Vind: Hele Hair Expertise serien & en børste fra Mason Paerson

hairexpertise

Glædelig 4. søndag i advent! Jeg har glædet mig særligt meget til denne præmie. For det er ikke bare HELE serien af nogle af mine yndlingsprodukter, der er på højkant. Det er også den super hypede (og med rette!) Mason Pearson børste i pocket-udgaven. Og der er hele 3 af sådanne sæt i puljen! Elsker når jeg kan trække mere end én vinder!

Præmien har en samlet værdi af mere end 1.675 kr. og man er selvklart mere end velkommen til at dele den med ens veninde, mor eller søster :)

Sådan deltager du
Læg en kommentar nedenfor hvor du fortæller mig, hvad der er den bedste film du har set i 2014 OG hvem der er dit celebrity crush (hvis man ikke kan vælge, må man godt sige flere ;)).

For mig ville svaret således være Grand Budapest Hotel og Matt Damon (all time fave!) og Vincent Cassel. Og Alexander Skarsgård.

Konkurrencen slutter på onsdag d. 24. december kl. 16.00.

Ps. Hair Expertise fra L’Oréal Paris kan købes lige her.

(indlægget er udgivet i samarbejde med L’Oréal Paris Hair Expertise)

(Visited 840 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

671 Kommentarer

 1. Bedste film i 2014 var kvinden der forsvandt. Bogen er fab og for en gangs skyld var filmen i samme liga. Når man så sidder der i mørket er det jo oplagt m et crush på Ben Affelck

 2. Jeg har lige set Klokkeren fra Notre Dame (bette late than never), og den var godt nok fantastisk.
  Mit celebrity crush må være Ryan Gosling. Super kliché, men flot det er han altså!

 3. Årh det er svært! Jeg kunne godt lide Monuments Men og The Grand Budapest Hotel som du selv nævner :)

  Mht. til kendis-crush er jeg altid helt lost. Er vist lidt dårlig til at synes de søde mænd er helt det jeg gerne vil have ;) men altså hvis det ikke skal være en skuespiller har jeg altid haft et lille crush på Phoenix’ forsanger Thomas Mars, fordi han er fransk og cool hehe.

  Rigtig god sidste søndag i advent og god jul!!

 4. Favoritfilmen må være Interstellar og selvom der er flere celebritycrushes for mit vedkommende, løber Ed Westwick, aka. Chuck Bass, nok med titlen ;-)

 5. Det må være den der franske film, med ham den meget store lækre franske og ret sorte mand, der bliver ansat som handicaphjælper.. Hvad Søren hedder den? Den er fanme go’! Og så har jeg et hemmeligt crush på Mel Gibson :)

 6. den bedste film i 2014 må uden tvivl være den film, som gjorde størst indtryk på mig: en flænge i himlen

 7. Det er godt nok svært at én film som den bedste i 2014. Jeg var også selv ret vild med Grand Budapest Hotel. Men jeg tror, jeg går med Interstellar fordi min celebrity-crush Matthew McConaughey gør det SÅ godt i den. Igen, igen. Havde jeg skulle vælge den bedste serie jeg havde set, havde det således også været True Detective. Er ret vild med at se hans udvikling fra altid at spille “the hunk” i romantiske komedier, til at spille nogle mere seriøse roller. Det blev en lidt længere smøre, men rydser i al fald fingre :) xx

 8. Bedste film var Boyhood! Så fantastisk projekt og en helt anderledes filmoplevelse. Hver gang de var ude at køre bil, sad jeg og ventede på at de kørte galt, for det er jeg vant til i film. Men det gjorde de ikke, for sådan er det ikke i virkeligheden.
  Åh, og celebrity crush… Det er sgu nok Harry Styles fra One Direction. Selvom han lige er et par yngre end mig. Han er sgu sød.

 9. Wow en præmie! Så mange smukke film i år, men filmen om Yves Saint-Laurent rørte mig dybt….og så må det blive Sean Penn, Kevin Spacey eller Gael Garcia Bernal :))

 10. Jeg tror Gone Girl er den bedste film jeg har set i 2014 – i hvert fald den hvor jeg var mest mind blown da rulleteksterne kørte. Celebrity crush(es)? Orv, der er for mange at vælge imellem! Har lige set alle 7 sæsoner af Sons of Anarchy (eksamenslæsning gone wrong), så har virkelig meget the hots for bad boy Charlie Hunnam i øjeblikket. Ellers står Adam Levine også på min top 3.

 11. The Dallas Buyers Club (den er godt fra 2013 men jeg så den her forleden, så jeg håber det gælder!) og mine celebrity crushes må være jude law og Joseph Gordon-levitt <3

 12. For at blive i det franske tema; Jeune & jolie, og så er det svært at vælge mellem Rupert Friend og Jude Law.

 13. Jeg må sige Hobitten – smukke, storslåede billeder… Movie-cruch må være Georg Clooney… Jeg ved han er gammel, men en flot fyr, det er han bare :-) Glædelig 4. Advent..

 14. Bedste film: Boyhood. Voldsomt imponerende projekt.
  Celebrity crush: Der er flere, men den, der har flest år på bagen (siden ’92), må være Eddie Vedder.

  Glædelig jul, Emily. :)

 15. Det var da et virkelig svært spørgsmål! Én af de bedste film må ihvertfald være Gravity. Uhh der er jo mange crush ;-) Jeffrey Dean Morgan er et pragtfuldt stykke mandfolk – jeg ku’ godt :D

 16. Jeg blev blæst bagover af Interstellar. Og selvom Matthew McConaughey ikke er værst, så er mit celebrity crush uden tvivl Eddie Redmayne :)

 17. Har virkelig hygget mig med sådan træner du din drage 2. Og så kaster jeg min kærlighed på Tom Felton.

 18. Den bedste film jeg har set i år er kvinden der forsvandt – og så er det jo meget nærliggende med et crush på ben affleck :-)

 19. Jeg har set TO film som begge kandiderer til Bedste film – kvinden der forsvandt og interstellar. Mit celeb crush, oooh dem er der mange af :) Top tre er Ian Sommerhalder, Andrew Garfield og Ryan Gosling :)

 20. Jeg er kæmpe Jussi fan, så det må blive fadandræberne.
  Ultimative crush er Ryan Reynolds! Tror han er så sjov og rar :-)

 21. Film: Pigen der forsvandt
  Crush: Joaquin Phoenix – han er bare alt for sød…

  Glædelig JUUUUL

 22. En flænge i himlen og Charlie Hunnam. Det er en god ide at kigge på sit crush, når man har set en sørgelig film.

 23. Uh min hukommelse rækker ikke så langt så muligvis har jeg set fremragende film i starten af året, men lige nu vil jeg fremhæve en serie, nemlig The Affair. Uh det er amerikansk litteratur omdannet til fjernsyn når det er allerbedst. De spiller SÅ godt, emnet er spændende og milkøskildringen er vindunderlig. Ellers var jeg også glad for filmen Gone Girl. Kendiscrush: jeg er med dig Emily. Matt Damon er SØD!

 24. Den bedste og mest rørende film for mig i 2014 var: “En flænge i himlen”. Mit celebriit crush vil altid være Sean Connery fordi han er min rigtige film James Bond og en yngre udgave er Jamie Bell for hans gavtyv smil.

 25. Awesome konkurrence. Mit all time crush er Johnny Depp. Han er så smuk og dygtig og jeg dør lidt hver gang, jeg ser ham i profil. Den bedste film, jeg har set i 2014, er Boyhood. Så fin! God jul!

 26. Min yndlingsfilm i år må helt sikkert være Livet er smukt – så fin og rammende en film. Sean Connery !

 27. Den bedste film må være Hobbitten (jeg er en sucker for de film altså!), men mit celebrity crush kommer ikke derfra ;) Det må være min alltime favorit Johnny Depp, han kan altså et eller andet… Jeg krydser fingre for denne ultra-fede gave bliver min! :-)

 28. Helt klart the Wolf of Wall Street. Og ja ja jeg så dem først i år. (-; og så er det jo meget nærliggende at sige Matthew McConaughey. Elsker han både kan være topcharmerende og den præcise modsætning.

 29. Jeg var ret stor fan af Interstellar, og Den sidste Hobitten film! Mit celebrity, det er faktisk lidt svært, Orlando Bloom og Robert Pattison, og er helt enig med dig på Alexander Skarsgård! Og Mikkel Beha; )

 30. Wauw en skøn konkurrence! Den bedste film må være den nye hunger games – dels fordi den var rigtig god og spændende, men også fordi jeg delte oplevelsen med min skønne veninde! Celebrity crushet er da klart Theo James stærkt efterfulgt af Ryan Reynolds! Mums :D rigtig god jul til dig!

 31. Jeg har sørme ikke været i biffen i år (ups), så der må jeg blanke!

  Mit kendiscrush må derimod være Paul Walker (selvom han jo ikke er i live længere) og Channing Tatum ;-)

 32. Den bedste film må have været Sådan træner du din drage 2 – den var SÅ sød! Og mit celebritycrush er helt sikkert Ryan Gosling :-)

 33. Uhh den bedste film må nok være En flænge i himlen, den er fantastik! Og mit celeb crush er Zack Efron, Ryan Gosling og Josh Hartnett

 34. Årest 2014 film må være If I Stay, som jeg har set på en flyvning til Asien. Meget rørende. Jeg er til vores danske mænd, så Nikolaj LIe Kaas, Mads Mikkelsen, og Nikolaj Coster-Waldau

 35. Boyhood må være den film, der gjorde det største indtryk på mig i 2014.
  Og mit celep-crush er Ryan Reynolds… og Brian Austin Green!

 36. Jeg blev lokket i biografen for at se Interstellar af min mand, der er ret vild med rumfilm. (Ja, når jeg kalder dem det, kan man ligesom fornemme mit forhold til den slags ;) )
  Men helt ærligt; WOW! Hold nu op, den var god! Jeg har det mildest talt svært med Matthew McConaughey, så mine forventninger var lig nul, men WOW!
  Sindssygt flot film! Virkelig fin historie. Og selv de to barske fyre der sad på min ene side, fik kløen i øjnene undervejs.

  Celb-crush: Gary Barlow fra Take That. Jeg mener, hold nu op, den mand er da kun blevet bedre med årene! Haps! :D

 37. Bedste film jeg har set må være Interstellar. Og celebrity-crush er Jude Law. Og Johnny Depp. Og Hugh Grant ;)

  /T

 38. Til min store overraskelse er det Fasandræberne. Jeg plejer ellers ikke at være så meget til de danske film.
  yndlings crush må være Ian Somerhalder fra the vampire diaries.

 39. Den bedste film må være “stille hjerte”, den er virkelig anbefalelsesfærdig ! Og så har jeg også crush på Alexander Skarsgård, mums!

 40. Bedste film jeg har set i 2014 har været Short Term 12. Jeg arbejder selv med psykisk syge unge, så jeg var rørt over filmens mange dilemmaer og fine vinkler.
  Mit celebrity crush må være Josh Charles fra The Good Wife (og Dead Poets Society tilbage i tiden) :)

 41. Kære Emily

  Super lækker adventsgave. Jeg elsker eventyrfilm, så Hobitten 2 er bedste film i år – den afløses muligvis af 3eren imorgen.
  Min yndlingskendis er julemanden

 42. Det må være tegnefilmen Frozen :)
  mit celeb crush er Dylan McKay fra Beverly Hills i sæson 1(den gamle udgave) :)

 43. Den er svær – men jeg var helt opslugt af de sindssygt flotte stjerne og galakse scener i Interstellar (og det var desuden også en vildt god og medrivende film).
  Og celebrity crush….. Jeg synes John Hamm er virkelig sød (Mad men) og har altid haft et svagt punkt for danske Silas Bjerregaard når han står på scenen.
  Men altså, må man gerne drille lidt? Matt Damon? Den havde jeg ikke set komme ;)

  Rigtig god jul til dig og din fine, sjove og dejlige blog!
  Kh

 44. Jeg har ikke set så mange film i 2014, så det må blive den hundredårige der kravledede ud af vinduet og forsvandt.

  Jeg har ikke gjort så meget i idoler og sådan, men Heath Ledger har altid kunnet smelte mit hjerte med hans lyse krøller, store smil og smilehuller.

 45. Bedste film er Boyhood og Ida. Celeb crush er Benedict Cumberbatch og Joaquin Phoenix. Glædelig jul!

 46. Bedste film må være Boyhood.. Den gjorde stort indtryk.
  Mit crush: Matthew McConaughey, wow han har importeret de sidste par år!

 47. Hej Emily,

  Først: vil jeg sige tak for et godt år i “dine arme”. Jeg nyder at læse din blog (som er min yndlings blog), og hvor er du bare et varmt og inspirerende menneske. Jeg ønsker dig en glædelig jul og godt nytår.

  Andet, og til konkurrencen: den bedste film jeg har set i år, må være “The Normal Heart”. Den film rørte mig så dybt, jeg har stadig lidt ondt i hjertet når jeg tænker på den.

  Og så til det tredje og saftige: min all-time-favorite er uden tvivl Benedict Cumberbatch (så du kan forstå min skuffelse, da hans forlovelse blev annonceret). På en tæt anden plads kommer Chris Evans, den snack.

  Kærlig hilsen,
  Kathrine.

 48. Den bedste film: the hunger games mocking jay. Aldrig har jeg været så spændt og underholdt på samme tid. Elsker elsker elsker Hunger Games og så har jeg et crush på Josh Hutcherson hihi

 49. Min bedste filmoplevelse i 2014 er en dokumentar der hedder Palestine Marathon, og handler om 2pigers kamp for at afholde et Marathon i et krigshærget land!! Meget rørende!!
  Jeg har noget særligt for Brad Pitt… Selvom han efterhånden er har mange år på bagen, så er han stadig lige lækker<3

 50. Bedste film er de tre “gamle” Star Wars film. Har aldrig set dem før, men synes de er så gode :-) bedre sent end aldrig på film fronten!

  Og jeg har altså lidt et crush på Nikolaj Lie Kaas – også når han spiller usympatiske roller som Carl Mørch ;)

 51. Gone girl – total mindfuck!
  Og crush? Ryan Gosling – mega kliché, men der er jo en god grund til det ;)

 52. Bedste film, helt klart Hobbitten og så findes der ingen sødere og mere eventyrlig end Legolas (aka Orlando Bloom) :-)

 53. Uden den mindste betænkningstid må jeg råbe: “Stille hjerte”. Den blev egentlig valgt i mangel på bedre, men viste sig at åbne alt for mig. Min yndlingsfilm er den gode gamle “Tro, håb og kærlighed” efter Reuters’ “Når snerlen blomstrer” (tror også at karakteren Anna derfra i øvrigt må være mit største filmcrush – omend et girl crush) og selvom, at disse to film deler instruktør, så var min følelse egentlig, at Bille August var faldet lidt af på den på sine gamle dage. Men NEJ! Han er tilbage i allerhøjeste gear :)

 54. Indrømmer gerne, at den film, som rørte mig mest var The Fault in Our Stars – cheesy, men sandt…. og med hensyn til kendiscrush, følger Ansel Elgort godt med gennem hele filmen

 55. Bedste film i 2014 må være En flænge i himlen og mit kendis crush må blive channing tatum – han er hot !! :D

 56. Lækre præmier! Jeg ser maaange film, og må sige at den danske Kapgang imponerede mig i 2014. Rørende og sjov film. En af mine all time favorites Broken udkom godt nok ikke i år, men jeg har genset den flere gange og den bliver bare ved med at være både fin og tragisk. Britisk socialrealisme når det er bedst.
  Derfor crusher jeg også på Cillian Murphy… Og så selvfølgelig Jude Law. Og Josh Hartnett. Og Alexander Skarsgård. Og Charlie Hunnam.

 57. MIn yndlingsfilm fra 2014 må nok være En flænge i himlen <3
  Og mit celebrity crush må nok være Zac Efron – han bliver bare pænere og pænere ;-)

 58. Uh årets film må være Gone girl! Den glæder jeg mig allerede til at se igen.

  Og crush er Jennifer Lawrence! Og Emma Stone! De er bare mega charmerende!

 59. Jeg tror næsten, at den bedste film jeg har set i år må blive Interstellar. Mest fordi jeg græd stort set hele filmen igennem, men også fordi jeg bare fucking elsker space! Jeg har for tiden det vildeste celebritycrush på både Yahya Hassan og Pilou Asbæk. To meget karismatiske og passionerede mænd. Det kan jeg altså godt lide!

 60. Den bedste film, jeg har set, i 2014, er ‘Stille Hjerte’ – det var i hvert fald den, jeg kom til at tænke på først. Mit celebrity crush må være… Ryan Gosling!

 61. Sjovt, jeg nåede at tænke Grand Budapest Hotel, før jeg læste dine svar :)

  Mht. celebrity crush må det være Jude Law og Orlando Bloom. Og Ian Somerhalder.

  Glædelig jul :)

 62. Den film der har gjort størst indtryk på mig var “12 years a slave”, men generelt et godt filmår, imo :)
  Mit kendiscrush er Rupert Friend – without a doubt

 63. Hvilken voldsomt lækker præmie! Bedste film: Boyhood. Og mit crush er og forbliver altså Ryan Gosling – jeg er ikke så nytænkende på det område, haha ;)

 64. Den bedste film er Hunger Games 3 – Mockingjay og et celebritycrush fra den film er helt sikker Liam Hemsworth :)

 65. Jeg har set triologien Before sunrise, Before sunset og Before midnight, og jeg syntes det var nogle rigtig gode film, som gav mig lyst til at tage ud i verden på eventyr :) Kendiscrush må blive Ryan Rosling.

 66. Så absolut 20.000 Days On Earth om og med Nick Cave – som så også må være crush’et :-)

 67. Åh, det er jo et svært valg :-) Har set helt vildt mange film i år og også flere gode. Men en af dem der virkelig gjorde indtryk var Monica Z – så fin film!
  Min liste med celebrity crushes er frygtelig lang, men min all time favourite er uden tvivl George Clooney – en sand oldie but goodie ;-)
  Glædelig 4. søndag i advent!

 68. Altså nu var det ikke en premiere-film eller noget, men jeg var på et halvt års rejse og så på denne rejse for første gang Things we lost in the fire – jeg sad omme på den anden side af jorden og tudede røven ud af bukserne til den film! :) kendiscrushet må være Jakob Hinchely! Eller Beyoncé, hehe!

 69. Den bedste film, jeg har set i 2014, er vist Love Rosie – jeg undervurderede den helt vildt, så da jeg så den, virkede den vildt god ;-) Mit celeb-crush må helt klart være Sam Claflin, som var mums både i Love Rosie og The Riot Club!

 70. Der har været så mange gode film, men jeg må sige Boyhood og Interstellar er de bedste. Hmmm celeb crush… Mit celeb crush må være Matthew McConaughey for hans fantastiske talent ;)

  God jul, Emily :)

 71. Yndlingsfilm i 2014 var Chef, en underspillet feelgood film og celebrity crush er Paul Rudd <3

 72. Den bedste film i 2014 var for mig helt klart A Fault in our Stars. Jeg har aldrig i mit liv hulket så meget til en film – den ramte virkelig dybt. Jeg er gennem 2014 kommet utrolig meget tættere på min kæreste gennem to år, så at miste ham til eksempelvis kræft ville være så stor en sorg, at jeg simpelthen ikke kan klare overhovedet at tænke på det. Fantastisk film og fantastisk talentfulde unge skuespillere i hovedrollerne. Angående celebrity crush er jeg trofast, og jeg har fulgt søde, intelligente og lækre Jake Gyllenhall siden jeg engang i folkeskolen så ham i en meget ung udgave i Rocket Boys. Han er fandme en darling!

 73. Ved godt at jeg er lidt (ok meget!) bagud – men synes Inception er uden tvivl den bedste film jeg har set i 2014!!! Mit crush er 100% Ed Westwick aka Chuck Bass!

 74. Tænk, at vi lige om lidt skal fejre nytår og hoppe ind i 2015, det er altså lidt vildt. Det bedste film jeg har set i 2014, må være Frances Ha. Jeg har allerede set den 3 gange, og jeg synes stadig, den er ret fin og fantastisk.
  Mit celebrity crush er engelske Jude Law (Særligt i filmed The Holiday hvor han er belæst og hot forlagsmand). Danske Nikolaj Koppel er jeg også nødt til at nævne, smuk smuk mand.

 75. Mange kandidater, men “they way” er en dejllig livsbekræftende film, og så har jeg et hemmeligt crush på Jude Law – et levn fra mine teenageår da han var på så højeste – meeeen han bliver ikke just mindre attraktiv som årene går.

 76. Åhh mit udpinte hår kunne have godt at en sådan dejlig julegave!
  Bedste film Helt klart “en flænge i himlen”. Den var stærk!
  Har svært ved at stå for Lars Brygmann. Han kan noget særligt:)

 77. Bedste (sødeste) film må være Hundredefodsrejsen og vil altid have et (stort) crush på Mr.Darcy himself – Colin Firth ;)

 78. Må medgive, at jeg faktisk så Gone Girl (Kvinden der forsvandt) igår, og den var sku god! Måske en af de bedste i år. MEN mit celebrity crush må altså være Ryan Gosling! Ja, ja, han er måske meget hypet, men i Crazy Stupid Love er jeg altså faldet pladask for den mand! :D

 79. Bedste film i år må være den polske film Ida – rigtig fin..Og celeb-crush må være Johnny Deep. Glædelig jul!

 80. Jeg ser ikke så mange film – er mere til serier. Men en flænge i himlen må være den bedste film jeg har set i år. Og Channing Tatum er mit celeb-crush :-)

 81. Bedste film må nok være Mig ejer ingen, som jeg var inde og se med min søde mormor. Min mormor er stor fan af Mikael Persbrandt (forståeligt nok, han er jo utroligt dygtig) og det er vist hendes celebrity crush ;-) Mit valg må nok gå på Ryan Gosling, især i The Notebook, som er min aller yndlings film.
  Glædelig 4. advent til dig Emily.

 82. Det er svært at vælge, men så vil jeg nok sige Grand Budapest Hotel. Jeg er vild med Wes Anderson film! Og så er jeg på klichévognen med Ryan og Jude ;-)

 83. Bedste film må være “Dior and I” som jeg så med min søster til CPH:DOX.

  Det er lidt sjovt, men jeg har faktisk aldrig rigtig forstået det med celebrity crush.. men apropos filmen kan det vel være Raf Simons, han er i hvert fald et inspirerende menneske.. Crush -nok ikke..

 84. Jeg tror min favoritfilm i 2014 må være den seneste Scherfig “The Riot Club” og mit al time favorit celebrity crush må være Richard Gere i “Pretty Woman”, og mit nylige crush er samtlig mænd i “The Riot Club” med Sam Claflin han er muuuums.

  Glædelig 4. søndag i advent, det er godt nok en fantastisk præmie og også mine yndlings produkter.

 85. Interstellar må være den bedste film i år, synes virkelig den er flot lavet. Har ikke lige pt et crush på en kendis, men kan huske jeg en overgang var vild med Matthew Perry fra friends. :-D

 86. Det er jo svært at vælge! men bedste film må være Million Dollar Arm, mens celebrity crush helt sikkert er Ian Somerhalder!

 87. Den bedste film jeg har set i år, må være den danske ‘Stille Hjerte’, og så har jeg noget med britiske skuespillere, så mit kendiscrush må er Tom Hiddleston.

 88. Mit kendis crush er helt klart den søde Andrew Garfield – kan slet ikke stå for ham ;) Så ærgerligt at han er snuppet af den mindst ligeså dejlige Emma Stone.

  Min Yndlingsfilm i år kan jeg slet ikke vælge men en af dem jeg husker bedst er nok “12 years a slave” som var utrolig rørende og gjorde et stort indtryk på mig.

 89. Filmen som har gjort bedst indtryk på mig dette år må være ”En flænge i himlen”, og som altid topper Ed Westwick (min Chuck Bass) listen over kendis crush ;)

 90. Den bedste film jeg har set i 2014 må være “The fault in our stars” eller måske “Boyhood”. Jeg synes, at 2014 har været et ret godt filmår, og det ser ud til at 2015 bliver ligeså. Mine celebrity crushes er for tiden alle tre fyre fra plakaten for “The Riot Club”, som også er en super film fyldt med drama, intriger og flotte englændere :-)

 91. Uhhh det må være adeles liv, har ikke oplevet nogle vildere skuespilpræstationer længe! Og så har jeg noget for Jude Law ;)

 92. Den bedste film jeg har set i 2014 må være Interstellar, jeg er en sucker for Christopher Nolan, og så syns jeg at Matthew McConaughey gør det helt fantastisk over en bred kam i de seneste film der er kommet med ham, særligt med Dallas Byers Club som kronjuvel. Derudover har en et never ending crush på Leonardo DiCaprio, og ikke mindst Ryan Gosling. Mmmmmm.. :)

 93. Årh, der er mange kandidater til den bedste film, men jeg går med Boyhood.
  Mit celebrity crush er James Franco.

 94. Bedste film må være Boyhood, der sad i mig flere uger efter jeg havde set den. Mit crush… hmmm… Har et lille et på L.O.C :) Han er bare det hele på en gang: talentfuld, sjov, charmerende, fræk, sympatisk. Sød fyr ;)

 95. Det er faktisk ikke rigtig blevet til biograffilm i år, så jeg har ingen bedste film.
  Celebrity crush er Mickey Rourke, som han så ud i 80’erne. :)

 96. Jeg elsker franske film, så har svært ved at vælge, men Amelie er og bliver en favorit, som jeg har set op til flere gange i år! Jeg synes Ed Westwick som Chunck simpelthen er helt igennem udimodstålig! ;)

  Glædelig jul!

 97. Der har været virkelig mange gode film i 2014. Hvis jeg kun må vælge én, bliver det ‘Stille Hjerte’, men ‘Boyhood’ og ‘Her’ følger lige i hælene af Bille August. Mit celebrity crush må være en kombination af Joseph Gordon-Levitt, Ryan Gosling og (fordi det er hypotetisk, må man godt vælge) Heath Ledger. Jeg krydser mine fingre, nej vent, mit hår!

 98. Jeg så Leòn med unge Natalie Portman for første gang i år. Og jeg var blown away. Min all time favorite guy må dog blive Johnny Depp (eller ham der den nye med trutmunden fra Divergent). Glædelig jul og tak for en dejlig blog!

 99. Næ, sådan nogle lækkerier kunne mit hø af et hår godt have glæde af :-) Den film, der i dette øjeblik står klarest i min erindring, er Interstellar. Filmen anmelder-korpset hhv. elskede eller hadede. Visuelt var den vanvittig smuk. Af mandlige kendis-snacks kan en skøn (ja, ja ældre type) som Sean Penn nævnes. Charlie Hunnam gør det også godt som Jax Teller i SOA. Haps..

 100. Jeg synes der er har været mange gode film i år – men hvis jeg skal vælge, synes jeg Hobbitten har fortjent en nominering. Og nok en sejr…
  Jeg er fan af Hemsworth-brødrene. Og Johnny Deep er en fantastisk skuespiller – og Nikolaj Lee Kaas…

 101. Favoritfilm i 2014 må være Boyhood og jeg har i flere år synes, at Ryan Reynolds er en lækkermås! ;)

 102. Uh, den bedste film må være at gense barndommens klassiker Annie, men hvis det skal være en fra 2014, så må det være Boyhood.

  Crush må være Brad Pitt elelr George Clooney, selv omd e jo er halvgamle efterhånden.

 103. Bedste film, jeg har set i 2014, er ‘Hobbitten’ + mit celebrity crush er Richard Armitage :) Glædelig 4. søndag i advent!

 104. Den bedste film må være den længe ventede hunger games 3’er Mocking Jay, og mit celebrity crush må altså være Jennifer Lawrence, hun er bare for sej og fuldstændigt sig selv!

 105. Jeg går tegnefilmens vej og siger Frost! Så sød, og elsker når børnefilm også er underholdende for de voksne ;-) Mit celebretycrush må være klassikeren – Ryan Gosling! <3

 106. For mig var det Boyhood. Jeg synes virkelig, at der var noget om snakken, og at den skildrede et barndoms univers så fint. Og udviklingen til at blive voksen, hvor man ser helt forkert ud og har det underligt med alting.

  Mht. crush, så er jeg en Depp-pige.

 107. Bedste film: Mandela -vejen til frihed, var meget smukt og viser en stort forbillede ift. menneskelige og ledermæssige værdier. Skuespiller Ryan Gosling:)

 108. Jeg nåede at se nææææsten hele Grand Budapest Hotel på vej hjem fra en flyvetur, og var helt fortryllet, MEN mangler altså 10 minutter af den! Derfor tror jeg, den må vige pladsen (da jeg jo ikke kender slutningen) for “Hundredefodsrejsen”, som gjorde stort indtryk på en foodie, som mig :)
  Rigtig glædelig jul, Em!

 109. Jeg stortudede til “En flænge i himlen” og hjernen blev sat mest i gang til “Interstellar”. Celebrity-crush, bumbum, Ryan Reynolds! :-)

 110. “Forelsket i New York” var sådan en film som bare voksede i mig, i dagene efter jeg havde set den. Jeg har en svaghed for Eddie Redmayne og et kæmpe crush på Chris Hemsworth (han er bare SÅ meget mand).

 111. den hundredårige der kravledede ud af vinduet og forsvandt – den er simpelthen så sjov! så den med min søn, og havde egentlig glemt at det var i går at jeg så den, men det må have været i starten af året.

  Kevin Kostner er jeg ret vild med, hans stemme og udtryk i mange film er jeg vild med, og så kan jeg godt lide, at han er en af de mænd som har holdt fast på hans kone igennem mange år.

  Af kvindelige idoler er det Meryl Streep, hun er smuk, sjov og fantastisk dygtig og professionel, og så klæder hun sig smukt og feminint passende hendes alder.

  glædelig 4. advent Emily – Smil Lene .0)

 112. Året bedste film må være Boyhood; nyskabende koncept og imponerende skuespilpræstationer. Den kunne jeg virkelig godt lide! Mit celebrety crush må være Jon Stewart.. Gælder det? ;-) (– jeg kan ikke gøre for det; mit danske crush er Adam Holm fra Deadline (nerd alert)). Har åbenbart noget for ældre, pseudo-intellektuelle mænd, som formidler nyheder, haha.

 113. Den bedste film jeg har set i 2014 er “Känn ingen sorg”. Fantastisk musik og flotte skuespillere ikke mindst;-)

  Kendiscrush er klart Ryan Gosling. Puha den mand er smuk og ser virkelig sød ud. Forestiller mig, at han og jeg ville være et godt par. Haha;-)

 114. Boyhood slog virkelig benene væk under mig, så det må være årets film for mit vedkommende. :)
  Celebrity crush synes jeg faktisk er lidt sværere. Ja, det lyder måske underligt, men sådan kan det gå, når ens tanker er andetsteds. Ryan Gosling er dog et rimelig godt bud.
  Glædelig jul, Emily!
  Bedste hilsner
  Luna

 115. Åh der har været SÅ mange gode film i 2014! Men skal man vælge, så bliver det nok Kvinden der forsvandt! Sændende, uhyggelig og med et virkelig godt plottwist :) og så bliver Channing Tatum altså bare kun pænere og pænere at kigge på!

 116. Den bedste film jeg har set i 2014 er… FROST. Ja jeg er 24 år og jeg har set den 3 gange – og tuder hver gang! Mit celebcrush hmm… Joe Manganiello :) Han er da OK ;)

 117. Kvinden i buret – den var voldsom men virkelig god !
  Mit celebrity crush er Johnny Depp, han er ikk helt ung mere men stadig lækker ! :D

 118. Det må være guardians og the galaxy – fordi den overraskede mig, som ingen forventninger havde, så positivt! Og så er jeg faktisk ret vild med Pilou Asbæk og lidt Ryan Gosling (selvfølgelig!).

 119. Nøj, en lækker præmie!! Den gad jeg godt dele med min mutti.

  Den bedste film, jeg har set i år, var da jeg tog alene i biografen en eftermiddag efter en sucky arbejdsdag og fik vendt humøret fuldstændig med Forelsket i New York / Begin Again. Keira Knightley synger, og Mark Ruffalo er moody og ufatteligt sexede Adam Levine fra Maroon 5 har sin filmdebut på en overraskende nok slet-ikke-tåkrummende måde!

  Adam Levine er mit celebrity crush. Mmmh

  God jul!

 120. Jeg elsker stadig “De Urørlige”, selvom den ikke er fra i år :) Hmm tæller Christoffer som en celebrity?;)

 121. Vi går stort set ikke i biffen mere da vi har et lille barn. Den eneste film vi har set er Hobitten – Femhæreslaget, som var en skuffelse. Men på DR2 så jeg Goodbye, Lenin! Om murens fald i 1989 i en familie hvis supersocialistiske mor går i koma lige inden muren falder. Familien genskaber dagliglivet i Østtyskland for hende da hun vågner for ikke at skræmme hende til et hjerteanfald der vil slå hende ihjel. Så fin film, jeg håber det er OK at den ikke er ny.
  Celebrity crush Paul Walker *snøft* RIP.

 122. Den bedste film jeg har set i år må være ‘If i stay’ og celebrity crush er og bliver Johnny Depp i ‘Chocolat’ (som jeg har sel alt for mange gange)

 123. uhh ej dejlig konkurrence :D
  bedste film må være ‘The fault in our stars’, så fin film! og celebrity crush må være Jude Law!

 124. Silver Linings – det kan næsten ikke være andet med hele 2 favorit crush i én film: Jennifer Lawrence og Bradley Cooper:)!

 125. Favoritfilmen er uden tvivl smukke smukke Boyhood.
  Celebrity crush er Matthew McConaughey, som tog alle med storm i 2014. Og Alexander Skarsgård. Og James Franco.

 126. Den bedste film jeg har set i år må være the shawshank redemption. Jeg har af en eller anden grund aldrig fået den set, så da jeg faldt over den på viaplay, så slog jeg til. Og den er virkelig ligeså god som alle siger.

  Mit celebrity crush må være gode gamle Liam O’Connor, der er bare et eller andet over ham som jeg ikke rigtig kan sætte min finger på, men han er uimodståelig!!!

 127. Jeg har utrolig svært ved at vælge mellem The Grand Budapest Hotel og Boyhood. To helt forskellige film, men begge fantastiske!

  Jeg har mange celebrity crushes, men for tiden har jeg et ekstra svagt punkt for Eddie Redmayne, Andrew Garfield og Jason Schwartzman.

 128. Lækker præmie. Min all-time yndlingsshampoo!

  Den bedste film i 2014 var Fasandræberne. Nikolaj Lie-Kaas var fantastisk, Mørch karakteren bliver bare bedre og bedre. Mens Assad, hans sidekick, er lidt mystisk på den lækre måde. Glæder mig til at se mere til ham i de næste film.

 129. Bedste film må være The good lie. Og mit star crush er og bliver Colin Firth – i en yngre udgave;)

 130. Jeg har faktisk ikke rigtig set nogen film i 2014. Grunden til dette er, at jeg har været gravid og meget plaget af det, så har ikke kunne samle mig om at se en hel film. Jeg fødte for 10 dage siden, så film er den endnu ikke blevet til så meget af. Jeg så dog Pretty Woman forleden og det er en klassiker, som jeg elsker.

  Mit Celeb Crush er Ryan Renolds, mums siger jeg bare :-)

 131. Boyhood gjorde et stort indtryk på mig, og Ryan Gosling er haps haps haps, hvis man spørger mig ☺

 132. Nøøøj en lækker præmie. Krydser mega fingre.
  For mig har den bedste film faktisk været Hobitten, jeg så den i fredags. Det var egentlig ikke så meget pga. selve filmen (bevares den var underholdende og fantasy på den fede måde), men den er mit valg fordi min kæreste og jeg begge gik på juleferie den dag. Sådan en eftermiddag/aften hvor stemningen bare er glad, afslappet og man føler sig et par kilo lettere fordi der nu er ferie efter en INTENS eksamensperiode. Aaaah.. Det er der ikke meget som slår, og jeg knytter altså bare stemningen inden filmen til selve filmen :)

  Mit celeb crush er lidt i tråd med ovenstående film, Orlando Blooom. Som elver, som pirat… Han kan bare noget!

 133. Bedste film, jeg har set, må være Boyhood – selvom den jo er rimelig udramatisk, så var den både rørende og tankevækkende og virkelig en sød feel-good film… Og mit kendiscrush er Ed Westwick (er lige begyndt forfra på Gossip Girl, og må sige at vi lige skal et par sæsoner hen, før han virkelig blomstrer, men så går han altså også lige i… hrm, hjertet!).

 134. Jeg har set mange gode film i år, men ‘The Kings of Summer’ eller ‘Incredible Close and Extremely Loud’ er nogle af dem, der har gjort mest indtryk! :-)

 135. MM… Har et eller andet for Robert Downey Jr<3 Bedste film… Hrm…. Har ikke set rigtig mange nyyyye – men ELSKER Iron Man (og Avengers) (og Sherlock Holmes… Helt definitivt denne som er favoritten!)

 136. Grand Budapest Hotel var også min yndlings, og kunne godt bruge en weekend med Chris Pratt.

 137. Jeg var vild med den følelse Gone Girl gav mig – så spændende og uventet. Af den mere overraskende type, var jeg ret vild med Guardians of the Galaxy. En filmtype der normalt slet ikke er mig, men hold op hvor var den sjov og spændende.

  Jeg har et evigt crush på Ryan Gosling. Og er dybt forarget over at han nu har fået barn med hende Eva. Tsk :D

 138. Jeg blev positivt overrasket over John Wick (jamen, jeg ved det godt, totalt drengerøvs-Cinemaxx-på-Fisketorvet-film, men altså, den gjorde noget for mig, ik’å), og så var jeg særligt vild med lyd- og billedsiderne på rumfilm som Gravity og Interstellar. Mine crushes må være noget med en yngre Jack Kerouac, svenske Andreas Wilson i Ondskan, Alex James fra Blur og Cillian Murphy.

 139. Den første film jeg kom i tanke om var To verdener. Den er i hvert fald helt vildt god! Og kendis crush må vel være Ryan Gosling (hehe).

 140. Hej Emily
  Min favorite film var helt klart Hobitten! og mit CC er helt klart Edward Westwick ;)

 141. Mine tørre lokker krydser hårstrå for at vinde dette lækre, lækre sæt :-)

  Fasandræberne og Andy Garcia i sine unge dage (Godfather/When a man loves a woman). Nøj hvor var han fantastisk pæn dengang.
  Skulle jeg vælge en lækkerbisken af den lidt yngre udgave så faldt valget uden tvivl på Orlando Bloom.

  Rigtig glædelig jul :-)

 142. Har i år set Star Wars for første gang og den gamle trilogi er klart det bedste, jeg har set i år og Harrison Ford er blevet mit nye kendiscrush :)

 143. Hah! Mit valg falder OGSÅ på Grand Budapest Hotel! Og mit cursh må være den desværre afdøde Heath Ledger ! Han var SKØN og helt urimelig charmerende!

 144. Den bedste film jeg har set i 2014 er helt klart Interstellar! Wauw!
  Hehe, celebrity crush lige nu: Alexander Skarsgård og Norman Reedus (halløjsa Daryl Dixon!). Og og og Jude Law … har lige set The Holiday. Huhadada ;)

  Glædelig Jul, Emily og Penny! :)

 145. Jeg synes, at den bedste film i 2014 var Boyhood. Der er så mange fantastiske mænd, men en af favoritterne er Jake Gyllenhaal :)

 146. Den bedste film jeg har set i år må være Gerontophilia. Måske også den mest specielle. Ellers synes jeg Boyhood er helt enestående.
  Celeb crushes må være Joseph Gordon-Levitt og så har jeg et eller andet lidt sært crush på Raf Simons.

 147. Nu er min hukommelse nok lidt slørret efter eksamner, så kan godt være jeg så noget bedre i foråret/ sommers. Men den nye hobbitten The battle of the five armies var rigtig god.
  Kendiscrush er fra samme univers Viggo Mortensen <3 men kan nu også godt følge dig med Alexander Skarsgård <3

 148. Jeg synes uden tvivl at Adeles Liv var min største filmoplevelse i 2014.
  Har et ret stort crush på Ryan Gosling, men hvem har ikke det?!

 149. åh én god film på et helt år. Ej nej ;-)
  Den bedste film jeg har set denne måned, er If I Stay. God musik, kærlighed, sorg, flashback and -forward. God film. Og Endless love.
  My blueberry nights er også god. Og What If. Og walk of shame. Og og og ;-)
  Lækre mænd!?
  Ham der spiller Arrow! Charlie Humman! Alex Pettyfer. Alexander S. Haps!

 150. Den bedse film må helt klart være Guardians of The Galaxy! Og mit all time celebrity crush er helt sikkert Tom Hiddleston!! ♡

 151. Jeg var ret glad for Guardians of the Galaxy, da jeg så den i USA på vores roadtrip. Og af de film jeg har set i år, er det helt sikkert en af de bedste! Og skuespilleren Chris Pratt, som spiller hovedpersonen i den film, er bestemt heller ikke dum ;)

 152. Bedste film i 2014 har være Dallas Buyers Club og Labor Day – den sidste som også mit nye crush – nemlig Josh Brolin

 153. Er en sucker for Hunger Games filmene, så min favorit film i år er den seneste derfra, “Mockingjay”, som jeg faktisk har været hele 3 gange i biografen for at se! En sikker vinder.
  Mine celebrity crush bliver derfor nød til at være Liam Hemsworth aka. Gale og Josh Hutcherson som Peeta – virkelig nogle fyre der i den grad har mit hjerte.

  Håber på held! Glædelig jul, Emily <3

 154. Jeg får desværre ikke tid til at se så mange film… Men med to småpiger i huset er der dog en film, jeg vil huske 2014 for, nemlig Disneys Frozen

 155. Kan simpelthen ikke huske at jeg har set andet end børnefilm i biffen i år… Men jeg fik endelig set hele Casablanca – og den er fantastisk! Og så skal jeg her i julen se på celebrity crush Jude Law i The Holiday… han er top lækker i den film – og super hyggelig film at slappe af til på en tømmermændsdag :-)!

 156. Noah Baumbachs charmerende og vidunderligt skæve Frances Ha var uden tvivl mit filmiske højdepunkt i år. Og mit (girl) crush kan så passende være smukke Greta Gerwig, som spiller Frances :)

 157. Gone Girl (Der er SÅ mange fede twists!). Sam Heughan fra Outlander, men kun når han er rå skotte, ikke når han er glatbarberet og vandkæmmet :)

 158. Kære Emily
  Rigtig glædelig jul :)

  Den bedste film jeg har set i 2014 må være “The Fault in Our Stars”, som jeg så i flyet på vej hjem fra New York. Jeg er glad for, at lyset var slukket, for der trillede mere end én tåre ned ad min kind i løbet af den film :)
  En anden god var “Fasandræberne” – nok ikke mindst fordi, jeg har et lille crush på Nikolaj Lie Kaas ;)

 159. Den beste film jeg har set i 2014 er Sabrina med Audrey. Den er både sød og sjov, og jeg tror at jeg vil gense den her i juledagene. Mit crush er uden tvivl Chace Crawford. Suk. Han er så pæn. Jeg ELSKER jo Gossip Girl. Rigtig god adventssøndag til dig, og tak for en dejlig inspirerende blog. Kh Katrine

 160. Uhh! Interstellar er den mest fantastiske film, jeg har set i år. Den er SÅ god. Det er længe siden, jeg har haft et celebrity chrush.. Men selvom det ikke tæller helt, så har jeg i størstedelen af mit liv været forgabt i den rolle, som Dan Aykroyd spiller i Blues Brothers!

 161. Den bedste film, jeg har set i 2014 må uden tvivl være Gone Girl! Ikke kun fordi den var uforudsigelig og super spændende, så var mit helt store celebrity-crush også med; den søde Ben Affleck, mums :-)

 162. Bedste film jeg har set i året er “Smagen af Rust og Ben” som er så fin og mit celebrity crush er og bliver Christian Bale; meget lækker og meget mystisk; altid en god kombo !

 163. Sikke en præmie!!
  Bedste film var nok Wall of shame. Og mit crush er også Matt Damon, mest pga scenerne fra bourne filmene:-)

 164. Jeg må nok også sige Grand Budapest Hotel – er så vild med stemningen i Wes Andersons film. Og så er mine største celebrity crushes nok Joseph Gordon-Levitt og Seth Rogen!

 165. Bedste film i år har helt sikkert været Wish I Was Here (som desværre ikke fandt vej til Danmark, men blev set i NYC) og celebrity crush må være Eddie Redmayne :-)

 166. Stille hjerte! Så fin en film, tudede stort set hele vejen igennem ;)
  Mit celebrity crush må være James McAvoy (i Atonement) og Eddie Redmayne

 167. Jeg var helt blæst bagover af “Om heste og mænd” – Islandsk indie, der vil frem i verden. Om både menneskets og hestens liderlighed. Og andet.

  Benedict Cumberbatch er pt. mit celeb-crush no. 1 – hvem kan stå for lysten til at røre og sno de smækre Sherlock-lokker? Og andet.

 168. Den bedste film jeg har set i 2014 er Boyhood :)
  Mit celebrity crush er.. Ja, der er nummer et sgu nok Jude Law (svært at vælge imellem de mange, haha) og så har jeg et kæmpe girl crush på Beyoncé.

 169. Bedste film er the Hobbit 3 – elsker at tage en slapper fra den virkelige verden og leve mig ind i en helt anden.
  Mit Realitycrush er Eric Bana ISÆR i filmen Troy. Uhh hans sprøde stemme og fiine krop. Samtidig med han er godheden selv.. :0)

 170. Det er svært at vælge den bedste film, men X-Men: Days of Future Past, The Grand Budapest Hotel og Gone Girl er i min top 3. Michael Fassbender, David Tennant og Martin Freeman ;-)

 171. Min ynglingsfilm fra 2014 må være den nye “hunger games” film og mit kendiscrush er Zac Efron.

 172. Den bedste film må være Frost – det er i hvertfald den, jeg har set flest gange. Et crush må være på Nikolaj Lie Kaas.

 173. interstellar gjorde i hvert fald stort indtryk, det er nok den jeg husker bedst. Celebrity crush er klart Ryan Gosling, er uhelbredeligt ramt.

 174. Den bedste film jeg så i 2014 var Her, den er så fin og har det dejligste film musik som jeg stadig hører ret tit :)
  Jeg er ikke rigtigt typen der sådan har kendiscrush, men skal jeg vælge må det være matthew mcconaughey (før han blev alt for tynd, som jeg synes han er nu).

  Glædelig Juuuuul

 175. Gone Girl var nok den fedeste film jeg har set i år – så den i nyc med min dejlige veninde, i selskab med umenneskelige mængder af popcorn med smør. Og Matthew Gray Gubler er stadig nr. 1 på min liste – god jul :)

 176. American Hustle, hold op hvor var den sjov – Christian Bale med hentehår og Bradley Cooper med curler såå priceless :-)

  Crush må være George Clooney – han må da snart indse, at det bryllup der var en stoooor fejl ;-)

 177. Den bedste film jeg har set i år så jeg i går, og er ‘Kvinden det forsvandt’, og må sige jeg fik lidt et crush på Ben Affleck for hans gode skuespilpræstation!:)

  Jeg (og mig garn) ville elske at vinde sådan en omgang, især nu hvor jeg imorgen skal forsvare speciale, og derefter har bedre tid til at pleje mig selv.

  Jeg krydser fingrer, glædelig jul :)

 178. Yum yum yum – jeg er helt med på Alexander Skarsgård. Han er edderbrodereme et skår. Ellers er jeg også meget, meget vild med den 11. doktor i Doctor Who (Matt Smith). Den bedste film jeg har set i (g)år er “la fabuleux destin d’amélie poulain”. Jeg er SÅ vild med den. Hvis det skal være en film som er udkommet i år er jeg med på Grand Budapest Hotel ;)

 179. En flænge i himlen! Jeg tudede, tudede og tudede lidt mere. Halleluja mand.
  Derudover så er der jo ingen tvivl om den sag (ikke lige pt. i hvert fald), fordi meget kan man sige 1864-serien, men Jakob Oftebro er dælme en flot mand.

 180. Den bedste film må være Interstellar. 3 timers virkelig god underholdning!
  .. Det er bare en skam, at Jude Law ikke er med! ;)

 181. En flænge i himlen, den var altså rørende! Hmm, et kendiscrush. Det har jeg ikke lige tror jeg, de virker nok alle sammen så uopnåelige!

 182. Bedste film må være Gravity, og så har jeg pt et crush på Chris Pratt ;) God jul :)

 183. Har fornyligt været inde og se “Stille Hjerte” med fantastiske Ghita Nørby. Det er helt klart en af de bedste film jeg har set, da man både griner og græder med hjertet. (Og så minder Ghita Nørbys karakter så meget om min afdøde farmor- det gjorde oplevelsen endnu mere speciel).
  Mit cruch er og bliver Jude Law forever (især i hans rolle i “The Holiday”- der i øvrigt er et must see her op til jul)!

 184. Ryan Gosling, mere kliché bliver det vidst ikke :)
  Bedste film i år, er nok Hobitten 3, de to første var jeg småskuffede over, men den sidste her, den ramte plet hos mig :)

 185. Gone Girl må være et godt bud, da den greb fat i nogle relevante ting i parforhold-sammenhæng: Hvad tænker vi på, hvor godt kender vi hinanden og hvor langt vil vi gå for at få tingene til at fungere (eller omvendt). Den satte i hvert fald gang i tankerne. Affleck (Assleck) er ikke min kop the, men han gjorde det f…. overbevisende, tilpas underspillet og Rosamund Pike er altid fremragende i sit skuespil. En anden mulig kandidat til bedste film dette år: Maleficent. Ren Hollywood-produktion med en eventyrlig fortælling, flot scenografi/grafik og Jolie er formidabel. Tredje kandidat, Rush, som vist nok er fra sidste år, men først set i år, fangede i den grad min opmærksomhed. Chris Hemsworth og den gode tysker Daniel Brühl i et autentisk drama om Formel 1 race i 70’erne – det lyder kedeligt, men den er fantastisk! At skulle vælge er håbløst for filmnørden her ;) Celebrity crush’et er noget lettere. Ingen kan vippe Mr. Handsome aka. Ryan Gosling af pinden – perfect combo af lækkerhed og talent, og så er han heller ikke helt dårlig med en guitar :)

 186. Bedste film må være Gone Girl. Og mit crush er, og vil altid være, David Beckham. Den mand bliver kun bedre med årene!!!!

 187. Uha, den er svær, men Nymphomaniac gjorde et stort indtryk på mig.
  Jeg er vild med de klassiske, gode gamle Brad Pitt, George Clooney og Ryan Gosling

 188. Bedste film jeg har set i 2014 er Gone girl, eller på dansk “kvinden der forsvandt”
  Er ret pjattet med Ben Afflleck fra selv samme film :)

 189. Det må blive boyhood, fantastisk film! Mit crush har siden 2007 været Gerard Butler efter at have set p.s. i love you, han er og bliver den dejligste mand! MUMS!

 190. Den film som har gjort det største indtryk i 2014 er nok “Her” instrueret a Spike Jonze. Det er en lidt “stille” film, men ikke alene spiller Joaquin Phoenix genialt, filmen sætter også en masse tanker igang om menneskelige relationer og en fremtid med udvidet brug af teknologi. En slags følsom Sci-Fi :)
  Tror mit ultimative celeb-crush er Ryan Gosling – synes egentlig ikke kan er klassisk “smuk”, men han er bare vanvittigt lækker og har verdens sødeste smil (udover min kæreste selvfølgelig ;) ).

 191. Hobitten!! Har lige været inde og se den :-) Celebrity crush må være Orlando Bloom. Mums ;-)

 192. Den bedste film jeg har set i år er “About Time” og mit celebrity crush må være Brad Pitt. God jul :-)

 193. Lækker præmie :)

  Mine yndlingsfilm jeg har set i år, er the great gatsby og Wolf of Wall street.. Så gode film og nyder stadig musikken derfra!!
  Mit celebrity crush er LOC – haps! ;-)

  Glædelig 4.søndag i advent!

 194. Bedste film i 2014 må være den nye franske film La French, og mit kontinuerende kendis crush må være Michael Fassbender

 195. Det er ikke en ny film, men så Submarine i efteråret og var helt vild med den. Uhh, og så har jeg lige set Breakfast at Tiffany’s for første gang, og den må også være en ny favorit! Kendiscrush’et må være Joseph Gordon-Lewitt…

 196. Jeg har mere eller mindre ikke fået set nogle film i år, så valget falder på Grusomme mig 2 – ja jeg er voksen og elsker tegnefilm :b Mit kendis crush er Kevin Magnussen!

 197. Bedste film må være ‘ et smukt sind ‘ virkelig virkelig flot film! Og kendis crush er rigtig tøset men channing Tartum er bare stadig virkelig flot og handy!

 198. The hunger games mockingjay og er lidt lost på det med lækre mænd, for ser tit nogle men glemmer bare hvad de hedder haha. Men channing Tatum er en af dem :)

 199. Bedste film set i år har været “En du elsker” og Michael Persbrandt som har hovedrollen deri, er med på listen ovre yndlingsskuespillere. Ryan Gosling Ernie også en lækkerbisken:) Skøn præmie! Ønsker dig en rigtig glædelig jul.

 200. Wolf of Wall Street og Gael Garcia Bernal (især som ung i “Y tu mamá tambien).

  Glædelig jul!

 201. Min ynglingsfilm i 2014 må helt klart være the fault in the our sky (på dansk: en flænge i himlen) – en film om unge mennesker, kræft og kærlighed bedre bliver det ikke
  min celebrity crush for tiden er:
  Sergio Aguero – spiller for manchester city (fodbold) og han har den sødeste dreng, er sikker på han og jeg bliver gift i fremtiden, han ved det bare ikke endnu hihi :-)

 202. Jeg må indrømme, jeg havde det vildt over Edge of tomorrow, den var måske ikke den bedste film, men den bedste filmoplevelse. Og mit all time celeb crush er Scarlett Johansson, hun måtte gerne være med i mange flere film for min skyld.

 203. Min yndlingsfilm jeg har set i 2014 er min all time fave ‘The Proposal’, som kan ses om og om igen. Mit celeb-crush må hertil være Ryan Reynolds, som må siges at være virkelig lækker :-) Glædelig 4. søndag i advent!

 204. Den bedste film, jeg har set i år, er ikke ny. Den hedder Manhattan Murder Mystery og er en Woody Allen-klassiker, der har fundet vej til mig i år. Jeg elsker den, fordi den er sjov og en typisk New Yorker-film fra Allens hånd. Der er dog ikke mange lækre mænd at finder der, men en gut som Bradley Cooper er en personlig favorit.
  Rigtig god jul til dig og dine :-)
  Mvh. Lea

 205. Den bedste film jeg har set i år er filmen Boyhood, en sød men hård film fyldt med en masse kærlighed.
  Jeg har lidt for mange celebrity-crushes, så det er svært at vælge! Men en af mine yndlings må være Jake Gyllenhall.. Efter jeg så ham i filmen “Brothers” (den amerikanske version af Susanne Biers film, Brødre) var jeg solgt!

 206. Gone Girl slog virkelig benene væk under mig! Havde hørt om hypen og alligevel levede den op til mine forventninger, hvilket efterhånden er en sjældenhed med hypede film!
  Der er så mange lækre mænd, at det næsten er umuligt at vælge bare én. Men slutspurten bliver nok mellem Ryan Gosling (kliche, jeg ved det) og en ung Johnny Depp.
  Glædelig jul :)

 207. Bedste filmoplevelse tror jeg må være “Kvinden, der forsvandt”. Det var virkelig en rigtig god film, og både min kæreste og jeg gik fra biografen og var rigtig imponerede og forundrede.
  Celebrity crush må være Idris Elba, som spiller hovedrollen i serien “Luther”. Han var også med i “The wire”, hvor han var totalt cool, men i Luther har han lige fået en britisk accent oveni hatten! *savle savle* ;)

 208. Den bedste film jeg har set i 2014 må uden tvivl være Hunger Games – Mockingjay. Er en sucker for Hunger Games og alt andet der er unaturligt ;-) …. Hvilket leder mig til mig celebrity crush Ian Somerhalder (Damon fra Vampire Diaries)!

 209. Åh suk går op for mig at jeg ikke har været i biffen i 2014. Altså mm man tæller Klokkeblomst og Frost med. Det må vist være mit nytårsforsæt for 2015. Mere voksentid. Mit crush er Johnny Depp

 210. Nøj, en lækker præmie :) Det er mine absolut favorit-produkter, så jeg ville få svært ved at dele :D Min absolutte yndlingsfilm fra 2014 er uden tvivl ‘Boyhood’ – hvis du ikke har set den endnu, så gør det straks :) Simpelthen den fineste fortælling med så mange tankevækkende stunder! Og mit celebrity-crush er den kære Tom Hiddleston – ingen over, ingen under! Han er simpelthen så fin, og han virker altid så sympatisk i interviews. Men okay – Gabriel Macht fra serien Suits ville da også være svær at afvise, hvis han bankede på min dør ;)

 211. Gone girl! U-D-E-N tvivl. var helt blæst væk efter at have set den i biffen. Så smukt instrueret og måden de har sat filmen sammen på er så fantastisk, elsker at man hører historien bid for bid og man bliver bare konstant overrasket!!

  Mit crush må være Ryan Reynolds eller Justin Timberlake!! og så er leo jo også en klassiker…

 212. Den bedste film jeg har set i 2014 var En Flænge i Himmelen. Den rørte mig så dybt, fordi min far også er død af kræft.
  Celebrity crush må være Hugh Grant synes han ser så charmerende ud i Love actually og Notting Hill ;-)

 213. Helt enig med Grand Budapest Hotel, men Gravity var nu også rigtig god! Celeb-crush Johnny Deep.. ;-) Og ja så har jeg lige set filmen The Holiday for 50 gang – og ham Jude Law smelter altså mit hjerte hver gang :-)

  God søndag!

 214. Uuh den er godt nok lidt svær. Jeg er ret enig i The Grand Budapest Hotel! Men må altså også indrømme at Interstellar også var fantastisk. De er begge virkelig gode på hver deres måde :) Jeg har altid haft et lille crush på Shia Labeouf (hvis man altså lige ser bort fra de sidste to års særheder) :)

 215. Uhhh svært at svare på… Men Cam Gigandet er pænt lækker! Er ikke den helt store filmpige, så jeg må vælge en gammel klassiker, som jeg ser hvert år til jul; Alene Hjemme ;-)

 216. Filmwise må det være “If I stay” eller “the fault in our stars”, til begge film græd jeg i over en halv time, puha!
  Mit første man-crush var Jude Law, men hvis jeg skal vælge en lidt mere på min egen alder må det være Dylan O’brien eller Ansel Elgort! <3

 217. Jeg var helt vild med Interstella dette år! Mit celebritycrush kunne meget vel være hovedrollen i filmen, som er Matthew McConaughey :-))))

 218. Uh, bedste film er helt klart Boyhood. Så fantastisk!
  Og celebrity crush.. Matthew McConaughey.. Helt klart. Som den unge Rust i True Detective.. OMG!

 219. åh Grand Budapest Hotel var virkelig også god! (Ligesom moonrise kingdom) men mit valg falder nok på Maleficent. Jeg elskede den film, Angie gjorde det SÅ godt.

  Jeg har en del celeb crushes haha men lige for tiden er det nok Benedict cumberbatch. Han er sgu cool!

 220. Min bedste film i 2014 må være den svenske film “blind”, om en ung kvinde der mister synet langsomt af sygdom. Man følger så hendes udvikling fra det sker, og alle de forestillinger hun gør sig om verden og hendes kæreste, som hun ikke længere kan se. Min kæreste har mistet størstedelen af sit syn for tre år siden, så filmen kom lidt tæt på, men formåede alligevel at være både rørende og sjov. Den sætter tingene i perspektiv – kan kun anbefale den <3

  Mht. celebrity crush, må det være… Scarlett Johanson – hun er SÅ smuk.

 221. åh.. Har slet ikke nået alle de film i 2014, jeg gerne ville! Men af dem jeg har set, så må det være “The Fault in Our Stars”. Totaaaalt tøse-teenage film men hold nu op.. Den fik mig til at stortude og reflektere over hvor heldig man nu en gang faktisk er stillet..

  Og hvad det angår kendiscrush, så har jeg to..
  Alexander Skarsgaard et også en af mine! NØJ et stykke mandfolk! En af grundene til at man ser True Blood ;D
  Den anden er Jensen Ackles (fra hand tid i Supetnatural), han er bare yum!!

  God jul herfra! :)

 222. Dallas Buyers Club og absolut også Matt Damon. Good Will Hunting er også blevet set igen igen i år!

 223. Den bedste film jeg har set i 2014 er Hobitten ;)
  Jeg har et hemmelig kendiscrush på Theo James, efter hans rolle i divergent :)

 224. Boyhood var en fremragende film. Det er længe siden, jeg har haft et celebrity crush, men i gamle dage var det Leo – det holder vel stadig?!

 225. Jeg er helt med dig på Grand Holtel. Og mit kendis crush kunne meget vel være Hugh Jackman eller Diwney Junior men når alt kommer til alt så ender jeg altid tilbage ved Steffen Brandt, den mand har den lækreste hjerne og det mest sexede skæve smil.

 226. Altså, den er ikke ny, og jeg har set den noget nær én million gange, men jeg er temmelig farvet af jul i øjeblikket, så det må blive Love Actually ;) Jeg kan liste tre celebrity crush: Gary Barlow (those eyes!), Ryan Gosling (those eyes!) og Robbie Williams (those eyes!) … Okay, jeg har noget med øjne :)

 227. Åh, den er svær. Der er maaaange gode. Men var faktisk ret vild med Fasandræberne!
  Den med yndlingsceleb er dog nem, evig og altid Leonardo Dicaprio <3

 228. En flænge i himlen rørte mig dybt. Har selv kræften tæt inde på livet, da en veninde i bedste fald har to år at leve i. Det er en frygtelig sygdom, som fører så meget sorg med sig. Derfor skal præmien også deles med hende hvis jeg vinder.

 229. Hold da op en vild præmie!!
  Den bedste film jeg har set i år må være “En flæng i himlen”, som jeg også fik læst flere gange på bog..
  Mit “celebrity crush” må være forsangeren i Julias Moon, Louis Samson Myhre.
  Glædelig jul!

 230. Den bedste film må blive en flænge i himlen. Den gjorde et stort indtryk! Celeb Crush, har og vil altid være, Leonardo DiCaprio! :)

 231. Den bedste film jeg så var Gravity – virkelig spændende og lidt uhyggelig film på samme tid. Og mit crush er Chad Michael Murray.

 232. Jeg var i biografen her i efteråret og se Gone Girl, som uden tvivl var den bedste film i 2014! Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det var en af de bedste film, jeg nogensinde har set – cadeau til David Fincher og ikke mindst Ben Affleck!
  Dog er mit all-time-favourite celebrity crush uden tvivl James Franco! Smukkere mand findes nærmest ikke!

  Og glædelig jul og godt nytår til dig, søde Emily! :-)

 233. Hej Emily. Bedste film jeg har set er uden tvivl også Grand Budapest Hotel. Og min yndlings-kendis-lækkerbidsken er altså stadig L.O.C :-) Mvh. Sabine

 234. Den bedste film, jeg har set i år, er 12 years a slave, som jeg så til Oscar-showet i Imperial i starten af 2014. Det er en skøn tradition, jeg har med mine (ligeså filmglade) veninder. Og så var mit all time celeb crush endda med – selveste Mr. Pitt! Åh Brad… Helt siden legendernes tid og en vampyrs bekendelser.
  Og Leonardo Dicaprio er jeg også nødt til at nævne. Åh flotte flotte dygtige mænd. Mums!

 235. 2014 bedste filmoplevelse må uden tvivl være “The Fault in Our Stars”, den ramte bare noget. Og så Zac Efron er, efter han er blevet ældre, simpelthen ikke til at stå for!

 236. Den bedste film jeg har set i 2014, må være The Fault in our Stars – simpelthen så fin! Mit celebrety crush har i flere år været Jesse Williams, som er med i Grey’s <3

 237. Har lidt svært ved at vælge en film, men de to bedste (nye) film jeg har set i år, har helt klart været Divergent og Fasandræberne! Ellers er Harry Potter også altid et hit her ;-) Mit kendiscrush må være Theo James og så Johnny Depp (mmm) :)

 238. “De urørlige” og Johnny Depp (suk), Colin Firth, Dejan Cukic og “Peter” fra 1864 :)

 239. Må være Grand Budapest Hotel el. En flænge i himlen – og så er det altså stadig Johnny Depp :)

 240. Kvinden der forsvandt og mit man-crush må vist bare falde på Josh Duhamel fra ‘Las vegas’ serien… Auuuw, han er sød :)

 241. Den bedste film i år må være “boyhood” og mit crush den franske og lækre Jean Baptiste Meunier (spillede med i “la chorale”) . :)

 242. Den bedste film jeg har set i år er “La Rafle”, en ubehagelig men vigtig og flot film. Mit celebcrush må være gode gamle Ryan Gosling ;-)

  Glædelig jul!

 243. Jeg synes maleficent virkelig var en god film. Men har også et pige crush på Angelina :b

 244. Nu husker man jo nok altid bedst de film man har set for nylig, så det bliver Nightcrawler. All time favorite celeb crush er også her Matt Damon :)

 245. Den bedste film må helt klart være Interstellar. Både fortællingen og det visuelle univers var fantastisk! Mit celebrity crush ligger vist også lidt i forlængelse deraf, Matthew Mcconaughey har virkelig markeret sig i løbet af de sidste par år.

 246. Bedste film i år må klart være Kvinden der forsvandt. Og starcrush er Brad Pitt, han er nu pæn! ;)

 247. Den bedste film, jeg har set i 2014 er “Lars and the real girl”, hvor Ryan Gosling spiller hovedrollen. Han er dermed også mit celebrity crush :)

 248. Hårprodukter er altid noget af det, jeg prioriterer nederst (det er dog blevet lidt bedre det sidste år), så det her er en oplagt konkurrence for mig at deltage i, føler jeg haha :-)

  Den bedste film jeg har set i 2014 (havde det været serier, kunne jeg vist sige mange flere), men jeg tror, at det må være American Hustle. Christian Bale vil for mig nok altid være Batman, men det var virkelig en god oplevelse, at se ham i en anden type rolle (dog stadig den “stille” type) og i et helt andet film setup. Derudover ser Amy Adams helt fantastisk ud i den film, og så er det også rigtig godt skuespil. Anyway!

  Mit film crush er dels Christian Bale (er kæmpe fan af Batman trilogien) og dels Matthew Mcconaughey mest pga. hans fantastiske skuespil. Som en anden læser allerede har pointeret, så har det været sjovt at opleve hans udvikling fra ja netop hunk til mind blowing skuespiller, og ja igen enig med den anden læser, True Detective er for vild. Han spiller SÅ godt i den film. Han vandt vist også en Oscar for sin rolle i Dallas Buyers Club (det er den næste film, jeg skal se, tror jeg (udover de obligatoriske julefilm selvfølgelig)), hvilket man efter at have set True Dective kun forstår alt for godt. Han er virkelig dygtig (og også lidt pæn samtidig).

 249. Lækker præmie, den vil jeg super gerne vinde! :)
  Bedste film i 2014 må være Silver Linings Playbook og mit celebrity crush må være Ed Westwick!

 250. Min ynglingsfilm fra 2014 må være den franske film ‘Ung & Smuk’ – kan helt klart anbefale den! Mit celebrity crush må være gode, gamle George Clooney – nydelig herre!

 251. Den bedste film jeg har set i 20014 er uden sammenligning The Grand Budapest Hotel, for den overraskede mig på alle måder, og jeg blev meget gebet af den, og jeg skal uden tvivl se den igen.

  Ahhh, nu er der jo flere både charmerende og nydelige lækre typer i celeb-world, men jeg er nu lidt smålun på Christian Bale…og nok egentlig mest af alt een, som jeg egentlig er noget (ej, ret så meget faktisk) flov over at indrømme…nemlig Colin Firth! Ja, det er faktisk rimelig pinligt, når man tager i betragtning, at jeg kun er 33 år. MEN jeg har altså et eller andet svagt på for den slags engelske lidt kejtede typer, der samtidig også er både pæne og charmerende. Må nok også indrømme, at jeg er en af dem, der sukker højlydt og siger ‘nååårh’, når Jude Law pludselig banker på døren i ‘The Holliday’.

 252. Hmmm, den er svær…. Jeg ser nemlig ikke så mange film, men Kvinden der forsvandt var en god film.
  Crush: Brad Pitt, Matthew McConaughey og selvfølge Sean Connery. Jeg ved godt manden er gammel, men han er bare lækker hele vejen igennem ;-)

 253. Les intouchables, er en fantastisk film, med dygtige skuespillere!
  Ryan Gosling og Jake Gyllenhall, er begge to nogle flotte nogle ;-)

 254. The Fault in Our Stars – simpelthen så fantastisk og rørende og tankevækkende. Og så har jeg et crush på Michael Cera, elsker hans quirkyness ;)

 255. Uhh, der er så mange gode film, at jeg har svært ved at vælge. Det må nok være Interstellar og How to Train your Dragon 2 og mine store kendiscrush må være Ryan Gosling og Joseph Gordon-Levitt :)

 256. Jeg må helt klart vælge Fasandræberen, som den bedste film jeg har set i 2014. Og min celeb crush er no doubt Javier Bardem. Blir aldrig træt af at se på den mand! Og så er der jo også Ryan Gosling og Jakob Oftebro! ;-)

 257. “Boyhood”. Ryan Gosling er helt klart crushet! Dog stærkt efterfulgt af en ung Ebbe Langberg, der med sit smil og røde hår har charmeret mig i hele min barndom.

 258. Jeg vil helt klart vælge Fasandræberen, som den bedste film jeg har set i 2014. Og mit celeb crush er helt sikkert Javier Bardem, bliver aldrig træt af at se på den mand! ;-) Og så er der jo også Ryan Gosling og Jakob Oftebro!! ;-)

 259. Bedste film i år må været just eat it: a food waste story på cph dox. Den har virkelig fået mig til at være ekstra nøjsom med ikke at smide mad ud :)

  Celeb crush må være Clive Owen. Glæden var stor da jeg opdagede serien the Knick – lækker mand der spiller en excentrisk kirurg, ja tak!

 260. Synes der har været virkelig mange gode film i år, men en af de bedste har nok været Interstellar! Og har nok et crush på Bradley Cooper :)

 261. Jeg så “Et hus i Marokko”, apropos dit tidligere franske indlæg ;) Den var rigtig fin, sjov og en god blanding af fransk, arabisk og engelsk.
  Jeg har et crush på ham der spiller “Arastoo Vaziri” i Bones… ;)

 262. Bum bum, den var svær! Tror det må være grand budapest hotel og Ryan gosling :-)

  Rigtig god jul!

 263. Jeg græd af grin til 22 Jump Street, dog er ham Chatum ikke lige mig, men det er Henry Cavill til gengæld!!

 264. Jeg synes den bedste film jeg har set i år 2014 var fasandræberne. Den fangede mig virkelig – ligesom kvinden i buret ligeså gjorde. Jeg glæder mig allerede vildt til 3’eren!. En af mine celebrity crush er helt bestemt Brad Pitt!

 265. Jeg var inde og se Force Majeure i sidste uge. Synes egentlig den var lidt spøjs, men den tog et super spændende emne op og satte en masse tanker i gang.
  Mit crush har været Ryan Renolds lige siden ‘To fyre, en pige og et pizzeria’, og så var Orland Bloom også en årgang et hit…. men kun i rollen som Legolas

 266. Det må være fasandræberen! Har kun været i biografen to gange i år, hvor jeg har set “kvinder der forsvandt” her for nylig, og den var så langtrukken… Så klart fasandræberen! Og mit celeb-crush? Hmm… Ben Affleck! Han var også med i “kvinden der forsvandt” og selvom han var lidt af en douchebag, gjorde det ham ikke mindre pæn. Skræmmende!

 267. Sikke en vild præmie!
  Bedste film må være, bum bum bum der er mange at vælge imellem… Jeg tror mit valg ender på den franske De urørlige :-)
  Og af crush, kan jeg altså ikke nøjes med en: Chuck Bass, Shemar Moore og ikke mindst danske Jesper Nøddesbo!

 268. Jeg var i biografen i sidste uge, og så Gone Girl. HOLD NU OP den var fantastisk! Virkelig, virkelig god! Og mit crush er helt sikkert (stadig) på Matthew Gray Gubler! Han er simpelthen alt for dejlig jo.

 269. Bedste film 2014 må være den norske dokumentar Optimisterne, en film om et volleyhold for ældre damer. Så herlig og inspirerende.
  Celebrity crushet må være Gabriel Macht fra Suits, utrolig pæn mand og meget lækkert hår apropos konkurrencen her.

 270. Hmm, det må nok være “nymphomaniac” og cruch er nok Jude Law og den evigt søde Harry Potter (Daniel Radcliffe) ;)

 271. Wauw en vild gave. Jeg kommer ikke så tit i biffen, med små børn, men jeg har set The maze runner og den var god. Brad Pit er ved at være en ældre herre, men han er stadig en lækker skuespiller. Krydser fingre for at vinde:-) God jul.

 272. Bedste film må være boyhood. Tankevækkende film om en drengs opvækst (filmet over en årrække med de samme skuespillere, fra han er lille til han flytter hjemmefra). Imponerende projekt!!
  celebrity crush må være Hugh Jackman. Han er supermaskulin og elegant på samme tid ( fx i Australia).

 273. Jeg er lidt en sucker for Hunger Games serien, og Mockingjay var på ingen måde en skuffelse, så det må have været den bedste film jeg har set i år.
  MIt celebrity crush må klart være Matthew Mcconaughey, han kan altså bare noget :)

 274. Min yndingsfilm dette år er helt klart The Great Gatsby !! Elsker kjolerne og stylingen i den film – hold nu op de gør det godt :D

  Og mit crush har helt sikkert været på Ryan Reynolds – den mand er jo for lækker !!

 275. Så lækker præmie!!!!! Jeg græd i hvertfald lidt til Abernes Planet, så det må blive den ☺️ Og helt sikkert Ryan Gosling!

 276. Jaaaah hvor en lækker præmie! Den bedste film for 2014 har selvfølgelig været Hobitten. Og celebrety crush… Hm… Jeg er ret vild med Shia Labeouf. Og George Clooney. Og Orlando Bloom (ja, han er stadig lækker!!) oooog Liam Hemsworth!!

 277. Uh, det må helt klart være Dallas Buyers Club! Og Heath Ledger, hulk! Håber han har det bedre, hvor han er nu, men dejlig var han altså.

 278. Den bedste film jeg har set er Boyhood, den bedste dokumentar er Citizenfour – helt genial! Jeg har et kæmpe kendiscrush på Anders Agger :)

 279. Det må være HOBITTEN den sidste – og mit celebrity crush er som altid Scarlett Johanson

 280. Oh my! Jamen den bedste film jeg har set i år er uden tvivl Interstellar!! Fænomenal film, stor film, stor musik og fantastisk skuespil af Matthew McConaughey. Som også er mit celebrity crush. Den mand altså, uhj! Hvem havde troet at surfer dude’n også havde kæmpe talent ved siden af sit megalækre udseende? Jeg har også et pænt stort celeb crush på Tom Hardy. Hov, jeg savler lidt…

 281. jeg er lidt dårlig til at få set film og er derfor altid bagud på den front, MEN magic mike var fantastisk underholdende! og deraf kom mit crush på channing tatum, mmh ;)

 282. Det må være den nyeste hunger games, da jeg sad helt i aw og kunne slet ikke få øjnene af lærredet. men det har været et godt film år.

  Uh, crush der er jo SÅ mange, Ryan Gosling, Alexander Skarsgård og joseph gordon-levitt, yum yum AND YUM!

 283. Bedste film er nok Hobbitten. Crush er helt sikkert Jude Law, Channing Tatum og Ryan Renolds! :D

 284. Tror at den bedste film som jeg har set er Stille Hjerte, men glæder mig meget til at se Hobitten 3 mellem jul og nytår.
  Har altid haft et crush på David Beckham og Johnny Depp.
  Er også vild med Michael Knudsen (dansk håndboldspiller) og Christopher.
  Ja jeg kommer vidt omkring ;-)

 285. Den bedste film jeg har set i 2014 må være Lev Stærkt (udover the notebook, som jo er den bedste film hvert år). Og jeg ønsker mig den også på dvd i julegave ;-) Og kendis-crusher ret meget på Cyron Melville, som spiller hovedpersonen i filmen. Han er altså sød at kigge på! Og så Ian Somerhalder, og Matthew Mcconaughey – selvfølgelig..

 286. Lige i dette moment må jeg bare sige at den bedste film (nu når det er december) må være den gode gamle ‘The Holiday’ hvor søde Jude Law helt sikkert er celebrity crush nr. 1- og så har han også så pænt hår ;-)! Endnu en kliché, men sandt!

  God jul Emily!

 287. Bedste film må være Hobitten! Smuk, medrivende og storslået.
  Jeg har i år sådan for alvor opdaget The Vampire Diaries. En veninde tvang mig til at gå i gang fra starten, og det har jeg ikke fortrudt, hence celibrity crush nr. 1: Ian Somerhalder. Ej, men helt seriøst – den mand er jo bare wauw!

 288. Bedste film… bum bum… Jeg er vist bare mere til serier, så har ikke det store valg af film.. Dog var jeg lige som alle andre i biffen og se fasandræberne, når jeg kigger tilbage husker jeg den som den bedste :-)
  Og mit crush må være Jude Law :-) Eller Ryan Gosling! Mmmmh

 289. Min yndlingsfilm i år må være Gone Girl, der har slået alle andre med flere længder!
  Samtidig er mit celebrity crush Sean Connery (always) – selvom han er en gammel, gammel mand er han stadig den bedste James Bond der nogensinde har været :)

 290. Den bedste film jeg har set i år er en flænge i himlen – tudefilm!!! Min all-time celeb crush er og bliver Ryan Gosling…

 291. Har lige været inde og se Hobbitten og den er altså god!! Og så har jeg fået set den nye hungergames og Sam Claflin er virkelig, virkelig sød!

 292. Uh, det er ikke blevet til mange film dette år med to små unger- men var ret glad for ” Den 100-årige der kravlede ud af vinduet og forsvandt…”
  Kendiscrush kunne være jake gyllenhal:-)

 293. Jeg husker ikke så godt de film, jeg har set tidligere på året, så det bliver nok en af de seneste, f.eks. Gone Girl med Ben Affleck var ret god og overraskende. Crush må være Orlando Bloom, efter at have set Hobitten 2, Legolas er bare stadig ret sej.

 294. Blue Jasmine (Woody Allen) er den bedste film jeg har set i år. Og mit evige crush er Ewan McGregor :p

 295. Var faktisk ret optaget af “Kvinden der forsvandt”..!
  Celebrity crush må være på Liam (L.O.C) :) Lidt bad-boy effekt ;)
  Lækker-lækker præmie! :) Rigtig glædelig Jul!

 296. Georg clooney …love…haps…mums og en hel masse andet!!! hobitten og skal se pingvinerne fra Madegaskar i juleferien….er temmelig alsidig;-))

 297. Den bedste i 2014 er uden tvivl “De urørlige”. Crushet må gå til den kære Ryan Gosling. :-)
  Glædelig 4. søndag i advent!

 298. Den bedste film i år har været The Butler.
  Mht. lækre skuespillere har jeg en forkærlighed for mænd med mørkt kort hår ligesom Robert Downey Junior, Ben Affleck og lige pt. sidder jeg og synes faren i DRs julekalender er meget pæn at se på:-)

  KH Anne W.

 299. Uhhhh, den er svær! Men tror jeg ender op med at sige Boyhood, fordi det var en anderledes film og selv efter de 2-3 timer filmen varede, havde jeg lyst til at se mere af den kære drengs liv!
  Mit celebrity crush må være Mathew McConaughey, især fra filmen Interstellar og Dallas buyers club! Han gør det virkelig godt :-)

 300. Fave-film i 2014 må nok være den nye Hunger Games film, som overskred alle forventninger, og så er både Josh Hutcherson og Liam Hemsworth som spiller med i filmen højt på kendis-crush-liste:-D

 301. Bedste film i 2014 var Nightcrawler men Grand Budapest Hotel er en klar 2. plads! Celebrity crush er Jon Hamm (Don Draper i mad men…)
  Krydser fingre :)

 302. Jeg var helt vild med filmen Boyhood :) Celebrity-crushes er der mange af, meeen Ryan Reynolds er nok favoritten pt…

 303. Jeg så filmen ‘forelsket i New York’ jeg kan ikke lige huske hvad originaltitlen er, men jeg blev mega positivt overrasket over filmen! Den var meget bedre og anderledes end de normale romantiske komedier og med fyldt med super lækker musik! Jeg har MANGE kendiscrush men nogle der altid ligger i toppen må være Nikolaj Lie Kaas, James Franco og helt klart Leo Dicaprio❤️

 304. Sikke en lækker præmie! 2014 har været et fantastisk filmår, men min yndlingsfilm må være Kvinden der forsvandt, og mit crush må være Ryan Gosling – han virker så tiltalende og sød.

  Rigtig god jul :-)

 305. Jeg er faktisk ikke så meget til fil, men mere serier. Dog har jeg selvfølgelig set et par stykker i årets løb, og især var jeg glad for at gense “Som i himlen” som altså trækker lidt tårer frem. Mht Kendiscrush er jeg også med på Alexander Skarsgård :-)

 306. Jeg var glad for at se “her”. Den var lidt speciel, men virkelig en film, som jeg efterfølgende tænkte meget over. I en anden boldgade så var jeg typen, der græd i kor med en hel biografsal til “en flænge i himlen”, hvilket ikke æstetisk var den store oplevelse, men en god reminder om at nyde livet og dem man har nært.
  Mit crush må være Jake Gyllenhaal ;)

 307. “The Judge” gjorde et stort indtryk på mig og har altid været helt crazy med Roberts Downey jr.

 308. Bedste film må være LOL. Jeg er bare til det tøse pladder der :) og jeg elsker Mads Mikkelsen.

 309. De bedste film jeg har set i år er helt klart hunger games filmene, har først set alle i år, og divergent. Er helt klart på hold peeta i hunger games og den mandelige skuespiller i divergent er også mums :-)

 310. Bedste film var En flænge i himlen eller min seje venindes kortfilm Sankt Hans. Celeb crush er helt sikkert Johnny Depp – helt tilbage fra 21 jump street (serien, ikke de platte film) :-)

 311. Super lækker konkurrence:)
  Min yngningsfilm i 2014 var også Grand Budapest Hotel – det er bare sådan en fin historie der bliver vist/fortalt på den typiske Wes måde – man er fanget lige fra start til slut! MEN hvis nu man skulle vælge en nr 2 så skulle det være Nightcrawler.
  Den var rigtig spændende og ikke helt hvad jeg havde forventet ud fra beskrivelsen – men sad alligevel i kroppen i lang tid efter at jeg havde set den.
  Og så må jeg sige at jeg har et mega crash på Jake Gyllenhal – at han så er så ulækker i lige den film og man glemmer at man normalt godt kan lide ham, gør ham jo bare til en dygtig skuespiller og derfor også lige lidt mere attraktiv:)

 312. Pigen der forsvandt og mit danske crush: Nikolaj Lie Kaas ;-)
  Ellers vores alle sammens Ryan Gosling ;-)

 313. Den er ikke fra i år, men “The impossible” – jeg græd og græd og græs, men årh hvor er den god!!
  Mit crush må være Johnny Depp – han bliver bare smukkere og smukkere.. Uhm.

 314. Åha, jeg elsker Ryan Gosling. De øjne der, uhm….
  Bedste film er straks værre. Jeg kunne rigtigt godt lide Kvinden i Buret, men synes faktisk jeg har set mange gode film den seneste tid..

 315. Interstellar. Udenn tvivl. I top 5 over de bedste film jeg nogensinde har set. Er stadigvæk helt overvældet over den!
  I hear you!! Unge Skarsgård er noget af det bedste verden har set!
  Glædelig 4. søndag i advent!

 316. Bedste film må være Boyhood, og Hollywood-crush må også være Alexander Skarsgaard :)

 317. Wauw! Den børste altså! Krydser alt, hvad der kan krydses.
  Jeg var meget begejstret for Boyhood, og jeg crusher på Chris Martin fra Coldplay.

 318. Den bedste film, jeg har set i år, må være Interstellar! All-time favourite celebrity crush er George Clooney.

 319. LOTR – særligt her til juletid, hvor de på en eller anden måde bare hører til! Celeb crush er helt sikkert Bradley Cooper…

 320. Den allerbedste film i år er klart En Flænge i Himlen – jeg tudede og tudede begge gange jeg var inde og se den i biografen :) Mit celebrity crush er Matthew McConaughey – pæn mand og samtidig en virkelig dygtig skuespiller :)

 321. Uhhhh Det ville jeg godt vinde :-)
  Jeg var i biffen i forgårs og se Hobitten – Femhærslaget ! OG det er den bedste film jeg har set hele året :-) Crushet er ikke fra den film men mit all time biggest film crush er Ryan Gosling <3 Ham i The Notebook – what's not to like ;-)?

 322. Bedste film må være Kapgang, og mit celebrity crush er uden tvivl Charlie Hunnam fra Sons of Anarchy!

 323. den bedste film vil jeg sige var The wolff of wall street :)

  mit crush er Alexander skarsgaard og Johnny Depp. En af hver tak :D

 324. Uha bedste film… Der er så mange i år. Men tror valget falder på Fasandræberne. Elsker de bøger og jeg synes at de har formået at få det meste med i filmene. Glæder mig allerede til næste film! :)
  Crush – av den er også svær. Men nok Ryan Gosling :-)

 325. FORCE MAJURE er den bedste film lige nu – især hvis man er mor i sin bedste alder og elsker skiferier. Tom Cruise er stadig mit filmcrush nr. 1 ;-)

 326. Den bedste nye film, jeg har set i 2014, er nok Gone Girl – og mit celebrity crush er Colin Firth!

 327. Min hemmelige kendis crush er George Clooney og film…. Har jeg set nogen I år?? Ikke nogen som har gjort indtryk I hvert fald :-s

 328. Bedste film var altså Hunger Games Mockingjay, jeg var så meget ikke skuffet over den film! Desuden så synes jeg altså også at Liam Hemsworth er lidt af et hug! OG han er ikke blevet mindre “hug’get” i løbet af de tre film! Score! :)

 329. Den bedste film, uha det er svært! Måske Intersteller :-) der har været mange gode, og også film jeg har set igen efter jeg har fået netflix!
  Crush må være Robert Pattingson, Chuch Bass (ved ikke hvad han hedder ;) ) og Ryan Gosling.. Der endnu en god film Drive :-)

  Glædelig jul!

 330. Blev helt ked af det, da det gik op for mig, at jeg vist kun har set børnefilm i biffen i 2014 – og her er LEGO movie så favoritten. Ellers bare Netflix i sofaen. Det var da et nytårsfortsæt: flere kæreste- og venindeaftener i biografen i 2015. Men crush? Det må være den voksne Rob Lowe, Sean Penn og Robert Downey Junior.

 331. Der har været mange virkelig gode film i hver sin genre i år, men hvis jeg skal vælge en, må det være The Wolf of Wallstreet. Det er så sindsygt at tænke på hvad penge og magt kan gøre ved mænd.. Øh mennesker mener jeg haha ;) og så har det måske også lidt at sige at mit all time favorit crush er Leonardo Dicaprio (15 years and counting).. Det er så klicé og mange vil kalde ham ren fløde, men jeg bliver ved med at falde for ham, hver gang jeg ser en ny film med ham :) <3

 332. The Wolf of Wall Street uden tvivl, crushed er det straks værre med :-P jeg skifter crush efter humør….ligenu er det Jamie Dornan

 333. Den bedste film må være Interstellar, som jeg så for nylig med min kæreste. Og mit celebrity crush er uden sammeligning Alexander Skarsgård – mums!

 334. Den bedste film i 2014? Jeg tror faktisk, at det er Hunger Games-filmene, som jeg alle så for første gang i år. Derudover så jeg 22 jump Street i London med min bror, som også gik rent ind.

  Og apropos 22 jump Street, så er mit evige crush Channing Tatum :-)

 335. Den bedste film jeg har set i 2014 var klart Interstellar! Den fedeste sci-fi jeg har set siden Gravity sidste år ;-) mit filmcrush har altid været, og vil blive ved med at være Jake Gyllenhaal. God jul!

 336. Bedste film i år må for mit vedkommende være Gone Girl! Film der tager en uventet drejning, er altid et hit. Mit cruch går på Christian Bale.

 337. Den bedste film, jeg så i 2014, var “En du elsker”, og mit celebrity crush må være Leonordo Dicaprio :)

 338. Jeg var helt vild med Kvinden der forsvandt. Fantastisk historie og sublime skuespillere!

  Mit celebrity crush må være Jude Law… I stærk konkurrence med Nikolaj Coster-Waldau og Heath Ledger!

 339. Den bedste film som jer har set i 2014 er Fasandræberne. Og mit celebcrush er Andreas Jessen – så sød! ;-)

 340. Jeg var ret vild med Den 100 årige som kravlede ud af vinduet og forsvandt :D hehe… Og et evigt tilbagevendende kendiscrush må være Johnny Depp…

 341. Bedste film må være boyhood, og all time kendis crush eraltid altid altid Justin Timberlake. Jeg kan ikke stå for ham! Rigtig god jul til dig!

 342. Den bedste film jeg har set i år er Ung og smuk – wow er alt hvad jeg har at sige der! Kendis crush er klassikeren Brad Pitt :P hapshaps

 343. Bedste film må være ‘Dallas Buyers Club” og crush.. tja, kald mig sær, men Michael Cera:)

 344. Det må jo være Ryan Gosling! Hold nu #%?&/ han er lækker!
  Yndlingsfilm er the place beyond the pines med ovenstående (er en kende bagud, men det skyldes altså barsel og ingen biografture dette år!)

 345. Bedste filmoplevelse var Boyhood og et stk. pænt mandfolk er Jude Law (selv med mindre hår)

 346. ‘Cerro torre – a snowball’s chance in hell’ er min yndlingsbiofilm fra 2014 selvom den er ikke så dulle-agtig, men en fed og inspirerende klatrefilm.

  Mit celeb crush er pt Nikolaj Coster-Waldau.

 347. Det må være De Urørlige. Og mit celebrity crush er Ashton Kutcher, og er så heldig at date en der ligner ham lidt for tiden ;)

 348. Bedste film jeg har set i år er den skotske film Filth instrueret af Jon S. Baird. Så god og overraskende! Elsker når jeg sidder tilbage helt målløs efter en film, fordi historien tager røven på en :-) og ja, James McAvoy, der spiller hovedrollen, er også mit celebrity crush. Genial skuespiller!

 349. Bedste film var Dallas buyers club, McConaughey og Leto var ovenud overbevisende og til tider glemte jeg at det var skuespil. Der ud over en enorm inspirerende historie. Men hollywood crush har siden 90’erne været Ewan Mcgregor. Hans smukke stemme i moulin rouge, jedi kræfter i star wars, hans kæmpe smil og humor i dokumentarerne along way around og down gør det hver gang. Det går lige ind.

 350. Ok – jeg er tydeligvis gået glip af et par gode film, – har i hvert fald fået lyst til at se Boyhood. Bedste film (jeg kan huske) er Grand Budapest Hotel eller 20.000 days on earth. Tilslutter mig Ryan Gosling koret.

 351. Jeg har desværre ikke fået set grand Budapest hotel, ellers er jeg sikker på den også ville være én af favoritterne. Til gengæld så jeg interstellar af Christopher Nolan i går, viiiiirkelig god film. Den SKAL ses i biografen. Og deraf er vokset et enormt crush på Matthew McCanoughey (som muligvis startede under true detectiv) :)

 352. Helt enig i Alexander Skarsgård. Så lige Saint Vincent i går, og det er en dejlig feel god film!

 353. Bedste film jeg har set i år er helt klart De Urørlige – blev så glad af, at se den. :-) Og det tætteste jeg kommer på en kendiscrush er: (indlæg selv trommehvirvel) Simon Jul. Jeg synes bare han er så charmerende :-)

 354. Jeg må sige Fasandræberne, men jeg kan fornemme fra kommentarsporet, at jeg er gået glip af rigtig mange gode film i 2014 – det må der laves om på i juleferien :) Mit største celeb-crush er Brad Pitt. Jeg elskede ham i Thelma and Louise, og jeg synes ikke, at han er blevet værre med årene ;)

 355. Den bedste film jeg har set i år er the despicable me 2, den er så sjov!! Får helt lyst til at se den igen, man bliver i så godt humør.
  Channing Tatum, Ryan Gosling er klar to celebrity crush, fordi de er så virkelig pæne at kigge på. Men jeg lister også lige en dansker på listen, mest fordi han er en fantastisk skuespiller og har lavet/laver mange gode film.. Nikolaj Lie Kaas!
  Rigtig glædelig jul :)

 356. Jeg forsvandt ud i rummet med “Gravity”, og så er det svært ikke at crushe lidt på Ryan Reynolds…

 357. den bedste film var 22 jump street og det hænger nok lidt sammen med mit celebrity crush på Channing Tatum den lækkerbidsken :-) og så er jonah hill bare for sjov! krydser fingre :-) glædelig jul.

 358. Den bedste film jeg har set er enten The Grand Budapest Hotel eller Her. Virkelig fede film.

 359. Uden tvivl filmen boyhood – en skøn film der skildrer en drengs opvækst, fra forældrenes skilsmisse i den tidlige barndom, til drengen flytter hjemmefra og påbegynder sit voksenliv på universitetet. Filmen skiller sig, efter min mening, ud fra gængse hollywood film, fordi den skildrer mere hverdagsagtige, og realistiske dramaer – og det er det, jeg elsker ved den! (Og så er den i øvrigt filmet over en 12-årig periode med samme skuespillere i hele forløbet – sejt!)
  Mit skuespillercrush må være Leonardo Dicaprio – fordi han har det smukkeste, mest sexede ansigt!

 360. Bedste film: La vie d’Adèle og Forelsket i New York
  Celebrity crush (for tiden): Rupert Friend :-)

 361. Film: Hobitten :-) Billederne slår alt! Den er sygt flot produceret!
  Crush: Henrik Mølgaard fra det danske herrelandshold i håndbold :D Hahaha.

  Gædelig jul :-D

 362. Boyhood var fantastisk – kan klart anbefales :)

  Mit crush … hmmm det er nok Matthew Mcconaughey – han er da for lækker :)

 363. Yndlingsfilmen i 2014 var for mit vedkommende Her! Se den! Den er så god :-)

  Og mit celebritycrush er Khal Drogo (Jason Momoa) fra Game of Thrones – Mums! Sikke en stor og stærk mand med skæg :-D

 364. Bedste film må være den franske ‘Ung og Smuk’ og mit KÆMPE crush er Pharrell – det har det været så længe jeg kan huske…

 365. I love mason pearson børster ❤️. Jeg nød filmen Kapgang i år, den fik mig til at græde og grine, og mine all time celebrity crushes er forever Colin Firth og Hugh Grant.

 366. Bedste film i 2014 var “forelsket i New york”, den lyder meget kliche, men var faktisk utrolig god og anderledes. Mit crush må være Nikolaj Lie Kaas.

 367. De(n) bedste film var Dallas Buyers Club og Boyhood – virkelig gode film!!! Af celebrity crushes kan jeg huritgt nævne Matthew McConaughay, Jared Leto og Pilou Asbæk.

 368. Bedste film må næsten være Boyhood. Mit celebrity crush må næsten være Chuck Bass (Ed Westwick), men jeg villle bestemt ikke sige nej til Ryan Gosling, Ryan Reynolds eller Johnny Depp.

 369. Bedste film er helt sikkert Boyhood. Virkelig så god, synes jeg! Celebrity crush er sværere. Det må blive Ed Westwick (især som Chuck Bass!). Og Charlie Hunnam. Og James Franco.. Ups.

 370. Den bedste film, jeg har set i år har uden tvivl været: Hobbitten – Femhæreslaget.
  Et værdigt og fantastisk punktum for de film <3

  Mit crush må være Joseph Gordon-Lewitt og Cate Blanchett.

 371. Bedste film må være “En flænge i himmelen”, mit crush er jo altid den kære Alexander Skarsgaard, og i år er det nok også Emun Elliott fra “The Paradise” :)

 372. Det må helt sikkert være La vie d’Adèle. Jeg var solgt med det samme. Mit kendis crush er nok den australske sanger, Matt Corby. Han er evigt charmerende!

 373. Film må være “Stille hjerte” – omend jeg tydede næsten hele filmen igennem og stadig kan få helt ondt i hjertet ved tanken om den!

  Og mine movie-crush er Christian Bale (haps!) og Orlando Bloom (mmh) :-)

 374. Den bedste film jeg har set i 2014 må være The Reader og mit celebrity crush er den danske Jakob Oftebro!

 375. Den nye Hungergames film var for mig en stor succes, og så har Brad Pitt altså bare altid været en hunk i mine øjne. ;)

 376. Jeg tillader mig at være lidt en rebel og svare en tv-serie i stedet – det der med film og biograf i kombi med tvillinge-barsel… you do the math ;) Så! Bedste tv-serie i år: Homeland (sæson 4)! Og i samme tråd, så Rupert Friend. Han er da lidt sød. Glædelig jul!

 377. Bedste film jeg har set i år – jeg kommer ikke uden om “Love Actually” (ingen sagde jo noget om nye film…?)

  Og så er der ham Kevin Spacey;-)

 378. Tror jeg må vælge “Love Rosie” (er en sucker for romantiske pladder film. Dont blame me!) og dertil hører Sam Claflin!

 379. En af de film der har rørt mig mest i 2014, er den fine kortfilm Helium.
  CC går til Adam Driver – kan på ingen måde forklare eller forsvare det!

 380. En flænge i himlen – Mine crushes er Johnny Depp, Christian Bale og Orlando Bloom.
  Glædelig 4. søndag i advent :)

 381. Bedste film må være Hobitten og Femhæreslaget. Min største crush er Christopher og Chris Hemsworth :)

  Kh Rikke

 382. Jeg vil gerne slå et slag for, at de bedste film ikke behøver at være i fancy-anmelderrost-i-politiken-så-dybt-at-næsten-ingen-forstår-den-men-sej-at-nævne kategorien! Så derfor vil jeg nævne The Fault in Our Stars, som fik blide sjæle (undertegnede) til både at græde og grine. Det er efter min mening en virkelig smuk film om ung kærlighed og sorg.

  Og miit all-time celeb crush er og bliver Dave Franco <3

 383. Hurra en lækker præmie:-)! Min yndlingsfilm i år var “Magic in the Moonlight”. Typisk Woody Allen – smukt filmet. Elsker 20’erne, og stemningen i Allens ofte lidt skæve film:-). Største kendiscrush er Johnny Deep !

 384. Boyhood og Domhnall Gleeson. Akavet, sød brite er næsten altid en god ting. I øvrigt er det nok den bedste konkurrence jeg kunne forestille mig!

 385. Bedste film må være En flænge i himlen og celebrity crush helt klart Gabriel Macht Ian Somerhalder og Ryan Gosling ;)

 386. Facandræberen – helt klart Nicolaj Lie Kaas men også vores kronprins. Gode danske lækre mænd ;)

 387. Jeg må sige at den danske film “stille hjerte” har gjort stort indtryk på mig. Den er barsk, men på samme tid fuld af masser af kærlighed. Og så elsker jeg at den tager et vigtigt emne op til debat…. Mit celebrity crush må være ham der spiller mr. Gray ;-) i den kommende film “fifth shades of gray” jeg aner ikke hvad han hedder, men han er et godt stykke med mandfolk ;-) mums

 388. Det må være forelsket i new york med keira knightly. Rigtig fin historie og god musik :)
  Lidt kedeligt, men er lidt(læs meget) vild med Christopher. Han er simpelthen så cute heh <3

 389. Jeg synes boyhood var noget så fin. Det er svært at vælge en skuespiller. Men har et soft spot for Brad Pitt, så det må nok blive ham.

 390. Lækker præmie!!! Jeg synes det er svært at vælge, men en af de bedste film var Gone Girl. Mht crush må det vist blive Channing Tatum… Han er simpelthen for lækker!

 391. Uden intentioner om at abe efter, må jeg altså også sige Grand Budapest Hotel (du ruskede lige op i nogle minder) og Alex Turner som er forsanger i Arctic Monkeys – han er altså lidt fræk :-)

 392. Har altid været vild med Johnny Depp, hovedsagligt pga. pirates! :D

  Anyway, bedste film må være kvinden der forsvandt!

 393. Jeg var faktisk ikke i tvivl om hvilken film indtil du skrev din… Så jeg bliver nød til at vælge 2. Grand Budapest Hotel og Adeles liv… Crush??? Hmmm , det må være Charlie Hunnam…

 394. Sorg og Glæde af Niels Malmros. Jeg har aldrig været så berørt af en film.. Både fagligt og privat.

  Kendiscrush er ham gutten fra “En flænge i himlen”. Damn…

 395. Den bedste (og mest rørende) film i år må være “en flænge i himlen”.
  Jeg har lige set “The holiday” for jeg ved ikke hvilken gang, og endnu engang kan jeg ikke undgå et crush på søde Jude Law :-)

 396. Den bedste film i 2014 synes jeg er Boyhood som jeg lige nåede at se før jeg fødte en smuk søn. Nu står den på babybio i Empire hver onsdag:-). Mit kendiscrush er Matthias Schoenaerts, lækker dygtig belgisk skuespiller fra min ynglingsfilm fra 2013 ” smagen af rust og ben”.

 397. Helt klart “Gone Girl” den var virkelig god !
  Christian Bale.. Han er batman – need I say more :P

 398. Jeg har faktisk ikke set så mange film i 2014 (føler jeg), men har for nyligt set The Hunger Games: Mockingjay, som jeg har glædet mig SÅ meget til, og som var god!
  Mit celebrity crush… Åh gud, måske kommer der flere. Chris Evans, Tom Hardy, Justin Timberlake, Gerard Butler, og nu stopper jeg, mens jeg kan. Og drømmer videre for mig selv. Om mændene OG hårbørsten.

 399. Det må være Expendables 3 (har ikke fået set så mange film, som jeg troede, at jeg ville, under min barsel – men Expendables 3 er GOD!) og så George Clooney (mums!)! :-D

 400. Jeg så ikke så mange film, men var også fascineret af Hotel Budapest. Mit crush er George Clooney :$

 401. Jeg kan uden tvivl sige, at den bedste film, jeg har set i 2014, er Gone Girl! Hold op, hvor er den bare overdrevet nice. Og mit celeb-crush er, igen uden tvivl, Jake Gyllenhaal… Rigtig glædelige jul og godt nytår.

 402. Den bedste film jeg har set i 2014 var 22 jump st. Den er super skæg. Mit celebrity crush har altid været jennifer lopez. Men Orlando Bloom er da også ret sød.

  God jul !

 403. Skøn premie ! Det må være filmen; The Wolf of WallStreet med en fantastisk præstation af Leonardo de Caprio, som nu er nået helt op i klassen hos ‘ de tunge drenge ‘ også på lækkerhedsskalaen…….. :))

 404. The Fault in our Stars! Så fin og rørende helt ind til benet.
  All time fave er Christian Bale – som kommer på det store lærred om lidt :-)

 405. The Riot Club – Jude Law (Ja, ja, jeg er ved at være gammel så, men jeg er en sucker for hans britiske accent).

 406. Grand Budapest Hotel er ikke bare dette års bedste film, – har ikke set noget så fint siden A love song for Bobby Long. Celebritycrushet er George Clooney.

 407. Den bedste film jeg har set i 2014, er klart Nils Malmros’ Sorg og glæde. Det er så voldsom en film, om hvor stor kærligheden kan være, og hvor ondt den kan gøre.
  Mit største filmcrush er klart Brad Pitt – der er ligesom bare stadig ingen der helt kan måle sig med ham.

 408. Det er en mineserie som har rørt mig, efter jeg så den, og det er den tyske Unsere Mütter, unsere Väter

  Crush er helt tilbage fra mine unge teenageår – nemlig Patrick Swayze

 409. Bedste film: Boyhood. Celebrity crush? Sådan noget har jeg ikke rigtig, men har fået øjnene op for den dygtige skuespiller Sarah Boussnina.

 410. Den bedste film i 2014, tror jeg faktisk stadig, at jeg har tilgode – dog har jeg først set The Butterfly Effect for nylig, og det er blevet en af mine yndlimgsfilm. Et kendiscrush har jeg vist ikke rigtigt… Men Ryan Gosling er da meget sød.

 411. Ih, der har været mange mindeværdige film i 2014. Jeg var vild med Frozen, fordi den er et fantastisk forbillede for små piger i dag. Da jeg var barn fik Disney-prinsesserne jo ham, som de så ved første blik. Men i virkeligheden er kærlighed ved første blik jo meget sjælden. Og du skal altid bare være dig selv. Det er en dejlig pointe!
  Kendiscrush må helt klart være Matthew McConaughey, mmm…

 412. Den bedste film jeg har set var Grusomme Mig 2 – den var hylende morsom :D

  Mit crush er Christian Bale – hold-nu-op hvor er han lækker!

 413. Var ret vild med 2000 days on earth, der er en virkelig fed dokumentar om Nick Cave. Ud over at han er for vild, så er filmen fortalt blændende godt. Hvad angår mandlige skuespillere, jeg er på halen over, så er Matthew McConaughey simpelthen for vild. Jeg har altid hadet ham i romantiske komedier, men i True Detective og i The Wolf of Wall Street er han helt vildt sej, så nu synes jeg pludselig også, at han er lidt hot:-) Har Dallas Buyers Club til gode, den glæder jeg mig til.

 414. Min favoritfilm fra 2014 er uden tvivl Wolf of Wall Street, en god film som er underholdende og som samtidig fortæller en interessant historie om en helt speciel verden. Mit celebrity crash kunne så være Leonardo Dicaprio, men det står nu ret lige mellem Johnny Depp og Jensen Ackles fra serien Supernatural

 415. “Boyhood” var simpelthen fantastisk og må være den film, der har rørt mig mest i år. Og så har jeg altid haft lidt af et celebrity crush på Jude Law ;-)

 416. Den bedst film er uden tvivl PS I love you. Har set den utallige gange og den er lige god hver gang!
  Mit crush er og forbliver Gabriel Macht – Han har altså hele pakken!!

 417. Grundet hjernerystelse i sidste del af året er mit filmvalg påvirket af jeg mangler at se en hel del.. Maleficent klart den film som har overrasket mig mest både på indholdssiden og skuespillersiden :-)
  Matthew Grey Gubler er klart mit største kendiscrush, hans nørdede og søde karalter i Criminal Minds er helt fantastisk ;-)

 418. Den bedste 2014 film var kvinden der forsvandt.
  Mit kendis crush er og vil altid være George Clooney, den mands smil kan smelte mit ❤️

 419. De to bedste film, dem kan jeg ikke lige vælge imellem, er Grand Budapest Hotel og Guardians of the galaxy.

  Celebrity crush skifter lidt, men lige for tiden må det være Charlie Hunnam.

 420. Jeg er helt vild med Nicole Richie. Elsker at hun har så fed en stil og er en kæmpe inspiration :) Mht. film så må det nok være Fasandræberne.

 421. Bedste film er virkelig svær! Hobitten er fantastisk lavet, men Interstellar her virkelig fascineret mig!

  Kendiscrush må være Channing Tatum… eller Ryan Gosling…. eller Ed Westwick…. uhauha

 422. Den bedste film må være; Maleficent – en anderledes version af Tornerose med Angelina Jolie. Den er SÅÅ god!

  Mit celebrity crush er og bliver Kronprinsesse Mary. Hende har jeg været vild med siden 2004, og det stopper aldrig! Hun er gude smuk og kan bare et eller andet med mennesker! Derudover er drengene fra One Direction også meget søde… ;)

 423. Den bedste film jeg har set i år er QU’EST-CE QU’ON A FAIT AU BON DIEU? (på dansk Bryllupskaos) – det var nok ikke så meget filmen men mere stemningen – den var så tilpas fald-på-halen-sjov at det passede super godt med min tømmermandsdag, hvor jeg havde ligget indenfor hele dagen.
  The Grand Budapest er også SÅ god og SÅ mærkelig :-)
  Jude Law kommer ikke udenom at være mit crush :-)

  God jul

 424. Den bedste film jeg har set i bio i år,
  må være “Stille hjerte” af Bille August. Meget rørende film og utrolig velspillet!

  Min favorit skuespiller er Mikael Persbrandt, bl.a. kendt fra “Hævnen”. Han er ret så nam nam

 425. Jeg er også ret meget til Gone Girl.. :) Celebrity crush of all time er Matt Bomer – NØJ, han er MEGET lidt grim..:) Ryan Gosling er også altid en sikker kandidat i top tre her..:)

 426. Er så stor fan af Tolkien´s univers, og har ventet i spænding på den sidste film i Hobitten skulle få premiere! Fantastisk film! Og så er Orlando Bloom bare en snack ud over alle grænser!! Selv med langt hår og elverører er han for lækker :)

 427. Ihh jeg har virkelig længe ønsket mig den lækre børste og har hørt sååå meget om de produkter, så jeg håååååber virkelig.

  Den bedste film i 2014 må nok være the fault in the stars – så smuk film! Og mit alltime starcrush er altså fransisco lachowski. Han er altså lækker!

 428. Bedste film er helt sikkert Hungergames. Og så har jeg altid syntes godt om Rasmus Seebach.

 429. Den bedste film fra 2014 må være fasandræberen, den var seriøst god! Mit kendis crush må være charlie hunnam aka jax teller fra serien sons of anarchy! Han gør det virkelig godt!

 430. Den bedste film jeg har set i 2014, må være “Her”. Ikke fordi jeg synes den var fantastisk god, men den popper så soleklart op i hukommelsen, så noget på de da have gjort rigtigt!
  Mit crush for tiden er Matthew McConaughey, men mest fordi han ligner min kæreste ;)

 431. Den bedste film jeg har set i år, må være The Hunger Games – Mockingjay. Og mine crushs’ må være Rob James-Collier og Christian Bale.

 432. Gensyn med Room with a View og undskyld mig Forsythe Sagaen. Lækkerbidsken på enhver skærm Cloony….selv når han reklamerer for Nespresso.

 433. Den bedste film, jeg har set i 2014, må absolut være Stille Hjerte. Det er en film, som tager et meget aktuelt og debatteret emne op, nemlig aktiv dødshjælp. Det er en film, som generelt skaber masser af plads til refleksion over, hvad aktiv dødshjælp er for en størrelse og implicit spørger til, om respekt for livet også er respekt for døden, når man i kraft af svær sygdom mener, at den bør indtræffe.
  Det er måske ikke lige denne film, som giver den hyggelige og roligste 4. advents-følelse, men jeg vælger den alligevel, fordi den også får én til at huske på og værdsætte, hvad man har at være glad for, som fx en dejlig adventssøndag og en hyggelig jul lige om hjørnet :-)

  Når det kommer til celebrity crush, er den ret ligetil for mig: Hugh Grant! Ja, han er ved at blive en lidt ældre herre, men jeg kan ikke stå for hans smilehuller og krystalblå øjne, for ikke at glemme hans famøse dansetrin i Love Actually: http://www.dailymotion.com/video/x18g3q7_the-prime-minister-dances-from-love-actually-2003_shortfilms. Tilpas sjov, virkelig charmerende og helt igennem britisk! Jeg er solgt <3 ;-)

 434. Der er flere. Af biograffilm er vi tilbage i Januar med “The Wolf Of Wallstreet” og ellers har jeg netop genset Borte Med Blæsten <3 Crush må blive Ryan Gosling.

 435. Boyhood, fordi jeg så den i biografen med både min mor og kæreste, vi var alle begejstrede og den fik os til at tænke lidt over vores eget liv over tid. Nikolaj Lie Kaas! jeg har mødt op til flere med “Lie Kaas faktor” (hvor de har lignet ham) og blevet småforelsket i dem. Min nuværende kæreste har Hugh Grant faktor, og det er slet ikke dårligt ;)

 436. Bedste film er nok Gone Girl eller Gravity. Jeg var helt tryllebundet af Gravity. Det er en af den slags film som absolut helst skal ses i biografen.

  Ewan McGregor er nok mit all-time største crush, og han er ikke blevet mindre lækker med alderen :)

 437. Bedste film må være Hobbitten – Femhæreslaget, men jeg var også ret vild med både Hunger Games – Mockingjay og The Mazerunner :)

  Al time favorite crush må være Robert Pattinson eller Joseph Gordon-Levitt :)

 438. Den bedste film er helt sikkert About Time, den skal ALLE se!
  Og crush…. David Bowie, now and forever.

 439. Bedste film: Boyhood og Adéles liv.
  Celebrity crush må være Brad Pitt. Han er altid en sikker vinder! :)

 440. Den bedste film, jeg har set i år er “Kvinden der forsvandt” og mit crush må være på Ryan Gosling :-)

 441. Den bedste film for mig, var Blue Jasmine, Cate Blanchett var så god! Og mit (mine) celeb crush er helt sikkert Hemsworth brødrene, og så Nikolaj Lie Kaas.
  Ha en rigtig dejlig jul

 442. Jeg synes at Kapgang var en virkelig fin, og rørende film. Jeg var heldig at se den i biografen til uhørt lav pris. Den vækkede noget i mig.
  Udover det er jeg vild med Damon fra Vampire Diaries, og så Channing Tatum. Mums!

 443. Bedste film i 2014 må være La via d’Adele. Den var så fin, og ganske tankevækkende! Og jvf dit tidligere indlæg, var det skønt at høre la langue francais i filmen. Der er nu noget over franske kvinder…
  Hollywood crush i 2014 var faktisk svært at vælge, men jeg lander på Matthew McConaughey, som jeg har nydt i True Detective (hvis ikke du har set den endnu, så kom i gang!).

 444. Jeg var så heldig at få billetter til forpremieren på Hella Joofs nye film “All incllusive” – den må være min årets bedste film – hjertevarm, sjov og kærlig.
  Mit all time favorite celeb crush er og bliver Ewan McGregor, han har bare det dér “et eller andet”, jeg er vild med ;-)
  Glædelig jul til dig, Emily :-)

 445. Det må næsten være Chef.. Jeg havde ingen forventninger til den og så var viste det sig, at den var helt fantastisk :D
  Og mine celebrity crush er Robert Downey Jr, Ryan Reynolds og Ryan Gosling :D

 446. Den bedste film er godt nok svær at vælge, men på stående fod må det blive: Men, Women & Children. Og verdens lækreste må gå til Heath Ledger

 447. Det må være Boy hood, så fin og anderledes film. Crush; Ben Affleck bliver bare bedre og bedre – også look wise ;-)

 448. Var inde og se The Purge 2, med min kæreste, og synes den er ret tankevækkende, og super spændende!
  Derudover har vi også set A Milion Ways to Die, som var sjov og mærkelig og som havde kendis-crushen med som stjerne: Johnny Depp (trods alderen bliver han da bare ved med at være skøn ;))
  – Glædelig jul og held og lykke til alle med denne fede præmie

 449. Den bedste film var “Her”, den gjorde indtryk! Mine celebrity chrushes er Channing Tatum og Jake Gyllenhaal (David Beckham er godt nok også en gammel favorit).

 450. Alt for fin giveaway!
  Jeg er som mange andre også helt vild med den sidste hobbit film, som var længe ventet! Jeg har en ting Nicolai Lie Kaas – Han er altså bare utrolig charmerende.

 451. En af de bedste film jeg har set i år er The Song of Lunch fra 2010. Alan Rickman, Emma Thompson og en fantastisk bitter indre monolog! Så fin :) Alan Rickman hører desuden til rækken af kendis-crushes som også rummer Viggo Mortensen og Ebbe Langberg.

 452. Min film er Monica Z. Tror den er fra 2013, men har først set den i år. En biografi over den svenske jazz sangerindes karriere og hendes privatliv. Super soundtrack og lækker stil – tøj og indretningsmæssigt præger filmen.

  Ryan Gosling og Jude Law. Begge indbegrebet af maskuline, lækre og lidt frække mænd.

 453. Det kunne være nice efter en vinter med krusede krøller!! :)
  Årets film er lidt uoriginal, men jeg bliver nødt til at sige Boyhood. Jeg havde forberedt mig på, at filmen nok ville være ret lang, men jeg kedede mig ikke i ét eneste sekund, tværtimod – jeg håbede aldrig den ville stoppe!! Ligeså meget som det er et drengeliv, den skildrer, er det et familieliv, og jeg vil se den med min familie en af juledagene. Celebrity crush? Uh.. endnu engang er jeg nok noget uoriginal, og må pege på Jennifer Lawrence (Jlaw). Jeg havde svoret, at Hunger Games filmene ikke var noget for én som mig (kvinde i midt 20’erne) men jeg er blevet hooked. Og kom til at bruge en hel time på at kigge på sjove klip med Jennifer Lawrence.. en god overspringshandling her i opgaveskriveriet ;) God jul, Emily!

 454. Min bedste film var Dallas Byers Club og i tråd med dette er et af mine celebrity crushes Jared Leto :-)

 455. Mit celebrity-crush er Zoey Deschanel fra New Girl. Åh, hun er så sjov og fin! Og den bedste film jeg har set er Interstellar. Den var så storslået og tankevækkende, at den stadig sidder i kroppen.

 456. Hmm… den bedste film jeg har set i 2014 må nok have været the fault in our starts, den fik virkelig mit hjerte den film!

  Mht celebrity crushes så er der en del haha. Ed Westwick (i’m all about the bass), Ian Somerhalder, Bradley Cooper og for nyligt opdaget David Boreanaz :O

 457. Åh jamen min yndlingsfilm i går må klart være Nymphomaniac (den er utrolig lang men god) og jeg har så længe jeg kan huske haft et kendis crush på Ashton Kutcher den lækre mand! God jul Emily! :)

 458. Den bedste film jeg har set i 2014 må være Fasandræberne. Og mit crush er afgjort på Jason Priestley aka. Brandon Walsh :D

 459. Hobbitten til vinterhygge! Og celebrity-crushet må tilfalde faktisk de fleste af det mandlige crew i True Blood, som jeg lige er gået i gang med at binge-watche. Mums – det letter sgu på et dårligt break up med kæresten her i december!

 460. Åhh det er godt nok svært! Jeg tror den edste film er La vie d’Adèle og kendiscrush må være Jakob Oftebro :D

 461. Hobbitten 2 :) Jeg glæder mig til 3’eren. Mit celebrity crush? Hmm…Charlie Hunnam, Johnny Depp, Brad Pitt og sikkert nogle flere som jeg ikke lige kan komme i tanke om på stående fod ;)

 462. “De urørlige” har gjort et kæmpe indtryk på mig! Jeg har derfor måtte se den flere gange i 2014. En helt fantastisk film, som skildrer forholdet mellem en handicapmedhjælper og en fransk rigmand i kørestol. Meget rørende!
  Det må være Josh Duhamel, Dean Geyer eller Jamie Dornan ;-)

 463. 12 Years a Slave – barsk, men fantastisk. Jeg burde skrive Pitt eller Clooney som det største crush, men det er og bliver altså Jack Nicholson pga. hans fantastiske udstråling og talent. Rigtig glædelig jul :-) PS. Fantastiske Irish Coffee billeder :-)

 464. Det må være Mockingjay del 1 – den var nervepirrende, rå og noget at tænke over til trods for, at det er bygget på en ungdomsbog.

  Celebritycrush, uh.. der er flere pæne mænd – Ryan Reynolds, Eddie Redmayne, Joseph Gordon-Levitt.

 465. Har været vild med de danske film Kvinden i Buret, samt Fasandræberne.
  Og jeg har et crush på.. Chris Hemsworth! Specielt i filmen Thor: The Dark World. Han er så robust, at se på :D

 466. Bedste film er klart “The fault in our stars” og mit celebrity crush må være Ryan Gosling ;-)

 467. Bedste film – Frost (har set den mange gange, da min datter er stor fan ;) )
  Film crush er lige i øjeblikket Patrick Adams fra serien Suits :)

 468. Årh det er svært at vælge mellem bedste film, så fordi der sikkert er andre, der skriver “Stille Hjerte”, så vælger jeg “Short Term 12”; en amerikansk independentfilm om en døgninstitution. Skide sjov og meget rørende. Mit celebrity crush må være Joshua Jackson (kæreste med Diane Kruger og spillede Pacey i min Dawson’s Creek).

  Hav en vidunderlig jul, Emily og und dig selv al den ro, du har brug for. Det bedste tip, jeg har fået i 2014 var at tage en pause fra engagementet. Så holder det så meget længere. Kh Rosa

 469. Kvinden der forsvandt må blive årets film i min bog, og så sad jeg og savlede lidt i biffen under Hobbitten da all time favourite celebrity crush Orlando Bloom dukkede op, selvom jeg mest er til ham i Pirates of the Caribean tilstand ;)

 470. En yndligsfilm fra i år må være Interstellar, jeg tror det var musikken der gjorde den til så stor en oplevelse, selvom de sidste 3 kvarter nok var lige lovlig Hollywood for min smag. Og med hensyn til mændene, så jeg har altid haft et svagt punkt for John Cusack! Og så den forholdsvis nye Miles Teller. De er virkelig charmerende på skærmen!

 471. Hmm, den bedste film i 2014.. Jeg har set rigtig mange film og når jeg tænker tilbage er der ikke én jeg husker som meget bedre end de andre, men Interstellar gjorde nok det største indtryk og satte flest tanker igang hos mig. En celebrity snack der gør det godt for tiden er Sam Claflin! :D

 472. Bedste film var “kvinden der forsvandt”, og som ekstra bonus har den mit altid tilbagevendende celebrity crush Ben affleck i hovedrollen. Glædelig jul og tak for den bedste blog!

 473. Den bedste film i år er efter min mening Interstellar! Den rørte mig virkelig i sin fremstilling af kærlighed! Med hensyn til celebrity-crush synes jeg Michael Pitt fra Boardwalk Empire er ret så pæn og charmerende

 474. Jeg har netop set Crash – gammel film, men den holder altså stadig. Jeg ser pt. rigtig meget Walking Dead, og Norman Reedus er altså vældig sød.

 475. Jeg tillader mig at gå lidt længere end blot en film, og siger “True Detective”. Hold nu oooop, hvor jeg blev fascineret af den serie på så mange forskellige planer. Og så er Matthew M noget så lækker i den serie (altså i den del der foregår i fortiden)

 476. Forelsket i New York – bare fordi det er lang tid siden jeg ellers er gået ud af biografen, med den der forelskede følelse i maven, et smil på læben og fyldt med optimisme. En sød film uden den overhovedet bliver pladder romantisk eller kliche :-)

  Mit cursh er Nikolaj Lee Kaas.. han er chamerende og sød selv når han spiller dum eller kikset:)

 477. Det må være divergent med tilhørende crush i for af Theo James. Ligeledes de bedste bøger i år, har læst dem alle i 2014.

 478. Kære Emily.
  Den serie må jeg eje. Har kigget efter den flere steder efter anbefaling fra dig. Har selv tændes til krus’ og krøl.
  Kunne godt tænke mig at prøve serien af.
  Glædelig jul.
  Mvh Line Høyer

 479. Kære Emily.
  Den serie må jeg eje. Har kigget efter den flere steder efter anbefaling fra dig. Har selv tændes til krus’ og krøl.
  Kunne godt tænke mig at prøve serien af.
  Min yndlingsfilm i 2014 må være Broke back mountain med Heath Ledger. Ved den er ældre dato, men den har alt !
  Ellers må det være De urørlige. Skøn og humoristisk !

  Glædelig jul.
  Mvh Line Høyer

 480. Det bedste film jeg så i biografen dette år må helt klart være Optimisterne, det er virkelig livsbekræftende – selvom det nok teknisk set er en dokumentarfilm. Og efter lidt overvejelser, så falder mit celeb-crush på Joseph Gordon-Levitt OG Ryan Gosling <3 kan ikke bestemme mig!

 481. Den bedste film jeg har set i 2014, må være en flænge i himlen. Sød og rørende, men ikke som alle håbløst romatiske kærlighed film, der ender lykkeligt hver gang. Jeg tror nok at jeg må indrømme at jeg fik et lille crush på Ansel Elgort, han er da søøøød!! Bogen er den bedste jeg nogensinde har læst!!! Den kan jeg virkelig anbefale, læste den på 2 dage!! Amazing <3<3<3

 482. Bedste 2014 film er da Gravity og crush må helt klart være Ryan Gosling ;-)
  Rigtig glædelig jul! Kh Anja

 483. Jeg er helt enig i Grand Budapest Hotel! Den film er altså helt finurlig og fantastisk! Tilgengæld er mit crush temmelig teenagtigt.. Josh Hutcherson løber med prisen.. Han er alt for sød! God jul :)

 484. Dallas Buyers Club er én af de bedste film, jeg har set i år. Matthew McConaughey spiller helt fantastisk!

  Mit celebrity crush er Bradley Cooper. Det smil dér …

 485. Min absolutte yndlings film i år er ‘Gone Girl’ – Kvinden der forsvandt. Leo Leo leo <3 <3 <3 – Dicaprio altså ;)

 486. Hmm. Den bedste film i 2014. Den er svær. Jeg kan knap huske alle dem, jeg har set . Men i og med at jeg kan huske både Wolf of Wall Street og Boyhood, så må de være vinderne!
  Min celeb crush må være Leonardo DiCaprio, især jo ældre og dygtigere han bliver.

 487. Uhh, Fury klædte virkelig Brad Pitt, men tror alligevel jeg må sige Charlie Hunnam (Bye bye Sons….). Og så må Gone Girl være bedste film…

 488. Jude Law! Uden tvivl:) den bedste film må næsten være Hundredfodsrejsen. Mad, romantik og lidt humor, den er alt for skøn!
  Og tak for tip om netop denne serie til håret, det har gjort så meget godt for min pony-manke og skifte:)

 489. “Gravity” og Daniel Craig, når han er klædt ud som James Bond <3 Rigtig god jul og tak for super konkurrence :-)

 490. Den bedste film, jeg har set i 2014, er uden tvivl “Fury” – er man til “Saving private Ryan”, “Inglorious Bastards” eller “Band of Brothers”, så kan det KUN gå for langsomt med at få den set! Grusom, smuk og så realistisk, at det gør ondt. Og så gør det bestemt ikke noget værre, at Brad Pitt har en bærende rolle… Han må således være årets celebrity crush for mit vedkommende :)

 491. Har lige set Interstellar, og den nærmer sig nok det bedste jeg har set i år – helt fantastisk og mind-fucking ;)
  Celeb-crush må være Eddie Redmayne, han er sgu sød!

 492. Jeg ser ikke ret mange film, men den anden dag var jeg alene hjemme og så Dallas Buyers Club… Den var fantastisk, den bliver en klassiker..
  Af celeb crush må jeg indrømme at Mr. Charlie Hunnam har været en vinder siden Green Street Hooligans kom ud i 2005 :)

 493. The Dalas byers club, efterfulgt af serien True detective, crush må være Matt Damon som dig, han er vidunderlig både på film, men også når han står frem som privat person

 494. Den bedste film jeg har set, må være den indiske film ‘Haider’.
  Mit celebrity crush må være Viggo Mortensen!

 495. Bedste film er Hobbitten som lige er kommet i biograferne. Celebrity crush må være Aida Turner fra samme film. <3

 496. Bedste film… hmm.. Jeg er håbløs bagud i film-afdelingen, men Interstellar vinder helt klart over de børnefilm jeg ellers har ‘muntret’ mig med.
  Jeg har altså lidt af et crush på Matt Damon… <3

 497. Årets bedste film har været “Kvinden der forsvandt” og celebrity crush’et er (fortsat) Brad Pitt.
  Glædelig jul, Monica

 498. Jeg synes, at fasandræberne var en helt vildt god film, også i forhold til, at det er en bog der er filmatiseret – jeg bliver altid så glad, når det lykkedes at lave en god dansk film! Og mit crush må være chris hemsworth :D hans lillebror er nu heller ikke så dårlig!

 499. Uh jeg har set en del gode film i 2014, men en jeg har set for nylig og som både fik mig til at grine, græde, fundere, spekulere og som gav chok og overraskelse er Interstellar. Den er jeg så vild med at jeg i over morgen skal ind og se den for anden gang :) Og mit celebrity crush må være Channing Tatum!

 500. Den bedste film må helt klart havde været Gone girl og mit kendiscrush er helt klart Matt Bomer:)

 501. Hmm.. Bedste film må være boyhood – den er virkelig fantastisk! Og celebrity-chrush er mark wahlberg<3

 502. Det er svært at vælge den ALLER bedste film, men tre af de exceptionelt gode jeg har fået set i 2014 er The grand budapest hotel, Lucy og Maleficient! Og når det kommer til celebrity crush, vil mit svar altid være det samme: Ryan Gosling!

 503. Det er desværre begrænset, hvor mange film jeg har fået set i 2014, men Frozen og celebrity crush Mikkel Boe Følsgaard.

 504. Den bedste film jeg har set i år er Frozen pga. mine børns indlevelse. Celebrity crush har jeg aldrig rigtig haft, men ville gerne møde Anne Kendrick. Hendes twitter får mig ofte til at grine.

 505. Mit eneste celebrity crush jeg lige kan komme i tanke om, er Robert fra Arvingerne. Han er ret gammel, men synes altså også, at han er ret charmerende. Jeg har også lige set Grand Budapest Hotel, og synes det er sådan en fin og finurlig film, og den som jeg lige umiddelbart synes er mest mindeværdig fra i år.
  Glædelig jul Emily :)

 506. Min er, som din, Grand Budapest Hotel og min absolutte yndlingsmand er Jake Gyllenhaal. Never gets old.

 507. Min bedste film for 2014 må helt sikkert være Interstellar, og kendiscrush er i George Clooney. :D

 508. Sådan træner du din drage 2. Jeg VED det godt…. men jeg tudede…
  Og jeg tænker at det må blive Garrett Hedlund. Hot stuff!

 509. Den bedste film i år må være 12 years a slave! Den var så rørende og barsk, men samtidig en fantastisk historie:-)
  Og mit all time celebrity crush bliver altså christopher. Jeg elsker ham! Ak<3

 510. Jeg ville ønske at jeg kunne vælge min favorit film i 2014, men den eneste film jeg har set er Hobitten (den var till gengæld også super god) for så var der en lille pige som gerne ville ud og udforske verden og så var der ikke så meget tid til andet. Og så er min all time favorite skuespiller Johnny Depp, nam nam

 511. Det har været et ret godt filmår, men min ynglingsfilm i dette år må det være ”The Grand Budapest Hotel”. Især fordi jeg har set den en del gange på de mange flyveture til min kæreste som bor på den anden siden af Atlanten (Canada).
  Jeg er som dig også helt enig med at Vincent Cassel er ret lækker, mon det er hans næse der gør det. Derudover har jeg som mange piger også noget for den kære Ryan Gosling.
  Rigtig glædelig jul til dig Emily :)

 512. Den bedste film, jeg har set i 2014, er helt klart Linklaters ‘Boyhood’, og så har jeg som så mange andre (kan jeg se) en faible for Ryan Gosling.

 513. Filmen er ældre, men har først set den i år. De urørlige. Den gjorde mig så glad. Eller Benedict Cumberbatch.

 514. Den bedste film var En flænge i himlen – SÅ sørgelig men alligevel så lykkelig! Mit crush må altså være Ben Affleck. Jeg har aldrig været så betaget af ham – men efter jeg så ham i Kvinden det forsvandt, må jeg indrømme at han gør det ret godt! ;-) :-D

 515. Det må være Gone Girl, og uha det der med at vælge et crush… Dominic Purcell må tage prisen :-)

 516. Åhh det er virkelig svært at vælge, men den bedste film jeg har set i 2014 må være den der slog benene mest væk under mig, nemlig Hobitten. Jeg er normalt ikke aå vild med den genre, men det er virkelig nogle flotte film.
  Mit celebrity crush er Benedict Cumberbatch.
  Glædelig jul

 517. Uuf årets bedste film, tror det er Hunger Games. Synes det er nogle super gode bøger og ikke mindst film :)
  Mit crush er helt klart på Charlie Hunnam :P

 518. Den bedste film jeg har set i år er The wolff of wallstreet, den overraskede mig positivt! Og mit all-time celebrity crush er Ryan Reynolds (i The Proposal!)

  Glædelig jul :)

 519. Bedste film i år, må være Stille Hjerte. Den var rørende, tankevækkende, flydt med både glæde og sorg og skuespillerne leverede nogle pragt præstationer ud over det sædvanlige.
  Mht. kendiscrush er det straks værre at vælge. Ryan Reynolds er i hvert fald en STOR favorit. George Clooney bliver jo bare pænere og mere charmerende med alderen. Hvis jeg vender blikket mod vores eget bette land, kan jeg også finde et par stykker eller tre. Jeg har en stor svaghed for L.O.C. – han er så charmerende og lækker på en rå måde. Nu er han jo rapper, så ved ikke om det tæller som en kendis. Ellers så er der også Jay fra Nik & Jay – selv nu i mit voksne liv synes jeg, at han er SÅ flot og charmerende.

 520. Den er svær! Jeg har set mange film i år, men vil nok vælge Interstellar eller Her som den bedste!
  Med hensyns til crush tror jeg at det må være Johnny Depp eller Ryan Gosling

 521. Den bedste film jeg har set i år må være “The Fault In Our Stars” og mit celebrity crush er helt klart Ed Westwick :)

 522. Den bedste film jeg har set i år må være “The Fault In Our Stars” og mit celebrity crush er helt klart Ed Westwick :)

  Glædelig jul!

 523. Min absolut favorit film jeg har set i 2014 er ”sådan træner du din drage”
  Jeg ved dog godt den ikke er fra 2014 men det var her jeg så den første gang. Jeg har en svaghed for tegnefilm og synes den er helt fantastisk. Kan klart anbefales at se.
  Mit kendis crush er Ed Westwick aka. Chuck Bass fra gossip girl. Han udstråler sådan en magt og seksualitet at jeg straks falder for ham. Han er bare HOT HOT HOT! Tsunami trussen kører rundt i hovedt på mig hver gang jeg ser ham, hihi.
  (Håber stadig jeg er med selvom jeg er lidt sendt på den. Mit hår trænger virkelig til en kærlighånd )

 524. Der er to film som må slås om førstepladsen for mig. Den første er Interstellar. Jeg var inde og se den til forpremieren i Imperial, og den gav virkelig stof til eftertanke. Gode skuespillere og god grafik i Christopher Nolan’s univers.. Derudover er jeg bare vild med rummet og tiden, synes det er så spændende!!
  Den anden film hader og elsker jeg på samme tid; Nyphomaniac. Jeg havde ondt i maven gennem hele filmen (fire timer!), og den var decideret ubehagelig. Men jeg synes dens pointe omkring kønsroller og kvindesyn kom ud på en helt fantastisk original (og måske lidt syg) måde, og det er en film som virkelig flyttede mine grænser. Charlotte Gainsburg var også helt fantastisk i den..

  Mine to celebrity crushes er James Franco og Nikolaj Lie Kaas. Franco er nok definitionen af lækker, og Nikolaj er bare så sexet og talentfuld. AAAAH, får helt ondt i hjertet.

  Det var vist alt fra mig… God jul og godt nytår! :-)

 525. Jeg tror, den bedste film, jeg har set i 2014 er Frozen faktisk, da jeg synes, det er en fantastisk historie, eller også Interstellar. Mit celebrity crush er James Franco og Paul Wesley :-D

 526. The Grand Budapest Hotel og Jake Johnson. Føj for den lede, han er sød. Og sjov. Og pæn.