Noget nær den perfekte søndag morgen

Åh søde søndagslykke. Min morgen og formiddag kunne ikke have været rarere ved mig og er blevet tilbragt først med mig selv, kaffe, de allersidste sider af Stillidsen og solen bagende på ryggen, imens nogle andre nogen fik indhentet lidt søvn.

Det er altså noget af det fine ved altid at vågne tidligt. Kan godt lide de der timer, hvor man føler, at man har verden lidt for sig selv og alt er stille og dagen venter på at komme ordentligt i gang. En lille tidslomme tidligt søndag morgen, der bare er min. Og som jeg stornyder.

Og sidenhen med vaffelpicnic på gulvet i solstrålerne i det bedste selskab, jeg kunne forestille mig lige nu.

Så dejligt.

Og ja, I må gerne synes, det er for meget, det er det nok, men er altså virkelig gennemglad lige for tiden :)

Ps. Kig ind forbi senere. Først udlodder jeg den vildeste venindeforkælelsestur x 2 og i aften kommer diskussionen af seneste læseklubsbog, Stillidsen på. Bedre sent end aldrig ;)

Mange gode læsetimer og æselører senere. ELSKEDE slutningen. Og ja, det er lidt at mishandle bogen, men ellers kan jeg ikke huske alle de ting, jeg gerne vil. Sikke en bog, sikke en afslutning. Glæder mig så meget til at tale med jer om den senere!

(Visited 2.729 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Dejligt indlæg, men et lille tip (fra gymnasielæreren, der ikke bryder sig om mishandlede bøger ;)) : jeg bruger fine farvede plastik post-its, som man kan skrive små noter på.
  Hav en skøn søndag!

  1. Haha… skal nok prøve at huske det og tak for tip. Til mit forsvar, så læser jeg oftest i sengen, inden jeg skal sove og der er det måske lidt overkill med post-its og noter eller? Og det er altså kun læseklubsbøgerne, jeg mishandler. Har det heller ikke selv helt godt med det…
   Så meget i lige måde :)

 2. Jeg synes slet ikke det er for meget med dit gode humør! Det skal da nydes når man er så gennemglad, som det lyder til at du er. Her har vi også besluttet os for at det bliver (er) en dejlig søndag. Jeg har endelig fået bagt de cookies du har delt opskriften på herinde – det er altså svært at vente så længe, haha (og jeg må også indrømme at jeg har været forbi for at teste dejen et par gange, ahem…). Så cookies til morgenmad, solens stråler ind ad vinduet og musik på pladespilleren (og vasketøj til luftning). Det er rart!

  1. Åh det lyder vel nok også dejligt og så fint med dejen, den skal jo testsmages undervejs! ;)

 3. Det er på ingen måder for meget med din glæde. Jeg synes bare, det er rart, at man tydeligt kan mærke gennem skærmen, hvor glad du er for tiden. Desuden smitter det af – jeg bliver i hvert fald meget gladere, hver gang jeg læser et af dine indlæg i øjeblikket :)

 4. For FILAN,, hvor er jeg glad for dine vegne!!

  Og fra en, der netop har tilbragt weekenden i Malmø i allerbedste selskab og med masser af lösgodis: Fyr den af. Glæde kan man ikke få for meget af – og jeg tænkte faktisk på dig flere gange i weekendens løb. <3

 5. Det er ikke svært at gennemskue at du er nyforelsket og lykkelig. det er dejligt at læse når man selv er præcis det modsatte lige for tiden . Det giver ligesom håb om at alting nok skal blive bedre :-) Og tillykke med det !