Vind: Den ultimative tøsetur for dig + 3 veninder

Sammen med Baileys sætter jeg en ret vild venindeaften på højkant, hvis jeg selv skal sige det.

Hvis du bliver den heldige vinder, kan du invitere 3 veninder med ud at køre limousine og sippe Baileys, herefter ud at spise på Llama og ind at se Fifty Shades of Grey i Imperial og afslutningsvis ud at drikke drinks og kaffe på Salon 39. Altsammen på fredag d. 13. februar. Se det fulde program nedenfor.

Program for aftenen d. 13. februar for vinder + veninder:

 • Kl. 17.30 – Gruppen bliver hentet i limousine. Kører rundt og hygger og drikker Baileys.
 • Kl. 18.30-20.30 – Middag på restaurant Llama.
 • 20.30 – 21.00 – Transport til Imperial.
 • 21.00-00.30 – Fifty Shades of Grey i Imperial.
 • 00.30 – ? – Limousine til Salon 39 – Baileys og kaffe efter filmen.

Jeg kan ret godt lide cocktails. Og jeg kan ret godt lide dessert. Som naturlig afledning heraf, er jeg også pjattet med dessertcocktails. Helst ikke som erstatning for den egentlige dessert dog. Men sammen med. Mere vil have mere…

Jeg kan også ret godt lide kaffe og en Espresso Martini er derfor en af mine forestrukne dessertcocktails. Denne version med Baileys er et hit, synes jeg.

Baileys Espresso Martini
6 cl Baileys
1 cl vodka
1 espressoshot, koldt
3 hele kaffebønner til pynt

 • Hæld alle ingredienser i en shaker med masser af is og ryst kraftigt.
 • Si det ned i et martiniglas og pynt med kaffebønner.

Og ja, der skal være et fint lag skum på sådan en fætter. Det var der altså også (lidt i alle tilfælde), men nogen var lidt for langsomme til at få taget billeder og så lagde skummet sig igen. Dumme skum….

Sådan deltager du i konkurrencen
For at deltage i konkurrencen om den lækreste venindeaften på fredag d. 13/2 for dig + 3 veninder med limousine, middag, biograftur og cocktails skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg. Vær dog sikker på, at du opfylder kravene nedenfor.

Konkurrencen slutter allerede på tirsdag d. 10. februar kl. 18.00 og jeg trækker de vinderen umiddelbart derefter.

Vinderen får direkte besked på mail tirsdag aften. Så husk at holde øje med mailen.

Krav for at deltage

 • Du og de veninder der skal med, skal være fyldt 18 år.
 • I skal kunne deltage på fredag d. 13. februar fra kl. 17.30.
 • Bor I mere end 20 km væk fra København, skal I selv sørge for at komme til eksempelvis Københavns Hovedbanegård, hvorfra I så vil blive hentet af limousinen.

(indlægget er udgivet i samarbejde med Baileys)

(Visited 3.999 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

424 Kommentarer

 1. Det lyder alt for lækkert! En venindeaften i så skønne rammer ville være det perfekte afbræk fra min afhandling!

 2. Dessert cocktails er nemlig en vinder! Og hvem kan sige nej til en konkurrence, der involverer baileys, mmmmh!

 3. Hold fast for en lækker konkurrence! :) Jeg ville elske at dele sådan en flot aften med tre af mine veninder :) Krydser alt der kan krydses!

 4. Ville elske at kunne tage min søster og min mor med (nogen synes nok det er lidt underligr men vi elsker alle sammen bøgerne!) og når det lige falder i en weekend hvor mutti er på besøg ville det være fantastisk at kunne tilbringe sådan en fin aften med de kvinder man holder mest af! :-)

 5. Det ville være den perfekte pige-aften til 4 hårdtarbejdende dyrlægestuderende! <3

 6. Hey Emily :-)
  Jeg er flyttet til Aalborg i sommers og har tre gode veninder hjemme i Odense, som jeg nu sjældent ser. Den ene af disse veninder er lige blevet vraget af sin kæreste igennem flere år, og min egen kæreste er soldat og udstationeret, så ham ser jeg også sjældent efterhånden. Det kunne være så fedt, at få en god aften i selvskab med mine gamle veninder, og overraske dem med denne konkurrence, så vi kunne få alle drengeproblemerne lidt på afstand!
  Kh Malene :-)

 7. Lyder som den perfekte venindeaften. Det ville være tiltrængt eftersom specialet nærmer sig sin afslutning og tid med veninderne derfor ikke bliver prioriteret særlig højt pt.

 8. Nøj, det ville jeg gerne vinde ;o)
  Ville tage mine 2 veninder Heidi og Ulla, som hhv. lige er blevet skilt og rejser til USA 4 år…Vi trænger til en samlet optur!!

 9. Uhh Bailey <3 <3 Det lyder som en ultimativ pigeaften, det ville langt fra være dårligt at vinde :)
  Fingrene er krydset ;)

 10. Jeg kunne virkelig godt bruge sådan en tur. Efter 6 år med min kæreste har han valgt at sætte vores forhold på standby. Jeg kæmper sådan for at få ham tilbage. Og efter 6 dages pause er jeg helt udkørt. Jeg har ikke sovet og appetitten er helt væk. Mine 3 dejligste veninder har været der for mig alle dagene og jeg vil så gerne give dem noget igen. Jeg sætter så stor pris på at jeg har dem i så svær en tid og det skal de føle også. Det ville også være rart at komme ud og prøve at glemme tanken om min (pause)kæreste.

 11. Fantastisk konkurrence! En af mine bedsteveninder blev desværre single i går. MEN hun skal da forkæles med sådan en tøsetur! Jeg krydser fingre!!
  KH

 12. Det ville være en tiltrængt venindedate-aften, hvis jeg vandt :)
  Vi har alle monstertravlt i venindegruppen og ser alt for lidt til hinanden i øjeblikket. Så det ville være ekstremt lækkert at vinde denne præmie.

 13. Ej hvor vil jeg gerne forkæle mine veninder (og mig selv!) med sådan en lækker aften :) Jeg krydser alt hvad jeg har!

 14. Åh, det ville være en perfekt overraskelse til min søde veninde som lige er fyldt 20. Ja tak!

 15. Jeg har fødselsdag dagen efter d.14., og det ville være en dejlig måde at påbegynde mit nye år. :-)

 16. Dét er da i den grad opskriften på den ultimative tøseaften med mine veninder, som jo er verdens bedste;)

 17. Jeg ville elske at vinde denne konkurrence!
  Jeg skal være ærlig og sige, at jeg nok ikke den største 50 Shades of Grey-fan, men jeg er STOR (som i GIGA) fan af at forkæle mine dejlige veninder, som virkelig fortjener en forkælelsesaften som denne. De betyder alt for mig.
  Jeg krydser, hvad krydses kan! :)

 18. Åh wauw Emily, det er jo en fantastisk præmie. Mine tætte veninder og jeg har netop talt om at vi fejre os selv for lidt!
  Og netop nu har den ene veninde fået nyt (drømme)job, en har haft en svær periode med sygdom, jeg er netop nyuddannet og en er nylig gravid :-D (jeg kan bare drikke hendes drinks ;-) ) så det vil være en fantastisk tøseaften, med hygge, dejligt selskab og fejring af os! Krydser fingre for at blive den heldige til at invitere mine piger ud <3

 19. Wow, det lyder som den dejligste forkælelse i vinterferien, det vil jeg gerne vinde og forkæle mine veninder med :)

 20. Jeg får to veninder på besøg fra Jylland den weekend, så det ville være helt vildt hyggeligt, hvis vi var så heldige at få sådan en aften sammen :)

 21. Jeg er lige begyndt på studie igen, så ville være fantastisk med en dejlig pige tur med både lækre drinks og en lækker film

 22. Sådan en aften kunne mine veninder og jeg virkelig godt trænge til efter et langt år med diverse indlæggelser, sorger og endeløst mange ture i tudekarusellen.

 23. Hvem ville ikke give tre veninder sådan en hyggelig og gennemført aften? Jeg ville i hvert fald give alt for at dele en sådan oplevelse med tre søde veninder. Efter en uge i de franske alper er kaffe med baily blevet en nær ven. Perfekt til at gøre én lidt friskere, lidt gladere. Efter en lang dag på ski. Inden en tur i byen. Netop med inspiration fra kaffebaily stiftede vi efter en vellykket uge i Val Thorens “bridge og baily” – hvilket om noget, må understrege en ubetinget kærlighed til baily og ikke mindst til hinanden. Jeg vil ELSKE at have muligheden for at invitere disse tre dejlige damer med til en luksuriøs aften fyldt med baily og biograffilm. Noget man som studerende desværre ikke oplever meget af…

 24. Lige hvad 4 veninder trænger til efter alle at være blevet mødre i 2014 – hold nu op det er lang tid siden vi har fået en cocktail sammen!

 25. NARJ en fed giveaway! Sådan en 30-årig mor ville ELSKE at invitere veninder ud til det program! Jeg smider et lod i puljen og krydser fingre!

 26. Jeg ville ELSKE at få en så decadent oplevelse med mine tre søde, søde veninder :-)

 27. I weekenden samles venindegruppen endelig i København efter halvandet års adskillelse grundet skiftevis praktik og udvekslingsophold. Det ville være så dejligt at fejre genforeningen med bravur!

 28. Krydser fingrer! Det ville være den perfekte luksusaften til mig og mine veninder!!

 29. Jeg ville elske at kunne forkæle mine veninder i en ellers travl hverdag, det er for sjældent vi får gjort det :)

 30. Jeg har aldrig kørt i limousine, det kunne være så fantastisk at tage mine ladies med på sådan en jomfrutur!

 31. Det lyder som den perfekte måde at fejre mine venskaber med mine veninder! Jeg krydser fingre!!

 32. Jeg ville meget gerne kunne glæde tre af mine skønneste veninder med denne oplevelse! :-)

 33. Jeg er nu lidt skeptisk over for filmen, da jeg fra starten syntes, at skuespillerne var lidt fejl-castet. Men man jo blive positivt overrasket :-). Og en mulighed for en luksus-aften sammen med veninderne vil man ikke misse – det vil vaere den bedste overraskelse!

 34. Jeg har 3 vidunderlige veninder, som betyder så meget for mig og som jeg ser ALT for sjældent, især nu efter vi er blevet mødre. De fortjener virkelig at blive forkælet! Jeg håber vi bliver trukket, for sådan en aften ville være super fantastisk at dele med dem*

 35. Hvor fedt, alt for længe siden jeg har haft en pigeaften med mine gamle veninder fra gymnasiet!

 36. FANTASTISK! Det er lige hvad vi har brug for. To af os har kærestesorger, jeg er stresset og den sidste er bare den bedste fest-type. Jeg krydser virkelig fingre!
  Rigtig god søndag :)

 37. Det ville være så vildt at vinde! Og fredag er eksamensdag, så det ville bare være den perfekte afslutning på dagen! :)

 38. Nej hvor ville jeg gerne dele det med mine tre efterskoleveninder.
  De ville elske det!

 39. Det er jo det vildeste program! Den aften ville jeg godt nok gerne invitere mine 3 bedste piger med på :)

 40. Det er jo alletiders konkurrence! Jeg kunne virkelig godt bruge en festlig aften med grin, bailey og gode veninder, efter nogle utroligt hårde måneder :-)

 41. Ihh, hvor kunne det være fantastisk at forkæle sine veninder med sådan en overraskelse!

 42. Sådan en aften ville være den perfekte overraskelse til mine bedste veninder, som flyttede fra Aalborg (og mig) til København for halvandet år siden, og som jeg derfor ser ALT for sjældent, fordi det bare er svært og dyrt at finde tid med fuldstidsstudier og SU. Alle gode kvinder fortjener sådan en aften, og mine to er ingen undtagelse!

 43. Lyder som noget nær den perfekte fredag aften! Jeg lægger et lod i puljen og krydser fingre :)

 44. NØJ hvor kunne det være fedt, den perfekte girls night. Jeg plejer dog aldrig, at være heldig, men det er jo fredag den 13 !!! at begivenheden sker, så måske heldet vil vende til min fordel i denne omgang ? :)

  Jeg krydser fingre :*

 45. Wauw for en konkurrence Emily!

  Hvornår får man ellers chancen for at opleve noget så ekstravagant? – Og rent faktisk kunne tilbyde sine veninder en så vild tur? Som studerende måske aldrig (eller ihvertfald først om mange år).

  Midt i en ellers travl hverdag ville mine tre gode gamle gymnasieveninder og jeg uden tvivl nyde en sådan flick-chick aften fuldt ud… Og som udprægede fløde-drinks-fans tror jeg en aften i Baileys tegn ville passe helt perfekt.

  Igen, just wauw!

 46. Jeg MÅ vinde!!! Det er snart min (hold nu fast!) femte Valentinsdag som single – og nej går selvføgelig overhovedet ikke op den slags! Meeen en aften med Mr. Grey ville dog hjælpe mod den desperathed der opstår (ikke hos mig selvfølgelig) over at man den 14. bliver bombarderet med billeder af de smukke blomster alle andre har fået.. (Indsæt emoji der holder sig for øjnene og græder af grin – hvis den findes)

 47. Jeg vil vildt gerne vinde en fantastisk aften og forkæle mine skønne veninder ❤️

 48. Det lyder som en skøn aften ❤️
  Tøserne og jeg står gerne klar fredag d. 13.02.

 49. Det lyder for godt til at være sandt! Åhhhh hvor jeg krydser fingre og alt andet for at vinde.
  Hej fra Sofie

 50. Useriøst lækker konkurrence. Krydser alt hvad jeg har for at det bliver mine veninder og mig der skal forkæles!

 51. Ej, det lyder helt vild skønt! Det kunne jeg godt bruge, og det er jeg sikker på at mine veninder også kunne :)

 52. Jeg har 3 veninder, der vil blive meget glad for mig, hvis jeg vandt den aften!

 53. Nooooooooooooooooooooooo en konkurrence!!! Jeg ville ærgrer mig gul og blå, hvis jeg ikke skrev en kommentar her! Hold nu k..t! Så kan det da ikke bringe uheld, at det er fredag d. 13.!

 54. Wow sikke en konkurrence! Der bliver ikke sparet på noget- perfekt til tre studerende som mine tre bedste veninder og jeg, der sjældent får en tur som denne.

  Jeg elsker også både cocktails og dessert så den lyder da som et match sendt fra himlen!

 55. Super fed giveaway! Jeg kunne bestemt godt bruge sådan en venindeaften, så jeg vil krydse mine fingre for at jeg bliver en af de heldige:)

 56. Wow! Det lyder slet ikke dårligt – jeg krydser fingre.
  Hav en skøn søndag :-) Vh. Maria

 57. Emily Salomon konkurrence
  #intetmindreendfantastisk#wow#allegodetingienkonkurrence#hvemskaljegtagemed?#håberjegvinder#

 58. Det lyder helt vildt skønt! Det ville jeg og mine veninder elske!! Og så må jeg lige tilføje at min all time favorit ‘cocktail’ med Baileys, blot er Baileys blendet med masser af is. Så vildt lækkert! Og simpelt!

 59. Hvor ville jeg elske, at kunne dele sådan en aften med gode veninder efter en eksamenspresset periode!

 60. Jeg vil SÅ gerne forkæle mine skønne veninder som alle tre er blevet mødre sidste år. De kunne så meget trænge til denne ultimative tøseaften <3

 61. Åh lad lykkens gudinde tilsmile mig – det lyder som den ultimative girls night out!

 62. Åh det ville være helt fantastisk sjovt! En for-fejring for mig og mine single-Ladies dagen inden valentines day

 63. Skulle nok kunne komme en tur til Kbh. Det ville da være lækkert med en tur med veninderne som jeg ser alt for sjældent.

 64. Hold da op en hyggelig måde at tilbringe en ellers uhyggelig fredag d. 13. på! Jeg vil dele den med tre af mine gamle efterskoleveninder, som også har læst Fifty Shades of Grey serien. Faktisk har vi netop snakket om at arrangere en tur i biffen, nu hvor filmen kommer. Kunne være en perfekt overraskelse til dem :)

 65. Det ville være så lækkert at vinde! Vi er tre veninder der skal besøge vores veninde i København i de dage, så det ville bare være så perfekt!
  Krydser fingre!
  Nikoline_k@msn.com

 66. Sådan en aften gad jeg godt, at kunne forkæle tre af mine bedste veninder med. Krydser

 67. Ingen tvivl om at dette er opskriften på den perfekte veninde aften!! Jeg håber jeg bliver den heldige vinder :)

 68. Det ville være helt igennem perfekt at vinde sådan en lækker aften sammen med mine to søde veninder, Nanna og Trine! Vi er alle tre travle damer med enten fuldtidsjob eller specialeskrivning, så det kan være svært at finde tiden til at få set hinanden helt så ofte, som vi gerne vil.

  Jeg krydser fingre på vores vegne :)

  /Julie

 69. Intet jeg heller ville end at dele min fredag aften og ikke mindst denne oplevelse med mine 3 tætteste veninder. Krydser fingre!

 70. jeg kommer fra Aalborg, men har nogle fantastiske veninder i København, som jeg ser alt for sjældent! Jeg skal tilfældigvis til
  København i næste weekend, så det ville være så lækkert at kunne invitere tre af mine bedste veninder ud til en rigtig tøseaften med drinks og lækre mænd ;-)

 71. Sådan en aften ville være en perfekt ‘på gensyn’ med én af mine veninder der skal tre måneder ud at rejse, hvor vi gerne ville have en sidste aften med hende. Vi er 4 piger fra gymnasiet, der stadig ses ofte.

 72. Why not? there is always a bit hope that I win. Ihvertfald ville jeg gøre tre veninder meget tilfredse på fredag.

 73. Det kunne jo være fuldstændig perfekt med sådan en aften. Krydser alt hvad jeg kan!

 74. Det er lige noget for Nanna, Signe, Natasja og jeg. Vi trænger til at blive forkælet!

 75. Når man nu fylder 25 år i februar, kunne det være en dejlig måde at fejre det på sammen med et par gode veninder!

 76. Det ville være den perfekte fredag aften for mine bedste veninder og jeg, som i øvrigt ses alt for sjældent! Fingers clossed!

 77. Hvilken lækker konkurrence – jeg ville elske at kunne forkæle mine veninder med sådan en aften! – og hvor tager du dog de fineste billeder søde Emily!

 78. Lyder som den mest perfekte aften med yndlings-pigerne! Krydser alt hvad der kan krydses

 79. Det ville jeg så gerne vinde. Jeg ville invitere de gamle gymnasietøser til en super hyggelig aften, lige inden den ene bliver mor for første gang.

 80. Den aften lyder som en frisk udgave af Valentinsdag – bare sjovere og uden risiko for at det bliver for kæresteklamt! Jeg ville elske at invitere tre af de bedste (single)veninder ud på den måde! :-)

 81. Det kunne da være fantastisk at forkæle sine veninder med sådan en lækker aften og mig selv selvfølgelig :)

 82. Det lyder som en skøn aften. Elsker Baileys, især i lækre drinks og er pjattet med Lhama, både maden, indretningen og stemningen! Ville være så fantastisk at vinde en aften med mine bedste veninder med drinks, mad og nærvær.

 83. Intet bedre argument for at vælge mig som vinder, end at lige de tre veninder jeg vil invitere med, skal fejres for deres sejhed og de store ting der sker i deres liv- af helt egen fortjeneste og hårdt arbejde! Stor respekt <3

 84. Hvilken forkælelse – det lyder som en skøn aften, uanset vinder! Hvem vil ikke gerne forkæle sine veninder med sådan en tur? :-)

 85. Bailey i kaffen er den bedste quick up hvis man skal ud i nattelivet, og måske lige føler for det – virker hver gang <3

 86. Holy Moly en konkurrence! Måske er det skæbnen der spiller ind, måske ikke; men i hvertfald drager en lille jyde som mig ret heldigt til København på fredag i selskab med med min mor og storesøster. Alle krav er opfyldt, det må da være skæbnen? ;-) Mine fingre er ihverfald krydset!

 87. Åhhh hvor jeg trænger. Har netop mistet min mor så det kunne være så tiltrængt til lidt sjov og ballade i en svær tid.

 88. Wow, det vil jeg virkelig gerne vinde! Min veninde har fødselsdag onsdag, så det ville være en perfekt overraskelse for venindeflokken;-)

 89. Uh Lækker konkurrence Emily! Skal mødes med 3 studie veninder på fredag – og vi er glade for både sjusser og i høj grad Bailey;)

 90. Jeg har allerede en aftale med tre studievendinder om at se filmen, så denne pakke ville da toppe den aften. Alt for lækkert event. Og vi er SÅ meget Bailey espresso drinks piger!

 91. Lige præcis næste weekend forlader jeg hjembyen Århus for en stund til fordel for København.
  Det ville være så lækkert med en aften med baileys og forkælelse.. Det ville være prikken over i’et på min københavnerweekend

 92. Kom så 2015 held og lykke.. Den aften vil jeg super gerne vinde, har studiedag den fredag og mine veninder er klar, vi elsker baileys og ville simpelthen elske den aften. Varme hilsner i en kold tid.

 93. Det ville være den ultimative tøseaften med veninderne! Det vil absolut intet kunne slå :-)

 94. Hvor ville det bare være en perfekt måde at fejre at være blevet pædagog, med mine allerbedste pædagogveninder!!

 95. Juhuuu! Har lige været på tur med familien – og jeg saaaaaaavner en god aften med damerne. Vi bor heldigvis alle i Kbh og de vil dø af grin hvis jeg siger vi skal drikke baley i en limo. Jeg krydser alt hvad jeg har!!

  Kh Maria

 96. Vil meget gerne vinde aften med limo, middag, biograf og drinks :-) Krydser mine fingre….

 97. Som ny eksiljyde er jeg i gang med at styrke mit socialenetværk her i København. Det vil derfor være den perfekte mulighed for at invitere mine hovedstadsveninder med på eventyr.

  Kh,
  Tanja

 98. Ahhhhhhh fedest skal ud med et par veninder på fredag, fedt hvis jeg lige kunne overraske dem med sådan en tur

 99. Fredag den 14. Februar 2014 fødte jeg min lille elskede søn. Efter en hård opstart på arbejdet og logistikken som travl børnefamilie, er der ikke meget tid til at dyrke veninderne, hvilket er svært for mig – for de betyder alt!
  Ville elske at tage med dem ud. Vise dem, hvor meget de betyder og oveni hatten få en kæmpe overskud til familien ovenpå sådan en aften. Klar til at fejre 1 års fødselsdag dagen efter.
  Jeg krydser fingre:-).
  Knus

 100. Nøj hvor ville jeg gerne vinde den aften! Fredag d 13/2 skal jeg nemlig samles med mine 3 folkeskoleveninder, og sikke en mulighed hvis vi kunne få så fed en aften;-)

 101. Det lyder som den perfekte aften! Den ville jeg elske at dele med nogle af mine bedste veninder :-)

 102. Det ville være en hyggelig aktivitet med mine savnede veninder, som jeg ikke ser ligeså tit efter at være flyttet til Jylland :)

 103. det ville virkelig være den ultimative søster- aften. Jeg har 3 yngre søstre og de ville elske sådan et arrangement. Personligt ville jeg få flere oplevelser på en aften, end jeg har haft i flere år. Det ville være årets aften.
  Krydser og håber..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 104. Det lyder som en helt perfekt veninde-aften. Kunne jeg virkelig god tænke mig at forkæle mine veninder med! :)

 105. Åh jeg æææælsker Baileys, og jeg ville elske en sådan veninde forkælelsesaften – krydser fingre :)

 106. Nøj, det lyder bare som den PERFEKTE aften! Mine veninder og jeg er mere end klar på at indtage byen i limousine, og med en Baileys i den ene hånd og biografbilletter i den anden kan det nok ikke blive meget bedre! Vi krydser fingre!

 107. Skøøn konkurrence tror ikke der er nogle af mine piger der ville sige nej til sådan en oplevelse :-)

 108. Hvor ville jeg gerne vinde. Jeg har været en dårlig veninde på det sidste og vil derfor gerne forkæle mine søde veninder med sådan en lækker aften.

 109. Pigerne og jeg har faktisk aftalt, at vi skal ud og ryge vandpibe (for første gang) på fredag, men mon ikke det kan rykkes til en anden dag? I know, it can! :D

 110. Hvor ville jeg gerne vinde… Trænger for det første til at se mine veninder og for det andet til at have det sjovt.

 111. Åh, det kunne jeg godt bruge! Blev mor for otte måneder siden og starter igen på job om et par uger. Det kunne være skønt med cocktails og tøsehygge i byen – jeg kan næsten ikke huske, hvordan det er! Og far har lovet at klare putningen af baby, hvis jeg vinder. :-)

 112. hold da op, det ville være en uforglemmelig aften! Har allerede 3 veninder, som jeg uden tvivl ved vil være ellevilde med præmien – især fordi vi har en kæmpe forkærlighed for kølige baileys og selvfølgelig fifty shades! Kryyyydser alt hvad jeg har!! :)

 113. Åh, hvor er det dog en aften, som min lille venindegruppe har brug for efter alt for lang tid på forskellige kontinenter. Selvom vi har holdt sammen lige fra folkeskolens yngste klasser, så er tiden efterhånden alt for knap til at pleje de bedste venindeskaber, og hvor ville sådan en aften kunne kickstarte det hele igen.

 114. Aldrig har jeg været så glad for at jeg:
  1) er over 18 år
  2) har NUL planer fredag d. 13. februar
  3) bor i København

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 115. Neeej det lyder lækkert!! Og næsten for godt til at være sandt! Det vil jeg dælme gerne vinde!! :-)

 116. Da jeg lige er kommet hjem fra en rejse på fire måneder, vil jeg meget gerne kunne invitere mine tre bedste veninder på denne tur! :-)

 117. Uhhh, det ville da være lidt af en treat at præsentere for veninderne :)
  Krydser fingre!

 118. Jeg har altid en flaske Baileys liggende i køleskabet i vintereksamensperioden som jeg bruger i min kaffe (næsten) alle dage i læseferien. Semi-alkoholisk selvforkælelse én måned om året.

 119. Ej hvor vil jeg gerne vinde sådan en aften…mit kærlighedsliv har været igennem en hård omgang, så det ville være så dejligt at vinde sådan en skøn aften med mine veninder…!

 120. Ville elske at kunne invitere mine piger på sådan en aften!
  Krydser fingre :-)

 121. Det lyder som en perfekt aften! Det ville være et skønt afbræk til alle de travle studie aftener!

 122. Efter nogle tunge vintermåneder med eksaminer ville det være den perfekte måde at fejre mine veninder på!! :)

 123. Jeg skal SÅ meget se 50 shades og at spise på Llama har længe været på ønskesedlen, så jeg krydser fingre for, at den fab aften bliver min :-)

 124. Fantastisk!!! – jeg glæder mig allerede til at ringe til mine veninder!!! :-) Helt fantastisk præmie.

 125. Uuuh det lyder som en vild lækker aften – ville være fantastisk at kunne dele med tre af de dejligste damer i mit liv :-)!!

 126. Uhh, det lyder som den mest ultimative pigeaften! Lige noget vi piger kunne bruge i det ellers hårde 3.g-liv vi har i øjeblikket. Håber virkelig på, at jeg bliver den heldige vinder :D

 127. Det lyder som en skøn aften! Specielt på en fredag d. 13, gys. Rødmede, grinede og foragedes da jeg læste bøgerne. Jeg må ærligt sige, at jeg er spændt på om Grey (skuespilleren) kan leve op til forventningerne. Baileys er bare godt. I rigelige mængder. God søndag aften ladies!

 128. Det kunne være for fedt, at fejre at venindeflokken på 4 endelig er samlet igen efter at være adskilt af verdenshavene i de sidste 4 måneder <3

 129. Øj, jeg kender nogle veninder som ville give aaaalt for sådan en tøseaften UDEN mænd og børn:-)

 130. Jaaaaa, sikke en dejlig konkurrence! Jeg deltager selvfølgelig og krydser for jeg bliver den heldige ☺️ tak for en fantastisk inspirerende blog Emily! Jeg har planer om at deltage i din lille bogklub næste måned

 131. Fantastisk konkurrence! Havde allerede planlagt at se filmen med mine tre gode veninder, og det kunne være så fedt at vinde denne konkurrence :D

 132. Det der er i mine øjne en helt perfekt aften! Krydser fingre for det er mig, der skal dele den med mine to bedste veninder :-)

 133. Jeg har 5 veninder der er nybagte mødre, mon ikke nogle af dem med de største babyer efterhånden trænger til at få luftet stængerne lidt

 134. Hvor kunne det være fantastisk!
  Cykler forbi Salon 39 hver dag. Ser så hyggeligt ud. Men har stadig til gode at komme indenfor.
  Så det ville være et stort plus :-)

 135. Iiih hvor ville det blive en god aften med veninderne!!
  Jeg ser dem efterhånden så sjældent, men lige den weekend skal vi faktisk ses, det passer jo perfekt!!!
  Mange hilsner herfra

 136. Baileys – limo – lækker middag – fifty schades of grey (læs: jamie dornan) og afslutningsvis cocktails på en af mine favorit cocktailsbar lyder da som den perfekte venindeforkælelses aften:) Krydser fingre!!!

 137. Wauw for en konkurrence!! Den vil jeg virkelig gerne vinde og dele med mine gode veninder;-)

 138. Ville være en helt fantastisk måde at holde min fødselsdag på lidt forskud, har fødselsdag mandag den 16 (mandag er jo ikke rigtig partydag). Og BAILEYSELSKENDE veninder mangler jeg ikke. Det lyder så fantastisk og som boghandler, var det faktisk “min butik” der var i landsdækkende nyheder, da Fifty Shades havde premiere i Danmark.

 139. Wow, en fantastisk konkurrence! Jeg har i 100 år haft en gammel aftale med fire studieveninder netop den aften, og nu har det lige vist sig, at jeg har kludret i min kalender og bliver nødt til at ditche dem til fordel for svigermor! Av, det var ikke helt populært:/ Men så ville den bedste undskyldning i verden da være at give de fire damer en superskøn aften i selskab med Baileys og Mr. Grey!

 140. Orv, det gad jeg godt :) Så vil jeg have mine tre søstre med, det er sjældent vi alle samles kun os fire , så det kunne være lækkert!

 141. Det lyder virkelig hyggeligt!
  Jeg vil så gerne kunne invitere mine veninder med til dette!

 142. Det ville være fantastisk med så lækker en kvalitetsaften med veninderne. Da jeg flytter til Californien om 2 uger og er væk i et år, ville aften være en perfekt “på gensyn” begivenhed:-) En af veninderne er kæmpe fan af Fifty Shades of Grey og ville blive ovenud lykkelig for sådan en aften. Vi bor alle i kbh og opfylder de andre krav:-)

 143. Uh Baileys og Fifty shades er en god kombination :)
  Er sikker på veninderne rydder kalenderen fredag, hvis der lige pludselig kommer en invitation fra ut :)

 144. Hej Emilie.

  Jeg har tre fantastiske veninder, som nu desværre alle er flyttet til København (Jeg bor selv i Odense). At veninderne ikke længere bor lige rundt om hjørnet, men er flyttet efter job, kæreste eller studie er måske en af de ting, der hører med til at blive voksen, men shit hvor er det hårdt, og jeg savner dem hver eneste dag.
  Jeg savner hverdagssnakken om hvor der er tilbud på den pastelgrønne neglelak og hvem de mødte i Netto, jeg savner at køre forbi deres lejlighed på vej hjem fra arbejde, for lige at vende dagen over en kop kaffe, jeg savner at de kommer uanmeldt forbi for at hive mig ud af min speciale-skrivnings-boble, jeg savner bare alt ved ikke at have dem tæt på længere.
  For at kunne holde fast i vores lange gåture, hvor vi i timevis vender alle detaljer fra sidste fest, har jeg nu købt mig en “øre-dims/headset til mobilen” (jep, sådan en lastbil lastbilchauffører også har ;) – så lader jeg som om de går ved siden af, men det bliver sgu aldrig det samme.
  Nå det lange og det korte er, at jeg virkelig trænger til en dag med mine skønne damer (mindre end ovenstånde program kunne nu gøre det ;), men det ville være så rart at kunne have en hel dag sammen med mine nu-københavner piger, hvor vi har tid til at vende hele verdenssituationen!
  Odense’aneren krydser fingre for en dag med skønne, savnede veninder!

 145. Det ville være en fed præmie – mine veninder har virkelig brug for sådan en tur, så de kan komme væk fra babyer en enkelt aften :-)

 146. Jeg drikker alt for få cocktails! Jeg kører alt for lidt i limousine! Og jeg ser for lidt til mine veninder.

  Hvor kunne det være skønt at samle tre af mine bedste veninder til god mad, Bailey’s, cocktails, tøsefilm og blive transporteret standsmæssigt! Jeg krydser fingre :-)

 147. Det er den vildeste konkurrence. Jeg vil helt sikkert dele sådan en aften med “Cocktail-klubben”!

 148. Det lyder da som en ultimativ måde at fejre mine veninder på her midt i februar-kulden – alle fingre krydses :)

 149. Har rå-slugt bøgerne og ventet I spænding på at den får premiere, så det ville jo være den ultimative aften med mine lige så Mr.Grey/Bailey hungrende veninder! :-)

 150. Iiiih altså hvor kunne det være fint at forkæle mine piger med sådan en vild oplevelse! Det lyder jo som opskriften på en perfekt aften! Krydser fingre!

 151. Nøj, det lyder da ikke som den værste måde at bruge sin fredag på. Bailey’s og limo!
  Første gang jeg nogensinde var rigtig fuld var det i Bailey’s. Nytårsaften i niende klasse. Som den sidste på hele min årgang på alkohol-vognen, havde jeg blind tiltro til de ældre, mere erfarne festgængere.. Hvilket de sselvfølgelig udnyttede på det groveste. Jeg har ikke tal på hvor mange bailey’s/blå Gajol “drinks” jeg fik, men jeg kan fortælle at jeg gik ud som et lys klokken 23:30. Efter at have kastet op i en sækkestol, som jeg efterfølgende havde lagt mig til at sove i.
  Det har taget mig 7 år, men jeg kan endelig drikke bailey’s igen uden at få opkastfornemmelser. Blå gajol er dog stadig bandlyst!

 152. Nøhj det kunne da være alletiders tur til mig og mine gode veninder. Krydser fingre!

 153. Denne aften lyder som den skønneste kombination af glamour, de bedste veninder og lækre sager til ganen. Jeg vil i høj grad gerne dele denne aften med mine kære.

 154. Mm bailey! Og bif’, limo, cocktails og mmm – jeg er solgt. Det kender jeg vist 3 andre, der også er ;)

 155. Wow, sikken en fantastisk præmie, Emily! Hvor ville det bare være fantastisk at overraske mine tætteste veninder med sådan en oplevelse – det perfekte afbræk midt i vores specialeskrivning.
  Jeg krydser fingre!

 156. Waow en aften! Helt vildt at sådan en aften kan blive stillet til rådighed til en heldig læser. Det ville være ovenud fantastisk at skulle lave en aften så luksus nu når man ikke har den største pengepung som studerende. Krydser fingre <3 :)

 157. Mine veninder og jeg har allerede aftalt at vi skulle ind og se filmen sammen, så med sådan en luksusbehandling oveni ville det da bare være helt perfekt! :D

 158. Efter en travl hverdag med arbejde, studie, mænd og børn, så er der ikke meget tid til hygge med veninderne. Den her aften er perfekt til, at vi kan ses og hygge – krydser alt hvad kan krydses :-)

 159. Jeg skal tilfældigvis på venindetur til København i weekenden, så det her ville jo være en perfekt måde at tilbringe fredag aften på!

 160. Et virkelig fedt program der med sikkerhed resulterer i en fantastisk aften! :) Nøøj Hvor ville det være lækkert. Jeg krydser fingre :)

 161. Whaaat. Alt for fed konkurrence! Det må jo lige netop være verdens bedste dag, hvis man vinder sådan en tur! Jeg er intet mindre end begejstret og HÅBER, at jeg har en smule held med mig :-)

 162. Åh sådan en præmie ville da være nok så dejlig at vinde!
  Vi er et par piger der er efterladt i vinterferien i Danmark alt i mens resten af vores veninder er på enten skiferie eller lækker storbyferie. Suk, hvis bare vi kunne komme afsted til sådan et arrangement som dette! :)

  /Laura

 163. Wowo, det lyde vildt fedt. så selvom der allerede er masser af kommentarer her bliver man da lige nødt til at forsøge ;-)

 164. Det er den lækreste konkurrence, jeg længe har set. Den må jeg helt sikkert deltage i. Ville elske at vinde en hyggeaften med 3 af mine veninder – de fortjener nemlig at blive forkælet, da de er det bedste veninder, man kan ønske sig!

 165. This would be amazing to win!
  I have a friend who really needs a night off from all her troubles , this would be perfect for her and two of my other friends.
  Fingers crossed!

 166. WAUW, det lyder TOP herligt og overdrevet labert!
  Krydser max fingre for, at jeg kan være så heldig at invitere mine skønne veninder med til sådan en luksus-aften:-)

 167. Jeg skal i forvejen holde madklub for tre af mine bedste veninder på fredag, og jeg ville elske at tage røven på dem med sådan en aften!

 168. Ej en lækker konkurrence. Sådan en aften kunne jeg godt bruge i mine veninders selskab! :) Håber jeg vinder.

 169. Åhh, det ville være så skønt at kunne invitere mine dejlige veninder på sådan en aften :-) Krydser fingre!

 170. Uhh jeg ELSKER Baileys! Jeg håber at jeg har lidt held med mig, det kan man godt have brug for her i de triste vintermåneder!

 171. Hold da op jeg er blæst bagover allerede – hvis jeg vinder vil jeg forkæle mine allerbedste – sikke en konkurrence <3

 172. Lyder jo helt fantastisk. Kan ikke andet end at krydse fingre for at vinde og kunne forkæle tre af mine dejlige veninder :)

 173. tænk at kunne forkæle sine veninder med så skøn en oplevelse, iih hvor jeg krydser fingre!

 174. Sikker en lækker konkurrence. Jeg vil invitere tre søde københavner piger med, der har taget så godt imod mig efter jeg flyttede til byen – det har de fortjent. :-)

 175. Den lækreste måde at samle yndlings damerne på – Den invitation vil jeg gerne sende :)

 176. Åhh, ville være skønt.
  Min fødselsdag på fredag er blevet slemt ramt af afbud, er så ked af det.
  Nu sidder vi 4 tilbage. Hvad ville være bedre, end at lave surprise for de sidste tre

 177. * Over 18 – tjek
  * Fredag d. 13 – tjek, passer mig strålende
  * Over 20 km fra Kbh – tjek, eller vi bor alle sammen på ‘broerne’

  :-)

 178. Vildeste konkurrence! Ville elske at forkæle min søde veninder med sådan en omgang!

 179. Min veninde som har været på barsel i 8 måneder, er nu endelig klar til første bytur på fredag. Det ville være så fedt at overraske hende og veninderne med denne aften. Jeg krydser fingre.

 180. Noget nær en perfekt aften med skønne veninder – det vil jeg gerne bruge min fredag på! :)

 181. Oh my!! Det ville være SÅ fedt, og dejlig måde at tilbringe tiltrængt tid med dejlige veninder <3

 182. Uhhh, sikke en lækker konkurrence! Ville elske at forkæle min veninder og mig selv med sådan en aften :D

 183. Nøj, hvor lyder det skønt! Jeg kan ikke forestille mig en mere fantastisk aften til vores lille firkløver end denne her – om jeg så selv kunne have planlagt den!
  Hvor ville det være skønt at kunne glæde mine veninder på en sådan måde.

 184. Jeg ville elske at overraske mine veninder, men særligt min søde specialemakker, med sådan en aften. HUN fortjener kys og kærlighed i rigelige mængder!

 185. Jeg vil tage de skønne pige med fra min læsegruppe. Vi arbejder alle samen på vores specialer, så det vil være et godt afbræk fra vores opgaver.

 186. Det lyder perfekt !! Vi er en håndfuld højskoleveninder, der netop på fredag har planlagt en drinks-aften for vores dejlige veninde, der desværre bor langt væk fra os men på fredag rammer KBH.
  At vinde denne aften ville bare være prikken over i’et på et fantastisk gensyn :-)

 187. Det kunne være en sjov tur med veninderne!
  Tak for en meget inspirerede blog!
  Vh Mette

 188. Ej hvor kunne det være skønt at kunne invitere to veninder med på sådan en aften! Krydser fingre :)

 189. Kombinationen af baileys og veninde-hygge holder vi meget af i min vennekreds! Ville være skønt at kunne overraske dem!

 190. Jeg er netop flyttet tilbage til København efter et semester i Sydney, hvor jeg ikke har set mine veninder i over et halvt år! Denne aften ville være perfekt til at dele med mine 3 studieveninder…

 191. Hold op, hvor lyder det bare som en fantastisk aften. Jeg ville ønske, at jeg kunne glæde mine veninder med sådanne en aften.

 192. Jeg elsker Baileys!! Og så har jeg har 3 veninder, jeg har forsømt på det groveste pga. store arbejdsprojekter! Mon ikke en venindeaften med forkælelse ville kunne veje lidt op for mit fravær den seneste tid!!

 193. Selvom jeg bor i det mørke Jylland, så vil jeg elske at invitere mine bedste veninder til den ultimative tøseaften i KBH. Jeg er sikker på, at de gerne tager turen over bæltet for sådan en uforglemmelig aften <3

 194. Jeg kan ikke lige finde min kommentar så nu prøver jeg igen :)

  Det er da en fantastisk konkurrence og oplevelse for 4 studerende!

  Jeg elsker også både cocktails og dessert så det lyder da som en perfekte combi! :)

  Jeg krydser fingre! :)

 195. Hej Emily.
  Åh, hvor ville jeg gerne vinde denne aften og invitere min skønne veninde Line med.
  Vi elsker god mad, Fifty Shades, limousiner, kaffe med Baileys OG hinandens selskab.
  Tak for en altid inspirerende blog.
  Kh. Louise

 196. Det er lige hvad jeg kunne tænke mig at overraske studiepigerne med, som jeg nu ikke ser særlig meget til længere. Please lad det blive mig!

 197. Dejlig aften. Vil vildt gerne prøve den restaurent, og glæder mig utrolig meget til at se filmen, så ville være skønt på fredag

 198. eeej, håber ikke det er for sent at deltage!
  sådan en fredag aften er lige noget for mig og mine veninder!!!
  Krydser fingre