Efterårsfilm & fransk manicure med et twist

For nogle uger siden lavede jeg nogle hyggelige, små film sammen med Essie og her er den første af tre. Bare lige for at tease, så er der både funky fransk (bare rolig, det er på neglemåden), kakaooverskæg, masser af efterårshygge, æbletærte og Penny. Altsammen på under 2 minutter. Enjoy :)

ENGLISH RECAP: I made some cosy, little films with Essie a couple of weeks ago and here is the first of three. It’s only in Danish though.

emilyessie

(Visited 747 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

41 Kommentarer

 1. Smuk reklame for alt muligt og en hyggelig start på efteråret. Jeg sparre så mange penge på dameblade efter at jeg har fundet din blog. ;)

 2. Sikke en fin film! Jeg får helt lyst til at lave sådan æbletærte med æblerne fra haven – har du en opskrift? :)

  1. Mange tak! Denne her men med fyld af æbler (evt. med lidt marcipan under), kanel og sukker :)

 3. Sikke en fin film! Jeg får helt lyst til at bage sådan en æbletærte, har du en opskrift? :)

 4. Sikke en dejlig video, kan godt forstå du elsker efterår sådan som du hygger dig – rigtig dejlig aften :)

  1. Hehe… ja, det synes jeg jo også. Det føles aldrig helt som en selv, men det rammer nok meget godt :)

 5. Hvor har du altså en behagelig stemme! :)
  Den passede PERFEKT til efterårs-hygge-temaet!
  Fine negle, fin tærte, fint hjem og fin hund!

  1. Tak for alle de rare ord <3 Har altid fået at vide at jeg havde en lidt skinger stemme, så det bliver jeg glad over at høre :)

  1. Den er købt på Etsy, der er et link til den i ‘Room Tour’-indlægget fra i dag :)

 6. Fineste film med lige præcis den efterårsstemning jeg længes efter i mine 25+ grader.

 7. SÅ hyggelig film med masser af efterårsstemning. Musikken var dog lidt til den lumre side… Min kæreste kiggede i hvertfald over og spurgte, hvad jeg i al verden dog sad og så, haha.

  1. Hahaha… SÅ enig, den har jeg desværre slet ikke haft nogen indflydelse på. Det er vist sådan noget med at stort set alt musik copy writght’et og koster en masse penge at bruge :)

  1. Hej Anna, ja de kommer ‘desværre’ ofte lidt i stimer. Jeg takker kun ja til dem hvor jeg synes, at jeg kan lave et godt indlæg og hvor det virkelig er noget jeg kan lide, men af og til kommer ’tilbuddene’ altså lidt i klynger. Der er dog stadig lige så mange ‘almindelige’ indlæg som der plejer, så de erstatter ikke det sædvanlige indhold, men bliver blot ekstra indhold.
   Og det har været nogle indlæg, som jeg har syntes var fantastiske at lave og hvor der er kommet noget godt indhold ud af det, som jeg gerne ville have lavet uanset hvad :)

 8. Emily tak, for en fantastisk blog med god inspiration til alt fra de små hverdags stunder, til lækre opskrifter og til dit indlæg omkring din sundhed :)

 9. Pyha var helt nervøs inden jeg så din film, hvad nu hvis en af mine absolutte yndlingsbloggere pludselig mistede sin “magi”. Det er altså bare ikke alle der fungerer på film. Men det gør du! Jubii!

 10. Essie har bare nogle fine farver og så elsker jeg at der er så mange nuancer i deres display:-)
  Du mangler en ovn til tørring af lakken!!

 11. Det er rigtig dejligt at møde dig i “levende live” Ja, ja men så på video.
  Og jeg bliver nødt til at sige at: ” Du er en dejlig dame” og jeg er endnu mere fan nu…..glæder mig til flere film, med gode brugbare tips, hvor vi andre også kan være med.