Små ting

{Den smukke brudebuket til min venindes fine vinterbryllup i lørdags}

Lidt rare glimt og øjeblikke fra den forgangne uge, der var travl, travl, travl (det siger jeg hver uge, gør jeg ikke?), og/men også noget så dejlig. Og fordi den var så travl og den forrige ligeså, har jeg nappet mig en halv fridag i dag.

Sådan en rigtig (omend halv) fridag, hvor jeg hverken skal hyggearbejde (dette indlæg er planlagt i formiddags) eller ordne praktiske sager. I stedet skal jeg læse i min bog, drikke kaffe og nusse Penny bag ørerne. Og løbe en lang tur, mens det endnu er lyst. Og drikke gløgg med en veninde og se en julefilm i aften. Total opladning inden det går løs igen i morgen.

Dejlig mandag aften til jer :)

Ps. Hvor lyder I bare til at være nogle ualmindeligt seje, søde, skægge og ikke mindst sympatiske damer jvf. jeres kommentarer til Clarisonic-konkurrencen. Det er SÅ hyggeligt, at lære jer lidt bedre at kende! :)

{Chokolade- og lakridsjulekalender. Har optur over det hver morgen. Det bliver jeg altså aldrig for gammel til}

{‘Galleriet’ sidste uge. Er kæmpe fan af billedskinner, så man hele tiden kan rykke rundt og forny. Prags Chair (der minder mig om gode Amager) her, Golden Confetti her og Get Shit Done her}

{Vingløgg fra Blossa. Hands down den bedste færdige gløgg jeg har smagt. Jeg kan godt lide at drikke den som man nyder vin chaud i Frankrig; med en skive appelsin og stang kanel i}

{Solopgangsudsigt fra Bellahøj ind over København}

{Sneak peek af weekendens sofastyling}

{Jeg er fortsat super glad for min Alpha og det eneste jeg savnede var fine covers. Det har Samsung nu løst i samarbejde med Hay}

(Visited 1.272 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Sjovt du nævner blossa! Jeg er med i et afsnit af bloggerliv som min veninde hoster, og der er de præcis den gløgg vi drikker. Den er såååååå lækker, 100p anbefalelsesværdig! <3

 2. OH MY! Hvor dælen fanger min lige de HAY-covers? Jeg er selv indehaver af 5s’eren i guld, men jeg savner lidt det der med at skifte rundt og de der er flotte! :)

  1. Jeg har fået dem som en pressegave, men har skrevet og spurgt hvor de kan købes og så skal jeg nok vende tilbage med svar:)

 3. De covers! Must have :-) hvor får man fingrene i dem? Synes generelt udvalget til samsung er lidt ringe og de der er superfine!

 4. Blossa’s stærkvin gløgg er også min klare favorit. mon du har funder det i københavn? vi ” importere” det nemlig fra helsingør…

 5. Oh my, der er meget misundelse forbundet med dette indlæg. Har ikke nogen chokoladekalender i år – føler mig helt hul indvendig (eller er det bare mangel på chokoladefedme haha?). Du har den fineste og mest inspirerende styling af billedhylderne. Tror sgu også snart jeg falder i den fælde.. Og så er der den Alpha der. Pyh, den ville jeg altså gerne eje.. Oh well, må nøjes med at style min egen Galaxy, så jeg kan lege, at den stadig er ny haha (:

  1. Du kan nå det endnu! Man må gerne købe chokoladejulekalender til sig selv ;)

 6. Oh, yndlingsgenren Små Ting, det eneste jeg savner er et billede af din pletnæse, men mandag aften er reddet – takker

 7. Tak for dine altid super fine billeder!
  Super fin buket, lækre chokoladejulekalendere og hvor laver HAY dog nogle fine ting:-)
  Mvh. Selma