Små ting

{Weekendmorgenmad fra Strangas. Især tebirkeset var sublimt}

Sidste uge var en hvirvelvind af deadlines og sociale arrangementer. Jeg kan godt trække lidt på smilebåndet over, at jeg sagde mit job op i oktober sidste år, for at få tid til at holde fri af og til. Og jeg har selvfølgelig aldrig haft så travlt som siden da. Dog er det på en anden måde og det føles rart, at selvom der er mange bolde i luften, så handler det meste på den ene eller anden måde nogenlunde om det samme.

Og så holder jeg nok også mere fri nu end førhen, når alt kommer til alt. Min måde at holde fri på bliver nok bare aldrig afslapning i klassisk forstand (med mindre jeg læser en bog) og det er måske også ok.

Således blev noget af weekenden brugt på julefrokost med min gamle gymnasieklasse (vi havde 10-års jubilæum i sommer og ses stadig 2-3 gange om året) på Nose2tail (vildt godt i øvrigt), morgenmad med familien og venindehygge lørdag og så en søndagsdate på Fisketorvet (classy guy ;)) at se Birdmander var rigtigt god om end ikke helt så syret, som vi havde håbet på udfra traileren.

Denne uge byder på lidt sparsom deltagelse i modeugen for mit vedkommende og så ellers bare bog, bog, bog. Jeg arbejder (desværre) bedst og mest effektivt op mod deadlines og den er ved at være tæt på hvad tekst til bogen angår. Nå ja, og så flytter bloggen på søndag. Jeg keder mig ikke i alle tilfælde ;)

Håber I får en usandsynligt lækker uge!

Ps. Hop lige over til min skønhedsguru Anette, der (næsten) deler ud af de lækreste, øko-hårprodukter i dag.

ENGLISH RECAP: The small things that made the past week great. The most delicious (and sticky!) breakfast, a productive meeting with my editor, a shelve of summer in my kitchen, new shoes, a very greasy and good burger (I swear I eat a lot of fruits and greens too), the snowy view from my bedroom, friday Cherry Sours’s, a cool clutch for tech girls and my sweet sidekick. 

{Til møde på mit forlag. Har stadig lidt svært ved at tro, at det hele ender med at resultere i en bog til (forhåbentlig) juni}

{Sommer i min køkkenreol}

{Nyeste tilføjelse til skosamlingen}

{Heftig onsdagsmiddag med Murder Burger på den lokale (og eneste?) café i Brønshøj. Beklager postkortet. Så upassende}

{Denne her udsigt fra mit soveværelse. Kan godt lide sne}

{Cherry Sour’s med en veninde inden julefrokost med min gamle gymnasieklasse i fredags}

{Den smarteste clutch til os, der slæber rundt på meget elektronik. Den kan rumme alle ens ting (både pigesager og gadgets) og har indbygget oplader}

{Penny i fuld krig med lørdags-chill}

(Visited 688 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Åh elsker at følge din blog! De fine kurve, hvor er de fra?
  Jeg har fulgt din i flere år, og når jeg tænker på din blog tænker jeg på sarte pasteller, sund mad og masser af juice!

  1. Det synes jeg er nogle dejlige ting, du forbinder med mig/bloggen :)

   Kurvene er fra H&M Home :)

 2. Jeg eeeelsker Staalvand, men gad godt, der var flere caféer i Brønshøj. Hvis du ikke har prøvet den endnu, må du bestille deres varme kakao; med flødeskum, chokoladekrymmel og SKUMFIDUSER! Syndig og så lækker.

  1. Den er nemlig ret hyggelig, men gad også godt at her var lidt mere af den slags.

   Den har jeg ikke prøvet endnu, så det må vist snart testes :)

  1. Sorry, det var nu mere for ikke at overdramatisere det. Ingen store ændringer, ville blot lige sige det :)

 3. Billedet med sneklædte grene er godt nok fint! Gid det stadig så sådan ud i dag.
  Og så lyder det da spændende med en blogflytning :-D Det glæder jeg mig til at høre mere om. God fornøjelse med bogskrivning :)

 4. Ååhh Staaalvand, det er så nostalgisk <3 Boede i 10 år blot 100 meter fra denne lokale Brønshøj-perle. Caféen hed dog Bella Notte da jeg var barn, og holdt et år et fastelavnsarrangement hvor der var FYLDT med mennesker. Senere var Staalvand stedet hvor Brønshøj Skoles lærere hang ud og drak øl ;)

  I øvrigt endnu en omgang fantastiske små ting, som er blandt yndlingsindlæggene på din blog! Glæder mig til at se resultatet at det hårde arbejde i bogform :)

 5. Staalvand er så hyggelig – og har eftersigende en bøfsandwich som er blandt top 5 i Danmark :)