Vindere: Adventskalender fra Rudolph Care + mit eget bedste decemberminde

rudolphadvent6_zpsfd28ad80

De 3 vindere af en adventskalender med 4 labre pakker fra Rudolph Care er: Louise L., Theresa Y. og Mie S. K.

Tillykke til de tre og mange, mange tak til alle jer der deltog. Det var en absolut fornøjelse at læse alle jeres dejlige juleminder og -historier og jeg kom i tip top julestemning, grinede en hel masse og blev rørt.

Mit eget bedste decemberminde er i øvrigt den årlige juletur, som jeg var på med min morfar hver december, dengang han levede.

Vi var i Tivoli, derefter i en legetøjsforretning (afløst af en smykkeforretning, da jeg blev ældre) at købe en lille før-julegave til mig og afslutningsvis på La Glace at spise lagkage og drikke varm chokolade. Og købe deres sublime småkager med hjem til min mor.

Stort set samme procedure hvert år og det er ikke bare et af mine bedste decemberminder, men også et af mine mest værdsatte barndomsminder. Og en tradition jeg har planer om at genoplive i en eller anden form i år. Hold nu op hvor jeg savner min morfar, når jeg skriver dette. Men tænker, at det er en fin måde at mindes ham på, ved at genoptage ‘vores juletur’.

Vinderne får direkte besked.

Skattejagt
Og så til noget andet. Men måske også en adventsgave. Den Samsung smartphone, som jeg har talt om og vist her og her er gemt et fashionabelt sted på nettet. Og hvis du finder den, kan den blive din. Vær med i skattejagten her (link + video nedenfor er bragt i samarbejde med Samsung Alpha).

(Visited 486 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Som mormor siger jeg tak for juleinspiration, tror, det er på tide, at Rose på 3 og jeg får vores egen lille Tour de Københavnske Julerier. Rart imune at blive indviet i. Tak.

    1. Det var så lidt Ulla. Ønsker dig og Rose nogle dejlige ture i mange år fremover. Det bliver helt sikkert et af hendes yndlingsminder engang.

    1. Tak skal du have, det var også helt hyggeligt selv at mindes det og fortælle om det :)