Læseklub i december

Jeg har glædet mig sådan til at løfte sløret for næste måneds læseklubsbog. Det er Stillidsen af Donna Tartt og jeg har hørt så meget godt om den bog fra alle kanter. Derfor glæder jeg mig helt vildt til at dykke ned i den sammen med jer i december måned. Og ja, det er lidt af en moppedreng og ja, december ER travl. Derfor er diskussionen også først lige i starten af januar (omkring d. 5.), så man kan læse bogen færdig i ro og mag i juleferien.

Men jeg glæder mig nu også til at forkæle mig selv med et part kapitler eller tre (de er ret korte) inden sengetid hver aften i løbet af december. Jeg har ikke fjernsyn, så det bliver min julekalender ;)

Læs mere om ‘reglerne’ for vores læseklub her.

UPDATE: Denne omgang af læseklubben er afsluttet. Læs diskussionen her.

En anden ting jeg glæder mig til er at ‘snakke’ om november måneds bog med jer i slutningen af næste uge. Jeg har bl.a. set på Instagram, at I er mange, der har læst med, så jeg ser frem til, at fortælle hvordan jeg har oplevet bogen og ikke mindst høre jeres tanker om den. Hvis ikke I er helt færdige, er der altså lige nogle dage at løbe på endnu :)

(Visited 1.265 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Den ligger også klar i min bogreol.
  Jeg håber, jeg kan nå at få den læst i december, selvom den står på eksamenslæsning..
  Rigtig god søndag:)

 2. Uuh, der kunne være det skulle være mit ‘cue’ til at deltage i læseklubben. Jeg har også hørt fantastiske ting om denne bog, så måske det her kinne sparke mig igang, og få mig til at læse den? Åh, hvorfor er det altid som om læselisten aldrig bliver kortere hehe? (:

 3. Glæder mig til at læse the goldfinch – har lige lånt den ud inden jeg fik læst den selv, så håber jeg kan nå at få den retur til juleferien :)
  Glæder mig også til at høre hvad du synes om Der bor Hollywoodstjerner på vejen – jeg er rimelig begejstret for bogen :)

 4. Uhh, har hørt så meget godt om den bog! Den må jeg helt klart få læst her i december :-)

 5. Spændende! Kunne jeg godt tænke mig at læse.

  Et andet lille råd, hvis man hygger sig med andet end tv er podcasten Serial. Den er blevet virkelig populær i USA og jeg har slugt de første 9 afsnit i løbet af weekenden. Den handler omhandler en gammel mord sag i Baltimore. Fantastisk fortalt!

  1. Tak for tip, den har jeg også hørt så meget godt om, så den må jeg vist i gang med :)

 6. Ville rigtig gerne læse med, så tænkte at jeg ville ind og se om jeg ikke kunne låne den på biblioteket.. men den er åbenbart rigtig populær fordi jeg har aldrig oplevet så lang en reservertions liste som den til denne bog. Jeg var nr 96(!!!) i køen til den! Så det bliver nok ikke i december jeg får den læst, men alt tyder på at den er værd at vente på ^^

  1. Måske du kan ønske dig den i julegave i stedet? Så kan du lige nå at læse den i ferien :)

 7. Kan se jeg ikke er den eneste der har lavet tricket med at forsøge at reservere bøgerne på biblioteket til bogklubben. Ville netop lige tjekke med Stillidsen, men jeg er nummer 711 i kø, så det sker nok ikke ;) Til gengæld er jeg ret begejstret for tippet om Der Bor Hollywoodstjerne På Vejen som lydbog på DRs hjemmeside!

 8. Juhuu, dén har jeg også hørt meget godt om! Jeg glæder mig til at læse med :) må fluks ind og bestille den på biblio :)

 9. Jaaa! Jeg har enormt længe ville være med i en læseklub, så det her er fantastisk. Lige siden jeg for fem år siden læste Donna Tartts The Secret History har jeg glædet mig helt vildt til at læse hendes næste bog – hun skriver ikke just hurtigt, så jeg håber den lever op til forventningerne. Jeg tager den på engelsk, men det gør vel ikke noget. Glæder mig til at diskutere den bagefter!