Q&A: 5 om negle (og nytår og fest) med Maria Barfod

Hvem er mere passende til en lille nytårs-Q&A end en virkelig sej og dygtig dame, der ernærer sig ved at spille fester (og modeshows!) op, gøre danskerne klogere på mode i Go’ Morgen Danmark og style modeserier og -kampagner? Og som også er sød, sød, sød og har den vildeste energi og udstråling? Og altid flotte negle. Jeg kan ikke komme på nogen anden :)

Læs med og få tips til dine festnegle, hvad der skal på playlisten i morgen aften og hør om en vild nytårsaften i Hollywood.

Maria Barfod er stylist & DJ og gift med musiker Tomas Barfod. Sammen har de Charles på 2 år og bonussønnen Adrian på 9. Maria elsker sine mænd, kys og dybe stræk (hun er lidt af en yogahaj) – hun hader rødt kød og ugalante mænd. Følg hende på @fedty på Instagram og hendes arbejde her.

citatmariabarfod1

Emily: Hvordan ser de perfekte festnegle ud ifølge dig?
Maria: Soignerede. Man kan tillade sig alt så længe de er rene, pæne og huden på hænderne blød. Lakken afhænger af gevandterne,men nytår byder op til at man må give den gas.

citatmariabarfod2

Emily: I dit arbejde som stylist, tænker du så negle ind i stylingen?
Maria: Jeg tænker helst over alle detaljer i mit arbejde og selv om negle en en lille ting på et billede, så kan det sagtens gøre lige det sidste. Bruger du en nude farve kan det forlænge hånden, hvilket giver et mere elegant udtryk, den røde et mere sexy look og en sjov farve en mere playfull finish.

Emily: Det er årets sidste dag lige om lidt. Hvilke 5 sange skal på din nytårs-playliste?
Maria: Jeg har en DAME POP liste på min Spotify, som jeg høre på repeat hver gang jeg får et glas med procenter i hånden. For nogle vil det gå i kategorien guilty pleasure, men jeg er nu stolt af af danse rundt til:

  • I love makonnen feat. DRAKE – TUESDAY
  • Ariana Grande feat. The weekend – Love me harder
  • Tomas Barfod i Morten Breum remix – PULSING
  • Calvin Harris – Open wide
  • MEDINA – Synd for dig

Emily: Hvilke er dine yndlingsfarver fra Essie og hvorfor?
Maria: For tiden er jeg lidt besat af Back in the limo. Shearling darling er smuk og klassisk og den perfekte effektlak til nytår er Summit of style.

citatmariabarfod3

Emily: Hvad er dit bedste nytårsminde?
En legendarisk aften i Los Angeles hvor jeg, min mand og nogle venner startede med at spise på Chateau Marmont og derefter endte til et kæmpe rave i en villa, der var på størrelse med et slot, fyldt med alle slags mennesker og med pool, boblebad og vandfald i haven. Det kan umuligt beskrives hvordan den aften var og jeg ved ikke om den nogensinde bliver overgået.

emilyessie

 

 

 

(Visited 1.240 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar