Små ting

{Hvide, franske anemoner}

Velkommen til min ‘nye’ blog. Og hvilken bedre måde at byde velkommen end med Små ting? Selvom jeg har prøvet det et par gange efterhånden, er sådan noget blogflytteri altid en nervepirrende omgang. Frygten for at 6 års årbejde (og alle jeres dejlige kommentarer) forsvinder i et sort hul i cyberspace, hænger lige over hovedet. Selvfølgelig sker det ikke (og der er backup), men det hele er så æterisk og abstrakt (for mig), at jeg tror, at sådan noget kan ske. Og selvom det egentlig så ud til at gå noget så glat, så endte det alligevel med en hård fødsel og nedetid. Og et lettere panikanfald hos undertegnede.

MEN nu ser det ud til at både bloggen og jeg er landet på benene igen. Dejligt.

Den seneste uge har handlet om nyt i stort og småt. Nyt blogdesign, ny frisure, nyforelskelse, nye visitkort, nye muligheder. Men der har også været masser af de helt sædvanlige små glæder. Ture med Pletten i snevejr (med ‘hundesneengle’ en masse), fine blomster, kage og så alle de øjeblikke, der rummer den fineste hverdagsskønhed, men som jeg ikke lige får fanget med kameraet.

Som da to ænder forsøgte at lande på den frosne sø i vores nærliggende park forleden morgen og gled ti meter henad isen, inden de vraltede videre. Og jeg forestillede mig, at den ene sagde til den anden: “Vandet er stift lillemor”. Og jeg stod og kluklo på trods af, at det var meget tidligt og bælgmørkt. Det er jo det, de her Små ting handler om. At lægge mærke til alle de små, herlige øjeblikke :)

Kom meget gerne med ris og ros til det nye design. Er der noget I savner? Noget der ikke virker? Jeg er gået efter et genkendeligt design, men med større læsevenlighed og et enklere og mere brugervenligt udtryk. OG så skulle mobilversionen spille nu? Menubaren er ikke helt færdig endnu (opskriftindekset ligger i øvrigt under punktet ‘Mad & Drikke’ nu), men den kommer forhåbentlig i orden senere i dag.

Efter snart to gode år hos Eurowoman har vi valgt at stoppe samarbejdet. En lykkelig skilsmisse, der primært bunder i forskellige ønsker for fremtiden, at min blog har vokset sig ret stor og at jeg har brug for mere frihed og uafhængighed. Vi kommer stadig til at lave ting sammen, men jeg er helt på egne vinger nu. Det føles skræmmende og fedt!

Bogklubsdiskussionen skulle have været på i søndags, men ville ikke risikere at kommentarerne ikke kom med i flytningen, så bær over med mig, den kommer snarest.

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little more fun and exciting. New blog design, fresh flowers, new business cards, new hair cut, a delicious blueberry lemon cake, my fave cold pressed juice boutique and a walk in the woods with my (partly hidden) sidekick. 

{Nye visitkort}

{Og nyt hår. Arbejder hen imod naturlig udgroning og så har jeg fået ny frisure, som jeg er SÅ glad for. Lavet af dygtige og anbefalelsesværdige Hanna hos Gun-Britt}

{Den lækreste Blueberry Lemon-kage fra det seje koncept Charity Bakery}

{At Frankly Juice endelig har åbnet butik, så alle kan få fingre i deres økologiske, koldpressede juice og lækre salater. Find dem i Sværtegade 2}

{Single-rose i mit køkkenvindue}

{Skovtur med blå himmel og (sparsom) sne. Og camouflage-Penny}

(Visited 3.186 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

46 Kommentarer

 1. Kære Emily, mega fint herinde! Men jeg synes, din billedtekst har en næsten usynlig grå farve – måske den skal være lidt tættere på grå end på hvid. Det var bare det :)

  1. De er købt sådan på Etsy, prøver lige at finde et link til hende der laver dem :)

 2. Tillykke med flytningen:-)

  Hvem har printet dine fine visitkort….er vild med glimmer prikkerne :-)

 3. Hvor er her fint i dit nye hjem, Emily!

  Det er et helt lille univers for sig selv, så inspirerende.
  Held og lykke med det hele fremover, det kan kun gå godt jo!

 4. Hold op hvor er der bare blevet pænt i dit webhjem! Waow!
  Tillykke med flytningen – og alt det andet nye :)

  //Louise

 5. Her er virkelig blevet fint. Kan godt lidt at top-baren flytter med ned, selvom at den øverst er under headeren, og at billederne i indlægger “kommer frem” idet man scroller ned på siden. Meget gennemført!

 6. Meget flot, og fin blog – også efter denne flytning. Det er den eneste blog, som jeg følger kontinuerligt, da den har alle elementer som jeg rigtig godt kan lide. Jeg bliver meget inspireret af dine billeder, og din måde at være positiv omkring dig selv og alt omkring dig. Det giver kun positivitet og glæde :-)

 7. Aj, hvor er her fint Emily :-)
  Det var der også før, men det har fået et gevaldigt hak op.

  Er vild med den nye og lidt større skrift – hvem sagde en af dine alderspræsidenter….? ;-)

  1. Ja, det er nemmere at læse nu ikke? Uden at vide hvor gammel du er, tror jeg næppe du er alderspræsidenten. Har en hel del 50+ følgere :)

 8. Det er blevet så fint herovre! Og indlægget er ikke mindst lige så fint, jeg får altid en hel rar fornemmelse i maven på dine vegne, der virker til at være så meget hverdagsglæde :-)

 9. Juhu du er tilbage!
  Jeg er fan af sitet. Jeg har ikke klikket så meget rundt endnu, men umiddelbart virker alt jeg har forvildet mig ind på ;-)
  Jeg tror “små ting” er mine favoritindlæg :-) (måske sammen med hjemmebag!)

  KH, Josefine

 10. Der er simpelthen blevet så fint herinde! Det var der sådan set også før, men dette er et mere clean look, der passer rigtig godt i forhold til læseroplevelser :D

  Og endnu en gang rammer du pletskud! De små ting skal også vægtes højt, ikke glemmes bare fordi de er små. Personligt, har jeg selv nydt det lille øjeblik, hvor min niece og jeg holdt i hånden, mens vi var på vej hjem fra pigetur. Så hyggeligt og mit hjerte smelter hver gang hendes lille hånd tager fat i min :)

  Jeg glæder mig til at følge “selvstændige” Emily – jeg er sikker på, at det kun bliver godt! :D

 11. Kære Emily,

  Din ‘nye’ blog passer godt til dine billeder, din skriblerier, og dig generelt; det er pænt, fint og hyggeligt. Jeg ér, og bliver altså fan af dit lille univers, og jeg bliver altid glad for dine, især visuelt, smukke indlæg. Tak for det, og thumbs up herfra!

  Kh Gitte

 12. Åh, hvor er dit nye internethjem blevet fint! :) Her skal jeg nok klikke forbi ligeså ofte som før. Din blog er jo uundværlig, og jeg knuselsker hvert eneste indlæg. Du har, om nogen, formået at skabe et heltstøbt univers via dine sarte billeder og dine skønne ord.

 13. Hold op hvor ser her fint ud! Jeg er ret glad for at du har valgt at beholde noget af designet fra Eurowoman, så bloggen er til at genkende – altså uden at det er det samme, men det er rart, at man stadig føler sig hjemme, hvis det giver mening :)

 14. TILLYKKE med den nye flotte blog, så fin så fin!! Er vild med dit nye hår og den rå jakke som du har på

 15. First of all – håret: WAUW! Det er bare helt rigtigt til dig :) …og så ville jeg egentlig bare give en thumb up for det nye design herinde. Her er så fint, så fint!

 16. TUSINDE TAK for jeres dejlige respons <3 Bliver SÅ glad over at læse jeres kommentarer. Tak, tak, tak :)

 17. STORT tillykke med dit nye bloghjem, kære Emily. Hvor er det bare fint herinde – ligesom dig :)

  Jeg er stadig ikke færdig med Stillidsen (eller The Goldfich, jeg læser den på engelsk), men jeg når det nok en dag ;) Februars bog har jeg alligevel allerede læst, så det giver mig en ekstra måned ;) haha.

  / Sofie

 18. Hej Emily!
  Jeg synes dit nye tema er vildt flot! Men jeg gad virkelig godt, at dit opskriftindeks var med billeder til. Altså så man kunne se en oversigt med alle opskrifterne i små billeder og så trykke sig videre til opskriften på den måde? Du tager så fine billeder, som giver mig endnu mere lyst til at lave mad, men jeg har ikke så godt overblik over, hvad der ser aller bedst ud, når de står på en liste som nu.

  Tak for en lækker blog!

  Vh

  1. Selv tak :) Og jeg forstår præcis hvad du mener og har noget lignende i tankerne. Det er dog lidt af et arbejde, hvis det skal gøres manuelt, så nu kigger jeg på at få udviklet et program, så det kan ske automatisk, når jeg poster en ny opskrift :) Så det kommer, ved bare ikke helt hvornår :)

 19. Velkommen til friheden :)

  Det eneste jeg umiddelbart bemærker er, at linkteksten på de relaterede posts nederst i indlæggende, er en lille bitte smule gnidret. Den kunne nok godt lige være en enkel pixel eller to større. Men pænt ser det ud :)

 20. Hej Emily,

  Et sent tillykke med din ‘nye’ blog samt tak for altid inspirerende indhold! :)

  Har lige et praktisk spørgsmål ifm. den nylige flytning: På din ‘gamle’ blog plejede man at kunne klikke videre til næste og forrige blogindlæg inde i det indlæg, man var i, som jeg plejede at anvende. Er det noget, du helt har droppet, eller bliver det muligt igen?

  1. Tusinde tak :)

   Nej, den er ikke droppet, men vi har glemt at tage den med kan jeg godt se. Tak for at minde mig om det :)