Det daglige brød

Der er to ting, jeg rigtig gerne gad have til Danmark. Ok, måske flere, men de her to ligger i alle tilfælde højt på listen. Den ene er tøj og tilbehør fra Madewell. Synes nærmest alt hvad de laver, er pænt og til gode priser og siden jeg opdagede mærket, har jeg købt en del derfra via Shopbop et par gange om året. Mine yndlings-tees er derfra og jeg har netop lagt disse overdrevet pæne sandaler i indkøbskurven. Så må det gerne snart blive forår tak.

Nå, men den anden ting jeg mægtig gerne vil have i Danmark er Le Pain Quotidien. Jeg lærte den belgiske morgenmads-, frokostbiks- og bagerikæde at kende, da jeg boede i Bruxelles efter gymnasiet og har sidenhen været vidne til, hvordan den har spredt sig som en steppebrand verden over. Og er ret populær. Bare tjek sandhedsoraklet, Instagram, hvis ikke I tror på mig…

ENGLISH RECAP: There are two things I’d really love to have in Denmark –  Madewell and Le Pain Quotidien. We visited the latter while in Dubai and had a heavenly breakfast.

Og for en gangs skyld og i modsætning til mange andre kedelige kæder, der opnår det samme, så er det her velfortjent. Og kvaliteten holder. God kaffe, lækker morgenmad, godt brød, spændende madder og tidstypiske tilføjelser (vandmelonjuice eller chiagrød anyone?) er på menuen og det hele i en afslappet atmosfære og altid med et fælles langbord i midten af lokalet. Og masser af marmelade, chokoladepålæg m.m., som man skal rundt at låne ved de andre borde.

I Dubai er der masser af Le Pain Quotidien’er (det betyder i øvrigt ‘Det daglige brød’) og således spiste vi brunch på en af dem i lørdags. Jeg fik french toast lavet på brioche. Himmerigsmundfuld!

Så nu håber jeg, at én af jer har fået lyst til at åbne en LPQ i København?

Jeg lover at være flittig gæst :)

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 3.349 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Jeg ønsker mig også Anthropologie og en rigtig Club Monaco forretning.. Plus Banana Republic.

 2. Hey Emily!

  Jeg er opvokset med Le Pain Quotidien efter en hel barndom i Bruxelles – det sted er jo noget helt saerligt, saa det skal I Koebenhavnere da ogsaa nyde godt af <3

  I oevrigt et stort velfortjent tak herfra for alle dine dejlige indlaeg her paa bloggen –
  La Vie En Rose FTW!

  Kram til dig,
  x x x

 3. Eeeeeeeej.
  Jeg kunne spise morgenmad hele dagen og det der ser perfekt ud.
  Sidder lige og nærstuderer deres menukort (en lille hobby jeg har) og får i den grad lyst til brød.

 4. Le Pain Quotidien er også et vældigt fint koncept, desværre kører de bare ikke stilen helt så godt i skønne Madrid. Kaffen er tarvelig, det samme er servicen og anretningen af maden. Ærgerligt at konceptet bliver ødelagt i byen, men så er der heldigvis så mange andre gode steder at gå hen i Madrid.

  Er i øvrigt ret sikker på at servicen var i top i Dubai, man bliver helt overvældet nogle gange, så servicemindede de er <3

 5. Jeg er med på Madewell! Og også det spisested du anbefaler, for det lyder som et besøg værd. Ellers må jeg opsøge det udenfor Danmarks grænser :-D

 6. Man kan jo faktisk godt sige det er direkte ondt at skrive sådan et her indlæg, når jeg så ikke kan komme derhen nu det ikke er i Danmark. :b Jeg krydser fingre for nogen vil åbne “sådan en.” Jeg ville hvert fald komme. :D Er der egentlig nogle brunch steder i København du særligt vil anbefale/fremhæve? :)

 7. Hej :)
  Tak for fantastisk blog.
  Kan godt lide min tees en smule oversize og syntes dine ynglings ser så lækre ud. Er normalt en str. S. Har du valgt dem true to size eller et nummer stører.
  KhRikke og go ferie :)

  1. Jeg følger lige med her :) jeg mangler desperat gode, slouchy tees, men giiiiider ikke betale 400+ for dem….

   Og god skitur :) er lidt misundelig….

 8. SÅ enig om LPQ. Min mand og jeg var i New York sidste efterår og opdagede denne vidunderlige cafe på 2 dagen og vi spiste der hver eneste morgen herefter. Helt forrygende godt.

 9. Av, jeg er på udveksling i Liege i Belgien lige nu, og er da også gået forbi LPQ et par gange – og nu er jeg da overbevist om at jeg skal et smut derind på et tidspunkt!
  Har faktisk forsøgt at kigge dine arkiver igennem fra da du boede i Bruxelles, men har ikke rigtig fundet noget.. det kunne være sjovt at læse om (tænker jeg)

  1. Hehe…. det er en del længere siden end bloggen har eksisteret ;) det var i 2004… jeg er en gammel én ;)

 10. Kære Emily
  Nu har jeg læst med på din blog i mange år, og har ikke kommenteret et indlæg før – men det bliver så det her indlæg, jeg vælger at smide en kommentar til:
  For det er virkelig pudsigt, at du efterlyser Le Pain Quotidien, da jeg tænkte PRÆCIS det samme forleden dag!! Jeg har boet i Paris og elskede at spise min morgenmad der, og jeg cravede deres hjemmelavede nutella forleden og hyggelige langborde! :)

  Nå men, så er det vel god orden at slutte af med at sige tak for en rigtig fin blog, og så spændende at have fulgt dens udvikling.

  Kh Trine

  1. Kære Trine,

   Dejligt at du fik lyst til at lægge en kommentar og mange tak for rosen :)

   Klem
   Emily