Strik, lædernederdel og tern… og hund

strik Vanessa Bruno// frakke Second Female// nederdel Black Lily// støvler Pavement// tørklæde Besos// solbriller Karen Walker// taske Balenciaga// halskæde Jane Kønig

På søndagstur med Penny-makrellen i det Brønshøjske. Altså det på billederne er mere eller mindre lige udenfor vores egen dør, vi kom også længere end det. For hvis den ikke står på skovtur, så er jeg ret så begejstret for at udforske ens eget kvarter og ikke mindst at gå på villaveje og lege en udendørs afart af Kender du typen? Den går i al sin enkelhed ud på at sammenholde hus, bil (eller mangel på samme), postkasse, navne på denne og hvad der står i vindueskarmen/haven/på dørtrinnet. Og så gætte på hvilke typer, der bor der. Det er helt klart skæggest, hvis man er to til at gætte. Og her tæller en hund ikke ;)

Både strik, nederdel og frakke er i øvrigt noget af det, jeg går med allermest lige nu og alle tre formår de både at fungere til en casual, men smart, søndagstur og så kan de også dresses op med et par høje støvler, hvis det skal være til møde- eller tilmed aftenbrug (på en hverdag, ikke noget med striktrøjer til fest!).

ENGLISH RECAP: Out for a sunday stroll last weekend with my dog and a friend. I live in that skirt, knit and coat at the moment and find them so versatile.

Elsker det glade hundefjæs <3

(Visited 919 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Nu hvor du skriver “ikke noget med striktrøjer til fest”, kom jeg til at tænke på om du måske kunne lave en slags guide til fest-safe-tøj, hvis det giver mening? Jeg er altid sådan i tvivl om hvor afslappet/fin/farvet/osv. man kan tillade sig at dukke op til f.eks. en 60 års, en konfirmation, ja egentlig også bare jul :) Har du nogle go-to dele du finder frem når du skal til fest?

  1. Ja, det har jeg. Både nogle kjoler, der kan dresses op/ned efter behov, men også nederdele og toppe.
   Mht. selve lejligheden/festen så afhænger det også lidt af hvad man er inviteret til (tidspunkt, frokost/middag, udendørst/indendørs osv. osv.), så det er lidt svært at generalisere.
   Her er et par festeksempler fra mig:
   http://emilysalomon.dk/2014/09/se-min-kjole-2/
   http://emilysalomon.dk/2014/09/hvid-drop-waist-kjole/
   http://emilysalomon.dk/2014/08/den-lille-lose-sorte/
   http://emilysalomon.dk/2014/09/gulvlang-bordeaux-kjoledrom/
   Lidt mere casual: http://emilysalomon.dk/2014/09/ternet-skjorte-og-garderobeklassikere/
   http://emilysalomon.dk/2014/08/pink-plisse/
   http://emilysalomon.dk/2014/08/blomstret-nederdel/

   Og den jeg havde på i ‘Små ting’ i går er også en god festkjole, der kan tones op med stilletter, smykker osv.

   Håber det kan bruges :)

 2. Jeg stemmer for at det sidste billede i indlægget ryger i en kommende header, hvis den på et tidspunkt skal opdateres. Simpelthen så fint! For øvrigt, for nogle uger siden forhørte jeg mig hos dig ang. boligskifte til Brønshøj, og nu ser det ud til at jeg fra januar skifter 1810 ud med 2700. Glæder mig meget til at lære stedet at kende! Mange hilsner, Karoline

  1. Haha.. Det er noteret og kan fortælle dig at min mor er helt enig ;)

   Ih, hvor dejligt at høre. Håber at du også bliver glad for det :)

 3. Er det bare mig eller kan jeg ikke finde link til jakken? Den er skøn!

  Hilsen Sara Julie

  1. Nej, du har helt ret, det havde jeg glemt, det er på nu :) Og Signe der har hjulpet har helt ret. Tak for det Signe :)

 4. Hej Emily

  Pletnæsen er simpelthen for sød. Hende kan jeg godt forstå, du er forfalden til! Og hvor ser du, som altid, fantastisk ud.

  Hvordan er støvlerne i størrelsen?
  Det er nemlig lige sådan nogle jeg leder efter, nu hvor mine chelsea boots gav op i sidste uge..

  1. Jeg synes de er meget reelle i størrelsen. Jeg har dem i en 39 og det er min sædvanlige størrelse :)
   Og i øvrigt rigtig fine og lækre, især til prisen.

  1. Ja, jeg er jo selvklart fan af pletmusen, men bliver altså lidt glad, når I også kan se hvor sød hun er ;)