Interiør Styling: Pink Sofa

I søndags stod den på sofastyling (ja, det findes) sammen med de andre søde Eurowoman-bloggere og Sofakompagniet på Noho i Kødbyen. Vi havde hver især valgt en sofa, som vi så skulle style på personlig vis, så den repræsenterede os. Jeg havde, surprise, valgt en lille, lækker pink sag.

Havde jeg plads til den, havde jeg købt den på stedet. Hold nu op hvor er det effektfuldt, med sådan et modigt, pangfarvet møbel. Var mit soveværelse bare en anelse længere, så ville den være helt perfekt at have stående ved fodenden. Altså med sofaens ryglæn mod sengen.

Så kunne man stå op lørdag morgen for blot at kravle hen i sofaen og vågne blidt ved at sidde og læse og høre radio med en kop kaffe og en croissant. Det ville være et ret perfekt sofamoment.

Kan godt lide tanken om at denne er så lille, at den lidt er en hyggelig, forvokset lænestol hvis man har den for sig selv og alligevel så stor, at man godt kan sidde to, flettet ind i hinanden, i den. Den ville også være perfekt i en gang, hvis ellers man var så heldig at have sådan en. Det er jeg ikke…

Vind en sofa
Fra i dag og hver dag frem til på mandag lægger Sofakompagniet vores forskellige sofastylinger op på deres Facebookside. På tirsdag kulminerer det hele så i en stor konkurrence, hvor man kan vinde en sofa. Så husk at holde øje :)

TIP: Jeg havde slæbt (næsten) halvdelen af min stue med (bortset fra sofaen havde jeg alt med hjemmefra) og ville gerne arbejde med nogle farver, der skabte en flot kontrast til, men samtidig komplementerede, den pink sofa. Således holdt jeg mig til sort, hvid, turkis/mint, blå og lidt orange og svagt lyserød. Læg lige mærke til at farverne også går igen i alt fra sofabord til tilbehør, bøger, billeder og også i mit tøj.

TIP: På den måde kan man skabe balance, selvom der er mange farver i spil. Ved at holde sig til nogle få farver (omtrent en god håndfuld inklusiv nogle neutrale farver som sort og hvid), der går godt sammen og så lade dem gå igen et par gange. Nå ja, og så skal man aldrig være bleg for også at smide lidt metallic i gryden. Her er det guld/messing, der har fået lov at være med.

Jeg var ved at dø af grin, da jeg så disse billeder. Jeg tager det tydeligvis meget, meget alvorligt. Det skal man selvfølgelig også. Det er seriøse sager jo ;)

Nedenfor er mine egne billeder, hvor man lidt bedre kan se detaljer. Og ikke mindst den rigtige farve på sofaen. De andre billeder har fået lidt mere lys og retouch og det er noget af den varme pink farve altså røget lidt på bekostning af.

TIP: Skab dimension og dybde på en plan flade som et sofabord (samme gælder natborde, kommoder osv.) ved at bruge ting i forskellige højder og materialer. Tilsæt også gerne lidt ‘liv’ i form af planter og friske blomster.

TIP: Lav små ‘øer’ på bordet ved at bruge bakker, montrer og plader til at sætte eksempelvis lys, blomster osv. på. Det bryder den store flade lidt op, giver et mere ordentligt indtryk (på trods af, at der sker ret meget) og indrammer det du vil fremhæve.

(indlægget er udgivet i samarbejde med Sofakompagniet)

(Visited 1.755 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Det er da superfint! Jeg tænkte straks på forside til din bog!
  Og jeg tror ikke, jeg tør deltage i nogen sofa-konkurrence. Søren ville falde død om, hvis jeg kom hjem med en pink tomandssofa – haha! Men fin er den og I klæder til gengæld hinanden godt :)

  1. Tak Jane og Sofie :)
   Efter at I har sagt det, så overvejer jeg det faktisk. Enten nogle af de her billeder (i højformat, så jeg bare er lige for neden i højre hjørne) eller også at lave en variation over samme tema.
   Haha…. Du kan også vinde en helt almindelig grå/blå/sort stor sofa ;)

 2. Hvor ser det fint ud! Hmm, men du er altså nødt til lige at fortælle hvor outfittet fra de første billeder er fra??? Skjorten, nederdelen og dine fine sko?? :D I love it!

  1. Tak skal du have :) Skjorten er fra Second Female, nederdelen fra By Malene Birger og skoene fra Storm & Marie.

 3. Tilgiv mig hvis du har nævnt det, men Eiffeltårnet i den størrelse er ikke til at stå for. Er det købt i Paris eller? Jeg har selv et, men det er lille bitte :-)

  1. Det er købt i Paris, men du kan også finde dem på nettet. Søg på Merci Gustave Tour Eiffel :)