Små ting

{Fik endelig prøvet donuts fra The Donut Shop på visit på mit gamle arbejde}

Sidste uge var både festlig og fornøjelig, men også produktiv på både jobfronten (mange ting at afvikle inden juleferie og årsskifte) og privat (julegavindkøb og tonsvis af praktikaliteter). Der blev også tid til at kigge forbi mit gamle job, savner nemlig mine søde kolleager lidt. Det er vist (indtil videre) det eneste minus ved, at være blevet selvstændig…

Denne uge er en god blanding af møder ude af huset, et par hyggelige hjemmeprojekter og en arbejdsdate med min yndlings-Sofie og så ellers dejlige aftaler som bl.a. en dobbelt fødselsdag, Nøddeknækkeren i Tivoli, en gåtur med hende her og gløgg-tam-tam (og hundrede slags småkager) hos hende her.

Tror min uge bliver herlig og ønsker, at jeres gør det samme :)

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week better. Donuts (enough said), pretty Christmas ornaments,  a pretty sunrise, thriving green plants, a golden arm party and a seasonal garland above my bed.

{Fineste foldede julepynt (eller pynt til en gren eller vinduet uanset årstid) i metallic og marmorprintet papir, som en sød læser har sendt. Er også ret vild med denne her}

{Ugen bød på mange smukke morgenture med Pletten}

{Min fingerphilodendron stortrives og jeg holder af at ligge under den og kigge op i bladene. Og drømme at jeg er i troperne}

{Arm party med ur fra Michael Kors og armbånd fra Charlotte Wendes, Jukserei (lykkearmbånd) og Marianne Dulong}

{3 gode: Obligatorisk sengeguirlandejulepynt, solplet og denne måneds læseklubsbog}

{Gæster til stegt flæsk (fra glad gris!) med persillesovs (og spinat og græskar) i fredags. Min knapt så sexede livret. Elsker det}

(Visited 1.237 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Hej Emily :)
  Jeg tænkte på – hvor ofte vander du din philoodendron, og hvordan passer du den sådan generelt? Jeg har købt en for et stykke tid siden, og jeg kan sgu ikke helt finde ud af om jeg passer den ordenligt. Og når nu din ligefrem stortrives ;)

  1. Hej Kathrine og Emily. Jeg vil rigtig gerne have fingrene i sådan en fingerphilodendron – hvorfra har I anskaffet jeres?

   1. Flot – dit navn står lige oven for og så staver jeg det alligevel med K. Jeg beklager, Cathrine!

  2. Vander den ca. to gange om ugen. Og hælder evt. overskydende vand fra efter 20 minutter. Dem må ikke stå at soppe. Og så har jeg den stående lige ved et vindue, så den få lidt lys :)

 2. Endnu en gang alt for mange fine glimt. Er ret vild med det julepynt du har fået. Godt lavet!

  Og dit lille hjørne i soveværelset er jo en sand oase. Drømmer om den dag i foråret, hvor min kæreste ikke længere skal arbejde om natten, så vores soveværelse endelig kan blive en del af hjemmet i stedet for et rum der udelukkende går op i dyner og mørke (:

  1. Åh det lyder som gode forårsplaner med det soveværelse ;) Ævs med natarbejde, det må være hårdt for jer begge…

 3. Hej Emily. Jeg ville bare høre, hvor din flotte, mørkeblå pude er fra (billede 4)? Og nu når det er første gang, jeg kommenterer herinde, vil jeg i den anledning gerne rose dig for din altid hyggelige og velskrevne blog :) God jul!

  1. Den er fra Aiayu. Har den også i grå og elsker dem!

   Mange tak, det var vel nok sødt af dig. Den slags feedback er så motiverende :)

  1. Hej Selma,
   Jeg bruger et Nikon D7100 og så min telefon (Samsung Galaxy Alpha).
   Faktisk er de fleste billeder her taget med telefonen (1, 3, 5 og 7) :)
   Kh.
   Emily

 4. Hej Emily, lige et spørgsmål til din stortrivende fingerphilodendron – giver du den gødning? og i så fald, hvor ofte?

  xx Trine

  1. Nope, ingen gødning. Ikke endnu i alletilfælde. Hvis den stadig klarer skærrene om et halvt til et helt års tid, så kunne jeg godt finde på at plante den om i frisk + mere jord og/eller gøde den lidt :)

 5. Emily, beklager at ødelægge din illusion, men ingen gris, som er vokset op i fangenskab og ender sit (alt for) korte liv som stegt flæsk på en tallerken til ære for menneskers smagsløg, har nogensinde været glad.