: Får sommerfugle i maven når jeg tænker tilbage på den juleaften, der var magisk. Vi efterfølgende kørte ud i stalden for at møde hende. (:

 111. Mit bedste juleminde var min første december, hvor jeg ikke boede hjemme hos mine forældre. Jeg er nok jordens største fan af jul (hvilket mine forældre ikke er), og på trods af at jeg boede på et lillebitte værelse, skulle den have hele armen med juleforberedelserne, nu jeg jo endelig kunne bestemme alt selv. Der blev pyntet på på hver en kvadratmeter (havde 8 i alt), købt et rigtig levende juletræ og bagt småkager og lavet konfekt i lange baner. Så på trods af at jeg havde grannåle mellem tæerne en hel måned og tog et par kilo på, så var det fantastisk at kunne svælge ligeså meget i jul, som jeg altid havde drømt om. Er blevet lidt mindre juleradikal siden, men glæder mig stadig som et lille barn til æbleskiver, julemarked stearinlys og julebag :-)

 112. Dejlig konkurrence – og herligt at forberede sig til den hyggelige julemåned.

  Jeg glæder mig til en december, hvor jeg skal lave hjemmelavede æbleskiver til mine venner, forkæle min bedste veninde med en spa-dag, fejre min kærestes fødselsdag og holde juleaften med min familie, ikke mindst min lille nevø, som skal opleve sin første jul. Oh, der er meget at se frem til :-)

 113. Jeg er et ægte decemberbarn. December har en hel særlig stemning over sig. Nærmest magisk. Og da min fødselsdag også falder i julemåneden, har den altid haft en særlig status. Kan i hvert fald stadig få den helt særlige (jule)følelse i kroppen, der vist egentlig mest hører barndommen til, når jeg ser alt det fine julelys, udsmykningerne og får duftene af “brunt og brændt” i næsen.
  Tror jeg i år ser mest frem til at pynte op, drikke gløgg i godt selskab, gå lange ture med dyret, i noget forhåbentlig koldere vejr, samt at se byen i fuld udsmykning.
  Blive ramt af stemningen, være glad og taknemmelig.
  Ja og så håber jeg på sne, men det siger næsten sig selv. :-)

 114. Til jul skal jeg hjem, jeg til Danmark, familien, kæresten og hunden efter fire måneder i Skotland og du kan tro at jeg glæder mig :) Det er det vigtigste jeg skal lave i december!

 115. Mit bedste juleminde er fra da jeg var barn. At mine bedsteforældre kom fra Fyn for at holde jul sammen med os. Det var stort, da det ikke var noget der skete så tit. Mere juleglæde fra et lille barn skal man lede længe efter…fik forresten en lille tøjabe, som jeg har den dag i dag <3

 116. Min mor har fødselsdag d. 22. december, og det er altid den hyggeligste dag. Som regel tager jeg hjem på juleferie, så jeg kan være hjemme til hendes fødselsdag, og så står hele dagen på afslapning, julehygge, god mad og besøg af venner og familie. Dagen er bare ekstra hyggelig fordi næsten alle har fri, og julefreden så småt er ved at sænke sig :) I år bliver hun 50, så det kunne være fedt at give hende lidt ekstra forkælelse i form af den fine fine adventskalender :)

 117. I december skal jeg udover at skrive BA (som ikke er specielt rart ;-) ) bage en masse julekager, hygge lidt om dem jeg holder af, høre julemusik i lange baner og gøre klar til jeg for første gang nogensinde skal holde jul. Åhh julen er nu altså herlig, selvom man er fattig haha.

 118. Sikke en lækker konkurrence! :-) Jeg har igen i år mange eksaminer i december og januar, så der bliver nok ikke meget tid til at nyde julen desværre. Mine bedste juleminder, må være fra før jeg læste, hvor der var eksamensfri, og man bare kunne nyde julen og slappe af med venner og familie <3 Det glæder jeg mig meget til igen, når jeg er færdig forhåbenligt engang i foråret 2016 :-)

  Kh
  Cathrine

 119. Wow hvor lækkert! Jeg aflevere eksamensopgave i starten af december, så resten af måneden står på ren julehygge :)

 120. Mit bedste barndomsjuleminde – og som jeg stadig ynder at gøre hvert år – jeg ELSKER at se Disneys store juleshow, og jeg ser det hvert år, iført nissehue (trods jeg er 22!) hyggesokker og afslappet tøj, mens juleandens lækre duft spreder sig i barndomshjemmet :)
  Den 24. december er også min mors fødselsdag, så vi står tidligt op, tænder masser af lys og hygger om formiddagen med rundstykker, the på kande og fødselsdagshygge hele formiddagen, inden vi slår om til julehyggen – og i fællesskab også får pyntet juletræet, inden Disneys juleshow laver en fin sløjfe på forberedelserne til selve aftenen :)

 121. Et af mine bedste juleminder, er fra d.25 dec. Jeg arbejdede juleaften til sent på aftenen og holdte derfor ikke meget jul med familie. Efter arbejde hentede jeg min mor, vi tog julemidnatsmessen og hun overnattede hos mig. Dagen efter tøffede vi rundt i nattøj, lavede en hel julemiddag med en hel kalkun og pakkede gaver op sammen. Fantastisk dag.

 122. Jeg er selv lidt af en julegris, så da min mor stoppede med at lave pakkekalender til mig og min søster (det burde ikke stoppe, bare fordi man flytter hjemmefra ;) ), begyndte vi at hvert år at skiftes til at lave/give henholdsvis pakkekalender og chokoladejulekalender til hinanden. Så hyggeligt – også selvom det er mig, der står for pakkekalenderen i år :)

 123. Mit bedste decemberminde er, da jeg var lille, og altid fik lov til at sætte stjernen på det fine juletræ på til aller sidst. Af en eller anden grund er det bare noget, der står meget tydeligt og klart i min hukommelse.

 124. Jeg skal tænde masser af stearinlys og spise julekager og drikke varm kakao i rå mængder. Og forhåbentlig åbne fine adventsgaver fra Rudolph Care!

 125. Jeg glæder mig simpelthen så meget til så mange ting. Risengrød med smør og kanelsukker, julelys over gaden, æbleskivebagning- og spisning, snevejr og gåture pakket ind i uld, gaveindkøb og duften af brændte mandler. Mest af alt nok til at komme hjem til min familie i Jylland. M-hhhhhhh. Jeg krydser alle mine fingre<3

 126. Mit bedste juleminde er en jul i Norge med ski, hele familien, hjemmelavet julepynt, hjemmelavet iglo og masser af sne <3

 127. I december måned skal jeg lave alt det, som jeg ikke har haft tid til de sidste tre år, hvor jeg har gået i gymnasiet. Jeg holder nu sabbatår, og jeg har derfor tid til at bage en masse julelækkerier, tage på juleindkøb i god tid, pynte op til jul med familien og lave en hyggelig pakkekalender til min søde storesøster, der havde lavet sådan en til mig sidste år. Jeg glæder mig <3

 128. Jeg bor og arbejder i USA, men flytter hjem til skønne Kbh d.12 dec. Jeg glæder mig aller mest til at kunne nyde den danske juleHYGGE, som bare ikke er at finde andre steder. Gensyn med kæreste, venner og familie efter at have boet i USA kan kun gøre denne december til den mest fantastiske!!
  Tak for en rigtig god og inspirerende blog.

 129. Min julemåned kommer til at gå med at lære en lækker lille baby at kende, samt at vænne mig(os) til at være en familie på fire. Jeg har termin om 3 uger.

  Derudover glæder jeg mig rigtig meget til julen. Min store pige er lidt over 2 år og det er det første år hvor hun rigtig forstår det. Glæder mig til at julehygge med hende.

 130. Mit bedste decemberminde er fra min fødselsdag sidste år – jeg har fødselsdag 1. dec. Jeg skulle for første gang holde fødselsdag væk fra mine forældre, nemlig i Frankrig, hvor jeg var som au pair. Men morgensangen fra min dejlige værtsfamilie blev lige suppleret med et skypeopkald til mine forældre, hvorefter de var med hele morgenen. Det gjorde det lidt lettere at holde første fødselsdag hjemmefra :)

 131. Mit bedste juleminde er juleaften, med hele min familie, hos mine bedste forældre for en del år siden. Den bedste juleaften nogensinde. Vi var hele familien samlet, hvilket vil sige bedsteforældre, mor + far, moster + mand, 2 x onkler + koner, 2+kusiner, 2+fætre og 2x hunde = fuld hus på den bedste måde. Alle os børn, som ikke var så gamle, havde lige fået små børne scooters, i ved den lille røde, gule og blå fra Dantoy, som vi ellers bare fes rundt på, efter alt for meget sukker og havde en fest sammen. De voksne hyggede sig med den bedste julemad – min bedstemor er en ørn til at lave and og min onkel havde købt god rødvin, som han altid gør, og min bedstefar klædt ud som julemand. To hunde – hanhunde som fandt ud af at der var et juletræ de burde tisse op af, den ene efter den anden, for at markere deres territorium – så de havde en fest. Denne aften var måske lidt kaotisk, men den havde havde alt det jeg elsker aller mest…. Familien, god mad, julehygge og samvær. Dette var, er og bliver mit bedste juleminde og mit juleønske er, at jeg får flere af disse aftener.

 132. Jeg skal nyde julestemningen med familie og venner og til en hulens masse julefrokoster! December er dejlig!

 133. Julen er bare dejlig, julemarkeder, hygge, sutsko og julegaver – så bliver det vist ikke meget bedre. Julen er en dejlig tid

 134. Et dejligt juleminde – da jeg som 19-årig kom hjem til Danmark en uge før Juleaften, halvvejs inde i mit år som au pair i Schweiz. Jeg havde det som om jeg var 6 år igen. Alt var bare så hyggeligt, gensynet med min familie var ubeskriveligt dejligt, maden smagte bedre end den havde gjort i mange år, alting var kort sagt ved det gamle selvom at jeg havde rykket mig og havde oplevet verden langt væk fra andedammen!

 135. Mit bedste decemberminde er fra jeg var barn, og der lå meterhøje (sådan huskes det) bunker sne, juleferien varede længe, mormor og morfar var på besøg i dagevis, alle slappede af og hyggede sig, og jeg var ude at kælke dagen lang. Min bedste gave var et par skøjter, for vi havde masser af frosne skovsøer i mit kvarter. Og min yndlingsjulekalender Jul i Gammelby blev sendt for første gang i 1979 :) (ja, så gammel er jeg).

 136. Jul er noget så hyggeligt, jeg elsker det! Hygge, samvær, lækker mad! Åh, det er rart! Sidste jul var særlig hyggelig – den var helt stille og rolig – “bare” mine forældre, bedsteforældre og søster. Ikke jag og stress – bare en masse hygge og hvad, der ellers hører til! Så dejligt og lige som det skulle være.

 137. Dette er min første jul i udlandet uden min familie, og det føles mere og mere mærkeligt jo nærmere vi kommer på d. 24. december. Jeg savner den danske jul med disneys juleshow og julemad, men ser frem til en ski-juleferie i en af verdens bedste ski-byer, nemlig Salt Lake City. Desuden skal Temple Square her i byen åbenbart være et fantastisk syn, med tusindvis af lyskæder opsat rundt om kirken. Det må jeg se til jul!

  Den fine kalender kunne vel at mærke bruges som plaster på såret hos et familiemedlem, nu når jeg ikke vil være tilstede i julen :-)

 138. mit bedste december juleminde er da mine egne børn var små og vi næsten ingen penge havde, havde vi i 2 dage været nede at kigge på juletræer, for at finde et fin træ. men træerne var så dyre at vi begge dage gik hjem uden, og nu var det lille juleaften og stadig ingen træ, da ungerne var lagt i seng, kom farmand hjem med et træ han havde været ude at fælde i skoven, og vi fik stille og roligt bakset det store træ ind i stuen og pyntende det, og da ungerne vågnede næste morgen og så det store træ, kom de farende ind i sengen til os og råbte og jublede at julemanden havde været der med både juletræ og julegaver, det var så rørende et øjeblik at se ungerne jubel og de hev os ud af sengen, for vi skulle hurtigt ind at se det og danse rundt om træet. ALDRIG har jeg før oplevet noget så smuk en oplevelse, ville ønske at vi dengang havde penge nok til et video kamera så vi kunne have filmet det. :-) den bedste jul ever !!! mange af vores gaver havde vi købt i gensbrugsbutikker, da vores penge var så små – men va betyder det når bare ungerne blev glade :-)

 139. Jeg eeeelsker jul :D
  December byder på juledeko-dag med min mor, juleklip med en veninde, masser af æbleskiver og julefrokoster med familie, venner og kolleger.. Skønt at se frem til :)

 140. I december måned skal jeg for første gang i 5 år IKKE læse til eksamen eller skrive opgave :) Jeg skal derimod hygge og glæde mig til den 19. december, hvor jeg får juleferie fra mit arbejde. Denne december bliver derfor en ny oplevelse for mig og jeg glæder mig rigtig meget. Den 26. december drager jeg desuden mod Paris for at besøge min franske kæreste og fejre nytår hos ham. <3

 141. Fantastisk konkurrence og give away :D
  I år skal der rigtig hygges igennem. De sidste par år har julen desværre været fyldt med hhv. byggerod hos mine forældre (hvilket betød mangel på de faste traditioner) og efterfølgende to år med sygdom og dødsfald i familien.
  Så nu har min mor og jeg aftalt, at vi går all in. Har inviteret alle de familie medlemmer, som skulle have lyst. Derudover skal vi lave konfekt, bage, lave pakkekalender, i Tivoli. Derudover skal jeg drikke gløgg, spille spil, spise risengrød og drikke vand chokolade med mine venner i det omfang, som eksamenslæsningen ellers tillader.
  Jeg GLÆDER mig også som et lille(bitte) barn ;) .. Glædelig meget snart jul alle sammen :D

 142. Mit bedste juleminde foregår hvert år, når min søster og jeg afholder vores obligatoriske nu-bager-vi-og-laver-konfekt-mens-der-kører-julefilm-i-baggrunden-dag. På dette tidspunkt sænker julefreden sig altså i vores lille barndomshjem, og det slår til enhver tid samtlige julegaver. :-)

 143. Mit seneste juleminde går kun 2 år tilbage da min dreng på 5 år og jeg “strandede” i Helsingør pga snestorm. Det gamle veterantog kunne ikke komme længere nordpå, pga sneen, hvor vi ellers skulle have købt juletræ. Vi tilbragte derfor nogle timer med intens juleshopping og julehygge med æbleskiver og glögg og varm kakao med flødeskum. Det var bare SÅ hyggeligt trods omstændighederne.
  Håber jeg vinder den fine adventskalender – ville meget gerne beholde den hvis jeg vandt, men tænker også at min mor ville blive ovenud lykkelig for sådan en luksusgave. Må vist hellere lægger et ekstra lod via instagram ;-)

 144. I 2.g ønskede jeg mig brændende en iPhone og da jeg juleaften spotter en pakke med mit navn på i iPhone-størrelse, bliver jeg selvsagt kisteglad. Meget strategisk vælger jeg, at pakke den op som den sidste af mine gaver. Jeg river papiret af for derefter at stå med en pakke støvsugeposer i hånd. Mine forældre har simpelthen givet mig en støvsuger symboliseret juleaften med en pakke støvsugeposer! Dengang synes jeg at det var verdens værste gave, men nu hvor jeg er flyttet hjemmefra er jeg så taknemlig, når jeg fræser rundt og støvsuger min lejlighed med mit røde lyn af en nilfisk. Bedste gave i lang tid!

 145. Jeg havde en fantastisk juleaften sidste år – ja faktisk var hele december ganske særlig! Jeg blev for første gang moster til den skønneste lille tjavs. Dagen han blev født gik jeg i cirkler i lejligheden. Første jul med sådan en lille fyr er sjov, speciel og skønne minder!

  God december til jer :)

 146. Her i december skal jeg skrive SRP, hvilket er en stor opgave på tredje år på gymnasiet. Jeg er så heldig at jeg kan skrive hele opgaven der hjemme, så der vil være rig mulighed for at julehygge og lytte julemusik under arbejdet. Derud over skal jeg holde jul med min kæreste og hans familie, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til

 147. Mit bedste juleminde var den juleaftnen hvor jeg var 5 år gammel, hvor jeg trak skægget af min far som var klædt ud som julemand (julemands skæg) og fandt ud af at det var ham som var julemand. Var nemlig bange for julemanden (grinte meget bagefter)

 148. Det jeg elsker allermest ved julen er, at min tyske familie kommer til Danmark og hygger med os. Vi bager småkager, laver julepynt, pynter op og danser rundt til julemusik. Det glæder jeg mig til hvert eneste år <3

 149. I december (mere præcist d. 9) skal jeg hente min kæreste i lufthavnen efter 1,5 måned på den anden side af jorden!! Så resten af min december skal tilbringes i hans arme, det rareste sted, jeg kan komme i tanke om. Det bliver f a n t a s t i s k.

 150. Det allerbedste er julemorgen, hvor julemanden har været forbi med en morgengave, og vi pynter træet i fællesskab, laver konfektfade og sætter anden i ovnen, så der dufter helt specielt af jul. Mmmmh!

 151. i år skal min jul holdes med min kærestes familie i Norge.. Elsker alt ved julen især traditionerne det hører hertil. Af den grund bliver det også underligt og helt anderledes at holde jul med 40 mennesker i én hytte langt væk fra juletræ, min egen familie, julefrokost 1. Juledag, disneys juleshow og flæskesteg (de spiser gås???)…

 152. Jeg er så kæmpe stor fan af Rudolph Care, så den her julekalender ville altså bringe helt enormt stor glæde og min hud ville elske lidt ekstra pleje :)
  Mange af de faste traditioner vi havde til jul da jeg var barn, har ændret sig meget især efter min mand og jeg begyndte at holde jul sammen. Men en ting som har været et fast og glædeligt indslag siden jeg mødte min mand, har været hans søde måde at give julegaver på. Der plejer at være tre, en jeg har ønsket mig, en han synes jeg skal have og en for sjov. Han instruerer gerne den som deler gaverne, inden dansen om juletræet vel at mærke så han er sikker på alt går som det skal, i hvilken gave jeg skal have først. Det er altid et kæmpe hit også for dem som sidder og følger med når jeg får gaverne. Og så laver han altid en fin adventskalender, men det ville jo være dejligt at vinde denne her så han slap for at stresse rundt for at finde adventsgaver ;)

 153. Jeg starter lidt tidlig på julehyggen i år, da jeg i december har en eksamen og en større operation jeg skal igennem, så derfor ligger jeg ud med at tage i Tivoli på lørdag, hvor de tænder juletræet :) det er ved at være mange år siden jeg sidst har været i Tivoli til jul, så det glæder jeg mig rigtig meget til :)

 154. Hvert år en weekend i december mødes hele familien hos mine bedsteforældre og laver julekonfekt og spiser de skønneste hjemmelavet æbleskiver ;-)

 155. Mit bedste (og samtidig nyeste) december minde er da jeg mødte min kæreste sidste år. Jeg blev pladask forelsket i ham, og har været det lige siden. Lige pludselig var (og er) julen meget mere hyggelig og rar på alle måder ❤️

 156. Jeg elsker december, det er den hyggeligste måned. Jeg glæder mig til bage luciabrød og jødekager, til stearinlys, grankogler, at flette stjerner og hygge med familien. Jeg ville elske sådan en fin julekalender :)

 157. min bedste jul, var da jeg var mindre. Hele familien drog altid samlet op i min farmors lejlighed, hvor hendes grønne plastikjuletræ stod med en kunstig lyskæde. Vi driller hende stadig med den. Vi var hos hende mange år i træk, og derfra har jeg de bedste juleminder – hvad slå farmors hjemmelavede brune sovs? :-)

 158. Mit bedste juleminde, var da min søde kæreste (nu mand) havde overrasket mig med julestemning fra top til tå i vores lille lejlighed i Hvidovre.
  Jeg havde været på sindsro ophold i en uge, og da det har været lidt småt med juleminder i min opvækst, syntes min mand at jeg skulle have én jul der drejede sig om mig, inden vores ufødte datter kom til verden.
  Dette resulterede i et sandt julehelvede (pardon my french) med klatrenisser, alt hvad han havde kunnet indsamle fra bedster og mormødre, TIGER’s bedste glimte-klistre-larme-blinke habengut, velduftende nellike-appelsiner, klejner, brunkager og pebernødder, min aller første pakke (- og advendts) kalender med EKSTRA store gaver på søndage og masser af kærlighed.
  Ingen tvivl om hvorfor selvsamme skønne kæreste i dag er min mand, og far til vores lille lækkerbisken på snart 2,5 år, som bestemt ikke kommer til at mangle juleminder som voksen <3

 159. Det var dog en dejlig konkurrence.

  Mit bedste juleminde gentager sig faktisk hvert år D 23. December.
  Jeg arbejder i butik og har gennem de sidste 9 år skulle på arbejde D 23. Til sent om aftenen.
  Min far har derfor tilbudt hvert år at komme ind på min arbejdspladser og køre mig hjem til jul hos mine forældre. Dette foregår selvfølgelig til Driving Home for Christmas på repeat. Det er den bedste tid ved hele julen – i år kommer dette desværre ikke til at ske, da min far er blevet alvorligt syg. Det gør mig så trist, at mit bedste øjeblik ved hele julen, ikke kommer til at ske i år.

 160. I december skal jeg helt sikker spise risengrød, lave juledekoration, lave konfekt og pynte juletræ. Det bedste af det hele er selvfølgelig, at det sker sammen med familien.

 161. Åh, jeg ville elske denne gave og give den til min skønne mor! Hun er der altid for mig og har formået at skabe julestemning i mit barndomshjem i alle de decembermåneder som jeg kan huske. To gange har jeg som ung teenanger og ung voksen gennemgået en stor operation i decembermåned og derfor været bundet til sofa/seng det meste af måneden. Min dejlige mor har begge gange taget orlov fra sit arbejde og har lavet hyggelig juleting med mig indenfor som bagning, appelsiner med nelikker og julefilm. Så hyggeligt!

 162. Mit bedste juleminde må være en skiferie til Norge hvor vi holdte jul med tre andre familier i en kæmpe hytte lige ud til pisten. Det var fest, hygge og kærlighed. Spa, rulle sig i sneen, latter og sang.

 163. Mit bedste juleminde er fra min barndom på Bornholm.
  Julemorgen stod vi op og sneen lå til op over den udvendige vindueskarm. Det var SÅ magisk. Vi brugte hele dagen i sneen med kælkning, store snemænd med gulerodsnæser og fyrfadslys i munden osv. Eftermiddagen gik med Disney og julehygge med familien. Og endelig, endelig blev det aften og tid til gaver. Verdens bedste dag!!

 164. Jeg skal hygge, pynte, bage, pakke ind, pakke ud, hænge op, danse, synge, nyde, koge, stege og så lige passe mit arbejde. Så har travlt og ville derfor nyde at blive forkælet

 165. Jeg elsker traditioner, så mit bedst minde er uden tvilv at hele familien samles d. 24 om eftermiddagen, først går det løs med pakkespil, herefter hygger vi alle med snolder og tegnefilm – dette gentager sig år efter år og jeg elsker bare genkendeligheden i julen og de tradioner der er bygget op i familien . :-)

 166. Jeg kan da ikke lade muligheden gå mig forbi☺️
  Det der lige slår mig, som jeg får lyst til at dele, som en god julepplevelse, er måske egentlig også den værste -på samme tid.
  Forrige jul, var første jul, som jeg skulle fejre, uden Rip, Rap og Rup (mine tre sønner) efter jeg var blevet skilt fra min mand, drengenes far. I dagene op til d. 24. Dec, havde jeg rigtig ondt af mig selv.
  Jeg skulle holde jul hos mine forældre, sammen med mine brødre -så scenen var sat, til at blive som en “rigtig” jul. Som man husker den fra sin barndom. I min mors desperate forsøg på at alle fik indfriet deres forventninger, havde alle deltagere måtte udfylde/afl en forventningsafstemning til hende.
  Jeg kan huske at jeg udtrykte min glæde over at skulle fejre julen hos dem, men at jeg nok forventede at komme til at savne drengene frygteligt meget.
  Nå, men for at komme til sagen, så endte det med at blive en rigtig fin aften, og efter at havde talt i telefon med ungerne, efter gave-ræset var overstået, havde jeg en helt god fornemmelse i kroppen, og længslen var overkommelig.
  Det står ret klart for mig, og gør mig meget taknemmelig. Man skal huske at finde en mand man kan enes med, når man engang skal skilles. Ej fy

 167. Mit bedste juleminde, må være for 4 år siden, hvor jeg og familien var i Thailand over julen. Vi fik et par julegaver hver, og den allerbedste gave var fra min mormor, som var lakrids :-) om eftermiddagen pyntede vi et plastikjuletræ med balloner og of aftenen sad vi på gulvet med nissehue på og spiste mad. Til sidst da der var blevet mørkt, gik alle ud på stranden, og sendte lyslygter op i luften – så smukt <3 i år skal jeg sidde og skrive 3.g opgaven SRP, så en lækker adventspakke fra Rudolf Care ville være den perfekte opmuntring :)

 168. Jeg glæder mig også meget til julemåneden med alt hvad den indebærer: Julepyntning, småkagebagning, æbleskivespisning, julekalender, adventshygge, julemarkeder i Berlin

 169. Det jeg glæder mig allermest til er anden weekenden i december, som jeg tilbringer sammen med mine fire veninder hvert år. Fredag købes der julegaver, der ses julefilm og spises risengrød. Lørdag står den på julefrokost fra kl. 12, med massere af lækker mad og snaps. Søndag tager vi i skoven og fælder juletræer. Verdens bedste weekend, i verdens bedste måned, med verdens bedste veninder :-)

 170. Min bedste julegave fik jeg for 6 år siden, da min kæreste valgte at tage hjem fra hans ‘snowboard-bums’-ophold i Whistler, for at overraske mig! Billetten var dyr (-> overtræk) og desværre var flyet forsinket i Vancouver pga. sne, så han missede sit fly i Amsterdam – derfor endte hans surprise med, at han holdte jul i Schiphol Airport.. Så ja, det endte med at blive ‘tanken’ der er den bedste julegave jeg har fået :)

 171. Mit bedste decemberminde er, da jeg sidste år teamede op med en veninde i november og lavede julekalendre til min kæreste og en rigtig god veninde, der havde brug for lidt opmuntring i en svær periode. Det var skønt at dele juleglæde ud hele december :-)

 172. Jeg GLÆDER mig virkelig til jul i år, og det er mange år siden, at jeg har gjort det. I år kan jeg bare glæde mig over, at jeg har tid til og mulighed for at hygge med familien. De sidste 10 år har jeg halset rundt for at nå alting på arbejdet og herhjemme, og alle de ting jeg gerne ville foretage mig med børnene, har vi alligevel aldrig nået :( I år kommer julen til at foregå i roligt og hyggeligt tempo, og jeg glæder mig så meget til at tage børnene med ind til byen, og se på julebelysningen om aftenen. Så skal der spises brændte mandler og hygge-kigges i butikker, for moderen har praktisk talt også allerede købt alle julegaver ;)

  Kh Rikke

 173. Hvert år i december er jeg i Tivoli med min bedste veninde og mor, og mig og min veninde køber hvert år et stykke julepynt til at hænge på vores juletræ. Det er en skøn tradition som vi nyder hvert år.

 174. Åh altså.. Hvert år i midten af december, tænker jeg på min farfar. For to år siden døde han – d. 11. December – og det var selvsagt den frygteligste december måned med begravelse og masser af tårer. Men efterhånden har vi i min familie fået vendt det til noget positivt, at det netop var i denne måned, at vi skulle miste ham. Nu mødes vi til en omgang julehygge, hvor vi snakker om alt, vi var lyst til og tager på kirkegården med en fin blomsterkrans <3

 175. De sidste par år har de bedste minder været selve juleaften, fordi jeg har brugt juledagene på eksamenslæsning, og juleaften har derfor været det tidspunkt, hvor jeg har koblet fuldstændig af og bare NYDT aftenen med min familie. Arhh. I år står den også på eksamenslæsning i december, men i selve juledagene kan jeg i år holde fri, og det ser jeg sådan frem til :-)

 176. Mit bedste decemberminde er fra det år, jeg fejrede julen i Thailand med min familie. En dejlig, dejlig ferie med sol, varme og en noget utraditionel juleaften.Jeg er så heldig (eller uheldig, om man vil), at jeg har fødselsdag juleaften, og vi fejrede min fødselsdag og juleaften på elefantryg om eftermiddagen, inden vi fik julemad på en skandinavisk restaurant om aftenen efterfulgt af gaver og hygge langt væk fra Danmark. Helt sikkert en jul, jeg aldrig glemmer :)

 177. Hmmm kunne pege på mange ting, men tror jeg vil dele den bedste gave jeg har fået. For 3 år siden forærede min kæreste mig en tur til Paris. Det kom som en KÆMPE overraskelse og vi havde en helt igennem fantastisk romantisk tur. Jeg er så vild med at få oplevelser i gave. Det forlænger virkelig glæden ved højtider/fødselsdage og man har noget at gå og se frem til.

 178. Jeg har simpelthen så mange fantastiske decemberminder, så jeg vil slet ikke kunne vælge imellem dem. Jeg elsker decembermåned og ikke mindst jul (og fødselsdag, som jeg har d. 25/12!). Efter jeg er flyttet hjemmefra går decembermåned dog alt for hurtigt, og dagene er de sidste 2 år blevet brugt på eksamensopgaver fremfor full-blown julehygge. I år vil jeg dog, på trods af vintereksaminerne, forsøge at nyde dagene optil jul. Jeg har allerede planlagt at skulle lave konfekt og vaniliekransebagning med mine gymnasieveninder, julefrokost med mine studiekammerater, en tur i Den Gamle By med søde venner.. Og ja, så har min roomie og jeg aftalt, at vi skal lave pakkekalender, således vi hver står for 12 små gaver. Jeg glæder mig til det hele, og håber ikke det bliver spoleret af eksamensstress (fingers crosses).

  Kh. Maria.

 179. Mit bedste juleminde – hvis man nu kan kalde det det. Er fra sidste jul, hvor efter at have boet 1/2 år i udlandet valgt at tage hjem og overraske min familie på juleaften for at kunne fejre julen med dem. Det var helt fantastik at komme hjem ringe på døren og se glæden i deres øjne ved at nu var jeg kommet hjem. Det er den hidtil bedste jul jeg nogensinde har haft! Den stod virkelig i familiens tegn, med god mad og masser af hygge og snak!
  Jeg ville elske at kunne forkæle min mor med denne kalender, så jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldig vinder!

 180. Jeg skal være sammen med min familie og mine venner. Have en eksamen eller to overstået, men ellers bare nyde, at mørket og kulden udenfor er ensbetydende med varme og hygge indendørs. Jeg skal købe julegaver i massevis og glæde mig barnligt til at give dem til dem, jeg holder af. Jeg skal lytte til så meget julemusik, spise alt for mange hjemmebagte vanilje-krandse og klejner og være barnligt spændt juleaften. Okay. Lad det lige blive jul nu.

 181. Min bedste julegave var sidste år, da jeg fik en hjemmemalet “Royal Copenhagen” tallerken af min kæreste, den var hverken pæn eller lignende specielt godt, men det var helt klart den søde tanke bag der gør det til den bedste gave. Endnu bedre var så, den lille besked med den rigtige udgave jeg skulle finde under min seng :-)

 182. Mit bedste juleminde er fra jeg har været ca. 7 år, hvor min onkel som har boet i Australien hele mit liv kom op og holdt jul med os. For første gang var hele familien samlet. :)

 183. Det bedste juleminde må være det år, hvor vi fejrede jul i mine forældres ødegård i Sverige, midt i en skov. Der var sne op til knæene. Det var magisk at gå ture i skoven, finde det helt rigtige træ, fælde det, slæbe det hjem på sparkstøtting og pynte det fint op med julepynt, man havde siddet og lavet inden. Og der blev brugt meget tid på hygge, papir, klippe-klistre, julepynt, spil, julebag osv. Der er ikke fjernsyn eller andet i huset, så der blev hygget ekstra meget :-)

 184. For fem år siden, en mørk december nat, det år hvor det sneede helt vildt, blev jeg kørt hjem af den flotteste unge mand. Han satte mig af, og vi sagde farvel… 10 min. senere kom han tilbage, vi kyssede – Og har været sammen lige siden!

 185. Jeg glæder mig til at overraske min søster med en pakke-kalender. Sådan en har hun aldrig fået, men jeg tænker at 35 er den helt rigtige alder til den oplevelse. Og så glæder jeg mig til at hygge juleferie med mit barn og min aflastnings dreng.
  Så december må gerne skynde sig.
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

 186. Jeg er så heldig at være et vaskeægte julebarn (eller meget tæt på) da jeg kom til verden d. 23 december. Det betyder at Julen for mig er dobbelt op på jule- og fødselsdagsglæde tiltrods for at jeg har rundet de 30. I år har jeg fået lært mig at hækle, så er allerede gået i gang med diverse små hæklerier som skal sprede julestemning i hjemmet (min engelske kæreste ved ikke hvad han er gået ind til!!)
  Det er godt nok ikke mig selv som fik gaven, men min mor har altid sagt at jeg var den bedste julegave hun kunne have ønsket sig :)

 187. Efter mange studieår med presset decembermåned, ser jeg nu frem til at julehygge for fuld skrue. At lave en flot adventskrans og bage vanillekranse er to vigtige ting på min liste, men ellers lader jeg mig bare jule med.
  Jo, måske jeg skulle inkludere noget glögg på en eller anden måde :-)
  Håber jeg vinder, for det er en virkelig fornem gave!

 188. Min bedste julegave fik jeg sidste år. Min mor har været igennem et langt og hårdt forløb på privatfronten, og jeg var der og støttede hende igennem det hele fordi hun er den jeg holder mest af. Sidste jul sluttede alt det hårde og tågen lettede ligesom. I julegave forærede hun mig det smukkeste Ole Mathiesen armbåndsur, og jeg blev så glad at jeg begyndte at græde. Ikke så meget på grund af uret, men alle de følelser der lå i det og alt det vi havde været igennem.

 189. Min tvillingesøsters kæreste er ude at rejse (fra nu af og indtil slutningen af december), så min december skal bruges på at gøre gode ting med og for hende. Vi skal se julekalender, bage, lave konfekt, og så skal hun have en masse dejlige gaver – fordi min jul er nemlig kun god, hvis hun er glad <3

 190. December for mig handler om dufte, varme og kærlighed. Dufte i form grantræer, nybagte småkager, appelsiner og farverige hyacinter. Den ekstra varme som mennesker udstråler mod hinanden i december. Og sidst men ikke mindst kærlighed i form en sjov julefrokost med dine tætteste veninder, at holde ekstra tæt om hinanden når kulden kommer og de dejlige krammer du får af din familie som du ikke altid ser så tit.

 191. Mit bedste december minde er eneste hvert år den 24 december hvor min far og jeg besøger vores gamle naboer på hhv 77 og 83 år. Det har vi gjort i nu 23 år og det foregår altid på samme måde. Vi vækker dem fra deres middagssøvn, de overraskes over at vi endnu engang holder traditionen i hævd, vi drikker et glas portvin, spise hjemmebagte småkager, fortæller om året der er gået, hører om deres rejser i det forgangne år, de åbner den lille pakke med det hjemmelavet konfekt vi har med, jeg får lov at vælge et stykke pynt fra deres juletræ der derefter må pynte hjemme hos mig og halvanden time senere skynder vi os afsted fordi vi igen i år har været der lidt længere end beregnet… Fantastisk tradition…

 192. Min bedste julegave var, da jeg af min morfar fik et par stylter som 6-årig. Og ikke bare de alm. stylter, men nogle som gjorde mig meget højere. Artist-stylter kaldes de! Jeg lavede ikke andet hele aftenen end af gå rundt på gården derhjemme og føle mig som den højeste og sejeste pige!!

 193. ELSKER også denne søde og skønne juletid. Nogle af de bedste juleminder jeg har – er da min søster og jeg da vi var små kom hjem efter skole, slukkede alt lyset i hele huset og listede rundt og legede nisser. Og altså må også lige dele den bedste julegave ever! Det var julen 1986 hvor jeg fik mit største ønske opfyldt – en kæmpe stor lyserød My little pony, hvor man kunne gemme sin natkjole under en lynlås i maven SÅ fantastisk!
  GOD DECEMBER!

 194. Jeg skal nyde en hyggelig december måned i selskabet af venner, familie og kæreste, med julebag, pakkeleg og en masse julesange!

 195. Jeg er kæmpe julefan og jeg er allerede jule-hungrende, selvom vi ikke engang er i midten af november endnu. Den næste 1,5 måned involverer vanvittigt mange julefrokoster, hyggeaften med gymnasie-veninderne hvor vi skal lave juledekorationer og snacke lækkerier, designerjulemarkeder (bl.a. Finders Keepers og Arkitektskolens) og julekoncerter. Et kit fra Rudolph Care ville gøre december (og mig) ekstra lækker!!!

 196. December skal bruges på at nyde mine veninders og families selskab. Jeg skal bage julekager og lave konfekt med min familie – og holder store bagedag med veninderne! Selvfølgelig byder december også på den årlige tur til Tivolii. Elsker at gå rundt i parken og drikke kakao og spise æbleskiver!

 197. Mit bedste juleminde er for 2 år siden, juleaften da min mand faldt på knæ midt under julemiddagen ;) vi havde hele familien på besøg og alle vidste det, det var noget af en overraskelse :)

 198. Mit ALLER bedste juleminde var da jeg var ca. 4-5 år gammel. Det eneste jeg kan huske er, at jeg var ked over at det ikke sneede, og lige pludselig begyndte det at sne. Desuden er december min yndlings måned ;-) .

 199. Jeg har mange skønne, specielle og rørende juleminder her får i et par stykker. I 2006 holdte jeg jul i Australien, en fantastisk oplevelse, der bød på microbølge tilberedt “flæskesteg” den 24 dec om aften sammme med de andre dansker jeg var løbet ind i løbet af dagene op til jul. Den 25 dec. lavede vi grilfest og strandtur, det var ren lykkke! For to år siden havde jeg jule med min mor for sidste gang, hun var meget syg og vi var alle klar over at vi for sidste gang skulle fejre julen sammen, det var rørende, barsk og meget smukt på en og samme tid <3

 200. Et af mine bedste juleminder er fra det år, hvor min veninde og jeg lånte min venindes farmors lejlighed i Vestjylland en weekend. Vi hørte soap, så gamle julekalendre og spiste julebag hele weekenden, så hyggeligt!

 201. Et af mine skønneste og bedste decemberminde er fra da jeg var lille pige. Dengang holdt hele familien juleaften hos min mormor og morfar. Min mormor var meget opmærksom på ikke at gøre forskel på os børnebørn, så hun sørgede altid for at børnenes ris ala mande blev portionsanrettet, sådan at hun var sikker på at vi alle fik en mandel og dermed en mandelgave.. Skøn tanke som vi jo først opdagede da vi blev ældre. Hun var sådan en fantastisk mormor <3 Det ene år tog min far dog fusen på hende, da han havde taget en mandel med hjemmefra.. Og da det faktisk endte med at mormor selv fik mandlen, blev hun nærmest helt febrilsk da min far samtidig trak sin egen medbragte mandel frem! Det tog lang tid før hun helt forstod hvad der foregik, men historien bliver stadig nævnt i familien den dag idag, også selvom vores skønne mormor desværre ikke er hos os mere – skønt minde <3

 202. Jeg skal helt klart spise en masse lækre julekager, for det elsker jeg! Så glæder jeg mig rigtig meget til, at vi, traditionen tro, skal “lave” appelsiner med nelliker i. Det dufter noget så dejligt og pynter lige så meget! Og sidst men ikke mindst, så bliver det noget så hyggeligt at fælde juletræ og efterfølgende spise mig mæt i æbleskiver. December bliver fantastisk!

 203. Et skønt juleminde for mig, var en jul hvor vi var på ski ferie i Norge. Der havde været dejlig sol hele dagen, men det begyndte at trække op med skyer om eftermiddagen. Imens vi sidder inde og hygger os med al den dejlige julemad, kan vi se at udenfor er det begyndt at sne lige så fint. Det var næsten som i en film ;)
  Elsker generelt bare alt ved julen. :D

 204. I december 2013 blev mig og min mand ringet op at vi var blevet forældre til en lille dreng fra syd Afrika. Mit bedste jule minde nogensinde og den bedste gave jeg nogen sinde har fået.

 205. Da jeg var 8 år, var jeg på en lille ø kaldt Tabbaco ( ligger ved Jamiaca) hele december måned. Vi fejrede alle adventer i december, Lucia dag, juleaften og nytårsaften. Der var helt anderledes end hvad jeg nogensinde var prøvet. Vi havde 25-30 grader, pool, palmer og strand. Julegaverne var pakket ned i kufferten så dem blev mine søskende og jeg selvfølgelig ikke snydt for:-) At rejse væk i december er klart noget jeg kunne finde på at gøre igen, selvom jul hjemme også er dejligt.

 206. Jeg har svært ved at vælge ét december minde, da jeg syntes at december altid er så skøn! Jeg vil dog sige at hele december måned i 2010, hvor jeg var på efterskole, var noget helt særligt! Hver dag stod man op til det største juletræ der stod og lyste i mørket, man var omringet at søde venner og alle var i godt humør!

 207. Jeg elsker julen, det smukke landskab sneen laver, konfekt og julegodter, familietid og følelsen af at overrække julegaver man bruger lang tid på at finde og pakke smukt ind. December minder mig om familietid og en masse komsammener.
  Jeg elsker det og så alt den gode mad, traditioner, rafle om gaver og pynte op til jul. Jeg elsker at gå i gågaden hvor der er masser af julelys og glade mennesker.
  Jeg synes det er fantastisk at arbejde i julen.(jeg arbejder ved Lagkagehuset) alle kunder er så glade, kommer med søde kommentar og ønsker hinanden glædelig jul.
  Julen er glædens måned og jeg er vild med den gode stemning og masser af hygge!

 208. Jeg er vild med jul. Det bedste er dog juleaften hvor jeg er samlet med min tætteste familie, og man bare kan mærker hvordan alle gør sig særlig umage for, at det bliver en hyggelig aften, hjælper hinanden, hygger og viser hensyn. Sådan en aften flyver afsted, og er noget helt specielt!
  -Anna-Lise

 209. Julen bringer et utal af skønne minder frem. Min kæreste er et julebarn -både lidt besværligt men også lidt skønt (og nej, han hedder ikke Jesus). Alle de år vi har været sammen laver jeg en pakkekalender som fungerer som hans fødselsdagsgave, så han ikke skal have dobbelt op på gaver fra mig d. 24. Så vi fejrer altså en lille smule fødselsdag alle hverdage i december og juler amok i weekenderne. Top-hyggeligt og lidt over the top. Derudover kan det ikke blive jul uden at jeg har haft en skøn gløggbrandert og spist mig en mavepine til i småkagedej (mums).

  Rigtig glædelig december fine Emily!

 210. Mit bedste juleminde må være, når vi holdte jul ved min fantastiske moster, som desværre er gået bort efter en lang kamp mod den forfærdelig sygdom kræft. Hun var det mest inspirerende og smukkeste menneske. Tænkte altid på andre før sig selv, og især i julen tænkte hun meget på os børn. Vi er tre søskende, og vi kunne ikke lide ris’ala’mande, men vi skulle jo ikke snydes for muligheden for at få mandlen. Ingen af os skulle snydes, så derfor fik vi hver vores stykke trefarvetis med hver vores mandel i.
  Julen får mig især til at tænke på hende, og hun minder mig om, hvor vigtigt det er at tænke på andre og hjælpe, hvor man kan.

 211. Åh, det er næsten svært at vælge mellem de gode juleminder. Til gengæld har jeg store planer om at lave julesmåkager, bolsjer og alt andet julet fra nu og til jul. Den kan kun få for lidt med julehyggen!

 212. Jeg kan ikke rigtig vælge noget bestemt minde, for jeg knuselsker jule og nyder alle forberedelserne ligeså meget som selve juledagene :) jeg elsker at bage julegodter, pynte op og nyde mine nærmestes selskab!

 213. Mit bedste decemberminde, i alles fald ét af de bedste, er fra sidste år, og sikkert lidt fjollet i andres øjne;) Jeg sad og knoklede midt i december med mit eksamensprojekt som skullle afleveres et par dage inden jul (en af glæderne ved at være universitetsstuderende), min 4-årige søn sad og tegnede ved siden af mig og sang med den mest stille stemme “jingle bells jingle bells jiiiingle beels”. Vi havde tændt en masse stearinlys og sat lidt clementinbåde og hjemmelavede julegodter på bordet- og pludselig skyllede en slags lykkerus ind over mig, jeg blev ganske varm fra top til tå:) Vores lille stue var så fin i lysenes skær, min sød sad glad og sang/tegnede og der duftede så skønt af ‘jul’, og selvom jeg egentlig havde siddet og stresset lidt over mit projekt, ville jeg jo slet ikke være nogen andre steder end lige præcis der :)

 214. Julen er en af mine favorit tidspunkter på året, og er forbundet med mange skønne minder. De alle handler om hygge og kærlighed <3 I år venter vi vores første barn i dec., så mon ikke det bliver det aller bedste minde nogensinde?

 215. Mange dejlige juleminder passerer lige nu igennem mit hoved, ved ikke hvilket minde der er det bedste , men en særlig juletid som jeg ofte tænker tilbage på er da jeg var au-pair i Vancouver , det var helt specielt at opleve hvordan flere kulturer fejrede juletiden

 216. I december glæder jeg mig rigtig meget til at lave en spiselig adventskalender til mine forældre, med bl.a. saltkarameller, chokoladetrøfler og p-tærter. Økonomien er lidt stram, men på den anden side bliver det også hyggeligt med noget hjemmelavet :)

 217. Jeg har to børn, og de er begge født i december. Så mine to bedste decemberminder er fra hhv. 2008 og 2011 hvor juleglæden og forventningen var dobbelt stor… Julesangene gav bare lidt mere mening, og pynten var bare lidt flottere:-)

 218. Jeg glæder mig utrolig meget til december måned, hvor jeg sammen med min mand og to små drenge på 4 og 1 1/2 skal julehygge; pynte op, bage julegodter, lade nisserne putte små overraskelser i børnenes julesokker mm.
  Med børn man vil overraske og gøre glade, forfalder man nemt til at glemme sig selv. Derfor ønsker jeg mig adventskalenderen, så mor også kan blive forkælet og overrasket i den søde juletid.

 219. Den bedste gave jeg nogensinde har modtaget, var dengang jeg var et år på udveksling i USA i 10. klasse. Der modtog jeg en pakke fra min familie hjemme fra Danmark af, med julegaver, juleslik, søde julekort og grødris til at lave risengrød :)
  Det var simpelthen så sødt, og tænker tilbage på det med et smil, og med tanke på hvor glad og rørt jeg blev dengang, må det være den bedste gave nogensinde :)

  Lækker konkurrence, håber sådan jeg vinder!

 220. Ihhhhh hvor fint!
  Jeg ELSKER jul mere end alt andet! Jeg opfører mig altid som et lille barn, pynter mit værelse så det batter og kæmper med de mange sommerfugle i min mave, som har været der siden, at man var helt lille… Men traditionerne er det, som gør det hele endnu bedre! De traditioner med mine forældre og min søster(hjemmelavet konfekt, pyntning af hus + juletræ, julemusik, kalenderlys osv) er noget, som jeg altid ser frem til:-)

 221. Mit aller bedste juleminde er fra nyere tid, nemlig fra mine 2 drenge var 3 år til skrivende stund hvor de er fyldt 10 år, og hele historien om “kælder Nissen” – som de stadig tror på – “pludselig var der blå mælk I kartonen” eller “mor mor, Nissen har spist op, den er mere sulten”, eller når den altid reddede dem fra den helt store julefiasko – ved at fremtrylle gaver, kalendere. Den dag I dag tror de stadig på ham – men Nissen er flyttet – for vores Nisse passer kun på mindre børn…….
  Mine drenge er så spændte på om julen nogensinde bliver den samme efter Nissen har forladt dem… Det er så sødt og jeg elsker det eventyr vi har opbygget gennem deres spæde børneår … Nu må vi se, om jeg kan leve op til Nissens standard, en ting er sikkert – jeg vil gøre mit bedste, for jeg elsker julens tradioner og ikke mindst juleaften når træets tændes og der synges ind til bal :-)

 222. Mit allerbedste juleminde er den sidste juleaften jeg havde med min morfar for 3 år siden – vi var klar over at det nok var den sidste sammen med ham da han var syg af kræft og selv om det var en hård dag, sugede jeg alle indtryk til mig den juleaften. Min morfar var også en stor julegris lige som jeg og hans glæde ved julen og familien har jeg gemt et særligt sted i mit hjerte :)

 223. I år er den første jul jeg ikke skal fejre sammen med min familie. I år skal min kæreste, mine 2 bonusbørn og jeg nemlig holde vores første egen juleaften, hvor vi skal skabe vores egne traditioner…og jeg glæder mig som et lille barn til…ja juleaften:-)

 224. Åhh jeg glæder mig sådan til december måned, hvor jeg drager afsted til New Zealand med min kæreste. Vi skal rigtig nyde hinanden og opleve livet på den anden side af jorden – det ser vi frem til efter et hårdt år. Hvor ville det være skønt at have en advents kalender med, med lækre ting fra Rudolph Care. Andrea er en stor inspiration for os piger. Hun er livsnyder, kærlig og dygtig. Vi burde alle lære lidt af Andrea, og nyde livet ekstra meget – specielt her i december – uden at have dårlig samvittighed over det ekstra konfekt vi spiser :-)
  God december…

 225. Jeg kommer til at skrive projekt på studiet hele december måned, og det i sig selv er halvstressende – så min læsegruppe og jeg har aftalt at forsøde de mange skrivetimer med hjemmelavet konfekt, en tur på julemarked, glögg og æbleskiver og en masse stearinlys… Så skal det nok gå :)

 226. Mit bedste juleminde må være den første jul med mine små næsten nyfødte tvillinger for snart to år siden. :)

 227. Den bedste gave jeg har fået må uden tvivl være “Det lille postkontor”, da jeg var omkring 6-7 år. Jeg er oven i købet fotograferet med det og jeg SMILER over hele hovedet!

 228. Jeg husker med glæde min barndoms juleaften <3 vi holdt den altid hos min mormor, hvor der altid var mange børn og voksne, der var hjerterum :-D
  Det er en utrolig lækker giveaway. Håber på at blive en af de heldige. Elsker Rudolph produkter.

 229. I denne december måned skal jeg skrive SRP (en skriftlig eksamensopgave i 3.g), hvilket ikke lyder så julet… MEN jeg har tænkt mig at pynte en hel masse op omkring min workstation, drikke en masse julete og spise en masse æblekskriver. Forhåbentlig bliver der også tid til at tage ned i Helsingør og gå i gaderne oplyst af juleøls og udsmykkede butiksvinduer :-)

 230. Min december byder på julemarked i Roskilde med familien og derefter skal der laves julegodter i lange baner.
  Så skal jeg bl.a. til en melodigrandprix julefrokost og holde vores årlige risengrødseftermiddag for alle vores venner og børn (den tradition er noget SÅ hyggelig :-) )
  En anden fast tradition er en god julefrokost i Kbh. med min mand. I år går turen til Aamanns og tidligere har vi besøgt Paustian.
  Så der er masser af dejlige ting at se frem til :-)

 231. Mit bedste juleminde er fra sidste jul, hvor vi fejrede jul for første gang som forældre. Det var helt uvirkeligt at gå rundt om juletræet med vores lille guldklump i armene. Og nu glæder jeg mig blot endnu mere til at fejre jul i år med guldklumpen, og til at give ham de bedste juleminder. it just keeps getting better :)

 232. Et dejligt juleminde har jeg fra 1999, da holdte min mand og jeg juleaften helt selv pga mit arbejde og det var så hyggeligt……

 233. Det meste af december kommer godt nok til at stå på opgaveskrivning, men forhåbentligt bliver der også tid til lidt julehygge indimellem. Om ikke andet efter opgaven er afleveret! :-)

 234. Rigtig lækker konkurence! Den rareste ting jeg skal lave denne december, handler faktisk om noget, som jeg IKKE skal lave. I september blev jeg færdig med at læse efter 5 års studier. Det vil sige 5 december og jule med eksaminer hængende over hovedet. Nu er jeg færdig og har fået mit første job. Det betyder at jeg denne december kan glæde mig til totalt fri om aftenerne, i weekenden og i juledagene. De skal helt sikkert bruges med familie, sofahygge med levende lys, chokolade og småkagebagning!

 235. Jeg glæder, glæder, glæder mig til december, da jeg skal se min kæreste efter 4 måneders adskillelse. Han bor i udlandet, så det bliver ovenikøbet første gang, at han skal fejre jul. Jeg glæder mig til at vise ham de mange traditioner, tage ham i Tivoli til julehygge, lave konfekt, forhåbentlig bygge snemænd og meget, meget mere. :-)

 236. Jeg skal bage og laver lækker konfekt i december. De seneste par år er jeg begyndt at gå op i, at der er lækkert hjemmelavet konfekt i stedet for købe-jule-godter. En af mine favoritter er ristede mandler, tranebær og peanuts overhældt med 1/2 smeltet nougat og 1/2 smeltet god chokolade. Efter en tur i køleskabet kan det skæres i små bidder. Uhmmm…. :)

 237. Det er svært at vælge et alleryndlingsminde ud. Men som barn sov jeg altid hos min mormor og morfar fra den 23. til den 24. Om aftenen, inden vi blev puttet fik både min søster og jeg et smukt kort af min mormor, som hun havde valgt særligt til os. Så lå min søster og jeg og digtede historier ud fra kortene, mens vi kunne høre vores forældre og bedsteforældre pynte juletræet. I år er min ældste datter på tre virkelig begyndt at forstå, hvad julen handler om – jeg elsker at have en at dele min begejstring med. Så vi er allerede så småt begyndt på at klippe-klistre til december :-)

 238. Åhhh, jeg ELSKER alle de produkter jeg har været i nærheden af fra Rudolph Care. Har et par faste favoritter og ville ønske jeg havde råd til dem alle! Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg nok komme til at beholde den selv. Er godt henne i 7. måned, og lidt luksus og selvforkælelse her i jule/ventetiden, ville tænde et ekstra julelys i mine øjne :) Tak for en god blog og glædelig jul :)

 239. Hej elsker det første glas gløgg og de første vanilje kranse.. Den første aftentur nedad et julepyntet strøg er også dejligt. Er så klar lige om lidt. Kh Pernille

 240. Mit bedste juleminde er når min far, storebror og jeg pyntede juletræet den 23. dec. og stolt ventede på min mor kom hjem fra arbejde og selvfølgelig blev min mor lige imponeret hvert år og altid meget overrasket. Og selvom jeg i dag er 25 år og min kære stadig meget imponeret over vores juletræspyntningsevner :)

 241. Mine forældre har hele sommeren snakket om at bygge sommerhus og drømt om den danske sommer deroppe i mange år fremover – og jeg drømte med! Det blev en realitet og den 1. oktober havde de en byggegrund. Det bedste af det hele er at sommerhuset er færdigt i uge 50 og vi skal altså holde jul der :-) Jeg glæder mig til en lille miniferie over julen med varme sokker og familien omkring mig. Det er ikke meget vi har set min far siden den 1. oktober, så vi glæder os til at han er færdig og vi kan indvie det sammen. <3 Julen er det mest fantastiske!

 242. Jeg er et ægte julebarn! Jeg har fødselsdag i december måned, og det synes mange er synd, men det synes JEG ikke! :) Det er bare det bedste at kunne fejre fødselsdag med julehygge og levende lys. Man er i ekstra julehyggehumør – og det passer jo perfekt! Ih, jeg glæder mig til julen!

 243. Dejligste december minde, var da jeg for år siden nød rigtig godt af at være december-barn (selvom det til tider kan være lidt træls). Men jeg havde inviteret alle venner og veninder til fødselsdag, ds klokken slog blev der poppet champagne og en råbte ‘det sner’ og årets første sne faldt i takt med at vi fejrede at jeg blev et år ældre. Smukt og helt hjertevarmende dejligt minde!

 244. Jeg har ikke som sådan et ynglings minde, men selve juletiden er for mig bare indbegrebet af hygge og glæde. Det er næsten umuligt, at være i dårligt humør i denne tid trods mørke og kulde. Jeg elsker at stå på skøjter med min familie, juleshoppe med veninder og i det hele taget bare være sammen med dem jeg elsker. Men mine ynglings minder om julen må være bare at tilbringe tid med sin familie.

 245. December står som altid i familiens tegn, og da det er min første jul som udeboende, så glæder jeg mig til at komme hjem til mine forældre og familie endnu oftere, end jeg plejer.
  Der skal også julehygges i min lille lejlighed, men det er altså ikke helt det samme som at komme hjem til oppyntet julehjem, lange gåture godt pakket ind i den skønne natur og varm kakao/glögg og julegodter.
  Min familie, som er en stor en af slagsen, har for vane at se meget til hinanden og i julemåneden er der arrangementer hver weekend. JEG GLÆDER MIG! Og ønsker alle en dejlig jul <3

 246. Mit bedste decemberminde er også et minde om en af de sværeste dage jeg oplevede sidste år.
  Få dage efter jul skulle jeg nemlig afsted på en rejse på 4 måneder. Hvilket betød at juleaften ikke kun skulle gå med mad, sang og gaver men også afsked til meget af min familie. Morgenen var meget hård og det blev ikke bedre af hele tiden at få af vide at man bare skulle glæde sig. For selvfølgelig gjorde jeg da det.
  Men 4 måneder uden kæreste eller familie var en kold tyrker lige efter jul. Men da min familie og jeg ankom til mine bedsteforældres hus var det som om alt min påforhånds savn gik væk. Min bedstemor gav mig det bedste knus jeg nogensinde har fået.
  Med ro i hjertet kunne jeg tage afsted på mit livs eventyr. ❤️

 247. Mit bedste juleminde er egentlig mere en juletradition. Hver år mødes mig og mine søstre hos min mormor og sammen med min mor bager vi småkager hele dagen, og selvom det nu er to år siden vi mistede vores mormor så fortsætter traditionen og det er noget så hyggeligt :)

 248. Det var den jul hvor sneen lå flere meter høj og mennersker var ikke sikre på at de kunne komme hjem til deres familie og fejre juleaften. Og det gør det ikke bedre at man bor langt ude på landet… Så langt ude at kommunen aldrig kommer og skovler sne eller salter vejene, for ikke at snakke om de åbne områder der alligevel fyger til med det samme, hvis det endelig skulle ske at kommunen kom forbi.

  Men så er det godt at man har verdens bedste far, der trodser vind og vejr i sin store, gamle, grønne John Deer traktor og hentede min elskede søster på stationen, så hun kunne komme hjem til os. Det lignede lidt en mærkelig udgave af Julemanden of hans nisse, da han og min søster kommer tilbage med røde kinder og traktoren/slæden, som var fuld af min søsters gaver til resten af familien.
  Det er mit bedste juleminde <3 selvom der nu er mange med min dejlige familie.

 249. Uh elsker julen og har så mange dejlige juleminder fra jeg selv var barn, men nu hvor jeg selv har fået børn, er det en lendnu større glæde at se dem glædes, længes og fascineres af alt det skønne i december. I december skal jeg blandt andet med min datter ind og se en julemusical med alle de gode gamle julesange, som man jo kan udenad.

 250. Et af mine bedste juleminder to år gammelt. Det var den sidste dag i november og jeg var oppe og besøge min gode veninde på hendes højskole på Nordsjælland. Ved midnat da festen var på sit allerhøjeste, begyndte sneen ligeså stille at falde i smukke Humlebæk. Det var blevet den første decembernat og det var til at blive helt varm indeni af, selvom det var bidende koldt.

 251. Mit bedste juleminde er vel egentlig også en gave…. For snart ti år siden bød min mand og jeg på det første hus, vi var ude og se (ja det det var dengang, der var budrunder på huskøb og sne om vinteren). Og vi fik huset under forudsætning af at vi skrabede sne for den gamle dame, der solgte os huset indtil hundeliv flyttede og vi overtog.

 252. Bedste minde er ubetinget traditionen med at få læst Peters jul højt juleaftensdag. En tradition der er gået videre til mine børn, der får løst højt på morfars skød <3

 253. Det bedste decemberminde er barndommens forventningsglæde i december, og det kommer tilbage år for år selvom man er blevet voksen;)

 254. Mit dejligste december minde er fra december 2010, hvor jeg fandt ud af, at jeg var gravid – det blev en jul, hvor der blev smovset endnu mere end normalt! Og i august 2011 landede så mit livs største (og også mest udfordrende

 255. Noget af det dejligste ved julen er alle lysene, som pynter og indbyder til hygge i den mørke tid – lyskæder om buske og træer, stearinlys i vinduerne. Jeg elsker alle de ting, der hører sig julen til – at bage julesmåkager, vafler og æbleskiver, at drikke varm kakao, se julekalender og klippe julepynt! Det bedste er dog hvis julen er hvid, at gå ture i sneen er noget af det bedste!

 256. Jeg fejrer denne jul lidt anderledes med et smut til Australian for at besøge min værtsfamilie, som jeg boede hos for 12 år siden og ikke har set siden! Det bliver skønt med nissehuer og fish&chips på stranden juleaften ;-)

 257. Jeg skal i december nyde en dag sammen med min kæreste på strøget hvor vi skal juleshoppe, spise frokost og se film i biografen. Det er sjælendt at vi har tid og råd til dette, så det er noget jeg glæder mig meget til. :-)

 258. Lækre adventsgaver! :)

  I december skal jeg:

  – Holde 1. søndag i advent med klipper-klister med hele familien
  – Pynte min juleranke, der altid hænger over døren til stuen
  – Bage specier og bytte dem med mine mostre. De bager hver en anden slags småkager, og bum! så har man 5 forskellige slags småkager!

 259. Årh jul. Hvad er ikke godt ved denne tid?! Jeg glæder mig allerede fra septembermånd, spiser risengrød året rundt og bliver aldrig træt af julesange, julepynt eller noget som helst andet julet :D

 260. Min bedste julegave må være fra da jeg var 7 år gammel. Jeg var så heldig at få både et Barbie skib og et en Barbie hestetrailer. Det var ren materiel lykke. Min far og onkel måtte bruge hele aftenen på at samle alle delene, så jeg kunne lege med det samme :-)

 261. jeg elsker jul og juleaften. jeg har altid holdt den med min mor og far og mine 3 søskende; og selvom mine forældre blev skilt for fire år siden, har vi alligevel holdt jul sammen, og det er jeg så lykkelig over. vi laver altid det samme, men det er så hyggeligt med vores faste traditioner, og at vi kan dele og snakke om alle vores familieminder

 262. Det vigtigste for mig i december måned, er at tænde en masse stearinlys. Jeg elsker maden, samværet og sneen, men det jeg glæder mig mest til, er at skabe hygge gennem lys. Når dagen er lang og mørk, er det det jeg har mest brug for.

 263. Mit bedste december-minde og yndlingsting i julen er juleaften efter al maden, hvor jeg (ja, jeg er 24 år!) sammen med mine søskende lægger alle julegaverne under træet i stuen. Man må kun tage en pakke ad gangen og sirligt lægge den under træet. Vi har gjort det hver jul, så længe jeg kan huske – jeg elsker den tradition, så jeg nu har fået den indført hos min svigerfamilie, som jeg holder jul med hvert andet år. December <3 :)

 264. Novra, sikke en lækker konkurrence!

  Jeg elsker (elsker, elsker) julen, og synes det er fantastisk med traditioner.

  Har lavet pakkekalender til min mormor, mor og søskende de seneste år – bare fordi det er smadder hyggeligt at skulle pakke en gave op hver dag. Glæden ved at give gaver (både rent fysisk og mere generelt) gør mig glad!

  I år skal min december desværre gå med læsning.
  Læser medicin på 10. semester, og det er et af de hårdere, så den skal have fuld pedal med læsningen op til eksamen i start januar.

 265. Nøj hvor vil jeg gerne vinde denne lækre adventskalender fra Rudolph Care :)
  Et af mine bedste december-minder er fra min barndom, når der var sne-fri fra skolen. Så kunne vi bruge en hel dag på at lege ude i sneen og bagefter hygge indendøre med varm kakao og julebag. Det var sådan et dejligt, uventet afbræk fra hverdagen, som var med til at gøre december helt magisk :)

 266. Jeg boede i USA for nogle år siden og skulle for første gang holde jul uden min familie. Vi var en lille gruppe af danskere, der alle arbejdede sammen, der holdt juleaften, og det var fantastisk hyggeligt. Vi havde købt dansk julemad af en lokal kok (= pusher af andefedt og ægte kirsebærsovs), købt enormt meget rødvin og barrikaderet os i en lejlighed med plasticjuletræ overlæsset med amerikansk julepynt og hver vores autentiske julesweater. Om dagen så vi Fars Fede Juleferie og Disneys Juleshow og lavede mad, og om aftenen hyggede vi og gav hinanden grimme, men betænksomme julegaver. Det var én af de bedste juleaftener, jeg nogensinde har holdt, selvom det var langt væk hjemmefra og meget low key. Dagen efter stod vi tidligt op og kørte sydpå til Miami, hvilket kun gjorde hele konceptet endnu bedre.

 267. Mit bedste decemberminde OG bedste gave var, da min far gav mig en rejse til Egypten, og vi tilbragte 24. december i ørkenen og med at ride på kameler. En helt speciel juleaften.

 268. Den sidste måned på barsel har min kæreste også barsel, så hele december skal vi hygge om vores datter, bage julekager, drikke glögg, få lejligheden til at dufte af kanel, appelsin og nelliker og ikke mindst se på julemarkeder i Hamburg.

 269. Jeg har fødselsdag i midten af december og noget af det største, som jeg husker fra mine børnefødselsdage, var når min mor bagte peberkagehuse som blev fint pyntet med glasur og chokoladeknapper… Jeg var lykkelig :-)

 270. Denne december arbejder jeg fuldtid på mit job i skobutik. Jeg glæder mig meget til at vi skal pynte op og hygge ekstra meget om kunderne hele december. Heldigvis har jeg den dejligste chef der allerede har planlagt julefrokost og pakkekalender til os i butikken, så selvom der ikke bliver så meget tid til familie og vennerne pga de udvidede åbningstider, så er jeg sikker på at vi nok skal få en alletiders jul i år.
  Håber alle får en dejlig jul :) <3

 271. Jeg glæder mig meget til at nyde julemåneden sammen med vores søn på næsten to år – at bage de første kiks sammen med ham, synge jukesange og spise ris a la mande. Og se masser af Astrid Lindgren film, som faktisk er noget af det, der minder mig om min barndom. At se julens hyggetid igennem mine søns øjne, det glæder jeg mig til.

 272. Mit bedste juleminde handler om ‘Snemanden’ eller ‘The Snowman’ som den rigtigt hedder. En tegnefilm der sendes hvert år den 24 december. Min mor sørgede altid for at vi fik set den da jeg var barn. Den blev sent om dagen, og den gjorde ventetiden lidt nemmere. Da jeg blev voksen og ikke altid var sammen med min mor om dagen den 24, ringede vi sammen og huskede hinanden på at se den. Og sidste år, som var den første jul uden hende, så jeg den alene, mindedes hende og sad der i mit nattøj, i hvad der føltes som hendes og min lille bobbel, og savnede hende helt ubeskriveligt. I år vil jeg gøre det samme❤️️ Hvis du eller andre ikke kender den, “Snemanden”kan det virkelig anbefales at se den. Smukke tegninger og meget smuk og bevægende musik. Glædelig jul til dig og dine.

 273. Juleaftenerne da jeg var lille står stadig som det allerstørste! At se træet med levende lys, den lækre and og selvfølgelig at være samlet med familien. OG så selvfølgelig gaverne :-) Kunne da godt tænke mig at hygge mig med sådan en fin adventskalender :-)

 274. Lækker, lækker konkurrence! I december skal jeg mest af alt hygge med min familie. Især glæder jeg mig til helligdagene lige omkring jul, hvor traditionerne med god mad, sofaafslapning og MANDARINER skal holdes i hævd ;-)

 275. Mit bedste juleminde, er fra barns ben, hvor min farmor (som bor i den anden ende af landet) hvert år lavede pakkekalender og sendte til os. Vi kunne altid dufte det var hende, på pakkerne og papiret, som blev hængt op på en snor over min søsters pg min seng – 24 dejlige pakker til at klare ventetiden op til jul.

 276. Jeg glæder mig til at være sammen med min skønne familie, lave julekonfekt, og de mange mørke aftener indendøre med stearinlys og varme drikke :)

 277. I december skal jeg til julefrokoster, holde jule-hygge-klippe-lækkerier dag med mine søde veninder, på julemarked, slendre ved nyhavns julemarked og drikke gløgg, fortære æbleskiver og pebernødder til jeg revner, gå lange ture i skove, hjem til min dejlige familie i jylland og holde jul i min hjemby med alle de gode gamle traditioner og mennesker og helt sikker meget mere af alt hvad der hører den danske jul til!! Jeg er også et STORT julemenneske, og kan slet ikke vente med at kunne sætte julemusik på, og få gang i julehyggen :-D

 278. Jeg glæder mig til december, hvor jeg har takket nej til stort set alt, hvad der hedder julefrokoster og julekomsammen, for i stedet at få maksimal hygge, fred og ro ud af julemåneden sammen med mine to drenge på to og fem år :o)

 279. Min decembermåned bliver noget helt andet end det før har været. For det første skal jeg skrive min første større eksamensopgave og aflevere lige efter nytår, så min december står i bøgernes tegn.
  Men for første gang nogensinde skal jeg ikke holde jul på den klassiske kernefamilie måde – min mor rejser nemlig på arbejde i to uger lige i juledagene. Til gengæld venter min bror og hans kæreste barn i julen, så julen bliver for mig en smule kaotisk, men måske med et lille barn som julegave :)
  Jeg glæder mig helt vildt over det, men julen er jo traditionernes tid, så det bliver virkelig en omvæltning! :)

 280. Jeg skal holde min første jul som mor. Jeg glæder mig til en hel december måned med barsel og (forhåbentlig) ingen stress og jag. Vi skal hygge hver eneste dag, og der skal skabes nye traditioner i vores egen lille familie.

  Det kunne være så lækkert med lidt ekstra forkælelse til mig selv i form af den skønne adventskalender. Jeg krydser fingre!

 281. Jeg har godt nok et semesterprojekt der skal afleveres lige før jul, men jeg har besluttet mig for at der SKAL være plads til en masse julehygge også – det må også være den perfekte måde at overspringshandle på. ;) Jeg glæder mig allerede til at bage en masse småkager, honningkage, lave konfekt og så ellers til at holde jul hos mig selv for første gang sammen med min familie. Det bliver fantastisk!

 282. Mit bedste juleminde er både lidt trist men også dejligt. Min mor havde været syg i lang tid og gik desværre bort lige før jul. Jeg havde i mange år plaget om en hund, og denne jul gik mit ønske i opfyldelse da min far havde fundet den sødeste golden retriever som vi opkaldte efter min mor. Det gjorde jo ikke, at julen ikke var overskygget af sorg, og stadig lidt er det. Men der er nu ingen som min hund der kan muntre mig op, hun er altid glad og frisk på en krammer.
  Hvis jeg vinder vil jeg give en af gaverne til min søster, min bedste veninde, min svigerinde og beholde den sidste selv :)

 283. Som barn boede jeg i udlandet og julen blev holdt hjemme i Rom. Da jeg var 7 år gammel valgte mine forældre at fejre jul i vores sommerhus i Danmark. Min første danske jul. Mine bedsteforældre holdt juleaften sammen med os og sneen kom sidst på eftermiddagen. Det var fantastisk!

  Kh Anne W.

 284. Mit bedste juleminde er fra sidste år. Min kæreste var i Afghanistan og skulle komme hjem d.12/12, men han tog røven på os og kom hjem en uge før tid! Tænk sig at ham og hans søster kunne holde det hemmeligt. Hans søster havde endda ringet til mit arbejde og sørget for at jeg havde fri dagen efter han kom hjem. Men jeg var bare helt mundlam, det var slet ikke som i filmene, jeg sad bare og gloede! Haha.. Han er heldigvis ikke i militæret mere, så har ham hjemme hele december i år :-) jeg skal læse til eksamen i december, så det er knap så sændende. Men vi skal også flytte, det glæder jeg mig til! :-)

 285. I min familie er vi glade for en slooooow juleaften. Da jeg var mindre hadede jeg godt nok at vi skulle spise først (helt ærligt, hvor længe kan det tage?) og at vi absolut skulle synge SÅ mange sange rundt om træet, men eftersom jeg er blevet ældre, elsker jeg at sidde og hygge med maden, synge masser af julesange om træet. Men det BEDSTE er, at vi tager os rigtig god tid til pakkerne. Vi er lidt for gode til at gå overboard med gaverne i min familie, så der er altså rigtig mange og det tager rigtig lang tid. Min søster og jeg skiftes altid til at vælge en pakke under træet (og ja, det gør vi endnu selvom vi er 26 og 30) og så sidder vi alle og har fuld opmærksomhed på den der pakker op og snakker lidt om hvorfor lige netop dét skulle gives til den person. Vi drikker altid en hel masse vin, men ét år (som er mit bedste juleminde), er da min søster og jeg, da kl. var 01 og vi var færdige med at pakke gaver op, smed os på sofaen med benene viklet ind i hinanden og delte en flaske champagne, tog fjollebilleder og snakkede om alle de gode, dejlige gaver vi havde givet hinanden. Hold op hvor var det hyggeligt. Nu har vi begge børn og mand og holder kun jul med hinanden hver andet år, men jeg er helt sikker på, at vi godt kan finde på at afslutte sådan en juleaften med hinanden igen ;)

 286. Bedste juleminde – eller mest specielle måske – er fra min første labradors første jul .. Hun havde lagt en frisk uindpakket julehilsen under træet, da vi kom ned julemorgen ..;-) to hunde senere har jeg indtil nu ikke mødt samme “gavmildhed”…:-)

 287. Min bedste julegave er fra sidste år. Jeg var på et udvekslingsophold i USA og rejste rundt på det tidspunkt. Jeg havde overvejet at rejse hjem og holde jul derhjemme i Danmark, bare fordi det er jul. Men så tænkte jeg, at jeg hellere skulle se at udnytte ferien til at se mere af USA og Mexico. Jul med familie kan jeg altid holde igen næste år.
  Da den 24. nærmede sig, fortrød jeg næsten at jeg ikke var hjemme i DK. Men så kom overraskelsen: kæresten (der rejste med mig) havde insisteret kraftigt på at overnatte et bestemt hostel, der er noget dyrere end det, jeg havde udset mig. Dette hostel viste sig at have wifi, og hun arrangerede en skype-date med min familie. Der sad jeg så og lo og græd af glæde.

 288. Jeg glæder mig endnu mere end normalt til december måned i år. Af flere årsager: Min datter skal opleve julen for første gang sådan rigtigt -dvs. hun sidste år tænkte mest (læs:kun) på mælk. Jeg glæder mig til at følge hendes store nysgerrige øjne og barnlige begejstring.
  Vi skal fejre julen hos mine forældre med begge mine søskende. Det er første gang i 3 år og min far er ved nogenlunde helbred. Jeg får altså de nærmeste hos mig på en af årets hyggeligste dage.
  Tak for en skøn konkurrence – er lige løbet tør for flere af mine favoritter, så please træk mig :-)

 289. Mine planer for december:
  Lave en frygtelig masse konfekt og julebag
  Spise en frygtelig masse konfekt og julebag
  Få læst en god bog eller to mens sneen daler ned udenfor
  Have snekamp med mine nevøer og niece
  Besøg et julemarked og få julestemningen ind under huden
  Se The Grinch (ynglingsjulefilmen) mindst 2 gange
  Bruge en masse tid med dem jeg elsker

 290. Min nyfødte datters ankomst til verden, sætter tanker i gang om at skabe egne juletraditioner. Det er så hyggeligt og selvom hun ikke forstår noget af det i år, starter traditionerne alligevel i år ❤️

 291. Mit bedste juleminde er fra da jeg gik i børnehaveklasse. Hvor vi hver morgen fik fortalt en lille historie om nisse Pok. Desuden havde nissen lagt en lille nissehue, som passede til fingrene, til dem som var dukse. Selvom det er ved at være længe siden, er det et dejligt minde jeg tænker tilbage på hvert år til jul ;)

 292. Jeg er, som du, en rigtig julegris. Jeg elsker december måned. Elsker at tænde kalenderlys, bage småkager og pakke gaver ind.
  Min bedste julegave var fra min ældste niece. Vi har et særligt bånd, da min søster er meget ældre end mig, og jeg derfor blev moster som 10 årig. Min niece havde lavet den fineste bog til mig. Fyldt med billeder af os, anekdoter, kærlige ord og opskrifter på alle de retter (læs:kager) vi har lavet sammen. Jeg tudede som pisket da jeg fik den, og det er, by far, den bedste gave nogensinde.

 293. Jeg skal finde en masse julemarkeder! Elsker at snuse rundt blandt hyggelige boder og juleduft<3

 294. De bedste decemberminde er fra min barndom, hvor vi fik risalamande (fik det gerne flere gange i løbet af december. Da mig og min søster elsker det og fordi min mor laver den bedste risalamande) og jeg fik mandlen og begejstringen omkring at få mandlen (enhver lille piges drøm i de kolde december dage) :)

 295. Wau, sikke en skøn giveaway. jeg har aldrig prøvet Rudolph care endnu, så det vil være helt fantastisk skønt at vinde den lækre adventskalender. Og jeg vil helt sikkert forkæle en skøn veninde. Jeg elsker at forkæle med gaver. Den bedste og sødeste gave jeg har fået nogensinde er et lille rosa kvarts hjerte min søn selv havde købt til mig da han var omkring 7 år gammel. Han er passioneret for sten, og var selv gået ned i Ametyst i Århus (vi bor tæt på) og købt denne hjertesten til mig. Han skulle holde jul hos sin far dette år, så jeg fik at vide af ham, at jeg først måtte åbne den juleaften. Lang aften indtil vi måtte åbne gaver!!!! ha ha. blev så glad og rørt da jeg åbnede hans gave. Den ligger sammen med en masse andre fine sten som jeg har fået af ham. Smil Lene.

  http://justlove2ndhand.blogspot.dk/

 296. I år er min første jul som mor! Selvom min lille dreng kun er 8 mdr til den tid, og helt sikkert ikke forstår så meget af det hele, glæder jeg mig stadig vildt til at julehygge med ham <3 Jeg glæder mig især til at danse om juletræet med ham juleaften og jeg glæder mig til at synge alle de fine julesange for ham! Jeg eeeelsker også jul og jeg kan mærke at det kun at blevet "værre" efter jeg er blevet mor :)

 297. Jeg stor-elsker julen og har masser af dejlige minder både fra min barndom. De bedste af dem prøver jeg hvert år at give videre til mine to børn.
  Sidste år var min mand udsendt i 7 måneder bl.a. over julen. Jeg var derfor nok ekstra jule-presset, fordi mine børn skulle ikke mangle noget, selvom farmand var væk. Glæder mig derfor ekstra super meget til jul i år, hvor alle er samlet.

 298. uh jamen efter 5 års studie med mega projektstress osv hvert år i december, så glæder jeg mig egentlig bare som et lille barn til at have tid til at se julekalender, brænde et rigtigt kalenderlys og at hygge mig med at købe/lave julegaver i ro og mag :)

 299. Mit bedste juleminde er, at mig og min søster hvert år, tog en hel dag hjem til min mormor og morfar for at bage småkager til hele familien. Vi lånte mormors forklæder, og morfar satte de gamle juleplader på. Det var hyggelige stunder, som jeg savner!

 300. Mit bedste minde er den “nisse-sæk” som min mor hang op hvert år, og hvor der hver dag lå en lille hilsen fra “nissen”. (Hun har endnu ikke indrømmet at hun var nissen, så teoretisk set ved jeg ikke om nissen findes men hvis den gør er dens håndskrift meget tæt på min mors)
  Det er ikke de små chokolader eller gaver jeg husker mest, men de gange hvor der lå opbyggelige sedler som “husk at fuglene også skal have det godt” eller “prøv at hjælpe hinanden lidt mere i dag” – nogle gange også en lille julehistorie.
  Den tradition vil jeg gerne føre videre en gang.

 301. Et af de bedste juleminder jeg har er fra sidste december hvor jeg blev kærester med den dejligste fyr i Verden og jeg glæder mig utroligt meget til at fejre årsdag med ham til december.

 302. I december måned skal jeg endelig se min kæreste som har boet i USA de sidste fire måneder. Det glæder jeg mig til!

 303. Mit bedste decemberminde fra min barndom er helt klart pakkekalder fra min moster og mor. En gave på hver eneste kolde, mørke decembermorgen – det var virkelig lykken og så hyggeligt. Gaven blev lagt i en hjemmesyet julesok, og det var altid spændende at se, hvad nissen havde lagt. Derudover er et rigtig godt juleminde med min far, at vi kravlede op på det lidt uhyggelige loft, stillede risengrød til nissen og næste dag hentede samme tomme skål. Dejlige julebarndomsminder – føler mig heldig, når jeg tænker på dem:)

 304. I år skal jeg fejre jul med mine forældre, hver deres respektive ægtefælle, søster og svoger. Jo jo, den er god nok. Jeg er et af de såkaldte “lykkelige” skilsmissebørn, og jeg er død hamrende stolt af det. Men vigtigst af alt, skal jeg stå for at lave ris a la manda(!). 1. Jeg kan kun lave lasagne, chili con Arne og spaghettig med kødsovs. 2. Jeg har aldrig lavet ris a la manda før.

 305. Den bedste gave jeg nogensinde har fået kommer fra min kæreste, og jeg fik den sidste jul. Han havde købt to flybilletter til New York, som jeg havde drømt om at opleve lige siden jeg som ung teenager så Friends på TV efter skole.

  Det kom belt bag på mig, da vi slet ikke havde snakket om sådan en tur, og jeg blev sindssygt glad! I sommers havde vi efterfølgende en fantastisk tur sammen i både New York og Key West. Nu er jeg blot bekymret for hvordan jeg dog skal “toppe” den overraskelse og finde på en lige så god gave til ham i år.

  Krydsede fingre fra Sofie

 306. Mit bedste juleminde er min første jul med min familie, som var for fem år siden. Vi er opdraget som ‘muslimer’ men har aldrig levet som det. Derfor synes min søster og jeg at vi skulle forsøge at holde jul. Min elskede mor gik med på ideen for, at gøre os glade. Vi købte en masse julepynt og pyntede hele lejligheden. Der var både julemad, gaver, træ og alt hvad der hører med juleaften. Vi hyggede os så meget, og har holdt jul siden – kun for hyggens skyld <3

 307. Hele december er et slaraffenland af lækkerier. Jeg elsker at lave julekonfekt og det i alle afskygninger. Både familie og kolleger får del i det. Honningekagehus lavede vi altid som børn og jeg har besluttet mig for i år, at det skal jeg lave igen. Både store og små huse…..sådan lidt Kähler agtigt :-) De skal selvfølgelig strøs med florsukker eller med glasure. Det har jeg ikke helt besluttet mig for endnu.
  Glögg og æbleskiver hører også December til samt en masse caféhygge med veninderne efter en lang gåtur i skoven. Elsker JULEN. Glæder mig også vildt meget.

 308. Dengang jeg fik en bamsehund i julegave, som kunne byttes ud med en rigtig hund efterfølgende:)

 309. Julen føltes helt anderledes, da man var barn. Der var bare noget ekstra særligt over det dengang. At man næsten ikke kunne sidde stille af bare spænding over, hvad der mon lå i pakkerne over træet. De nætter, hvor man med kæmpede for at holde sig vågen, blot for at se julemanden ligge de små gaver ned i julesokken, for så at springe ud af sengen om morgenen og se, hvad der var kommet i nattens løb. Mit bedste minde er alle disse små glæder.

 310. December er vinterens sommer – det hele er lidt bedre end ellers. Og mit bedste decemberminde er fra en weekendtur til London med mine forældre og brødre, hvor det sneede og vi gik og så på julemarkeder i Hyde Park.
  ..Eller da jeg var på skiferie med min kæreste og vi sad i den dalende sne og drak varm kakao på en piste-café. December er intet mindre end fortryllende!

 311. Sidste år blev julen fejret hos min onkel. Min kæreste havde gemt min gave ude i skuret og lagt et skattekort under juletræet, så jeg måtte på jagt efter den rigtige gave, som var et gavekort Michelin-mad på Era Ora. Jeg var desuden gravid i 6. uge – så tidligt at vi ikke havde fortalt det til nogen endnu. Kombinationen af den skønne gave og vores fantastiske lille hemmelighed husker jeg som ret magisk:)

 312. Min mor og jeg har gennem de sidste 4-5 år opbygget en tradition, hvor vi juleshopper, spiser god mad og kage :) for mig er julen først rigtig i gang når vi har haft vores årlige hyggetur :)

 313. Mit bedste juleminde er fra da jeg gik i folkeskole. Hver dag blev der læst op af en julehistorie af vores lærer mens lyset var slukket men vi havde alle et fyrfardslys tændt på vores bord i mens. Vi havde også alle købt en gave som kom ned i en stor sæk med nummer på. Hver dag trak man så et nummer og fandt en vinder af en gave. Det var simpelthen den bedste og hyggeligste tid <3

 314. Min bedste jul var helt klar, da jeg selv blev mor og kunne fejre sammen med min datter og mand, som en lille familie. Hun var i den sødeste røde kjole, havde nissehue på og strålede om kap med lysene på juletræet.

 315. Nogle af mine bedste juleminder bygger alle sammen på tid. Masser af tid. Tid sammen, hvor ingen skal noget. Det synes jeg er helt fantastisk! Jeg elsker julen for at give mig tid sammen med dem, jeg holder allermest af :)

 316. Jeg GLÆDER mig til december og jul! Jeg er er stort hyggemenneske og selvom december også kan være stressende og en påminder om, at jeg har ikke længere kan dele julen med min far, så kan jeg virkelig godt lide december, julen og den medfølgende hygge. I år skal jeg for første gang være med i til at fejre nogle af juledagene med min kæreste og hans familie. Jeg skal holde juleaften med min familie, men jeg glæder mig virkelig til at være sammen med ham og hans familie og opleve det. Derudover har jeg bestemt mig for, at jeg vil forsøge at nyde december og julen så meget som muligt. Ikke at jeg ikke vil give mig selv lov til at være ked af det og mindes det, som jeg længere kan gøre med min far, men jeg vil så gerne NYDE det i år. Jeg har virkelig stadig den barnlige glæde omkring december, jul og fødselsdag. Den vil jeg holde fast i, for hvor er det skønt at kunne glædes over de små ting. Julethe, pebernødder, julekalender. Julemarked, gaveindkøb (uden stress!!) og glæden ved at glæde dem, jeg har kær.

  Tak for en fantastisk blog! Du skriver i det mest fængende, beskrivende og malende sprog. Det er en glæde at følge med og du inspirerer mig så meget med din positivitet og evne til at kæmpe, når tingene er svære.

 317. Den allerbedste gave, jeg nogensinde har modtaget, afspejler samtidig et af mine allerbedste decemberminder. Det var en gave, jeg modtog af mine forældre juleaften 2012, og PRÆCIS hvad jeg ønskede mig: en weekendtur til den hyggeligste, fineste og rareste by af alle, nemlig WIEN! Jeg elsker byen, og har besøgt den med mine forældre og veninder utallige gange siden jeg var lille, og det er lige hyggeligt og specielt hver gang. Jeg blev så overrasket og rørt over mine forældre havde arrangeret en rejse til netop denne by, at jeg til deres overraskelse begyndte at græde af ren og skær glæde. Det var simpelthen sådan en fin gave, og vi havde efterfølgende en skøn tur til Wien i januar, hvor byen stadig emmer af jule- og vinterhygge :-)

 318. Det rareste jeg skal i julemåneden, er at holde jule med både min mor og far og deres nye ægtefæller samt alle mine søskende – det bliver skønt at være samlet med hele familien for en gangs skyld :)

 319. Min bedste julegave nogensinde må Være en smuk ring jeg fik af min kæreste :) ♡♥

 320. Jeg har endnu ikke skabt det bedste juleminde eller december minde – dette bliver nemlig først skabt i 2015 hvor jeg skal giftes i december og derfor får det smukkeste vinterbryllup (meget gerne med sne!) <3
  //Trine v

 321. Hele december måned skal jeg leve af risengrød til at holde varmen for kulden og julelys til at lyse den mørke decembermåned op. OG forhåbentlig glæde mig over at have vundet adventkalenderen fra Rudolf Care. :D

 322. Jeg skal flytte sammen med min veninde i starten af december, hvilket vi glæder os enormt til. Vi har aftalt at skulle have et kæmpe juletræ, selvom vi kun har 45 kvm, og da vi begge skal hjem til henholdsvis Jylland og Bornholm for at holde jul, har vi aftalt at købe det ekstra tidligt i år, så vi kan nyde det bare lidt længere, december går desværre så hurtigt.

 323. Mit bedste december minde var fra dengang jeg var lille, og at “julemanden” ringede til mig juleaften og sagde at jeg skulle gå op på loftet. Oppe på loftet finder jeg så et lille rødt bånd, gaver og “nisse spor” i melet – min familie har altid gået meget op I at få mig til at vedligeholde troen på nisser og julemanden så længe de nu kunne, og jeg ELSKEDE det og jeg elsker dem for det :o) I dag er jeg 20 år, men elsker stadig julen lige så højt som jeg altid har gjort. Det var mit gode decemberminde! Glædelig jul, når den kommer!

 324. Jeg har så uendeligt mange gode juleminder og elsker jul! Jeg husker min barndomsjul som ren Jul i Nøddebo Præstegaard (det er muligvis nostalgiens magi der narrer mig ;-) ) Men jeg husker især en jul hvor jeg og min søster fik et kæmpe barbiehus og min kusine fik en barbiehest med karet der kunne gå vha en fjernbetjening – det var for vildt! Og tilmed kom julemanden på besøg og jeg så mit første stjerneskud og var sikker på at det var julemandens kane. det var ren magi!

 325. Min bedste juleminde er helt sikket, da min søn blev gammel nok til at forstå julen, hyggen, sangene og gaverne . De små strålende øjne, det var så fantastisk. Ubetinget barne-jule-glæde og det er så smittende :-)

 326. Jeg skal for første gang i mange år ikke på arbejde juleaften, men være hjemme hos mine børn hele dagen – det er den bedste juleforventning for mig :-)

 327. Et rigtig dejligt juleminde, som også snart er blevet en fast tradition i vores familie, er en juledekorations-fabrikation-dag hvor damer:-) og børn er rigtig produktive og hvor vi hygger med frokost og hjemmebagt honningkage:-)

 328. Mit bedste december juleminde er, da jeg som yngre tog paa juletraes jagt med min familie og bedsteforaeldre. Jeg husker hestevognstur, varm chockolade, kolde fingre, hygge og duften af gran!

 329. Jeg skal langt om længe aflevere min bachelor i december! Og når den langt om længe er afleveret skal jeg julehygge med min familie :-) DET glæder jeg mig til!

 330. I december skal jeg julehygge herhjemme. Jeg har ikke mange vagter på mit job i år, og studiet er der nogenlunde styr på. Derfor får jeg masser af tid til at bage de lækreste vaniljekranse, danse rundt til julemusik, se Jesus og Josefine, fylde gaver i min kærestes julesok og være varm indeni :-)

 331. Jeg skal for første gang holde jul uden min familie – min kæreste og jeg pakker sommertøjet og vindende og drager Syd på over jul og nytår.. jul har altid været en Big deal i min familie, – og langt fra dette i min kærestes, så det bliver mærkelig at sidde i Shorts i år – men jeg har Mine Aller kæreste omkring mig, og har bestemt mig for at skrue ekstra op for jul indtil jul i stedet :)

 332. Er december ikke nærmest fuld af rare minder? Men de hvide juleaftener, vi er blevet velsignet med en del af i løbet af de sidste år, har altså været prikken over i’et.
  Og skulle jeg være så heldig at vinde, nænner jeg vist ikke at give den videre ;)

 333. Wow, en dejlig konkurrence og et hyggeligt fokus- jeg elsker også julen!
  Mit bedste minde er vores første rigtige jul med vores tvillinger. Deres første jul blev holdt på hospitalet, hvor de havde været indlagt i flere måneder, så den jul var hård og sej at komme igennem. Men året efter var fyldt med kærlighed og taknemmelighed over at de var kommet med hjem, havde det godt, og at vi var hjemme i egne rammer og kunne nyde dem og julefreden.

 334. December er jo altid vidunderlig! Jeg har så mange gode minder fra den måned, den er uden sammenligning min favorit tid på året. Jeg har fødselsdag den 25., så måneden er for mig endnu mere vidunderlig, og ikke nok med det, så mødte jeg min dejlige kæreste få dage før jul for 6 år siden. December er bare fantastisk!

 335. Simpelthen så fin en konkurrence! Jeg ELSKER simpelthen December, ikke blot pga julen, men også fordi jeg har fødselsdag. Desværre at det derfor kan være svært at samle alle dem man holder af, fordi alle har hundrede af julefrokoster og familiearrangementer, men i år, har jeg for én gangs skyld være hurtigt ude og det betyder at jeg rent faktisk får lov til at være sammen med alle mine bedste venner, familie og bare dem jeg holder aller mest af på én gang. Det må siges at være det jeg elsker mest ved December, nemlig at være sammen med dem man holder mest af. Både til juleaften med familien. Og så oveni det er min familie ved at planlægge en tur til Berlin mellem jul og nytår, hvilket jeg kun glæder mig til! Berlin som i forvejen er en by jeg elsker og så med julelys og -stemning over det hele. Og så er vaniljekranse, risalamande, andesteg og stearinlys også noget jeg ret godt kan lide ved december!

 336. Et mine bedste decemberminder var når vi ramte første december, og spisestuen blev forvandlet til det helt store juleklip værksted – så blev der produceret julepynt og julegaver frem til jul:)

 337. Min far rejste meget da jeg var barn, så han købte tit julegaver med fra udlandet og jeg mindes tydeligt en jul hvor jeg fik en Hawaii barbie dukke med langt sort hår, en lille ø med hængekøje og bask hytte, bedste gave nogensinde. Jeg var så glad for den at det stadig er den jeg tænker på når jeg bliver spurgt om bedste gave, på trods af mange dejlige gaver siden.

 338. Mit bedste juleminde stammer fra da jeg var lille, og min bedstefar førte an i ‘nu er det jul igen’ hvor han guidede hele familien ud på gårdspladsen i bare tæer i sneen. Efterfølgende sad vi alle og pakkede gaver op foran brændeovnen, mens vi fik varmen tilbage i tæerne.

 339. Pyhh, synes lige, du havde udgivet indlægget, da jeg så, at der allerede er omtrent 300 svar…hmm, men skidt pyt, for man kan lige så godt prøve!
  Altså, der er jo mange, mange gode juleminder, men et af de bedste, var da hele min mors side af familien holdt jul på moster og onkels gård midt ude i landidyllen. Vi var mange mennesker, og jeg havde det noget så sjovt med min kusine og fætre! :)

 340. min bedste julegave var da jeg af min kæreste fik den vildeste rejse rundt i Europa. Han havde allerede planlagt en del af det vi skulle se, men havde også ladet noget være spontant. Vi havde simpelthen den bedste tur nogensinde, en tur fyldte med sjove minder og oplevelser der aldrig vil blive glemt, og som bragte os endnu tættere på hinanden :-)

 341. Mit bedste juleminde er, hvordan julemanden altid kom på besøg, ligegyldigt hvor vi holdt jul henne. Og på trods af jeg som stort barn fandt ud af det var min far, der var inde i julemanden den 24. december, fik jeg stadig et sug i maven i mange af de følgende år, når det ringede på døren….

  PS Jeg fylder 30 den 16. november, så krydser fingre for den dag bringer mig masser af held :)

  PPS Yndigt kalenderlys!

 342. Mit bedste juleminde er fra dengang vi holdte jul i min morfars fødeby ved Limfjorden (jeg er fra Vestsjælland). Vi havde lejet et skønt sommerhus, og alting var i allernederste gear. Men juletræ skulle vi have. Så d. 24 december om morgen gennemsøger vi hele området for træer, men kun de sørgeligste tankstations-træer er tilbage. SÅ går min far ind på en lokal bar og spørger “Hvor kan man fælde sit eget juletræ, vi mangler et”. Vi får en adresse stukket i hånden, og finder det fineste område med de højeste og skæveste træer – lige det der passede sig til vores jul. Min far og onkel forelsker sig i et bestemt træ, det kommer hjem i stuen, og vi sætter vores trætopsnisse Skajlm på den øverste gren.
  Og så spiste vi vaniljekranse.

 343. Der er så mange dejlige ting ved julen – jeg kan ikke nøjes med kun at fortælle én ting… ;) Min mor overgår sig selv hvert år med gaver – hendes er altid den bedste. Sidste år blev jeg kærester med den skønneste mand d. 15. december. Det har været det mest vidunderlige år sammen med ham. Denne jul må jeg desværre undvære ham i juledagene, fordi jeg skal fejre jul på Kap Verde med familien. Det glæder jeg mig helt vildt meget til! Det betyder dog at vi dropper gaverne, for det bliver lidt besværligt at have med. Derfor kunne jeg vældigt godt tænke mig at vinde den uimodståelige adventskalender fra Rudolph Care. :)

 344. Min aller bedste julegave må være da jeg som 7-årig fik min egen pony! Min familie er bestemt ikke rig og jeg havde plaget og plaget om at få min yndlingspony fra rideskolen i julegave, selvom jeg inderst inde godt vidste at det nok ikke ville ske.. Men det GIK i opfyldelse og det er samtidig også mit bedste barndomsminde! En ridetur i sneen juleaftensdag, på min nye fine pony.. Enhver pigedrøm!!

  I år skal der rigtig jules hjemme hos mig. Jeg har aldrig gået så meget op i julen, men i år går jeg all in og har allerede inviteret familien til julemarked (i november!). Jeg glæder mig så meget!

  Julekys fra Ida

 345. Jeg har mange gode decemberminder, men ét af det er et par år tilbage. Min kæreste og jeg var på det næsten obligatoriske visit i Tivoli for at se udsmykningen, og hver gang jeg tænker tilbage på det bliver jeg helt igennem glad. Vi gik bare rundt og kiggede, tog billeder og spiste spanskrør (jeg har ikke RIGTIG været i Tivoli, hvis jeg ikke har fået spanskrør!)

 346. Mine bedste minder er altid fra den dag i december hvor jeg tager fri for at købe alle julegaverne i ro og mag. Elsker at nusse rundt og finde små ting til dem jeg elsker.
  Bedste jul nogensinde var da min søn var en mdr gammel sidste år.
  Denne advendtspakke skal min veninde forkæles med hvis jeg vinder. Hun er gravid og fortjener det❤️

 347. Mit bedste juleminde var da jeg som lille brugte en hel formiddag med min mormor på at bage æbleskiver. Jeg spiste så mange at vi bagefter måtte slå mave mens morfar læste ‘Peters Jul’ højt.

 348. Jeg har været vant til at stresse rundt hele december for ar nå at købe alle gaverne og har faktisk set det som en sur pligt og noget der bare skal overståes. Kan få sved på panden ved tanken bare. Heldigvis er hele min måned blevet reddet ved, at min ældste datter har startet den tradition at vi tager fri fra vores jobs sidst i november og så køber vi de fleste gaver ind. På den måde har jeg kun et par få gaveindkøb i løbet af december og jeg nyde julen som jeg ikke har gjort i mange år.
  I år tager vi min yngste datter med også og får en dejlig dag ud af det.

 349. Årh sikke en fin giveaway, helt sikkert noget min hud kan bruge!

  Mit bedste gave var sidste jul, hvor min storebror sluttede aftenen af med at spørge om jeg ville med en uge til New York hvis han gav flybilletterne – der fik jeg virkelig bekræftet, at jeg har verdens bedste bror og at julen er en fantastisk ting :-)

 350. Mit bedste decemberminde er fra sidste år, hvor jeg lige var begyndt at date min kæreste. Alt føltes nyt med ham og velkendt med julen, og det gav en helt magisk decembermåned i mit lille hjerte. Bare duften af klementiner og julemusik gør mig helt blød om hjertet i år ved tanken om vores første tid sammen, hvor jeg gik rundt og var forventningsfuld og småfjollet hele tiden til trods for eksaminer, flytning og familiekonflikter. Jeg vil gerne vinde pakkekalenderen, så jeg kan give den til min veninde, der oprindeligt satte min kæreste og jeg sammen. Hun er selv lige blevet mor til en smuk pige og trænger sådan til noget selvforkælelse <3

 351. Den bedste gave er en fingering, som jeg fik for flere år siden i en rigtig hård periode i mit liv. Det var et bevis på hendes støtte og kærlighed, selvom det ikke var nemt for nogen af os. Den er i dag min lykke-ring og er på til eksaminer osv. <3

 352. Jul jul jul … Det er tiden hvor der skal hygges og spise godter med familie og venner, mens der kigges på kalender lysets flamme og nedtælling til den rareste dag af alle kommer.

 353. Jeg elsker julen og især traditionerne jeg har med min familie. Min ynglings tradition er den 23 dec hvor vi spiser risengrød og pynter juletræet og ofte er der enten alene hjemme og the holiday i baggrunden som er mine to ynglings julefilm :)

 354. Den bedste gave jeg nogensinde har fået forærede min mand mig i morgengave. I hans familie får alle børnene (som er mellem 25-34 år) stadig julekalenderen fyldt med små gaver, som deres mormor syede i sin tid.
  Jeg har ikke haft nogen julekalender siden jeg var 16 år, men er helt forelsket i jul og alt hvad der hænger sammen med den. Så min mand besluttede sig for i al hemmelighed at købe et korsstingsmønster med den sødeste nisse i skoven på det og bruge et hav af aftentimer på at sy en julekalender til mig. Denne helt vidunderlige gave, der ikke kunne have været mere personlig og ikke mindst overraskende (han er trods alt en mand på 32 ;o)) forærede han mig i morgengave i september og jeg GLÆDER mig til at se den pryde vores væg ved siden af hans :)

 355. Hej!
  Min absolut bedste gave har jeg fået af min mand, som jeg på det tidspunkt lige var blevet kæreste med. Jeg er opvokset med og har altid elsket pink Floyd og jeg fik 2 billetter til Roger Waters koncert – ret så betænksomt og enormt stort på en SU!
  I december vil jeg forsøge at skabe vores helt egne nye juletraditioner. Vi har nemlig fået en lille bitte pige og jeg bruger en del tid på at fundere over hvilke traditioner jeg vil viderebringe fra mit barndomshjem og hvilke vi skal skabe i vores lille familie.
  En adventskalender ville dog falde på et tørt sted, da min kære mor har proklameret, at den hun plejer at diske op med altså skal gå til mindstedamen fra nu af….

 356. Det allerbedste ved decembermåneden er for mig den særlige stemning. Den skabes af julesange, luciabrød, godt humør, julegaveindkøb og -indpakning, risengrød, julekalender i tv-et, ris à l’amande, Chayas jule-the samt nissen, som kommer og fylder clementiner og pebernødder i min adventskurv.
  I år vil jeg nyde det ekstra meget. Jeg håber, at jeg kommer til at føle juleglæden helt ind i kroppen :)

 357. Et af mine aller bedste decemberminder er fra 2008, hvor min mand friede til mig❤. Det var den 28 december, så faktisk var det der hvor det meste af julehyggen og romantikken er begyndt at vige pladsen for nytår.
  Jeg blev ovenud overrasket og lykkelig. Det hele var magisk og helt perfekt. Livet med denne dejlige mand gør hver dag ligeså skøn, magisk og glædelig som en en decemberdag tæt på jul.

  Absolut et fantastisk minde.

 358. Mit bedste juleminde, var den første jul med min datter (som er 4 år nu).
  Siden min mor døde i 2001, har jul, for mig altid også været en smule vemodigt, da min mor elskede jul og gjorde meget ud af ALT omkring jul. Jeg har prøvet at fortsætte nogle af hendes traditioner men det er lidt svært, når man har travlt med job og alt! Efter min datter er født, er det så hyggeligt, at få tage julen lidt mere “seriøst”, både for hendes og min egen fornøjelse:)
  Ville dog ønske at jeg kunne opleve julen, med både min datter og mor!

 359. Mit yndlingsdecemberminde stammer fra en dag jeg var på julemarked med min mor og farmor. En fantastisk dag med røde næser, varme drikke, sne og en masse sanselige oplevelser som f.eks. dufte og smage. Netop julens mange farver, smage og dufte kan derfor lynhurtigt skabe nostalgiske associationer til dette minde – dejligt!

 360. Mine forældre havde et psykriatrisk plejehjem da jeg var barn – så vi var altid mange til juleaften både alle beboer og os som familie. Som barn tænkte jeg ikke særlig over at mange af beboerne ikke havde kontakt med deres familie – fordi de var psykisksyge – så vi var deres familie. Så min jul var noget helt unikt og rart at tænke tilbage på!!

 361. Mit bedste juleminde er faktisk et tilbagevendende et af slagsen – heldigvis :)

  På min arbejdsplads har vi som regel rigtig travlt i december. Samtidig holder jeg ikke efterårsferie eller anden ferie mellem sommerferien og julen, så juleferien er altid særdeles tiltrængt. Når den sidste arbejdsdag i december endelig er slut og ferien står for døren, pakker jeg gaver, hyggetøj, tykke sokker, gode bøger og hvad der ellers hører sig til en rigtig juleferie, og drager mod mine forældres hjem hvor julen altid holdes (ALTID! Ingen pillen ved traditionerne her tak :) ). Min far henter mig ved toget omkring aftensmadstid og allerede på vejen hjem til deres hus kribler det inde i maven på mig. Vi kører stille forbi de store stuevinduer hen til indkørslen, og der står det bag ruderne – juletræet, der er pyntet så smukt og er fyldt med lys! Jeg ELSKER det øjeblik, hvor jeg ser juletræet og den julepyntede stue første gang gennem vinduerne. Det er næsten endnu smukkere ude fra, når man er ude i decembermørket og kigger ind, og jeg bliver helt rørt og varm i hele kroppen. Det korte øjeblik bærer så mange minder og forventningens glæde med sig, og lige der bliver det rigtig jul for mig :)

  Uhh jeg glæder mig allerede :)

 362. Mine bedste juleminder er når hele min store familie (ca.35 i alt) samles hos farfar og farmor 1. Juledag på deres gård med den samme menu hvert år, bl.a. Får vi altid sauce af jordbær fra deres have til ris a la mande, vi danser omkring juletræ og har sneboldkamp, hvis det er muligt.
  KH. Pia (pian75@hotmail.com)

 363. Den bedste gave jeg kan huske er fra da jeg var omkring ti år gammel, det var et kæmpe slot til en speciel barbie med vinger. Det fyldte så meget, jeg var nødt til at sætte det ud af mit værelse – Og nu kan jeg faktisk ikke huske hvor det blev af …. Men det er den gave jeg husker af alle.

 364. mit bedste juleminde er faktisk måske lidt trist .. haha! men den første jul efter mine forældres skilsmisse, da min bror og jeg ikke var særlig gamle, og ikke kunne forestille os en jul uden hverken mor eller far, besluttede de sig for, at vi fejrede julen sammen – og her beviste de, ligesom de gang på gang har gjort, at de vil gøre alt for at holde min bror og jeg glade :)

 365. Jeg elsker julen! Jeg husker særligt tilbage på de 24 aftener hvert år i december, hvor min mor, far, bror og jeg samledes omkring fjernsynet i kalenderlysest skær for trofast at følge med i årets julekalender tilsat en stor kop varm te samt en lille håndfuld pebernødder : )

 366. Den bedste gave jeg nogensinde har fået juleaften er min fantastiske, dejlige, skønne og vidunderlige søn!

 367. Juletradirion nr 1: jeg elsker at komme hjem til min mor i julen. Pynten er næsten den samme som da jeg var lille, og især skal nisserne i døren ind til stuen hænge på sin særlige plads.
  Det er ren råhygge og glad fornemmelse i maven at tænke på.

 368. Mine bedste juleminder er der ingen tvivl om. Den følelse man havde som barn, da man skulle i seng om aftenen d. 23. december og på ingen måde kunne falde i søvn af bare spænding.
  Følelsen da man vågnede om morgenen d. 24. december og følte dagen som den længste på hele året.
  Følelsen af at hjælpe mor i køkkenet for engang skyld ikke var en belastning, men i stedet noget af det hyggeligste.
  Følelsen af at gæsterne kunne komme hvert øjeblik, men minutterne føltes som timer, og ventetiden var lang.
  Følelsen af at flæskesteg, rødkål og brun sovs aldrig ville kunne smage ligeså godt som på juleaften.
  Følelsen af at de voksne ENDELIG er blevet færdige med at spise ris a la mande, men alligevel liiige skal trække tiden ud, ved at snakke lidt mere.
  Følelsen af at der endelig bliver taget initiativ til at danse rundt om det smukt pyntede juletræ, som har været med til at gøre den uhyrlig lange ventetid lidt mere overskuelig.
  Følelsen af at der bliver sunget den sidste sang, og gaverne – ja de gaver, som man har smugkigget på under juletræet mens mor og far ikke var til stede – skal deles ud, en efter en.
  Følelsen af fuldendt hygge, når hele familien er samlet i sofaer og lænestole og spiser dén konfekt man har brugt timer på at forme og smage op til netop denne aften.
  Følelsen af at vågne op d. 25. og iført sit nattøj resten af dagen bruges hele dagen på at lege med sine gaver.

  For mig som barn var hele december måned nedtælling og forberedelse til juleaften. Den hyggeligste dag på året.

 369. Jeg vil bruge december på at lave lækre, hjemmelavede gaver til dem jeg holder af. Som studerende er der ikke råd til dyre gaver, men er sikker på, at fx hjemmelavet chokolade glæder lige så meget :-)

 370. Hvad jeg skal lave af rare ting i julemåneden :)
  Min skønne søster kommer d. 1 dec hjem efter 6 mrds praktik i Vietnam. Hun har været sindssygt savnet, især fordi jeg fødte en lille pige i Januar måned, der derfor ikke har set sin moster i meget lang tid, hvilket også har været hårdt ved mosteren. Min december måned skal derfor bruges på at julehygge med min søster og datter. Jeg har barsel og min søster har lang juleferie ovenpå praktikken, vi har derfor aftalt at den får “hele armen” med bagværk, konfekt, tivolitur, indsamle dekorations mos, kogler mm. Nu må det godt snart blive december :)

 371. Jeg glæder mig til at folde julestjerner og drikke chai, mens Phil Spectors julealbum drejer rundt på pladespilleren. Jeg glæder mig til at bage pebernødder og spise verdens bedste konfekt: dadler med marcipan overtrukket med chokolade. Jeg glæder mig til at høre ‘Driving Home for Christmas’ hele vejen hjem til min søde familie.

 372. Mit bedste decemberminde er da min søn Sylvester kom til verden :) Han kom egentlig den 30. november, men så kunne vi med glæde gå ind i december med verdens bedste gave <3

 373. Ih, hvor lækkert! Jeg er selv megafan af Rudolph Care, som virkelig giver en luksusfølelse i hverdagen. Og så dufter det jo himmelsk og er lyserødt, jubi :-)

  Min december bliver meget anderledes end hvad jeg er vant til. Det er første gang i mine tyve leveår, at jeg er i København og ikke i Odense i julemåneden. Jeg bor i et stort kollektiv på Vesterbro med seks fantastiske kvinder. Vi har aftalt, at december både skal stå på klip, bagning, julefilm- og musik samt forskellige ture ud af huset. Bl.a. har vi aftalt at besøge Sjællandsgade Badeanstalt på Nørrebro sammen, så vi kan gå til jul med renset krop og sjæl. Jeg glæder mig til det hele!

 374. Bedste decemberminde: En rolig juleaften – sent. Midnatsgudstjeneste i Rom på tv. Whisky i glassene. Min storebror, far og mor som selskab. Hektikken er ovre. Tilbage kun hyggelig snak og varme.

 375. Et af mine bedste juleminder er helt klart fra et par år siden, hvor mine forældre, min søster og jeg tog til Berlin – væk fra julestressen og ned til afslapning. Det handlede kun om at hygge sig og være sammen i Berlins vildt julede og hyggelige atmosfære. Det var ikke en særlig typisk jul (intet juletræ, ingen flæskesteg, ingen ris’alamande) men alligevel formåede det at være en af de juleaftener, jeg tænker tilbage på med et smil på læben og varme i hjertet.

 376. Mit bedste decemberminde er 23 år gammelt d. 25. december. Der fødte jeg nemlig min ældste datter :-)

 377. Jeg glæder mig SÅ meget til at lave og give, pakkekalender til én jeg virkelig holder af. Alt fra at udvælge gaverne til selve indpakning og overrækkelsen af gavebunken, glæder jeg mig til!!
  Hvis jeg vandt kalenderen her, ville jeg bestemt bruge nogle af gaverne til den pakkekalender, jeg allerede har palnlagt og derved kombinere de lækre produkter med små personligt udvalgte ting. Og så vil jeg gemme resten til værtindegaver til julens mange selvskaber og måske til gaver i et pakkespil, så der ikke kun er dårlige og fjollede gaver med, som det tit ender med hos os.

 378. Jeg ELSKER, december måned, jeg elsker jul og alt hvad høre sig til. Jeg skal for første gang, holde juleaften, som i hjemme i mit eget hus, det er mig der skal lave anden, så hele huset dufter. Der skal koges risengrød. Lave konfekt, bages, tændes lys. Ja jeg kan blive ved. Mine børn får besøg af Nissen hver dag, der ligger en lille gave i deres julesok. Jeg glæder mig til og se deres ansigter når Nissen har lagt gaven mens de har været i børnehave.
  Vi startede for 2 år siden, vores egen juletradition d. 23, nemlig at vi får røde hottere med det hele.
  Desværre bliver det også en lidt trist jul, vi skal for første gang i 9 år, holde jul uden vores skønne hund, som vi lige har mistet. Men vi vil tænke på ham hele juleaften, hvor han altid var med rundt om træet. Vi kommer til og savne ham, men vi ved han er et godt sted, og har det meget bedre.
  Vil ønske alle en rigtig dejlig og gladelig december….

 379. Jeg havde engang en meget stor bamse ved Theodora. Jeg elskede virkelig denne bamse højt – jeg fortalte den hemmeligheder, jeg grinede med den og havde den med overalt. Min familie og jeg havde være på skiferie i Norge og her havde Theodora selvfølgelig også været med. Jeg havde lagt den fint i en lille vugge. Da vi skulle afsted, var vi selvfølgelig bagud i tidsplanen, og det hele skulle ske med hu hej vilde dyr og stress. Dette resulterede i at jeg glemte Theodora. Jeg græd som pisket, da vi sad på båden og jeg indså, at jeg aldrig kom til at holde Theodora igen. Tanken om at hun lå alene i Norge var næsten ubærlig. Da vi kom hjem købte min mor en ny bamse til mig – men det var ikke det samme. Månederne gik og det blev december. Jeg vågner en morgen får hurtigt øje på, at på mit sengebord sidder min elskede Theodora. Glæden ved gensynet er ubeskrivelig. Min mor havde kontaktet ejerne af skihytten og fået dem til at sende hende til mig. Dette var absolut den bedste december i mit liv :)

 380. I år er det min første jul som mor og jeg glæder mig så meget til vi som en lille familie kan få en masse dejlige juleminder sammen de næste mange år. Jeg har altid synes julen har været noget helt magisk og jeg håber jeg kan videreføre denne juleglæde til min søn så han ligesom jeg kommer til at elske julen.

 381. Jeg fødte min lille søn i februar i år og skal derfor fejre hans første jul :) Nok er han ikke stor nok til at forstå noget af det, men jeg glæder mig som en lille julegris til at iklæde ham nissekostume og nissehue og se ham rive gavepapir i stykker juleaften (hvilket formentlig bliver højdepunktet for hans vedkommende; hvad der er indeni pakkerne er vist ikke så interessant endnu). Det bliver så skønt at se hans fantastiske ansigtsudtryk!

 382. Sidste års december var en rigtig hård omgang og jeg var ked af det, trist og jule-led. I år skal det være anderledes og jeg glæder mig allerede til at skulle i gang med at skabe mine egne juletraditioner i stedet for at sørge over dem, der gik tabt med familien. Så i dag har jeg hentet den store kasse med inspiration ud fra sengen. Jeg gemmer alle julemagasinerne hvert år, så jeg har en kæmpe kasse fyldt med magasiner og bøger, lige til at blive inspireret af. Så i morgen eftermiddag vil jeg hygge med kaffe, berlinere og al min juleinspiration :) Er jeg rigtig heldig kommer der en veninde og tager plads i den anden ende af sofaen!

 383. Selvom jeg elsker alle gaver noget så frygteligt (og selvfølgelig også at give gaver ;) ) så var den bedste af dem alle alligevel det år hvor jeg har været ca 14 år og min 8 år ældre søster havde besluttet at der ikke helt var tid til en hest alligevel, dermed lå der et billede af min søsters lille føl under træet. Hermed en halv hest til mig – (som senere blev til en hel ;-) ) Den har bragt mig et utal af dejlige minder og de gladeste øjeblikke. Se det er en julegave man ikke glemmer!

 384. Jeg tror at jeg den kommende jul får skabt det bedste minde , da min kæreste og jeg skal holde jul sammen for første gang og vi har samtidig inviteret familien hjem til os den 24. Den bedste gave får jeg efter nytår , nemlig en dejlig lille søn. Ham har vi ventet længe på og været igennem flere mislykkedes fertilitetsbehandlinger . Så skete det mest fantastiske at jeg blev naturligt gravid. Jeg har drømt i mange år om at sidde med min struttende gravide babybule i juletræets skær. Jeg tror ikke helt jeg kan holde tårerne tilbage når jeg sidder denne aften og min store drøm er gået i opfyldelse. Så jeg er sikker på at det bliver den mest kærlighedsfyldte og mindeværdige juleaften ! Ja og så ELSKER jeg bare Rudolph Care.
  Kærlighed og Juleknus
  fra
  Stine Anine

 385. Jeg elsker jul og december måned. Denne jul bliver endnu bedre, fordi vi venter nummer to lige om lidt og derfor bliver det en december med endnu en lille julenisse i familien.

 386. Mit bedste juleminde var den sidste jul jeg nåede at holde med min elskede farfar for seks år siden. Han havde sponsoreret mit kørekort, som jeg netop havde erhvervet mig, og jeg fik lov til selv at køre forbi plejehjemmet for at hente ham hjem til os. Jeg var så stolt, og vi havde en skøn juleaften. Nu er han med mig i tankerne i stedet :-)

 387. Jeg har mange gode december minder – især fra da jeg var barn. Mine forældre var virkelig gode til nærhed og hygge og det står helt tydeligt for mig, når vi vågnede den 24 december. Huset duftede af ristede krydderboller og the. Sammen spiste vi morgenmad i stuen, mens vi puttede i vores dyner og så juletegnefilm i fjernsynet. Følelsen af at det var en STOR dag og der skulle ske meget. Men vi havde overhovedet ikke travlt! Jo, med at hygge

 388. Juletræet er for mig essensen af julen. Det må være barndommens minde om juletræet med de levende lys, de fine små ornamenter, duften af gran, den fine stjerne i toppen og ikke mindst den ro, der sænkede sig over aftenen, når man gik hånd i hånd om træet. Den følelse vil jeg gerne give videre til mine børn, og det var derfor også helt fantastisk da Karla, som kun var 2,5 sidste år, stemmede i med sin fine klare lyse stemme, da vi sang julesalmer. Det var hendes egen melodi, ingen forstod teksten til fulde, men det var som om hun forstod at øjeblikket var noget helt særligt.

 389. I min familie har vi to faste juletraditioner – en julebagedag hvor vi skejer ud med julemusik, ild i brændeovnen, bagning af brunkager, min farmors pebernødder og altid vanillekranse som vi løber efter når de fiser ud af kødhakkeren, og endelig konfekt eller fyldte chokolader – og en julehygge/shoppetur hvor vi skiftes til at gå sammen to og to for at købe gaver (måske til hinanden), og slutter af med en hyggelig middag. I år skal vi til Malmö!

 390. Jeg har startet en ny tradition med 3 veninder i år.
  Efter at have mistet både min far og morfar i sommers, blev jeg trist over ikke at have så mange at give gave til. En helt basal og lidt fjollet ting, alt taget i betragtning.
  Derfor spurgte jeg mine 3 nærmeste om de ville holde minijul med mig. Vi skal så trække en af de andre, som man skal give gave til – og derudover skal vi have et rigtigt tøse-pakkespil.
  Det er noget jeg ser rigtig meget frem til!

 391. Den dejligste ting, jeg skal i december, er at se min pige på snart 1 år blive fascineret af juleglimmer, lys, papir, der knitrer, gavebånd, der krøller, og nisser med røde kinder og huer. Hun bliver helt ustyrlig!

 392. Mit bedste decemberminde er da jeg stod med en positiv graviditetstest den 29 . December 2012. Og samme dag skulle ned og flytte for en veninde – var meget rundt på gulvet. Og måske ikke den bedste flyttemand

 393. Som barn blev der læst højt af julemysteriet for mig og mine søskende hver aften i december. Ét kapitel og ét stykke slik fra den røde kagedåse med julegæs på. Så sad vi der i hjørnesofaen med dynen over os og lyttede spændt. Dét var lykke… især når det lykkedes at få fat i en lakridshat :)

 394. Jeg har lokket min helt nye kæreste med til London i år. Jeg har aldrig været der, og glæder mig enormt meget til at opleve julestemningen i London. Plus jeg har fødselsdag imens vi er der. Og ikke mindst at kunne slappe af med min kæreste. Det blir en god jul kan jeg mærke. Men endnu bedre med adventskalender… Jeg elsker jul!

 395. Min december bliver et gensyn med mine dejlige og savnede forældre. Jeg har været au pair hos en familie i Australien de sidste 3 måneder, men jeg slutter i begyndelsen af december, hvorefter mine forældre kommer herned på ferie. Vi skal julehygge i 30 graders varme imens vi kører ned langs østkysten til Sydney, hvor vi skal tilbringe både jul og nytår. Vi har lejet en lejlighed, så heldigvis bliver der mulighed for at lave ris ala mande og måske et par brune kartofler, det håber jeg ihvertfald meget på. Jeg er en ægte julefanatiker, så hvis ikke de havde haft lyst og mulighed for at komme ned til mig, så var jeg uden tvivl taget hjem, for jul er det BEDSTE jeg ved.

 396. Bedste december minde er helt klart fra barndommen, hvor jeg fik et strygebræt….og jeg var helt lykkelig….24 år efter laver jeg stadig ikke andet, blot med lidt mindre vild i varmen hvad strygningen angår

 397. En af mine favorittraditioner (foruden juleaften) må være konfekt- og bagedag sammen med den nærmeste familie.
  Der bliver fremstillet traditionelle godter som marcipangrise, chokoladekugler og diverse småkager men der er gået lidt sport i også at lave mere utraditionelle ting. Såedes blev der sidste år bla. lavet en flot T-rex, slanger og palmer. Er spændt på at se hvad der kommer ud af det i år – jeg er i hvert fald allerede gået i tænkebox. :)

 398. December måned har mit hjerte kært og jeg har svært ved at udpege noget, jeg synes er mere fantastisk end noget andet. Dog husker jeg tydeligt hvordan mine forældre, for mange år siden, hver aften indtil juleaften, læste højt af min yndlings-julebog. Jeg har den stadig og tænker at mine børn en dag skal have samme eventyrlige historie, hver dag i december…

 399. Mit bedste juleminde var for nogle år siden hvor jeg hele familien havde lejet et sommerhus langt ude på landet et sted i Jylland. Der var ikke andre huse i kilometersomkreds! Det hyggeligste var at det sneede så meget vi faktisk sneede inde. Der var for meget sne til at bilen kunne køre nogen vegne! Det var bare så dejligt at hygge og være sneet inde med min familien :) Den jul var nok den bedste jul !
  En rigtig fin konkurrence. Hvis jeg vinder vil jeg give den til min mor der trænger til lidt ekstra kærlighed og forkældelse da hun netop har mistet én der stod hende meget nær <3

 400. Jeg har flere spændende planer henover julen, men det jeg glæder mig allermest til, er at besøge julemarkedet i Lübeck med min gymnasieklasse. Et af europas største og ældste julemarkeder, og på unesco’s liste over verdens kulturarv. Jeg har altid været en sucker for julehygge, så jeg glæder mig! :)

 401. Bedste decemberminde – eller et af dem i hvert fald: At opdage, at sneen falder udenfor lillejuleaften, mens min mor og moster pynter juletræet i hemmelighed i den aflukkede stue. At gribe søster under armen, finde kælken frem i skuret og løbe af sted skiftevis med hinanden på træk. At mærke varmen i kroppen, mens vi bevæger os ud i bælgravende mørke med sne, der slet ikke er blevet berørt af andre før os. At finde det mest indbydende snedækkede område, kaste sig ned og lave sneengle under gadelampen. At være teenager, men fuldstændig ligeglad med, om det var for barnligt et påfund. At ligge i sneen, kigge op på de dalende fnug og mærke, at alting er i bevægelse, her og nu.

 402. Jeg skal nyde at jeg har fri i julen i år, og så skal jeg lave småkager og honninghjerter med ungerne. Det er en tradition som er super hyggelig, men som kræver at honningkagedejen laves meget snart – perfekt undskyldning for at komme i julehumør allerede:)

 403. Den bedste gave jeg har fået, er helt sikkert to biletter til Kings Of Leon på Waldbühn i Berlin. Min kæreste havde stort set fået det lagt ind i vores sommerferieplaner så vi startede ferien med 3 dage i Berlin inden vi fløj videre derfra. Det var så vild DN oplevelse at pakke billetterne ud – jeg havde INGEN anelse <3

 404. Iiih, hvor er det svært. Jeg ELSKER jul og har gjort det altid. Det må blive en top tre ;)
  1) Som barn arbejdede min mor deltid, hvilket betød hun var hjemme om eftermiddagen med mig og mine brødre. Det resulterede nogle gange i varm kakao og nybagte boller med tandsmør efter en lang eftermiddag på kælkebakken :)
  2) Mine forældre havde en tradition, da jeg var barn, hvor alle børnene skulle ovenpå og vaske hænder efter maden juleaften. Men der var ikke plads til alle de voksne også, så på et tidspunkt hørte man altid ‘julemanden’ banke på, og så løb alle børnene ned ad trappen og ud til døren for at se ham, men han havde selvfølgelig gjort sig usynlig. Så gik man ind i stuen, hvor alle lys på træet var tændt i et ellers mørkt rum, og gaverne var lagt under træet.
  3) Jeg er vokset op i Midtjylland, og en tradition hvert år har været en gåtur på Hjerl Hede, hvor der er en museumsby, hvor de viser jul på gammel maner. Og det bliver selvfølgelig altid sluttet af med bolcher fra bolchekogeriet til børnene og glögg og klejner til de voksne :)

 405. Et af mine bedste juleminder, må være juleferien sidste år. Den blev for første gang i mit liv holdt oppe i Nordnorge sammen med min seje mormor på 90 år. Hun stod tidligt op om morgen og bagte morgenbrød til familien, og hyggede om mig imens jeg sad og læste til eksamen. Det var også første gang jeg så nordlys, og glæden over at stå ude i den høje sne med armene om mine kære, mens vi kiggede op på den stjerneklare himmel med de grønne bølgende formationer, kan ikke beskrives. Det var lykken.

 406. Mit bedste december minde er fra en juletradition fra min barndom. I min familie har mine forældre altid pyntet juletræet natten til den 24 december, når vi børn så stod op julemorgen, kan jeg huske det mest fantastiske juletræ i al sin pragt, min bror og jeg troede så at det var julemanden der havde pyntet træet, hvilket jo er fantastisk i sig selv, jeg elsker børns fantasi og julemanden er et fantastisk eksempel på denne og juleånden

 407. Mit bedste juleminde er dengang min familie og nære venner hvert år, da jeg var lille, hentede gran i skoven og lavede et stort læs på vores gamle lad-bil. Når grannet var bundet fast, fik vi børn lov til at sidde på toppen af læsset igennem skoven, og så kørte vi hjem og spiste æbleskiver og drak hjemmelavet varm chokolade. Jeg husker varmen når vi havde været ude en hel dag og læsse gran, og vi så kom ind og hyggede os – en ægte juletradition :)

 408. Jeg skal nyde december måned, med, at læse på min drømmeuddannelse. Jeg skal i min første praktik og gøre en forskel for mennesker. Ellers skal jeg bare glæde mig over, at jeg har en masse tøse-hygge-aftaler, hvor vi skal klippeklistre og drikke glögg. Og så vil jeg mega gerne lokke min kæreste med ud og stå på skøjter hvis vi får sne i år.

 409. Den bedste gave jeg nogensinde har fået er en tur til London med min far! Vi var afsted inden juleaften. Der var den dejligste julestemning, de fineste juledekorationer, det sneede helt vildt og så var det bare det bedste selskab! Et dagligt ritual var at slå et smut forbi Starbucks, hvor jeg fik Gingerbread Latte, som er en særlig julekaffe der kun serveres i vinteren :D Fantastisk tur og ønsker mig det igen i år :D

 410. Jeg glæder mig herre meget til jul! Jeg er på udveksling i Venedig. Her er så smukt så smukt, men jeg glæder jeg til at komme hjem til min mor, mine veninder og til en speciel person, som jeg mødte jeg uger, inden jeg tog afsted. Så jeg må prøve at nyde hvert minut af denne jul!

 411. den bedste gave jeg har fået var fra min søn hvor jeg fik et gavekort til en garnbutik:)

 412. Jeg har altid synes at julen er en magisk tid , så jeg kan ikke vælge et bestemt minde for der er så mange! I år glæder jeg mig helt vildt til at pynte huset med julepynt, og bage julesmåkager den første søndag i advendt sammen med min kæreste. Derudover skal jeg holde jul med min kæreste for første gang hos mine svigerforældre – det bliver så hyggeligt!

 413. Jeg er lige flyttet sammen med min dejlige kæreste, så det jeg skal foretage mig i december er at få vores lille hjem til at gro sammen. Derudover skal jeg hygge og bruge en masse tid med mine dejlige veninder. Det bliver en god måned :)

 414. I den vidunderlige julemåned (og den sidste uge af november, den hører altså med i min julebog) skal jeg:
  – I skoven og samle gran, kogler mv. til juledekoration med min nevø i hånden
  – Bage småkager
  – Høre knas og quiz
  – Se julekalender (Pyrus bliver genudsendt, jaaa!)
  – Ud og fælle juletræ
  – Holde klippe klistre dag
  – Drikke gløgg og spise hjemmelavede æbleskiver med dem, jeg holder mest af

  Og meget meget mere :)

 415. Sikke en fin konkurrence altså. Ville elske en mulighed for at kunne snakke med i din evige begejstring (:

  Jeg tror jeg vil bøje reglerne lidt, og i stedet fortælle om den bedste gave jeg nogensinde har GIVET. Håber det går ;)

  I 2009 var jeg så uheldig at blive ramt af en ordentligt omgang kyssesyge, som slog mig fuldstændigt ud. Jeg begyndte så småt at komme på benene igen en uges tid før juleferien startede, og godt nok havde lægen sagt, at jeg ikke måtte være fysisk aktiv i lang tid, men julegaverne købte jo ikke sig selv! Så jeg tog i Rosengårdcenteret og shoppede lystig løs. Jeg fandt den perfekte granitmorter til min søster, som jeg vidste hun ønskede sig helt vildt. Det var naturligvis den første ting jeg fandt, så jeg slæbte rundt på den hele dagen, og nøjh den var tung!
  Jeg blev så ufatteligt syg og besvimede endda på toiletgulvet derhjemme, fordi jeg havde overanstrengt min krop alt for meget. Men alt det dette var fuldstændigt ligegyldig da vi nåede juleaften, og min søster åbnede sin gave. Aldrig har jeg set hende med så store julelys i øjnene, og gaven var jo helt perfekt. Det vagte langt større glæde i mig at se hende åbne den, end det gjorde at åbne min egne det år.
  Nogle gange er glæden ved at gi’ virkelig større end ved at få (:

 416. Mit bedste decemberminde var da jeg var i Luxembourg. Vi gik på julemarked og hyggede i de smukke gamle gader. Det glemmer jeg aldrig.

 417. Jeg elsker hele stemningen omkring december måned – det hele bliver lidt hyggeligere i vintertiden og man kan gå og glæde sig til små ting der spreder stemning. Julekonfekt, julesange, juleaften osv. Bare generelt en måned med masser af glæde! :-)

 418. Det bedste der sker i december i år er, at min søster kommer hjem fra Afghanistan! Jeg glæder mig så meget til at fejre jul med hende og alle mine søde små nevøer og niecer i år. Og forkæle hende med den her adventskalender, hvis jeg skulle være så mega heldig at vinde den.

 419. Jeg plejer altid at tage til julemarked på en gammel herregård i slutningen af november/starten af december med min familie. Her kan man købe lokale varer som vildtpølser og æblemost, nyde julestemningen i den pyntede herregård (hvor der ligger gran i vinduerne, er ild i pejsen og pyntet juletræ), spise æbleskiver lavet på det gamle komfur i køkkenet og blive underholdt, når der bliver spillet sækkepibe med istemmende gøen fra hunde i gården. Jeg er altid i rigtig julehumør efter sådan en tur! :)

 420. Min bedste jul må være den juleaften min største kom til verden. Så kan man vist ikke få en bedre og større gave ;)

 421. Jeg glæder mig til december, hvor jeg skal lege nisse for min familie og lægge små overraskelser i julestrømpen. Det er med til at skabe lidt magi og glæde i julemåneden.

 422. På min liste over rare ting jeg vil nå i december står; at holde julehygge/bage/pyntedag med mine veninder, at kaste prøve at bage æbleskiver selv for 1. gang med min nye æbleskivepande, at gå en tur i decembervejret med en jeg holder af, at drikker MASSER af chai-latte, at tage på mindst 1 julemarked og at være i god tid med julegaverne i år! Mon ikke der dukker flere ting op under vejs? :-)

 423. Jeg kan simpelthen ikke udpege ét juleminde som værende det bedste. Jeg ELSKER jul og kan ikke få nok. Jeg er sådan en som jubler, når butikkerne begynder at jule først i oktober.
  Jeg elsker julemad, julestemning, pebernødder (både at bage og spise dem ;)), stearinlys, gaver, familie og smil. Får næsten ondt i maven – på den gode måde – ved at tænke på det.
  I år bliver julen lidt anderledes, idet min kæreste og jeg overtager lejlighed i København pr. 15/12 – dvs. måske en lidt mere stresser jul, og ikke mindst: min allersidste jul som hjemmeboende! (SHIT!)

  … Og nå ja, julekalender i fjernsynet elsker jeg forresten også. Har gennem hele min barndom set julekalendre på mine sygedage. Verdens bedste måde at blive rask på!

 424. Jeg ser særligt meget frem til denne jul – har termin slut november, så satser på den bedste julegave i form af en lille baby pige

 425. Sikke en fin konkurrence og jeg blir totalt i julestemning af at læse kommentarerne!
  Idag har jeg hængt en lyskæde op, min dreng på 2 og jeg har bagt pebernødder et par gange og jeg har sat en honningkage dag i en mørk krog i køkkenskabet så julen er igang her i huset. Jeg har strikket t par gaver og købt en og pakket dem ind så de ligger fint her og blinker til mig. Ja julegris med stort J :)
  Mit bedste minde må være fra sidste år. Min far, hans kone og min lillebror kom herned med bilen fuld af dansk juleslik, vi bor i Italien, og sneen dryssede ned som vi stod der i døren og ventede på dem. Vores dreng sov en sen lur der d. 24 og imellemtiden havde vi sat lys på træet og lavet maden så hele huset og duftede og jeg skal aldrig glemme hans lille runde hoved der lyste helt op da træet blev tændt og stod der i al sin pynt og pragt, så lever julens magi!
  Rigtig glædelig juletid!

 426. Mit bedste mine er et som varmer hvert eneste jul. Den sidste jul jeg holdte med min mormor sang vi dejlige af jorden, som mange andre familier, da vi dansede rundt om træet. Ved hendes bisættelse havde hun ønsket sangen sunget.
  Hver eneste juleaften, når vi synger sangen rundt om træet mindes jeg med glæde min skønne mormor, som jeg altid har set op til ❤️

 427. Mit skønneste minde er heldigvis en tradition som gentager sig hvert år i december :) vi afholder en julehygge-dag for hele den nærmeste familie, hvor vi skal ud og fælde juletræ, hjem i varmen og have noget lunt at drikke og hjemme-jule-bag. Resten af dagen forløber med fællesbagning af forskellige småkager, der laves konfekt, pyntes op til jul og hygges <3 jeg glæder mig hvert år!
  I år tilføjes et nyt dejligt minde: min kæreste og jeg kan dele med familien om det bliver en dreng eller pige, der kommer til sommer :)

 428. Jeg elsker alt ved julen. Hygge og julegodter og bagedage og gåture i det (helst hvide) landskab. Jeg elsker juleshopping og gudstjenesten på juledag og at danse rundt om det flotte pyntede juletræ. Kort sagt er jeg bare vild med den danske jul.
  Men mit bedste juleminde må alligevel være fra sidste år, da jeg var i Brasilien og holdt en meget anderledes jul med sand mellem tæerne og en caipirinha i hånden. Ikke noget jeg vil gøre hvert år, men helt sikkert en oplevelse for livet.

 429. Jeg elsker ved julen at man kan glæde hinanden – bla. ved at lave adventsgaver, sende julekort eller mødes til julefrokost. Det er en dejlig tid!

 430. Mit allerbedste juleminde er en juletradition der har varet så længe jeg kan huske, men som desværre ikke kan gøres helt på samme måde igen. D. 23 december hvert år plejede hele min mors familie at samles i mit højtelskede mormors lille hus til æbleskiver, julehygge og gaveudlevering. Det gjorde vi af den årsag, at det var umuligt for os at holde juleaften sammen, da vi grundet den store menneskemængde ikke kan lave så mange ænder i én ovn. Men det gjorde ikke noget for vi havde jo d. 23 december sammen. En aften hvor vi kunne glemme alt trængsel og jag, og fokusere på hinandens selskab og alle julens mirakler. Da min mormor desværre gik bort i december måned for snart to år siden kunne traditionen ikke udføres på samme måde igen, men i min mormors ånd har vi valgt at føre traditionen videre, så nu mødes vi hvert år d. 23 december og spiser æbleskriver, julehygger og udveksler gaver hos min skønne fætter. Endnu et fantastisk juleminde og julemirakel.

 431. Mit bedste juleminde er en klassiker, som udspillede sig hvert år fra jeg var 1-28! Kl. 16 præcis sætter min bror, min mor, min far og jeg os ned og ser DR Julesjov med en stor skål juleguf – så stor at vi nærmest ikke kan spise julemaden et par timer siden! Det er en tid jeg altid vil huske, elske og sætte pris på!!!

 432. Åh, den kære jul.. Jeg elsker alt ved den af hyggen, pynten op og bagen småkager og så videre.. Mit bedste juleminde er, at jeg som lille elskede at have to juleaftener, så fik jeg ekstra mange gaver. Fordele ved at være skilsmissebarn ;-)

 433. Jeg elsker julen og har mange minder derfra. Som barn var højdepunktet når vi endelig fik lov til at åbne én gave, efter vi var færdige med at spise og inden vi skulle danse om træet og åbne pakker. Julekagebagning med min mor, hvor vi lavede flotte småkager til mine bedsteforældre. Mad, gensyn, glæde, sang og lys og en lille portion utålmodighed. Det er juleminder og jul.

 434. Første weekend i december tager min familie og jeg til Hamborg, hvilket efterhånden er en tradition vi har fulgt i en del år. Der er de hyggeligste julemarkeder, den skønneste stemning – man kan ikke andet end at blive i rigtig julehumør!

 435. Mit skønneste jule/december minde var en december hvor min familie holdte jul i en hytte i Norge og jeg stod på ski hen til kirken med min far, mens sneen dalede ned. Der var små lys sat op på hele stien og det mindede mest om at være med i en julefilm!

 436. Et af mine dejlige december minder, er når vi hver år holder julehygge for hele familie. Så er min samlet 35-40 mennesker i vores hus til en hyggelig eftermiddag.

 437. december er lige rundt om hjørnet, og alligevel kan julemåneden ikke gøre sin ankomst hurtigt nok. i december skal jeg drikke juleglögg og spise de gode (hjemmelavede) æbleskiver, trille pebernødder og lave konfekt. jeg skal gå lange ture og holde i hånd med min søde kæreste – forhåbenligt i snevejr. hvis vi er heldige finder vi det perfekte lille juletræ, at tage med hjem, så hele lejligheden kan dufte af gran. jeg skal klippeklistre og flette julestjerner – og så skal jeg tænde kalenderlyset mens jeg ser julekalender – for det bliver man aldrig for gammel til. jeg elsker julen <3

 438. Århh, det er godt nok en lækker konkurrence – krydser fingre!!!
  Mit bedste juleminde må være da jeg var lille, hvor hele familien tog ud og fældede juletræ hvorefter vi tog hjem til min mormor og spiste æbleskiver, konfekt og lavede hjemmelavede småkager. Alt imens der kørte julemusik i baggrunden og duften af jul bredte sig :)

 439. Det må være sidste jul. Min mor havde været meget psykisk syg den sidste halvdel af 2013, og det havde været en meget hård tid for os, især fordi min mor er enlig, og derfor den eneste forælder vi har. Jeg tror vi alle var lidt bange for julen, og hvordan det hele skulle gå, for kunne hun nu klare det uden for megen stress. Men det gik simpelthen så godt, alt var hyggeligt, og vi havde en rigtig god aften. Det må være en af de aftener, som står mest klar, som en god dag midt i meget sorg og magtesløshed. Julen endt for mig med, at være sammen med mine kære, og så var gaver og andet lidt mere i baggrunden, for det vigtigste for mig var at vi alle havde det godt. Man lærer at sætte lidt mere pris på tingene, når der er sygdom i blandt en, og det er faktisk sundt :-)

 440. uha, jeg skal en masse dejlige ting her i december! Skal holde traditionen tro, og have bagedag med min bedste veninde, konfekt dag med min mor (hvor vi også laver brunkagehus), skal til julebingo med familien og svigerfamilien, købe alle gaverne (synes det er så hyggeligt!) og bare spise en masse lækre pebernødder og se julefilm med kæresten og hunden på skødet :-)

 441. Den bedste gave kom d. 24. december 2013, da det fantastiske personale på gynækologisk afdeling i Herlev fortalte, at min mor var rask nok til at komme hjem på “orlov” juleaften.

 442. De bedste minder fra juletiden er helt klart JULEBAG! Der er ingen jul hvis ikke der er en hyggelig dag, hvor man laver julebag og bare slapper af og nyder julen sammen med sin familie. Især som lille sammen med ens bedstemor, hvor var det rart. Og så gjorde det det bestemt ikke dårligere ved at man selvfølelig altid skal smage på julegodterne!

 443. Mit bedste juleminde er juleaften for mange år siden hos min farmor og farfar, hvor der altid var mange mennesker og plads til alle. Min onkel arbejdede som pædagog på et bosted for senhjerneskadede og skulle arbejde d.24., men han tog beboerne med til vores familiejuleaften hos min farmor og farfar. Det tænker jeg tit tilbage på som noget virkelig fint.

 444. At stå op hver morgen i december som barn og løbe ned af trappen til den fine kæmpe store røde julestøvle (nissens selvfølgelig), hvor der gemte sig en lille pakke og en hilsen! Jeg har stadig den fine julestøvle, men når jeg finder den frem hvert år til december tænker jeg altid på, hvordan den lille støvle nogensinde har kunne opfattes kæmpe stor :-)

 445. Mit bedste juleminde er fra 2007, hvor jeg holdt jul på den anden side af jorden i NZ. Det var vildt fedt (og underligt) at holde jul i 25 graders varme og indlede dagen med en svømmetur i havet :-) “Julemiddagen” bestod af salat og lækkert grillmad fra havegrillen og det hele var totalt bagvendt, men en stor og sjov oplevelse…

 446. Da mine børn var små…så fik de et beløb som de kunne købe gave til mig for, og det var de rigtig dygtige til, for selvom de måske købte noget som jeg havde ønsket mig, så havde de også altid købt noget, som jeg selv havde glemt jeg havde ønsket mig…Det var i virkeligheden de bedste gaver, for det viste at de havde hørt og husket noget som deres mor havde brug for. Når jeg sådan sidder her og tænker over det, så gør de det faktisk stadig!!

 447. Det må være lucia optåg i 6 klasse, haha! Jeg var simpelthen så stolt over at gå med mine veninder og alle pigerne i de fine hvide kjoler, mens hele skolen kiggede på :) og så glæder jeg mig til den årlige bage weekend, hvor mine søskende og bedsteforældre kommer hjem til småkagedej i lange baner og juleoppyntning :)

 448. December skal, også, i år bruges på gaveshopping og -indpakning, kærlighedssamvær, Tivolibesøg, spisning af mange mange juleboller med sukker og sukat, oppyntning af mit lille hjem, julekortsskrivning og åndehuller til at mærke lykken nede i maven<3

 449. I år vil jeg bruge december på at nyde, at det er første gang, at jeg ikke har eksamen. Derudover vil jeg for første gang pynte ordentlig op og måske starte en masse hyggelige traditioner med mine veninder:)

 450. Snevejr lillejuleaften, som ville smelte inden juleaften, og dermed skulle udnyttes fuldt ud. Min bror og jeg legede med sne hele aftenen/natten – virkelig hyggeligt barndomsminde :) Håber på sne i december, elsker det!

 451. December står på masser af opgaveskrivning, men det skal på ingen måde holde mig tilbage hvad angår julehygge. Jeg regner med en lejlighed badet i julepynt, brændende lys og masser af kopper med varm te ved siden af computeren, og selvfølgelig også en skål med pebernødder, lige til at tage af, når opgaverne bliver lidt for trælse. Desuden vil jeg virkelig gerne få læst en masse julefortællinger som små pauser i løbet af dagene, og sætte mig til at se et enkelt afsnit af en julekalender om aftenen. Jeg glæder mig allerede (selvom eksamen og opgaver godt kunne undværes) :)

 452. Min ældste datter, på nu 11 år, er den strukturerede her hos mig. Og efter at hun får et par år siden er begyndt at lave juleplan, så er der masser af tid til julehygge. Alle de ting hun mener vi skal nå før det bliver jul skrives på, og så sætter vi dato på for hvornår vi skal det forskellige. Skøn hjælp til en ustruktureret og lidt distræt mor :-)

 453. Hver jul hører min søster og jeg et kassettebånd med “Jul i syngelegeland”, hvor det er en masse børn, der synger om kap med Poul Bundgaard. Og der synges med og der synges højt! Men så kan man mærke det endelig er ved at være jul, mens det meste af december er blevet brugt på projektskrivning :)

 454. I december skal jeg bl.a. holde vores årlige vaffelfest, hvor vi, traditionen tro, inviterer venner og familie til hvid gløgg og bunker af vafler!

 455. Jeg kan kombinere alle tre, da både mit bedste decemberminde OG den bedste gave jeg har fået var sidste år, hvor jeg d. 23. december fandt ud af at jeg var gravid :) Vi kunne derfor overlevere den dejlige nyhed til familien juleaften :D
  Og derfor glæder jeg mig nu helt vildt til at barselsjulehygge med min dejlige datter hele december :) Hold nu op hvor skal vi høre meget julemusik!

 456. Mit bedste juleminde er ikke et men mange.
  Jeg er så heldig at være skilsmissebarn (og ja jeg føler mig heldig), for jeg har fået to fantastiske familier ud af det, så der er dobbelt op på julehygge og juleaften. Jeg får ikke en dag med julebag og konfektlavning men to – og jeg elsker det. December måned for mig er til tider stresset, men på den helt fantastiske måde. Jeg ville elske at vinde denne pakkekalender, så jeg kan forkæle mig selv, men også min dejlige søster. Det vil blive en dele pakkekalender, da hun også trænger til lidt selvforkælelse <3

 457. Min bedste julegave, var en flybillet til Island for at besøge min kæreste, som jeg havde mødt på højskolen. og denne rejse var startskuddet til at vi lige om snart kan fejre 2 års dag. :) Sikke et dejligt decemberminde!

 458. Min bedste (lidt tidlige) julegave NOGENSINDE er, at jeg har fået en plads på et college i New York og rejser til Januar. Og det bedste der kommer til at ske her i december, bliver når jeg skal købe juletræ, se julekalender og hygge med mine venner inden jeg tager afsted.

 459. Mit aller bedste minde fra julen (og der er mange at vælge i mellem) må være fra dengang, jeg var 9 år og fik en hundehvalp i julegave. Hun var kun tre dage gammel juleaften, så jeg fik et halsbånd og en bog om hundehvalpe, og fik af vide, at jeg kunne hente hende 8 uger senere. Jeg er enebarn, så en hund (og søskende) var mit største ønske, og hun har nu i 12 år været min bedste ven og “søster” :-).
  Jeg vil give den her adventskalender til min mor, som hele mit liv (21 år) har lavet en pakkekalender til mig med pakker hver dag, og jeg vil så gerne give hende lidt igen :).

 460. Da jeg for tre år siden var på udvekslingsophold i England havde min søster lavet en fabelagtig pakkekalender. Hver dag indeholdt ingredienser til danske julekageklassikere og om søndagen fik jeg opskriften. Det var kæmpe fantastisk også specielt for de andre udvekslingsstuderende jeg boede sammen med :)

 461. December er den herlig tid. Mit decemberminde er fra da jeg var barn. Julestemningen var på sit højeste hele måneden og der blev spist og lavet konfekt i massevis. Jeg troede dengang både på julemanden og hans nisser. Det jeg husker bedst var når jeg stod op søndag morgen med en vild kildren i maven – nisserne kom nemlig med advendtsgaver, hvis man altså havde husket at stille sit lille hjemmelavede Nissehus frem. Det var fantastisk!

 462. Super lækker konkurrence!

  Da vi for nogle år siden skulle holde jul herhjemme for første gang. Min farmor var lige blevet opereret og vi plejede at holde det hos hende – men hun måtte ingenting, så vi valgte, at invitere hende op til os.
  Vi var 6 personer i alt, det var super hyggeligt. En stille og rolig juleaften med rigtig god mad, julelys og en masse skønne gaver.
  #funfact
  Jeg husker også, at der gik ild i vores juledekoration, hvilket jo ikke var så heldigt, men min far er brandmand og vidste lige, hvad han skulle gøre ;)
  Lidt efter fik jeg pakket en Fatboy ud og den lånte farmor resten af aftenen!

 463. Da jeg var 6-7 år troede jeg på julemanden og havde derfor hængt en strømpe op på væggen på mit værelse. En aften tæt på jul, vågnede jeg og så julemanden putte noget i min strømpe! Det kriblede over hele kroppen af spænding og jeg havde det, som om jeg var vågnet midt i et juleeventyr! En helt fantastisk følelse jeg stadig kan genkalde mig! Det skal siges jeg var et meget fantasifuldt barn og der er gode chancer for, at det enten var en af mine forældre jeg så eller simpelthen noget jeg drømte! Virkeligt eller ej – det er et fantastisk minde!

 464. Nuui hvor gad jeg godt vinde den til min søde mor, som er kvinden bag de fleste af mine dejlige og rare juleminder :)

 465. Jeg glæder mig som et lille barn til at opleve julen ‘for første gang’ gennem min søde lille datter på 15 måneder. Jeg glæder mig til give hende sin første pakkekalender; hver dag skal hun have en fin lille gave med rosiner, clemmentiner og bamse-figurer. Jeg glæder mig til at læse en lille julehistorie for hende hver morgen, over havregrøden og jeg kan da slet ikke vente med at se hende vågne op juleaftens-morgen og opdage det pyntede træ inde i stuen, med pebernødder i de nederste kræmmerhuse. Bare tanken om at se hende danse om træet på sine små tykke ben om aftenen gør mig GLAD helt ned i maven! Det bliver nu magisk at få lov til at se julen med hendes øjne <3

 466. De bedste juleminder jeg har om gaver er nok de betænksomme gaver. De gaver der vidner om at vedkommende kender en og har gjort sig umage med at finde det helt rigtige eller bare har brugt lidt ekstra tid på at udvælge netop denne gave til en. De behøver ikke nødvendigvis at være dyre, men de vidner om at der er blevet lagt mærke til at man har kommenteret noget bestemt i en bisætning eller at han/hun bevidst er gået en omvej for at få fat i netop denne specielle gave. Når det sker så bliver man rigtig blød om hjertet og føler sig forkælet og elsket. Jeg har været så heldig at opleve dette nogle gange- hvad mere kan man forlange af livet?!

 467. En af de mange rare ting, jeg skal i december, er at afholde julehyggebagekagedag (det siger vi lige er et ord!). Min kæreste og jeg startede denne tradition sidste år, 2. søndag i advent, hvor vi inviterede søde venner over til gløgg og æbleskiver. Alle medbragte hver deres kagedej og så blev der ellers formet og bagt brunkager, pebernøddder, vanillekranse, ingefærkager, jødekager, marcipan-, nougat- og chokoladekonfekt m.m. til den helt store guldmedalje. Vi fik produceret så meget at jeg delte ud af godterne på mit arbejde flere gange, selvom alle gæsterne havde fået en god portion med hjem og vi også spiste rigeligt af det herhjemme. Så både en rar ting at se frem til og et dejligt juleminde fra sidste år, som jeg håber bliver en fast tradition mange år endnu.

 468. Min allerbedste julegave jeg nogensinde har fået, var en gave som min mormor der på det tidspunkt var dødeligt syg af kræft, havde været ude at købe. Hun døde få dage før juleaften, men juleaften lå en pakke fra hende under træet – til mig. Hun havde købt det fineste smykkesæt, som tages frem hver jul. Det var den hårdeste pakke at skulle åbne den aften, men den betød bare så uendeligt meget. Dét at vide at hun selv havde været ude og købe den til mig<3

 469. Mine bedste juleminder stammer fra vores utallige jule i vores skønne svenske sommerhus. Hvert år skal vi traditionen tro ud og fælde juletræ i haven, det medfører altid en hel del diskussion om træets skævhed, tykkelse, højde, nåle tæthed, farve og om nålene stikker for meget. Men det bedste er når træet er tændt og pyntet.

 470. Det første juleminde der lige falder mig ind er fra juleaften for nogle år siden. Vi dansede om juletræet og da vi skulle synge “Dejlig er den himmelblå” præsterede min far at synge de to første linjer med melodien fra “Dejlig er Jorden”. Vi andre var flade af grin, og har drillet ham hvert år lige siden :))

 471. Mit bedste december-minde har nogle år på bagen.
  Min kæreste og jeg havde netop mødt hinanden og tidligt i forholdet fik vi bestilt nogle billetter til byerne by, Paris, i december måned (på trods af at vi knap nok kendte hinanden). Allerede da vi havde indflyvning over byen var det magisk: Fra luften kunne vi se Effieltårnet blive oplyst af tusind strålende lys og det var helt umuligt at holde igen med hvin og kys. Det var det vildeste sats, men vi endte med at have den bedste tur nogensinde og har siden da været på masser af eventyr sammen!

 472. Jeg elsker julen <3
  Jeg ved ikke om det er mit bedste juleminde – men ihvertfald det jeg husker bedst ;)
  Jeg ønskede mig nye støvler da jeg var ca. 10 år, og det fik jeg. Når jeg fik noget nyt tøj, sko, eller andet til at have på, havde min mor og jeg en tradition. Så skulle vi altid ud at gå en lille tur juleaften. For lige at prøve det. Det var så skønt. Og faktisk, så tror jeg, at der det år var sne. Det var jo det bedste.. Bortset fra – at jeg havde fået 2 venstre støvler… Kan du lige forestille dig hvor ked jeg var ?? Og min mor var også grædefærdig, fordi hun synes det var så træls, at hun ikke selv havde opdaget det.

  Hvis jeg er så heldig at vinde, tror jeg, at jeg vil dele gevinsten med min mor.

  Christina

 473. Mit allerbedste juleminde er fra julen 2012, hvor min kæreste gennem mange år valgte at fri til mig foran hele min familie. Der var ikke et øje tørt. Og for at gøre lykken endnu mere vild og ekstatisk, så opdagede vi små fire uger efter at jeg var gravid. ❤️

 474. Det er så svært at fortælle om et særligt jule-minde.. fordi julen er noget, som jeg synes er svært at beskrive med ord. julen er for mig en helt særlig stemning, en særlig varme, et særligt lys, en særlig glæde og et helt specielt familiebånd, som er ekstra stærkt i julen..
  Et af mine første juleminder fra da jeg var barn er, at jeg fik lov til at komme med min bedstemor i kirke (hun var organist). Der fik jeg lov til at sidde oppe ved orglet sammen med hende mens hun spillede til julegudstjeneste.. der kan jeg huske at jeg følte mig som noget helt særligt, fordi jeg fik lov til noget andre ikke kunne.. og min bedstemor så så sød og glad ud når hun smilede til mig mens hun spillede.. Deroppe fra orgelbænken kunne jeg sidde at kigge ned på alle de glade mennesker, som glædede sig til at skulle hjem og spise and, danse om træet og pakke gaver op. Deroppefra var jeg helt usynlig for dem.. Det oplevede jeg dengang som helt fantastisk..

 475. Julen er min absolutte yndlingstid på året og jeg pønser allerede på at gå igang med at folde julestjerner og bage pebernødder. Juleaften er for mig noget helt specielt fordi det også er min fødselsdag, så julen er spækket med familiehygge, glæde og tid til hinanden. I år bliver julen ganske særlig, da min kæreste og jeg venter vores første barn og har termin den 25. december, så glæden og spændingen er i år ekstra stor.

 476. Mit bedste decemberminde er fra julen 2004, som jeg fejrede i San Francisco med en god kammerat. Første jul nogensinde uden min familie. Jeg ringede kl. 12 lokaltid fra en telefonboks på Market St. (hovedgaden) og snakkede med hele familien på medhør hjemme i Danmark, hvor klokken var 21, og de grinede og snakkede i munden på hinanden. Jeg fik helt tårer i øjnene af glæde og savn. Det var desværre den sidste jul, hvor min far levede, men jeg husker det, som at jeg var til stede sammen med dem, selvom jeg var mange tusind kilometer væk fysisk.

 477. Jeg er også juleelsker med stort J :)
  Mit eller mine bedste juleminder er den årlige tur på jagt efter det perfekt juletræ. Hvert år tog min familie ud til et julemarked, hvor vi selv fældede vores juletræ, hvorefter vi kiggede og købte hjemmelavet julepynt efterfulgt af æbleskiver og gløgg.
  Nu har min forlovede og jeg lige købt hus og skal holde jul for vores familier sammen for første gang, og jeg glæder mig til at fælde vores første juletræ sammen og skabe ny tradition. Til næste jul vil vi have en lille bebs også, og det er så vigtigt for mig, at barnet vokser op med samme tradition som mig :)

  P.s. Så har jeg lige været til min første ansigtsbehandling, og kosmetologen var ved at falde bagover, da han hørte, at jeg vasker min make-up af med hårshampoo, når jeg går i bad om morgen. Så jeg lovede ham, at jeg ville opgradere med noget god creme og renseprodukter :) Så adventskalenderen fra Rudolph Care ville falde i SÅ god jord (især også nu hvor adventsgaverne fra kæresten er droppet pga. huskøb:))

 478. Jeg elskede juleaftnerne, hvor jeg fik samlet hele familien med bedsteforældre på begge sider af familien; det var magisk.. Jeg gik altid i gang med at planlægge det i september måned, sådan at ingen nåede at lave andre planer med den øvrige familie ; ) Bliver helt nostalgisk ved tanken; håber de kigger med deroppe fra himlen!

 479. sidate år fik jeg endnu en strikket nisse af min farmor i julegave – men nu i negerudgave! Sådan en havde jeg jo ikke i samlingen! Min farmor er desværre ikke mere, men den fine julenisse er blevet til en helårs-nisse som hver dag sidder i vindueskarmen og minder mig om min farmors bredtfavnende og altid-venlig-mod-alle attitude :)

 480. Mit bedste juleminde er fra det år hvor min morfar havde bygget det fineste dukkehus til mig, og jeg skulle følge en snor rundt i hele huset og ned af den knirkende trappe til kælderen hvor dukkehuset med det grønne tag stod. Det var den vildeste julegave og desværre også min sidste jul med min morfar.
  Men min bedste jul var sidste år hvor min datter blev 1 måned juleaften og fik sit navn julenat. Jeg glæder mig til at holde jul med en etårig i år.

 481. Jeg har det på præcis samme måde! Jeg elsker virkelig december, og kan SLET ikke vente!
  Jeg tror at mit bedste juleminde er fra da jeg var en 9-10 år, og min lillesøster og jeg pakkede en gave op, der var til os begge to. Vi pakkede den meget spændt op, og i den var…. Tre pakker gustent kattemad. Vi sad bare helt stille, og anede ikke hva vi skulle sige. Vi troede at vi havde gjort et eller andet forkert, og at det var en snydegave fra vores forældre. Det viste sig dog, at vores forældre havde købt to små kattekillinger til os! Vi skreg og græd af glæde, og de næste fire dage, indtil vi kunne hente dem, var helt forfærdeligt lange.

 482. jeg er faktisk slet ikke en julegris, hvilket jeg er ret ked af, for det virker som, andre har det yderst sjovt i forhold til at glæde sig til julen. Der er dog en ting, jeg glæder mit til hvert år, og det er konfektdagen i min kæresters familie. Her samles hele familien, børn og voksne, om at lave, ja … Konfekt. Der er skide hyggeligt, og der er sådan en dejlig julestemning, at den rent faktisk smitter lidt af på mig. Og måske vil jeg endda invistere i et kalenderlys i år :-) og så vil jeg selvfølgelig også megagerne vinde den fine adventskalender.

  Kh og tak for en dejlig blog
  Tanja Lee

  P.S Vil du ikke skrive et uddybende indlæg omkring dit forløb med “usynlige” bøjler?

 483. Bedste julegave? Sidste år fik jeg mig en kæreste henover julen, den bedste mand og a gift that keeps on giving…

 484. jeg må hellere dele mit bedste julegaveminde: det er et par år siden jeg fik billetter til en rejse til London hvor jeg tilmed også fik billetter til den smukkeste musical jeg nogensinde har set: Love Never Dies.

  jeg er vild med Rudolph Cares produkter, og hvis jeg havde pengene ville der ikke stå andet i mit toiletskab.

 485. Den allerbedste gave jeg kan huske, var sidste år da jeg fik de sejeste salomon ski i julegave – jeg har sjældent glædet mig så meget til at tage en gave i brug. Det fik jeg heldigvis rig mulighed for, da jeg efterfølgende tog 4 måneder til Østrig.

 486. Det bedste ved julen i år er, at jeg skal holde jul med min lille lillebror på 8 år. Så selvom jeg i hverdagen står med boliglån og økonomistudier skal første juledag bruges på stuegulvet i pyjamas med en brugsanvisning til det nyeste Lego. Det er den BEDSTE og hyggeligste måde at fejre juledagene, hvor mig og ham kravler ind i en lille bobbel og først kommer ud, når missionen er lykkedes!

 487. Noget jeg glæder mig til hver jul er, at se min hund Anton pakke sine egne (og nogle gange også andres) gaver ud! Så snart gaverne ligger under træet, så sværmer han om dem

 488. Mit bedste juleminde er fra da jeg var 8 år og vi havde været på ferie på Tenerife og kom hjem d. 23 december og min mor havde lidt julestress over at vi skulle holde juleaften hos os, hvor vi blev 16 mennesker. På selve juleaften vælger vores ovn så at brændesammen, hvorpå naboen må tages i brug, hvor de hjalp os, så vi fik julemad på bordet. Det endte med en en helt perfekt og hyggelig jul. Jeg vil derfor give denne adventskalender til min mor, da hun fortjener den af alle

 489. December-julekalender-hygge med børn og mand. I år skal vi se flere – jubiii. Karl på 3 år er nok mest til “Jullerup Færgeby” og de to store til “Tidsrejsen”. Tænk at forvandle et af dagens mest travle tidspunkter til hygge og familie-tid.

 490. Juletræsfældning hitter hvert år i min familie! Ganske simpelt, så er det en konkurrence, hvor det gælder om at finde årets juletræ, som selvfølgelig skal være flot og symmetrisk – disse træer er meget sjældne at finde i Østjyllands skove. Og hvert år bliver der heftigt diskuteret, hvem der nu fandt træet sidste år.

 491. Jeg har fødselsdag den 18. December, hvilket er ret træls som universitetsstuderende, fordi jeg altid skal aflevere opgaver og til eksamen i tiden omkring min fødselsdag. Men da jeg var lille var det faktisk rigtig hyggeligt at have fødselsdag ved juletid – og i forbindelse med det kommer mit bedste december-minde. Da jeg blev 7 år stod jeg op til det hyggeligste julepyntede køkken med morgenmad. Og det var ovenikøbet fyldt med gaver, flag og glad familie. Efter morgenmad og gaver tog vi ind til byen. Men vi gik i de smukke julepyntede gader med lys i træer og vinduer faldt årets første sne. Jeg kan ligeså tydeligt huske hvordan jeg havde min mors og fars hænder i mine, mens jeg tænkte på, at det var verden bedste dag – og tænk at dette kun var til ære for mig. Engang var alting bare lidt mere simpelt :)

 492. Mit aller bedste december månede er soleklart!
  Da jeg for 5 år siden var udvekslingsstudent i Florida, var jeg indstillet på at der ikke var noget der hed kalenderpakke hygge, advents hygge og selv de hyggelige morgener med kalenderlysets skær ville jeg savne.
  Da vi ramte midt november fik jeg en stor pakke fra Danmark. Min dejlige mor havde simpelhen lavet kalendergaver til hele mit amerikanske hjem, samt sendt en advents dekoration. Amerikanerne fik et indblik i hvad det svært definerede ord HYGGE virkelig betød. Det var så dejligt!!
  Denne advents gave ville selvfølgelig gå til min dejlige mor <3

 493. I år bliver en helt speciel jul, for i sommer blev jeg mor til en skøn lille dreng. Så min kæreste og jeg skal til at føre nogle af vores bedste juleminder videre! Noget af det jeg husker som et af de bedste juleminder er at ligge og se disneys juleshow inden maden er klar. Bare ligge og putte og dufte til alt den dejlige mad:-) en tradition som de har i min kærestes famile, som jeg helt klart vil føre videre er, at alle venter udenfor stuen mens faren tænder for alle de smukke juletræslys, og når alt er klar så åbnes døren, og juletræet står helt fortryllet med de mange julelys.

 494. Årh wauw en lækker konkurrence – er fan af Rudolph Care! Denne december er den første med min “nye” kæreste og jeg glæder mig SÅ meget til at tage på Strøget der er så flot pyntet, besøge familie til julehygge, bage julelækkerier og bare juleråhygge sammen med ham i hele december måned!!:-)))

 495. Jeg står i kaotisk flytterod pr. 1 december, så julen starter for mit vedkomne en smule specielt. Til gengæld har min familie lovet at komme forbi og lave konfekt så snart jeg er kommet godt på plads, og det glæder jeg mig helt uendeligt til! :-)

 496. Julen kommer desværre tit til at være fyldt med stress og jag frem for det billede og ønske om hyggelig og afslappet samvær de fleste af os drømmer om. Dette har vi forsøgt at lave om på i vores familie. Julen bliver fejret langt væk fra julestress, stramme tidsplaner og alverdens udefrakommende indslag. Hvert andet år holder vi jul i en lille hytte på fjeldet i Norge. Træet fældes og pyntes, anden steges, kager bages og vi spiller en masse spil – alt sammen i ro og mag uden at skulle tage stilling til andet end netop nærvær og hygge – se det er et juleminde jeg glæder mig over at kunne give min datter.

 497. Julen 2011 var dejlig. Jeg mistede min mormor i oktober ’10 og da min far også var død nogle år forinden, var julen dét år var en trist affære med min mor, morfar og jeg som eneste deltagere. Jeg havde dog netop fået en ny kæreste, som nu er far til min datter , og den efterfølgende jul slog vi pjalterne sammen. Han medbragte sin mor, og pludselig gik vi fra sølle tre til hele fem! Det gjorde mig så glad at vi endelig blev flere i stedet for færre. Og i julen ’13 var lille Gertrud kommet til verden og var også med juleaften. I år rykker juleaften hjem til os for første gang og jeg glæææder mig til at byde mødrene på en smuk og hyggelig aften!

 498. Mit bedste decemberminde må være julegodnatlæsning hver aften i hele decembermåned, hvor min mor læste højt for os små børn imens vi fik mere og mere fedtede fingre af al den marcipan, vi spiste. Denne decembermåned skal bestå af SRP-skrivning, hvor jeg kan fordybe mig i et af mine ynglingsemner, ellers skal jeg lave en masse julehygge med mine veninder og familie.

 499. December bringer mange gode minder frem, men et, der står klarest for mig, er, da jeg som kvik tre-årig spottede, at julemanden ikke helt var julemanden med følgende sætning “Ej, du har samme hænder, som min far”.

  Glædelig for-jul :)

 500. Jeg har svært ved at vælge ét bedste minde, men den december, hvor mine forældre gav min bror og jeg en juletur til London, ligger helt sikkert i toppen – familie, oplevelse og julestemning <3

 501. Det bedste julegave var ubetinget da jeg fødte min datter den 25 dec – den jul var helt speciel og fantastisk

 502. Vi er en familie med vores udfordringer, har en datter der kæmper med mig sig selv, så snart vi kommer til december og alt julehygge er kommet og der skal bages m.m. sker der bare noget magisk i vores familie og alt bliver bare lidt lettere. God jul

 503. I december vil jeg hive min søde kæreste med i Den Gamle By og købe de bedste vanillekranse, som vi kan hapse af på vej hjem gennem Botanisk Have. Åh, december <3

 504. Mit bedste minde der ligger friskest i min erindring, var da min kæreste og jeg for et par år siden flettede en hel masse julehjerter sammen i starten af december. Vi fandt nogle fine skabeloner på nettet, og brugte så ellers en dag med julemusik og hygge. Min kæreste er normalt ikke den kreative type, men vi syntes begge det var sjovt, og vi har nu det sejeste julepynt som vi selv har lavet, og som vi finder frem hvert år :)

 505. December er helt igennem dejlig, min mor og jeg har en tilbagevendende tradition hvor vi spisen frokost i ‘Slotskælderen hos Gitte Kik’ og kigger på juleudstillingen i Illums, og de flotte juleborde, dagen afsluttes altid med gløgg i hvids hvinstue! Old school københavner jul, jeg elsker den dag! :-)
  Men når det så er sagt så findes, skal min julestemning hels findes hjemme, i ro og mag med julebag og julemusik og dejlige mennesker!

 506. Mit bedste juleminde, var da jeg var julemand for hele familiens børn, for jeg var den eneste der kunne passe kostumet, det var så hyggeligt

 507. Da jeg var lille, lavede jeg hver søndag i december julehygge med min mor og mormor, hvor der blev hørt julemusik, bagt kager og flettede julehjerter og stjerner.. Det er en tradition vi holdte fast i, i mange pr, indtil min mormor blev syg og ikke længere kan holde til at være aktiv mange timer i træk. Derfor vil jeg gerne vinde den, så jeg kan dele kalenderen med hende! Hun fortjener lidt luksus :-)

 508. Mit bedste decemberminde var sidste år. Jeg var lige flyttet hjemmefra og alle de regninger ingen nogensinde havde fortalt mig om, gjorde det mildt sagt umuligt for mig at komme i julestemning!!
  Min elskede mor forbarmede sig over mig og sendte mig 4 store adventspakker med alt fra toiletpapir til chokoladejulekalender. Kort sagt, alt en fattig studerendes hjerte kan begære!
  I år ville jeg ønske at kunne give hende denne adventkalender som jeg er sikker på vil spræde lige så meget glæde som den jeg fik af hende sidste år!

  xx

 509. Det ville helt sikkert være en fryd, hvis overstående adventskalender endte hjemme ved mig. Spørgsmålet er dog bare, om jeg kan opfylde den gode juleånd og lade det gå videre til min kære mor eller om jeg selv ikke kan holde nallerne fra det.. ;-)

  I min familie er der altid tradition for, at julemanden skal optræde, når der er mindreårige familiemedlemmer med. Min fætter, som dengang, nærmede sig til de voksens rækker (i hans øjne), skulle da lige have chancen for at se julemanden endnu en gang, selvom at hans ellers gode barnehjerte var begyndt at tvivle på, hvorvidt julemanden var en hvid løgn.
  Min morfar listede som sædvanligt på “toilet” under middagen, hvorefter julemanden dukkede op i vinduet. Min fætter var selvfølgelig på spring og åbnede venligt døren for julemanden, som havde en sæk fyldt med gaver over skulderen, som flittigt blev fordelt blandt familiens øvrige medlemmer. Da julemanden jo har et stramt program D. 24. December, måtte han videre. Min fætter fik et stort kram af den hvidskæggede mand, hvorefter han i stor forundring siger: “Du lugter præcis som min morfar!” Hermed blev tvivlen om julemanden bekræftet.
  Der ses stadig tilbage på denne juleaften, når morfar endnu en gang træder til, dog for den endnu yngere generation..

 510. Åhh jeg elsker december; måske fordi jeg er født i denne måned og min familie generelt altid har gjort meget ud af december med alt der hører til. Jeg elsker den hygge, der automatisk opstår, hvorend man går hen. At gå på julemarked, ned af Strøget, rundt i skoven. Jeg elsker de tændte stearinlys, de velsmagende småkager, de romantiske julekomedier, de (alt?) for ofte spillede julesange og mest af alt elsker jeg SPÆNDINGEN. At man går og glæder sig og hygger sig og nyder dagene. Og alt ovenstående skal jeg lave i juletiden i år. Helst sammen med min familie og min kæreste.

 511. I år bliver en helt særlig jul for mig, da det er min første jul som MOR! Glæder mig til at starte vores egne små juletraditioner op, og til at føre mange fra min barndom videre. Fx har vi altid pyntet træet d. 23. december, så det var klar til at julemanden kom med en morgen-gave til os. Selvom min søn kun er 5 måneder når vi rammer juleaften, og det nok mest er for hans mor og fars skyld, så glæder jeg mig helt vildt til den slags hyggeligheder. Og så fylder jeg for i øvrigt år 3. søndag i advent ;)

 512. Mit bedste juleminde var for mange år siden, hvor jeg skulle holde jul i Århus hos min farmor. Min bror og jeg fik lov til at sove i min farmors seng, hvilket sjældent skete. Vi kunne slet ikke sove af bare spædning for, at det dagen efter ville være juleaftensdag. Vi lå og snakkede i, hvad der føltes som flere timer, om hvordan vi ikke kunne sove på grund af spændingen. Et meget simpelt juleminde, men et jeg altid vil huske.

 513. Skal nyde december måned og julen med ro i sindet. Den 6/12 er jeg indenfor normal tiden og lillebror må endelig komme ud til os! Jeg har de sidste 4-5 mdr været sygemeldt og haft mange begrænsninger pga. min “store” dreng er født 9 uger for tidligt! Det bliver den bedste december og jul ❤️

 514. December og jul har altid været min favorit, særligt også fordi jeg har fødselsdag i december, dvs der er dobbelt op på gaver og hygge. Jeg bliver 30 i år hvilket jeg har lidt pres over( manglende kæreste, alle popper børn omkring mig, hvilket self er dejligt, men). Nå, men så jeg har besluttet at fejre mig selv ved at tage 5 dage til Tenerife i midt december med 3 dejlige damer. For efterfølgende at komme hjem og nærmest have juleferie som skal holdes med min familie. Så jeg glææææder mig til december

 515. Mit bedste december jule minde er, hos min mor, når gode gamle pyrus kommer på, vi laver konfekt, julehygger og spiller mus med pebernødderne :)

 516. Da jeg flytter til Spanien i starten af december, bliver det min første jul væk fra dk og min familie. Derfor er det super vigtigt for mig at forsøge at gøre det ekstra hyggeligt i december måned, og denne super lækre adventsgave ville hjælpe på det :-)

 517. Jeg skal bla. på juletur i Tivoli med mine to gode veninder. Fast tradition, hvor vi bagefter skal julebage og spise æbleskiver :-)

 518. Det aller bedste ved lige præcis denne jul er, at jeg tager til Thailand i tre uger med min mand og vores lækre søn på 1 år. Jeg kan ikke vente!

 519. Åh mit bedste juleminde er fra et par år siden, hvor hele familien drog mod en hytte i Sverige. Det var rigtig hvid jul og vi var både ude og fælde juletræ i skoven, kælke på bakken og bygge snelygter i haven. Derudover havde vi en helt fantastisk aften med god mad, gaver og masser af spil til langt ud på natten. Det vat simpelthen helt idyllisk og SÅ fantasktisk en jul :)

 520. Mit bedste juleminde:

  Stammer fra december måned sidste år, hvor jeg langt om længe fik bugt med en alt opslidende angst, som havde fyldt hele min hverdag i mange, mange måneder.
  Da jeg kom hjem til mine forældre en kold søndag i december og for første gang i lang tid indåndede den friske vinterluft på landet – da var jeg lykkelig! <3

  God december til alle!

 521. Hver år ser jeg frem til en masse juleforberedelse. Jeg laver pakkekalender til min søster og forbereder hvordan jeg skal pakke årets gaver ind. Hvert år laver jeg et nyt gaveindpaknings tema, og jeg elsker det! Glæden ved give gaver men også at det ser rigtig lækkert ud.

 522. Jeg glæder mig så meget til at gå en tur i tivoli og mærke hvor julestemningen opsluger alt med alt fra den skønne duft af gløgg og æbleskiver til den søde julemusik:)

 523. Denne julemåned bliver lidt speciel, da jeg nu bor i Singapore. Kan ikke helt forlig mig med, at der er pyntet med plastik juletræer på Orchard. Vil forsøge at komme i julestemning med risengrød, “Wham” på anlægget og masser af julekugler. Heldigvis skal jeg holde juleaften i DK og inden da, har mine veninder lovet en tur i TIVOLI, så snart at jeg lander. Det hjælper på julestemningen. Jeg glæder mig som et lille barn!

  Tak for en fantastisk blog. Det er så hyggeligt at følge med. Jeg nyder de små fine glimt fra København, når hjemveen presser sig på.

 524. Vi holdt juleaften for min mor og min søsters familie og sad om juletræet med lys tændt, mens vores datter ledte efter den første pakke. Jeg var gravid igen, men det vidste kun min mand og jeg. Midt I denne dejlige stemming faldt min mand på knæ ved siden af mig og friede til mig. Det kom helt bag på mig … han havde fået lavet en fin ring med en diamant fra min fars ring – og det var sådan en dejlig, uventet og helt igennem kærlig oplevelse. Oveni kunne vi så fortælle familien og vores datter at en lille baby var på vej. Det var jul og kærlighed :-)

 525. Orh, for en dejlig konkurrence! Jeg skal noget alternativt i december i år, nemlig på brylllupsrejse i Costa Rica frem til den 7/12. Det er helt perfekt i min verden; jeg starter ud med sol, strand, jungle og min mand og vender hjem til gløgg, julefrokoster, julehygge og selve juleaften, som er finalen på en vidunderlig måned.

 526. Hej,
  Jeg glæder mig rigtig meget til, igen, at skulle i skoven og vælge vores eget juletræ. Det er så hyggeligt :)

 527. Jeg er så priviligeret, at jeg både skal julehygge i privaten og på arbejdet. Som lærer er det jo en vigtig del af december, at vi har kalenderlys, pynter op, spiser pebernødder, har nissevenner og hygger os i den ellers så mørke tid.

 528. Jeg laver hvert år i december pakkekalender til mine fire børn. Det er sin sag at finde frem til 96 gode og hyggelige ting, som skaber glæde. Jeg er selv vokset op med pakkekalender, så det skal mine børn selvfølgelig også. Det er så hyggeligt at se dem åbne en lille pakke hver morgen.
  Så det kunne da være fantastisk hvis jeg kunne vinde, og få en pakke om søndagen ;-)

 529. ELSKER december og jul !
  Vi starter på fredag, hvor vi kører til København og skal blandt andet have gløgg på Hviids og i Tivoli.
  Senere står den på weekendtur til Hamborg, det er fantastisk som byen pynter til jul.
  Det er også fast tradition at mødes med mine kusiner og mostre første torsdag i december. Vi hygger med æbleskiver, gløgg og pakkespil.

 530. Jeg glæder mig hvert år til ALT hvad der har med jul at gøre. Duftene, farverne og den helt særlige følelse man har i maven. Det er heldigvis ikke gået over med alderen. Jeg elsker især at se julebordene fra Royal Copenhagen hvert år – det er jul for mig!

 531. Hele december måned står i hyggens tegn hos os. Vi laver guf – og prøver ALTID nye opskrifter – det er sjovt. En adventsgave fra Rudolf Care vil bare gøre måneden endnu bedre.

 532. Mit bedste juleminde er at hver år bager min mor og jeg tonsvis af julekager, en hel weekend *mums*

 533. Til trods for at jeg nu er 25 får jeg stadig en hjemmelavet pakkekalender af mine forældre.. Akkurat som da jeg var barn med slik, hyggestrømper og hvad de nu ellers kan finde på :) det er bår’ dæjligt ;)

 534. mine bedste minder hænger sammen med min mormor og hendes (inde for familien) berømte brunkager. Jeg har nemlig de sidste par år fået lov til at være med i bageproduktionen. Og dermed lure den næsten hemmelige opskrift. Når man bager får man snakket om løst og fast, om stort og småt og fortid og fremtid. Det er den perfekte kombi! Og altid dejligt at bruge tid med bedsteforældre der til daglig er i en helt anden landsdel.

 535. Udover at jeg selvfølgelig skal til eksamen i december måned, så har jeg planer om at skulle bruge en hel del tid i køkkenet også. Jeg elsker at bage, og at bage i december topper helt sikkert listen. Jeg forestiller mig at stå i køkkenet med julemusik, strømpesokker og ulden sweater og synge med – alt i mens jeg kobler helt fra og bager luciakager, pebernødder og vaniljekranse. Faktisk tror jeg at det kun gør eksamens tiden langt mere overskuelig at tage sig den frihed. Ihhh hvor jeg helt glæder mig nu <3

 536. Må være for 5 år siden, jeg blev mor d.27. November. Og hele december var jeg stort set klistret til sofaen, hvor der skulle ammes, nusses og hygges om den lille.

 537. Mit bedste decemberminde er fra den 19. december 1995, for da kom min søn til verden. Min mor var med til fødslen, og det var så smuk og fin en begivenhed. Og julen det år var naturligvis fuldstændig magisk med det lille nyfødte vidunder <3

 538. Mit sjoveste juleminde er fra sidste år, hvor vi holdt jul i New Zealand. Der pakkede vi vores vandrerygsække og vandrede syv timer op til en hytte in the Middle of nowhere og sejrede jul- man havde en julegave med til hver, så det ikke skulle veje alt for meget:)

 539. Uh det kunne være dejligt med lidt forkælelse. Sidste december brugte jeg alle weekender på uni med eksamensprojekt, men i år skal hver eneste weekend bruges på julehygge og rare sammenkomster med mine børn og familie og venner. Og så skal vi gøre klar til at barn nummer tre kommer i starten af det nye år ❤️

 540. Den gave, som har gjort størst indtryk på mig i mit liv, var da min mormor havde købt en Ball-bluse til mig. Jeg har nok været ca. 12-13 år – og jeg ringede fluks til min mormor og GRÆD AF GLÆDE.
  På det seneste er det dog børnenes hjemmegjorte gaver, der bringer de samme følelser op i mig.

 541. Mit bedste jule minde er fra jeg var barn og vi holdt jul hos min nu afdøde morfar. Alle børn gik ud gangen, mens min morfar tændte de levende lys på juletræet. Når vi kom ind var træet så smukt og min morfar spillede en smuk julemelodi på klaveret.

 542. En af de bedste gaver jeg nogensinde har fået var da min far overraskede mig med en ny telefon på et meget tiltrængt tidspunkt. Jeg er ikke vant til at få så dyre gaver, så jeg blev så glad, at jeg faktisk begyndte at græde ;-) DET var en god jul – ligesom alle de andre. Weee, jeg elsker det og får aldrig nok!

 543. Sidste år fik jeg en smuk ring af min far i julegave, efterfulgt med en beskrivelse af hvad de 3 sten, samt ringens design betød. Jeg havde aldrigt hørt min far sige sådan noget, og at han havde tænkt så meget over ringen betød rigtig meget:)

  Rigtig glædelig jul! ;)

 544. Det bedste juleminde er den eneste gang stort set hele min familie holdte jul sammen inden min mor og far blev skilt. Vi var samlet over 15 mennesker, fra begge sider, og sad ved et kæmpe langbord. Folk sad og snakkede over bordet, grinede og fjantede, og folk nærmest konkurrerede om hvem der kunne overdøve hvem.
  Jeg elsker når man er mange juleaften, når der er gang i den og grin og ballade. De seneste par år har vi kun været omkring 5 mennesker og helt ned til 3, og det altså bare ikke det samme, så den juleaften ligger mig meget kært!

 545. Jeg kan som barn huske når kalenderlyset blev tændt om morgenen når vi spiste morgenmad det var virkelig en dejlig oplevelse og da jeg selv har børn og børnebørn kan jeg stadig finde glæden ved at tænde kalenderlyset

 546. Har så forfærdeligt mange juleminder – er nemlig også helt syg med jul :-) To af de bedste fra de senere voksenår er:
  Gisselfeldt julemarked for fire år siden, med knæhøj sne, magiske lanterner alle vegne og ren Narniastemning. Vidunderligt!
  Julen sidste år, der var den første i vores hjem med vores søn, og samtidig hvad vi vidste ville blive den sidste med min mor nogensinde. Den står skarpt skåret i mit hjerte, og glemmer det aldrig…

  Kun 3 uger til 1. søndag i advent!

 547. Mit bedste julemanden er for to år siden, hvor min højt savnede roomie fra min daværende efterskole kørte 1,5 time for at komme hjem til mig omkring kl 23-24, da festlighederne havde lagt sig hos begge vores familier. Så fejrede vi jul sammen på gulvet på mit værelse og åbnede gaver.

 548. Jeg tror næsten, mit bedste decemberminde er fra 6. klasse, hvor jeg var i biografen sammen med min daværende kæreste, min veninde og hendes kæreste. Den klassiske “hvis du er kæreste med ham, er jeg kæreste med hans bedste ven”. Elsker 6. klasses uskyldighed. Anyways. Vi så Tarzan – og den var fantastisk! Ikke mindst husker jeg, at min kæreste tog min hånd, hvilket var det første “vilde” skridt, jeg tog med en fyr, og jeg var helt væk i sommerfugle!

  Det bedste af det hele var, at det var den 3. december 1999, så der rasede en orkan uden lige ude foran biografsalene. Men det vidste jeg ikke noget om, og var i virkeligheden også ret ligeglad! Jeg var helt væk i Disney og håndholderi :-)

 549. Et helt fantastisk juleminde er fra sidste år i december.. vi giver altid adventsgaver, om end bare små ting, i vores familie. Og sidste år var det første år jeg egentlig ikke regnede med at få adventsgaver fordi jeg lige var flyttet et godt stykke hjemmefra, og der var hverken tid til lige at tage hjem eller for familien at komme på besøg. Men en dag dukker de alligevel op alle sammen, og har lavet en smuk trækurv med flotte gaver i, som jeg kunne gå at hygge med i december. Så sødt af dem! Derfor tænker jeg at det kunne være en skøn idé at vinde denne adventskalender, og sende den retur til min kære mor som stod for at lave kalenderen sidste år til mig.. hun kunne helt sikkert godt bruge den! ;-)

 550. Min lille familie og jeg samles igen i år hjemme hos min farmor. Det har vi altid gjort op til jul. Jeg elsker min lille farmor og hendes hjemmelavede æbleskiver

 551. En af mine bedste juleminder er faktisk en tradition :)
  Hver første lørdag i december holder min familie stor juledag sammen, (primært min mors side af familien), hvor selv min mors fætre og kusiner med børn kommer og min mormors søster osv, så det er altså rigtig mange, i år bliver vi omkring de 50 personer og det holdes altid hjemme ved mine forældre.

  Det er en lang, men hyggelig dag, som starter allerede tidlig formiddag hvor børn/unge og dem der har lyst bager julesmåkager i køkkenet, i stuen er der lagt papir og saks til juleklip samt ingredienser til julegodter som havregrynskugler, omkring 3-tiden er der æbleskiver, gløg og børnegløg (på solbærsaft) samt sodavand og øl i værkstedet, hvor der er sat ler, gran mm frem til, at vi kan lave juledekorationer om eftermiddagen. Om aftenen ved 18-19 tiden spiser vi alle julemad sammen i stuen og køkkenet, hvor vi får flæskesteg, medister, kartofler, brun kartofler, brun sovs, rødkål og saltchips og til dessert er der is med jordbærsovs. Efterfølgende rydder vi af, der bliver snakket og børnene leger eller også gør man det færdigt man mangler ved f.eks en dekoration og så begynder folk lige så stille at tage hjemad.

  Det er en dag jeg glæder mig til og hvor man bare er på, i år er særlig men også hård, da både min søsters pige og lillebrors pige (første år) skal med :D men samtidigt har jeg ikke selv en ledsager med, da jeg fornyeligt blev forladt og vi havde ellers så mange planer. Så er spændt på juledagen i år, jeg skal jo nok klare mig :)

 552. Jeg elsker simpelthen også bare Julen – det er min ynglings tid på året! Her er det nemlig helt legalt at drikke urimlige mængder varm kakao med flødeskum og kanel, og spise alle former for julesmåkager indtil man får helt ondt i mavsen. Jeg plejer altid at gå rundt i min egen lille “jule-bobbel”, hvor alting er mere hyggeligt og hvor man får den der følelse af sommerfugle i maven, hver dag man tænder kalenderlyset og opdager at Juleaften kommer tættere og tættere på. Men som årene går, synes jeg at det bliver sværere at komme ind i min lille bobbel, skønt jeg synes jeg prøver i stor stil! Men med nok hjemmebagte vaniljekranse, pebernødder og brunkager fra min mor, så plejer det som regel at gå :-)

 553. Min december måned i år bliver HELT anderledes end hvad jeg er vant til. Jeg er også en af dem som elsker julehygge og ekstra tid med familien <3 men i år er jeg på rejseeventyr med min eneste ene og vi vender først hjem til DK i marts… Vi kommer til at holde jul på Filippinerne iført badetøj og dykkerbriller og vi kommer stensikkert til at savne familie, julemad, ild i pejsen, konfekt, gaveregn og lysfest. Men det bliver også spændende at fejre jule på en anden måde og så har jeg da en undskyldning for at gå helt juleamok næste år ;-) min fantastiske søster som jeg savner helt vildt er en travl dame med 3 småbørn og denne julekalender vil forsøde hendes jul <3

 554. I år skal julen fejres på Lanzarote, hvor jeg skal besøge min storebror. Savner ham i hverdagen, men netop ved sådanne lejligheder er det helt OK han er flyttet ned i varmen :) Go jul til jer!

 555. Min bedste gave er et par costumized Nike sneakers. Min kæreste havde helt selv designet et par sneakers til mig – med leopard, som jeg elsker og en sød lille intern kærlighedsreference på hælen. Jeg går meget op i sneakers, så det var en perfekt gave!

 556. Jeg overrasker min veninde med en pakkekalender fyldt med gode oplevelser, forkælelse og hendes yndlingsting. Hun har haft et hårdt år, og nu er vi flyttet sammen, og jeg glæder mig til at fylde hendes december (og andre måneder naturligvis) med kærlighed. Den her pakke ville gøre gaverne lidt mere luksuriøse :)

 557. Nogle af de bedste minder er det vi ser frem til hvert år:
  Glögg på Hviids vinstue
  Den faste løbetur i Dyrehaven 2. juledag
  De stille dage mellem jul og nytår
  Honningkagerne
  Julens ørehængere – de gamle og de nye der kommer til
  Nytår med familien

 558. I år bliver december måned anerledes, da jeg er på barsel og derfor skal fejre min første jul som mor. Adventskalenderen ville jeg beholde til mig selv ;-)

 559. Jeg bager altid luciabrød 13/12. Når duften spreder sig i køkkenet, kommer jeg i julestemning. Det virker hver gang. Jeg elsker små hyggelige traditioner i løbet af måneden, som er til at overkomme midt i en hektisk tid, men som også gør måneden til noget specielt.

 560. December i sig selv er helt fantastisk!!! – jeg elsker Jul!! <3 Noget af det bedste jeg ved er at være inde og se Juletræet blive tændt inde på Rådhuspladsen sammen med familien – noget vi har gjort siden dengang jeg sad i klapvogn!!! At lave slikkalender til mine forældre, pynte op og MAKS hygge i en hel måned – JA TAK.. ;) Og denne gave ville da ikke gøre det dårligere.. ;)

 561. Mit bedste december-minde fandt sted sidste år! Som så mange andre gymnasieelever sad jeg i december og knoklede med min SRP, efter mange ugers forarbejde. Jeg er perfektionist til fingerspidserne og opgaven skyggede for al julestemning! Mit bedste december-minde må klart være da jeg kunne aflevere min opgave dagen før deadline, tog morgenbrød med hjem til familien og så matador med dem resten af dagen med stearinlys og masser af the og hygge <3 Den dag glemmer jeg aldrig!

 562. Mit bedste juleminde er, da jeg holdte jul oppe i Sverige sammen min familie, min onkel og tante og deres børn. Og min ældste storebror (19) spiste omkring 8 portioner ris ala mande, fordi han aldrig har fået mandelgaven før, men selvom det fandt han ikke mandlen!:)

 563. Jul på hospitalet.
  Det svært at vælge imellem alle ens dejlige juleminder, men hver december tænker jeg med varme tilbage på december 2004 hvor min første datter blev født. Hun var dårlig da hun kom ud, så december måned blev tilbragt på hospitalet med en stue fyldt med julepynt, kalendere og masser af chokolade. Vi befandt i en hård men lykkelig julebobel!

 564. Jul på hospitalet.
  Det svært at vælge imellem alle ens dejlige juleminder, men hver december tænker jeg med varme tilbage på december 2004 hvor min første datter blev født. Hun var dårlig da hun kom ud, så december måned blev tilbragt på hospitalet med en stue fyldt med julepynt, kalendere og masser af chokolade. Vi befandt os i en hård men lykkelig julebobel!

 565. Mit bedste juleminde er fra da jeg som barn fik en pakkekalender med historier! (Ja!) Det kan måske lyde som en kedelig pakkekalender for et barn, men hver dag fik jeg en lille jule-historie skrevet af hhv. min Morfar, Mormor og Farmor. Historierne beskrev hvordan det var kun at få slik én gang om året (til jul) – en vild begejstring for de fleste børn, eller hvordan de brugte flere timer på at bygge snehuler og gange i meterhøj sne. Min Farmor som er nr. 7 i en søskendeflok af 10, fortalte også om hvordan det føltes at få noget NYT til jul, når man ellers altid “arvede” aflagte ting fra sine storesøskende. Historierne er gemt, selvom jeg stadig kan huske mange af dem og de bringer fortsat lykke ved tanken om dén jul, hvor jeg hver morgen glædede mig til at høre en ny historie.

 566. Jeg skal hjem til min familie d. 7 december og rigtig julehygge. Vi skal bage havregrynskugler, brunkager og andre godter :-) Det er efterhånden blevet en tradition og jeg glæder mig helt vildt!

 567. Dejlig adventskalender.

  Jeg har flere rigtig gode juleminder. Fx da min kæreste holdt jul hjemme ved os for første gang. Vi er noget af en sang-familie (nogle har kaldt os von Trapp) og vi synger derfor også en del i julen. Min kæreste er dog ikke lige så god til at finde tonen så da vi sang en julesang prøvede min mor (som er musiklærer) at synge hen mod ham, så han måske kunne fange tonen. Det fik så ham til at synge endnu højere. Til sidst endte det med vi alle brød ud i grin. Det skal dog siges, at han faktisk er blevet meget bedre til det.

  Et andet juleminde, er ikke noget der skete juleaften, men 1. juledag. Jeg havde holdt jul med min svigerfamilie for første gang. Jeg havde det sådan set fint med det, men da jeg ankom derhjemme blev jeg omfavnet og min lillesøster (hun må have været 22) sagde, at det altså ikke havde været en rigtig juleaften uden mig, for jeg var jo familiens christmas-spirit.
  Det synes jeg var enormt sødt sagt, og det viste sig faktisk, at de andre mente det samme. Det hænger nok sammen med, at jeg går all in på fx min mors sanglege (hun er som sagt musiklærer, så vi har sanglege for børn i 6-10 års alderen derhjemme om juletræet). Det ender tit med, det kun er min mor og mig, og resten sidder i sofaen og griner. Åh, nu glæder jeg mig til jul :-D

 568. Jul i Norge med hele min familie sidste år var den bedste jul nogensinde<3 Tyve mennesker i én stor hytte oppe i fjeldet. Den stod på ski og snowboard om dagen, æbleskivebagning og konfektværksted om eftermiddagen, gåture og julefilm om aftenen. Det var virkelig så perfekt. Ingen stressede over ting, de skulle nå, rengøring der skulle klares inden en julefrokost eller værtindegaver der skulle købes – for vi var der jo alle sammen. Det kan virkelig anbefales! Kh. Emma

 569. Som norsk student i smukke København, skal jeg i julemåneden nyde byen og få julestæmning av alle de fine ting her. Jeg skal gå i Tivoli (maange gange), drikke gløgg, spise æbleskiver, gå på julemarkedet på Højbro plads og handle julegaver i Magsin. Min mor og søster kommer også på besøg, og vi skal også opleve København i juledragt sammen. Hjemme skal vi tende lys, spise grød, høre julemusik og pakke ind gaver. Åh, hvor jeg glæder mig! Det skal bli så fint å komme hjem til jul, med kropp og sind fuld af sitrende julestæming.

 570. Jeg elsker egentlig hver jul, og huske de sidste mange års december-måned, som noget ret magisk. Men for to år siden tilbragte jeg den med en veninde på Fiji, hvor vi fik kylling/karry-mix til middag og dansede om en julepalme. Det er et af de juleminder, jeg sætter højt!

 571. Mit bedste decemberminde er fordelt over hele december. Det omhandler nemlig alle de hyggelige traditioner, som mine forældre var så gode til at holde fast i da jeg og mine brødre var mindre; kreere hjemmelavede julekort til hele familien, bage småkager og lave julekonfekt, pynte juletræet sammen og sidst men ikke mindst de sidste dage omkring den 24., hvor man holder fri, hygger og glæder sig! …og åbner de sidste låger julekalenderen – måske med chokolade i?

  Jul er et af de bedste barndomsminder, der findes. Mit største ønske er nok, at den barnlige glæde omkring julen bliver hængende, uanset alder.

 572. Mit bedste julemindre fra barndommen er at vi altid havde den bedste julehygge dag den 23. Hele familien var samlet, vi fældede juletræ, foldede julehjerter og pyntede juletræet. Den dejligste dag med masser af kærlighed og julehygge!

 573. Mit bedste juleminde må være da jeg boede hjemme hos mine forældre og havde hest. Der var sne, og min veninde og jeg spændte slæde for hesten, og så kørte vi rundt i hele den lille by og NØD julestemningen. Bagefter var det ovenud rart/saligt at vende hjem til julevarme, duft af and og en udpræget følelse af kærlighed… ah:)

 574. Min bedste jul var som barn. Jeg mindes tidlige morgener, spænding, tegnefilm i fjernsynet, hygge med familien, god mad og dejlige gaver.

 575. Mine bedste juleminder stammer fra min barndom, og trods mine 27 år går jeg lidt i barndommen igen, når jeg kommer hjem til mine forældre for at fejre jul. Jeg elsker traditioner, og blev vildt begejstret sidste jul, da jeg kom hjem på juleferie, lige i tid til at nå 4. søndag i advent, og fandt den gamle julesæk hængende på sin plads søndag morgen. Den slags bliver jeg aldrig for gammel til. Lige som, at min søster og jeg stadig kravler rundt under juletræet og undersøger gaverne inden vi skal danse om træet.

  Adventskalenderen vil blive kærligt modtaget hos mig, og vil skabe lidt julestemning midt i projektskrivning, hvor jeg nok desværre ikke får så meget tid til julehygge som jeg ellers sætter stor pris på.

 576. Jeg elsker bare JUL , Min bedste julegave var en før julegave den 6 november 2010, nemlig min dejlige datter , ellers elsker jeg og har altid elsket alle de skønne julefilm der dog er blevet mindre af i tv, elsker at se disney juleshow selv om jeg er 36 år, men det har altid været noget jeg skulle se ligesiden jeg var ganske lille, ellers blev det bare ikke en rigtig jul. Jeg elsker alt hyggen omkring jul, julebag, juleshopping, familie hygge, pynte op til jul og gå tur i sneen hvis man da er så heldig at der falder sne.

  Tak for en super give away som er med til at gøre julen endnu mere hyggelig

 577. Et af mine bedste juleminder er pyntning af juletræet sammen med mine forældre, som altid foregår med skøn julesang min fars gamle juleplader, der er arvet fra min oldemor. Når juletræet er pyntet, sidder vi og kigger på det, mens vi spiser æbleskiver og drikker gløgg… åh bliv nu jul! I øjeblikket bor jeg i udlandet, så jeg glæder mig mest til lige op mod jul, for der skal jeg hjem til Danmark og julehygge alt det, den kan trække med skønne venner og ikke mindst min familie :)

 578. Jeg elsker jul! Det bedste er at tilbringe masser af tid med familien. I min familie holder vi af at være samlet på adventssøndage, hvor vi pynter op, laver konfekt, bager og til sidst henter juletræ i skoven. Jeg elsker at der er mørkt udenfor og at stearinlys funkler overalt. Tro det eller lad vær – jeg elsket mennesker på gaderne i massevis :)

 579. Mit dejligste juleminde er fra en jul i mine bedsteforældres sommerhus i Sverige. Det var den dejligste jul, sneen lå fin og derfor kunne jeg sammen med mine brødre (selvom jeg er 21 og de er 8 og 10) kælke dagen lang sammen med vores golden retriver! Det er så fantastisk at kunne få lov at ligge alle bekymringer og stress fra hverdagen væk i juledagene, være barn og give kærlighed til dem man holder mest af. Jeg elsker julen, duften af alle dens krydderier der strømmer ud af ovnen, varmen, kærligheden, sneen og den mørke aften udenfor alt imens man samles om træet der dufter så skønt af gran.

  Jeg ville give denne advents kalender til min fantastiske mor. Hun fortjener den mere end nogen anden. Hun er hengiven, kærlig og jeg kender intet menneske som sætter alle andre så meget højere end sig selv som hun gør. Hun er min klippe, og lige siden jeg fik min sygdom har hun samlet mig op hvergang jeg var nede, hjulpet mig kærligt videre alt imens hun har opdraget mine to små brødre og skabt altid trykke rammer for os.

 580. Mit bedste juleminde gentager sig nogle gange og er fra jeg var barn; når vi holdt jul med min mormor og morfar, var der en mandel til de voksne og en til barnet. Jeg vidste, at det bragte held, når min mormor øste op til mig, så det var altid et fast ritual, at hun skulle servere min portion. Jeg var selvfølgelig altid heldig, og hvordan, hun gjorde, har jeg aldrig helt fundet ud af, for hun øste op fra en stor skål, men det er også ligemeget, for mindet sidder fast :-)

 581. Et af mine bedste juleminder er at hente juletræ i skoven juleaftensdag sidste år, med hele min familie. Det var noget af det hyggeligste :)

 582. En af mine klare december-favoritter, er min egen (relativt) nystartede tradition. Hver d. 1. søndag i advent inviterer jeg min familie på risengrød og julekalender (og ost og rødvin). De ydre omstændigheder tillader egentlig ikke at vi er 12 mennesker på mine 50 m2, men jeg er ligeglad. Vi nyder allemand at sidde i lag, i hvert fald denne ene gang om året :)

 583. Mit bedste juleminde er en tradition, der – forhåbentlig – vil blive ved til mine juledages ende. Lige siden jeg var helt lille, har min 9 år ældre søster og jeg spist ris á la mande i vores nattøj julemorgen. Gerne så tidligt som muligt når alle andre stadig sover. Og man må gerne tømme kræmmerhusene som dessert. Vi sover stadig sammen hver juleaften, så vi kan stå op om morgenen. Nu er vi så bare henholdsvis 40 og 31 år gamle. Ris á la mande og jul bliver man aldrig for gammel til. Men måske for tyk:-)

 584. Mit bedste decemberminde er helt klart da mine søstre og jeg var små og altid d. 23. december skulle op på loftet med grød til nissen :) Han skulle jo også forkæles i julen, og vi vidste at han ville være sød ved os til gengæld, ofte med et lille brev og noget slik, haha.. Stakkels mine forældre, der den aften skulle op og tømme lidt af skålen, lave et brev med nisseskrift og andre drillerier :) Da vi blev ældre vidste vi jo godt at det var dem, men vi fortsatte i nogle år bare for hyggen og traditionens skyld :)

 585. Selvom jeg er 27 år gammel i dag, husker jeg stadig den magiske, spændte følelse i maven da jeg var lille, og gik og ventede på at julemanden kom. Jeg blev dog ikke ret gammel før jeg, som de fleste andre børn gennemskuede at julemanden desværre var en jeg kendte ret godt – nemlig min onkel. Jeg vænnede mig til tanken og i et par år legede jeg med på ideen – det var jo stadig hyggeligt. Men så en juleaften, i min mormors gamle hus, bankede det pludselig på døren – og dét imens vi var fuldtallige i stuen! Ind kom julemanden! – eller, en mand som jeg var sikker på var den rigtige julemand, og som fik æren for, at min tro på ham fik et par års ekstra levetid. Min mormor fortale mig senere at hun havde overtalt naboens søn til at være julemand hos os, og der tog hun godt nok fusen på mig. Et lille simpelt trick, som virkelig gjorde min jul magisk, fordi det ikke var min onkel som gemte sig under vatskægget :-)

 586. Mit aller fineste december minde var første jul med min søn, hvor han var helt optaget af alle de smukke julelys (som han kaldte pepuis med fransk udtale) og tingeltangel hele måneden – juleaften var han fuldstændig solgt og endte sørme med at sige noget, der lød som halleluja:-) Nu er han ved at blive stor, så nu glæder jeg mig også til en december med gode voksenfester i stilletter og med pallietbukser på!

 587. Det allerbedste ved december er al hyggen! Juletivoli, alle de fine lyskæder rundt omkring i byen, de små hyggelige boder med brændte mandler, gløgg og curry wurst. Åh december er verdens bedste måned (næst efter marts).
  Mit allerbedste december minde er samtlige juleaftner jeg kan huske! Glæden, hyggen med familien, (gaverne), DISNEYS JULESHOW, mr. Bean, juletræet, sangene… og ikke mindst MADEN! :D

 588. Åh – jeg er faktisk slet ikke så glad for juletiden. Håber, at juleglæden kommer tilbage til mig en dag. Mon ikke den gør? Men én ting, elsker jeg ved december: julesmåkager. Jeg elsker at bage dem (og spise dem, selvfølgelig!) )og tænke tilbage på barndomsminder – i køkkenet med min far og vanilje- og kanelduft i hele hytten. Til gengæld har jeg også fået nok af de smørbagte lækkerier når januar melder sig :)

 589. Hej Emily,
  Det ser lækkert ud, og hvor kunne jeg godt tænke mig at forkæle mig selv og min vintertørre hud med de Rudolph-sager dér. Jeg er studerende og bor derfor i en anden by end min familie, og selvom december faktisk godt (!) kan være hyggelig med mørke timer, kalenderlys, luciabrød og eksamensopgaver, så er mit bedste øjeblik køreturen hjem til jul. Begrænsningens kunst er svær, og derfor har jeg altid mange pakkenelliker med hjem. Hjemturen plejer at blive koordineret med min far, som ind i mellem kører forbi min by i arbejdshenseende. Bilturen på omtrent halvanden time hjem mod jul er et af mine allerbedste øjeblikke. Jeg glæder sig som et lille barn til at uddele knus, høre “driving home for christmas” og pjatte med min far, som desuden er verdens bedste. Når man er ude på den køretur, så glæder man sig bare til alt det, der kommer. :-)

 590. Sidste jul, midt i kærestesorg og vinter-mørke-nedtrykkende forærende mine fantastiske forældre mig, en uges ferie i Spanien, med fuld optankning på positivitet, lys, varme og overskud. Det reddede hele min vinter og var den bedste og mest tiltrængte julegave jeg nogensinde har fået.

 591. Mit bedste juleminde -og det jeg glæder mig mest til igen i år- er, når jeg i dagene lige inden jul pakker kufferten, tager hjem til min familie og træder ind i mine forældres hus. Det er sådan en rar følelse, og jeg ved, at vi har mange dage sammen til at hygge, gå ture, jule og besøge familie og venner.
  Årh jeg glæder mig til jul nu :)

 592. mit skønneste decemberminde er decemberen 2010 som var præget af en hel magisk spændthed efter hvornår min lille søn i maven ville komme til verden. Den december lå landet hvidt af sne, og der herskede virkelig fred og juleidyl, jeg tror aldrig jeg har haft så skøn en december, der på magisk vis sluttede af med en sen juleaften på fødestuen med julemusik i radioen og en lille ny babydreng i armene ❤️❤️❤️