10 ternede vinterfrakker

10ternedefrakker

1. By Malene Birger. 2. Isabel Marant Étoile. 3. ASOS. 4. Gestuz (også her). 5. Selected Femme. 6. All Saints. 7. Inwear. 8. Ganni. 9. Urban Outfitters. 10. Noisy May.

Hvis jeg kun skulle vælge at videregive et eneste stiltip, så skulle det være dette: Brug majoriteten af dit vintertøjbudget på en eller flere frakker. Og deriblandt gerne en, der skiller sig lidt ud. Det er trods alt det stykke tøj, du kommer til at have mest på de næste mange måneder og dermed bliver set mest i.

Jeg har efterhånden selv opbygget en god frakkesamling gennem årene og jeg synes, det er dejligt at kunne skifte overtøj, så det passer til humør og hvad man nu ellers har på. Lige for tiden er jeg især vild med ternede frakker og jeg har allerede nummer 7 (som vist her) og pønser lidt på om der skal føjes endnu en ternet bandit til samlingen. Er noget så fristet af toeren… Og otteren… Og…

Fang en Samsung Alpha – Og vind den
Og nu til noget helt andet. Den Samsung, som jeg har talt om og vist her og her og som jeg er blevet så glad for, at jeg har skiftet helt til den, er nemlig gemt et fashionabelt sted på nettet. Og hvis du finder den, kan den blive din. Vær med i skattejagten her (linket er bragt i samarbejde med Samsung Alpha).

ENGLISH RECAP: 10 checkered coats with that I wouldn’t mind frolicking around in come winter.

[show_shopthepost_widget id=”378230″]

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 1.222 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Ih, den er vel nok også fin. Det tænker jeg lige over. Den er jo perfekt til vinterens fester :)

   1. Lige præcis. Den kommer ikke helt til sin ret på billeder i øvrigt, men den er simpelthen så smuk :-)

 1. Super fed samling af ternede frakker. Jeg falder altid for Malene Birger, men Ganni’s er også fin og skiller sig ud, det må jeg lige tænke over :-)

 2. Hejsa

  Det der fine kalenderlys du viser i indlægget med kalendergavekomkurrencen hvor er det fra?

  1. Det er fra Magasin, fundet i deres ‘julestue’ i Kong Hans salen på Kongens Nytorv :)

 3. Hurtigt spørgsmål: er den fra inwear, som du har, som er SÅ fin, varm nok til vinter, tror du? Eller er den mere efterårsorienteret?

  1. Hmm… varm nok til, til og fra arbejde og lignende, men ikke varm nok til en time i skoven i frostvejr. Håber det hjælper lidt?

 4. Tak for en god blog!
  Har du prøvet at bestille fra All saints, og skulle du i givet fald betale told for varen? Er blevet lidt lun på frakken i dit seneste indlæg.

  1. Selv tak og tak for at du læser med. Nej, de sender fra indenfor EU, så ikke nogen ekstra told eller lignende :) Den er jo også SÅ pæn :)