Små ting

{Mit kvarter i snedækket udgave}

Jeg fik jo aldrig postet juleudgaven af ‘Små ting’ i mandags, da bloggen var nede. Så bedre sent end aldrig kommer den her. Det føles nærmest som en evighed siden, når jeg kigger på billederne. Gad godt lidt mere af det der sne. Det var lækkert. Var også ude at stå på skøjter (det har jeg ikke prøvet i 10 år, så sjovt jo!) og i biffen omkring jul (så Force Majeure, rigtig god) og ellers flød dagene sammen i gåture, boglæsning og tullen rundt. Og hele tre helt computerfri dage.

ENGLISH RECAP: Snapshots of the little things that made the days around Christmas extra special. A snow clad neighborhood, walks in the woods and Christmas at my parents house among other things.

{Min mor havde dækket det fineste julebord}

{Og pyntet det flotteste juletræ}

{Nogen gik kold med maven fuld af and}

{Jeg kan godt lide jul…}

{… og at give og få gaver}

{Klatkager julemorgen}

{Skovtur med to gange yndlings}

(Visited 449 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Jeg er slet ikke færdig med julen, når jeg kigger på de her billeder. Kunne godt lige klare endnu en omgang and og omgang julehygge med familien. Og så er dine snebilleder godt nok fine! Jeg er med på klart frostvejr fremfor det her kedelig gråvejr vi har nu =/

  2. Uh ja, noget af det bedste ved julen er god mad og at give gaver! (og også lidt at få) Kunne godt tage en omgang til, selvom vægten brokker sig lidt ;)

  3. Jeg elsker dine billeder – super skønt et af dig hvor du griner :)
    Rigtig godt nytår!

    1. Jo det kan de nu godt, men du har ret i at man skal passe på ikke at overfodre med (fed) juleand. Især hvis hunden ikke er vant til at få andet end tørfoder :)

  4. Det ser SÅ skønt ud! Håber du har haft en glædelig jul :-)
    Og ELSKER de sorte sko du har på! Hvad hedder de og hvor er de fra?