Postkort fra Dubai

Dubai tog mig med storm. Også sådan helt bogstaveligt talt. Vi havde desværre to dage med kraftig sandstorm og en dag med regn (noget af et naturfænomen på de kanter), så det er ikke fordi jeg har fået samme kulør som teak. Men sol eller ej, så var jeg ret begejstret for det lille emirat og synes, at der er sket mange gode ting, siden jeg var der sidst for snart syv år siden.

Som i så mange andre smeltedigelkulturer med mange nationaliteter på ét sted, så spiser man fantastisk og der sker noget skægt sammenblandingsagtigt, når få har samme baggrund og alligevel skal fungere sammen (på lidt plads). Dét kan jeg godt lide.

Jeg laver en lille guide senere på ugen til de interesserede, med de steder vi var, der er værd at besøge :)

ENGLISH RECAP: A ‘postcard’ from my recent trip to Dubai.

(Visited 2.058 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Wow, Dubai ser skøn ud! Har ellers altid set lidt dårligt på stedet, da jeg synes, alt handler om at sætte rekorder der ;-)
  Længdes virkelig efter lidt sommer og udland nu… Smukke fotos!

 2. Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om Dubai – jeg har ikke været der, men det tiltaler mig heller ikke rigtigt. På den anden side er der rigtig mange, der taler rigtig godt om Dubai. Jeg ved det ikke, men dit postkort ser nu skønt ud. Og det er altid hyggeligt at få postkort – digitale eller ej! :)

 3. Hejsa
  overvejer pt. at tage til Dubai så jeg tillader mig lige at spørge: Hvor boede du henne og er det et sted du kan anbefale?
  Hav en dejlig dag.
  Kh.
  Karoline

  1. Jeg boede hos nogle venner, der bor i det område, der hedder Marina. Det er et af de mest udbyggede områder og ret centralt i forhold til mange ting, så det kan jeg godt anbefale :)

 4. Hej Emily

  Jeg ved ikke, om du har skrevet om det før, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvad du gør, inden du tager dine billeder; om du bruger manuel fokusering og ændrer på eksponeringen hver gang, du skal tage et billede af et nyt motiv?
  Derudover kunne jeg også godt tænke mig at vide, hvor meget du gør ved dine billeder i redigeringsprocessen?

  1. Jeg indstiller alting manuelt hver gang jeg tager et billede (blænde, ISO, hvidbalance og lukkertid) :)
   Jeg gør ikke så meget ved billedet efterfølgende, men giver dem typisk lidt mere lys og farve.
   Jeg planlægger nogle ‘fotoskole’-indlæg her i løbet af foråret :)

 5. For mig går turen til Dubai, Abu Dhabi og muligvis også Oman til april, så jeg glæder mig til at se, hvad du anbefaler! :-)

 6. Ej hvor ser det dejligt ud! Jeg faldt lige over den der lyserrøde skjortekjole du har på, hvor er den fra? ;-)

  Mvh.

  Simone