Små ting

{Magiske Tivoli med de tusinde lys}

Jeg holder meget af december. Virkelig. Men på sin vis er det altså også en måned, hvor man skal nå dobbelt så meget, som man normalt har 30 dage til på bare 20 dage. Den seneste uge har været noget så herlig, men virkelig også tætpakket. Masser af festivitas og sociale arrangementer og så lige alt det arbejdsmæssige, der skal wrappes up.

Når jeg kigger tilbage, kan jeg ikke huske den ene dag fra den anden. Altså lige på nær en virkelig hyggelig gløggfest torsdag, Nøddeknækkeren og julelys (og churros!!!) i Tivoli fredag og en mægtig rar skøjtetur i mægtigt godt selskab lørdag aften.

NU glæder jeg mig til 4 (jep, flotter mig rigtigt ;)) dages juleferie fra på onsdag. Og til jul, juledage, hygge, læsning og afkobling.

Har I fået juleferie? G.L.Æ.D.E.R. M.I.G!

Ps. SÅ er det langt om længe lykkedes mig at få svaret på kommentarerne til Do what you love?-indlægget. Tak for jeres tålmodighed :)

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made the past week more fun. The lights and decor at Tivoli Gardens this time of year, a sunday coffee date, a rainbow bowl as a nice break from all of the seasonal food and cakes, pretty new notebooks and a the beautiful cake buffet at a Christmas party.

{Søndagshæng og kaffe i regnvejr}

{Regnbueskål (ok, lidt kedelig i forhold til denne her) som rart afbræk fra al julemaden. Som jeg også holder af. Men det er nu rart med lidt variation}

{Fineste notesbøger fra min mor}

{Et udsnit af det overdådige kagebord til gløggfest i torsdags}

(Visited 616 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. I’ve been living in Copenhagen for more than a year now and I still haven’t been to Tivoli. I guess I just really, really don’t like roller coasters etc. But love the mood in these photos! <3
  Merry Christmas!

  1. You should visit it for the Christmas market, light etc. It’s lovely at this time of the year :)

 2. Må jeg være fræk og spørge, hvad med ham den søde læge?-du er stoppet med at nævne ham.

 3. Meget dejlige billeder! Jeg håber du får en dejlig jul! Billedet med Penny for mig til at tænke på om du måske vil lave et blog indlæg om gode caféer eller andre hangouts I kbh hvor man kan tage bade sin hund og gode veninde med? Den slags steder kunne jeg godt bruge nogle flere af :-)

  1. Takker :)
   Hmm… jamen vel alle caféer hvor man kan sidde ude? Men jo, det kan være at jeg skal overveje at lave det :)
   Kh.
   Emily

   1. Ja, det er selvfølgelig rigtigt – men tips til cafeer hvor det er hyggeligt at sidde ude (eller fx hvor man kan sidde ude uden at fryse alt for meget) modtages også :-)
    I dag holder jeg mig dog indenfor lige bortset fra når hunni skal luftes. Glædelig jul!

    1. ps: det er selvfølgelig kun et ønske i tilfælde af at du gerne modtager sådanne ønsker – ikke fordi jeg regner med, at man bare kan bestille blogindlæg som man lyster :-)