Små ting

{Kufferten (som man altid kan finde) er pakket til Dubai og når I læser dette, er jeg taget afsted. Yay!}

Jeg føler, at jeg skriver dette hver eneste mandag. MEN den seneste uge har altså været ekstra travl og vanvittig, men også helt fantastisk, fordi mange ting er blevet fulgt til dørs og afsluttet på bedste vis og lige i tide til, at jeg nu har pakket sydfrugterne og stikker af til de varme lande med en af bedsteveninderne under armen.

Glæder mig til at afprøve en masse af jeres gode tips. Endnu engang mange tak for dem :)

Og glæder mig til sol, afslapning, boglæsning og genopladning ovenpå nogle meget hektiske uger. Selvom jeg nu også skal arbejde lidt. Det bliver halvt om halvt og jeg kunne ikke forestille mig noget bedre lige nu.

Vi skrives ved fra Dubai. Dejlig mandag og uge til jer!

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week extra special.

{Arbejdsrod og lækker og hurtig frokost. Salat med belugalinser, varmrøget laks og granatæblekerner}

{Flotteste, lille omtale i Berlingske Tidende i går. Så stolt og taknemmelig}

{Valentinesgave lige efter mit hovede fra Hendricks. Inklusiv agurkefrø til min have}

{Og sofahygge med mand lige efter mit hovede. Der tilmed forstår sig på surt bland-selv (og køber nok af det!)}

{Har brugt rigtig meget tid her. Nu er det sidste punktum på bogen sat og jeg glæder mig til at slappe lidt af og genoplade i den næste uge i Dubai. Nå ja, og læse korrektur og maile med min redaktør, men tænker, at det bliver en leg, når det er 30 grader udenfor og der er pool og palmer :)}

(Visited 2.705 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Ja, ikke? Blev altså også næsten lidt glad (sorry!) over at det var så trist vejr… ;)

 1. God tur Emily :) Uff er lidt misundeligt, MEN lucky me skal om en uges tid til NYC. Så der venter også lidt afslapning til mig. Yay :)

 2. Åh jeg glæder mig så meget til at læse din bog!

  Håber du får en skøn ferie i Dubai, og glæder mig til at diskutere Me Before You med dig senere på måneden (:

 3. Hejsa,

  Rigtig god tur til Dubai!!

  Jeg har lige koebt mig en MacBook Air og er super glad for den! Jeg taenkte dog paa om du ikke kunne lave en form for en guide, til nogle laekre app’s eller andet, som goer livet som Mac ejer lidt sjovere ;-)

  Det var blot et sjovt forslag!