Små ting

{Endnu en til samlingen. Før i tiden samlede jeg på sko, nu er det vist snarere læderjakker}

Sidste uge var lidt hæsblæsende med blogflytning, møder, lån af regi til min bog, skriveslutspurt på samme og så alt det løse. Og jeg fik generelt nået en allerhulens masse. Og blev lidt høj på det. Og dermed nok lidt irriterende for mine omgivelser, som det ofte er tilfældet, når jeg når mit lidt mere maniske gear ;)

Det var også en ret herlig uge med smukke vinterdage og forårsbebudere i skøn forening. Og med en noget nær perfekt søndag og masser af rare sommerfugle i maven. Og så blev det ugen, hvor jeg fik læst Stillidsen færdig, diskussion her, hvilket var godt, men også en kende trist.

Er nemlig ikke så god til at ting slutter. Hverken ferier eller gode bøger eller lignende. Faktisk kan jeg også blive lidt midlertidigt ked, når en (god) uge slutter. Søndagsaften-blues. Dem havde jeg i går. På trods af at jeg faktisk elsker mandage. Bliver vist lidt grådig og vil bare have at ferien/søndagen/det gode varer evigt.

Bliver I også triste når små (rare) begivenheder, når deres ende? Eller er I gode til i stedet at glæde jeg over det, som var godt? Jeg skal vist øve mig i det sidste…

ENGLISH RECAP: The small things that made me smile a little more the past week. A new biker jacket, chocolate hippos filled with fleur de sel caramel, a lovely scented candle, my new blog design, a feature in a Danish magazine and the first blooming flowers in my back yard.

{Yndige chokoladeflodheste med fyld af saltkaramel. Desværre er alle pist væk}

{Lidt mere budgetvenligt alternativ til mit yndlingsduftlys, Figuier fra Diptique. Dette er fra Broste og dufter lifligt af bl.a. vild figen og orangeblomst}

{Bloggens nye design og jeres modtagelse af det. Tak!}

{Så stolt over helside om min læseklub i det nyeste nummer af ALT for damerne}

{At der pibler vintergækker frem i min have}

{Nyt afsnit af GIRLS, der ligger og venter på mig til i aften. Blev lidt skuffet sidste mandag, hvor der ikke var noget nyt afsnit pga. Super Bowl. Hrmph…}

(Visited 2.772 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

37 Kommentarer

 1. Jeg kender godt følelsen, altså den der mandags-blues. Selvom du har så ret – man skal glæde sig over, hvor dejligt det har været, så kan det også være lidt trist, når huset er tomt for mennesker og man bare tuller rundt i sin egen arbejdsverden.
  Af samme grund knuselsker jeg nytårsaften med mine højskolevenner endnu mere. Vi tager i sommerhus, og holder dermed også 1. januar sammen. Det er så skønt, for jeg er virkelig dårlig til at have tømmermænd alene; det føles så trist.

  1. Samme adresse. Men er nu ‘bare’ mig selv og ikke længere hos Eurowoman. Forhåbentlig kan du se at der er sket lidt med designet herinde ;)

   1. Du kan læse mere om det hele i sidste uges ‘Små ting’. Altså fra sidste mandag :)

 2. De er så fine dine indlæg med små ting og det får mig altid til at tænke på mine egne hverdagsøjeblikke – hvilket er helt okay sådan en mandag :-)

 3. Hvor er den fine læderjakke mon fra? Det ligner lige sådan én jeg leder efter. :o)

 4. OM jeg kender det! Kan nærmest blive hysterisk, panisk og trist når gode ting slutter. Så jeg skal virkelig øve mig på det du snakker om. Med at glæde mig over at det skete. Men det er f***** svært, når man lige er kommet hjem fra tre skønne ugers ferie med kæresten og skal indfinde sig i hverdagens trummerum igen.

 5. Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge, hvor chokoladeflodhestene er fra! De er alt for søde! <3

  1. Det er et belgisk mærke, der hedder Barú. De har dem bl.a. hos Mad & Vin :) Og ja, alt for cute!

 6. Læderjakker og vintergækker. Hvad mere kan man ønske sig? (:

  Havde også bare selv den mest fantastiske søndag. En af den slags dage, som jeg ville ønske varede for evigt. Solskin, dejlig stemning og godt humør. Mere tak!

  1. Det er fra Magasin på Kgs. Nytorv, men har fundet frem til at drømmeliv.dk også skulle have dem :) Dufter SÅ lækkert!

   1. Tak for svar :-) kunne godt bruge en ny duft til stuen. Jeg er ny følger, og mp undrømme, at jeg er fanget :-) hyggeligt at følge med!

 7. Til alle læderjakkeinteresserede: Den er fra Just Female :) Min er en kollektionsprøve, men den kommer snart i butik :)

   1. Der er desværre ikke størrelse i da det er en kollektionsprøve. Men de plejer at være 36/38 :) Jeg er normalt en 36…

 8. Det er sjovt, hvor forskellige man kan være…

  Jeg synes at læderjakker er så fine til andre, de kan gøre enormt meget for et outfit. Selv har jeg været på udkig efter en i årevis, men ligemeget hvilken en jeg får på, så føler jeg mig som en vaskeægte biker bitch. Øv! Jeg føler mig så kikset… Men er ikke desto mindre stadig misundelig på alle de fine læderjakker jeg ser ANDRE have på. :)
  Har det på samme måde med korte læderstøvler, altså ankelstøvler. Det bliver jeg også øjeblikkeligt tryllet om til en biker bitch.

 9. Hold op en lækker jakke! Og hvor er de chokoladeflodheste bare fine, kender slet ikke mærket, men de ser virkelig lækre ud.

 10. Jeg er selv lige begyndt at se Girls. Det er faktisk kun 6 dage siden jeg begyndte og jeg er allerede nået til sæson 4 episode 3!

  Jeg havde lidt svært ved at blive fanget i starten, men nu kan jeg slet ikke lade være med at trykke “næste” :D

 11. Kære Emily
  Netop disse ‘Små ting’-indlæg vidner om en særlig evne til at se det fine i hverdagsøjeblikke, så måske du ikke behøver dunke dig selv så meget i hovedet med at blive bedre til at glæde dig over det gode – det gør du jo allerede :)
  Når det så er sagt, kender jeg godt følelsen af, at blive trist når noget godt er overstået, men på den lange bane bliver det jo til glæde og rare minder.
  Tak for en dejlig blog, du er så inspirerende.

  1. Tak Sara, du er sød, og har forhåbentlig ret :)

   Dét er meget rigtigt set, det med den lange bane, tak for at minde mig om det! Klem Emily

 12. Hej Emily
  Jeg har kigget efter den læderjakke, du har på det første billeder i dette indlæg, dog uden at finde den. Er den ikke kommet i butikker endnu, ved du det?
  Vh Julie

  1. Hej.-) jeg har også ledt efter den og talt med forhandler som siger at de har den ikke mere.