Måske verdens bedste bodylotion

Jeg har den tørreste hud på benene. Faktisk overvejer jeg af og til, om jeg måske er sat sammen af to forskellige stykke hud. Et på overkroppen og et andet på benene. Der er i alle tilfælde markant forskel. Og det er lige meget, hvad jeg gør. Jeg spiser masser af sunde olier, drikker meget vand og smører og smører med alskens olier og lotions. En time efter benene er smurt ind, er de knastørre igen og når der er gået omtrent en dag siden indsmøring, nærmer de sig et nærmest krakelerende stadie.

Men ikke med den her. Og det kan godt være, at den måske ikke er det smukkeste nogensinde. Og at jeg heller ikke er helt oppe at ringe over duften, der dog er til at leve med og hurtigt fortager sig. Men effekten er HELT fantastisk og tilmed ekstremt langtidsholdbar og har gjort en større forskel for min hud på kroppen end noget andet jeg har prøvet. Jeg har brugt den i et års tid (1-2 gange om ugen) og har næsten lige købt min tredje flaske og var tilmed så heldig også at få en ordentlig dunk i afskedsgave i torsdags, så jeg løber ikke tør lige foreløbig. Heldigvis.

Og jeg er ikke alene om at være fan. Jeg har både veninder og gamle kollegaer, der er helt imponerede over hvad Beauté Pacifiques Lait hydratante du corps kan udrette af mirakler, ligesom den også er en favorit blandt skønhedsredaktørerne. Måske der skal et par af dem under juletræet. Bodylotions altså, ikke skønhedsredaktører.

Tip: Helt generelt er det nemmere at få både bodylotions og olier til at trænge ind, hvis man smører dem på lige efter badet, mens huden stadig er fugtig. Og under alle omstændigheder helst indenfor 5 minutter efter endt bad. Det er især værd at prøve af, hvis ofte føler at cremen eller olien bare lægger sig ovenpå huden og ikke rigtigt trænger ind.

ENGLISH RECAP: I simply adore this body lotion as it dramatically changes the suppleness and texture of my very dry skin on my legs.

(Visited 7.633 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Du er ikke den eneste! Min krop er også to delt mht. naturlig fugt i huden – det skiller lige omkring knæene.. Så tak for tip til en creme, der virker :-)

  1. Selv tak, håber at den er lige så fantastisk for dig. Haha… mit skiller midt på låret ;)

 2. Jeg er blevet kæmpe-fan af Purely Professionals bodylotion (og well, deres shampoo og hårkur), der virkelig har kureret mig for tørre ben. Og så dufter den ikke træls. :)

  1. Den er nemlig også god! Men desværre ikke nok til at få has på mine tørre skinneben…

 3. Min hud opfører sig heldigvis (7-9-13) rimeligt pænt det meste af tiden. Men der SKAL creme på med det samme efter barbering eller voksning. Mon ikke vi kvinders aggressive behandler af vores ben er med til at gøre, at de lange lemmer af og til tørrer ud?

  Jeg vil i hvert fald holde tippet in mente, hvis det en dag skulle blive relevant med ekstra ekstra fugt. Indtil videre fungerer det dog ret godt med Matas’ stribede med granatæble. Mmmmh (:

  1. Det kand er måske være noget om. Og den er også så lækker den fra Matas med Granatæble, den havde jeg såmænd helt ‘glemt’, måske der skal sådan en med hjem snart :)

 4. Hvis nogen en dag står mangler et produkt, der giver ekstraekstraekstra meget fugt, så er Sards Argan olie med melon/rosen/fersken helt uovertruffen.

  Duften er, så vidt jeg har forstået, i form af levnedsmiddelaromaer, så de parfumeintolerante også kan være med. Og den er så pæn, så pæn. Omend dyr. Og giver blød, lækker hud uden at fedte, selvom der skal gnubbes lidt, jf. tørolieopførsel.

  Alletiders julegave, hvis I spørger mig :)

 5. Er vild med Beaute Pacifique’s ansigtsprdukter, men skal da helt sikkert prøve om denne her også er god til mine stakkels vinterben.Tak for tippet!

 6. Hørt!! :) Elsker den creme, ligesom deres andre produkter, de har virkelig reddet min tørre hud

 7. Ja, den og Biotherms bodylotion er de eneste der virker på mine tørre hud på benene :-) Desværre er den bare lidt krydret i prisen på en SU..

  1. Enig, men synes at effekten holder så godt at det er nok hvis jeg bruger den 1-2 gange om ugen og så bruger noget andet de andre dage for at ‘strække’ den lidt :)

 8. Ultimativ trick til tørre ben. Bland den klassiske blå Nivea med kropsolie, det er virkelig fantastisk til tørre ben.

 9. Helt enig. Jeg er ret vild med de produkter, jeg har prøvet fra Beauty Pacifique. Deres ansigts dagcreme kan også anbefales, den er virkelig god.
  Og så har jeg også købt deres rynkecreme – ak – at være på vej mod de 30 ;)

  1. Så gode produkter altså, sejt at vi har så gode sager der er danskproducerede :)

 10. Du bør prøve La-Roche-Posays Lipikar Bodylotion. Det er simpelthen den bedste jeg har prøvet. Den bevarer fugten i huden (uden at fedte) og dufter dejlig mildt. Den blev også kåret som bedst i test af Tænk for 1-2 år siden.

 11. Hej, super blog! faldt lige over dette indlæg og ville gerne spørge om noget,
  da jeg er meget allergiramt, desværre, bliver jeg nok nødt til at be om en prøve,
  på cremen… hvor mange gange skulle du bruge den før du kunne se en virkning?
  (bare om en prøve ville række)
  mvh :)

  1. Jeg kunne se/mærke effekten efter bare én gang :) Så en prøve er alletiders idé :)