Årets investering

 

Jeg har lavet et stort og noget uvant køb…

Næsten hver morgen udspiller det samme scenarie sig hjemme hos mig: Jeg har ikke tøjkrise (det sker faktisk uhyre sjældent), jeg har undertøjskrise! Stort set hver dag. Og i særdeleshed når det er ved at være længe siden, jeg har haft vaskedag. Hvilket ikke sker så kontinuerligt, når man hverken ejer en vaskemaskine eller bor et sted med vaskekælder.

Er flov over det, men det er sket mere end en gang, at jeg er endt i en bikiniunderdel i mangel af bedre… Og de der snore i siderne er altså lidt irriterende under skinny jeans ;)

Tidligere har jeg forsøgt at komme problemet til livs ved at købe lidt nyt undertøj hist og her. Som i max. tre par nye trusser af gangen. Hvilket gør, at man har noget pænt at tage på de første tre dage efter vask og derefter er tilbage i samme gamle gænge. Og febrilsk roder efter et par trusser, der er bare nogenlunde pæne (og passer?! Det er som om de bliver mindre og mindre). På en eller anden måde står det ikke så grelt til med bh’erne.

Og ja, selvfølgelig ejer jeg (nogle få) pæne sæt, der passer sammen. Og nej, det er sjældent, at de rent faktisk er på samtidig. Ville ellers virkelig gerne være ‘sådan en pige’…

Men nu har jeg altså gjort det. Og købt 14 par trusser. Og 8 nye bh’er. 6 par af de her trusser. Og 4 af de her og 4 af de her (til info synes jeg de er lidt små i str.). Og denne her bh, 4 i lysegrå og 4 i sort.

Og min morgen er blevet 100 gange federe (ca.) og jeg føler mig lækker og klædt pænt på helt indefra hver dag.

Kunne I finde på at gøre noget lignende? Eller er I mere tjekkede undertøjstyper allerede?

(Foto herfra, indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 7.794 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. Haha, fedt! Jeg er desværre heller ikke en af de der piger der har matchende trusse og bh på hver dag. Gid man var! Men det sker vist kun når jeg skal i byen :D

  Jeg køber også stort ind af trusser en gang imellem, når jeg tager til USA. Ind i Victorias Secret og købe 30 par trusser og så smide alle de gamle ud når jeg kommer hjem! Så er der til et stykke tid :)

  1. Heheh ;)
   Sådan! Er Victorias Secret trusserne gode? Er der en særlig model du kan anbefale?

   1. De er virkelig gode! Holder formen og blødheden (er det et ord?) efter utallige vaske! Så de kan virkelig anbefales. Jeg bruger dem der hedder cheeky panty, som er ret så flatterende for nummi ;) Man kan slet ikke mærke man har trusser på, fordi blonden ikke strammer nogen steder.

    1. Er helt med på Victorias Secret! De har også nogle “seamless” som jeg ikke kan huske navnet på, men som er så gode og usynlige :)

 2. Haha, jeg kender det alt for godt.

  Køber virkelig kun undertøj når det er nødvendigt, men har en plan om at gøre det anderledes når jeg ikke længere er på SU. Til den tid kunne jeg sagtens finde på at lave et “storkøb” af lækkert undertøj fra tid til anden ☺

  1. Det kan anbefales :) Men kan godt huske at det ikke liiiiige var det, der var øverst på listen, da jeg var på SU…

 3. Er på ingen måde heller sådan en type. Når man har forholdsvis store bryster er det noget nær umuligt at finde noget fint og lidt mere interessant undertøj, uden at tømme kortet. Er så træt af udelukkende at have sort undertøj!

  1. Åh det lyder ellers som et dejligt ‘problem’ (græsset er altid grønnere, I know…). Ej, kan godt forstå at det må være begrænsende og tilmed dyrt. Men sort undertøj er da fint? :)

 4. Hvor jeg kender det der senarie.
  jeg har godt nok rigeligt med trusser, dog aldrig nogle jeg lige har lyst til at have på…

  1. Nej vel? Det var også lidt det der skete her. Altså der var 5-6 par jeg gerne ville have på og når de så var til vask så var resten af udvalget bare sådan lidt blah…

 5. Nja… Ikke helt hverken det ene eller andet. Jeg køber også stort ind, f.eks. når Magasin har en god undertøjs-deal, og jeg kan godt finde ud af at have matchende bh og trusser på, ind imellem i hvert fald. Jeg er til gengæld virkelig dårlig til at smide ud, når jeg har fundet noget undertøj, der bare virker og sidder godt. Så jeg er pigen med flere sæt ens undertøj, og gerne 3 af den samme model bh i hver sin farve ;-)

 6. Haha, det evige dilemma! Jeg synes også altid, at jeg mangler pænt undertøj. Selvom jeg ejer et par fine sæt, så komme de kun på ved særlige lejligheder! Så jeg står alligevel altid og roder efter de kedelige sorte trusser. Øv, hvor vil jeg gerne være bedre til altid at have fint på! Det kan være man bare skal skifte det hele ud med fint undertøj!! :-)

  kh http://christinaelisabeth.dk

 7. He he kender det alt for godt ;-)
  Jeg gjorde noget lignende i slutningen af sidste år – jeg fandt endelig nogle trusser, der bare sad perfekt. De var pæne, behagelige og ikke for dyre. Så jeg købte simpelthen 15 stk. :-)
  Det var disse: (dog med sort blonde)
  http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/undertøj/trusser/triumph-967/brief-micro-lace-hipster-967082-770

  Femilets blondetop “Lulu” har været min favorit længe, så dem har jeg en del af :-)
  Det eneste problem jeg har nu, er om mine kollegaer mon tror, at jeg har det samme undertøj på hverdag??? (Vi har fælles omklædning).

 8. Jeg er helt modsat, jeg har undertøj i overflod, så jeg løber aldrig tør. Min kæreste spurgte engang hvor mange trusser jeg egentlig havde, og jeg talte mere end 80 par… Indrømmet, nogle af dem trænger snart til at blive skiftet ud.

  BH’er er lidt sværere, for dem for der er jeg rigtig glad for både VS og American Eagle, så der er kun blevet handlet når jeg har været i USA. Skal til London i om to måneder, så der skal købes 2-3 nye BH’er. :)

  1. Åh det må være dejligt. 80 par alligevel… Det kan jeg – på trods af min nye samling – ikke hamle op med endnu ;)

   God by-shopping!

  1. Ja, lige præcis! Det var der jeg selv fik idéen til at gøre det :) Tror ikke jeg var kommet på at købe så stort ind ellers og det har virkelig vist sig at være det fedeste. Elsker hendes blog i øvrigt :)

 9. Jeg har bogstavelig talt hamstret Calvin Klein undertøj hver gang vi har været i USA siden jeg første gang tog chancen og købte både trusser og bh’er i et outlet. Og nu er det blevet mit must have. Jeg er SÅ glad for både trusser og bh’er derfra, og de holder så godt – og passer sammen på kryds og tværs. Og så har jeg efterhånden også fået ryddet ud i alt det undertøj, som plejede at være mit go to når vaskedagen nærmede sig, og det er egentlig lidt rart ikke at skulle igennem det slidte, det grimme og det ukomfortable – så må jeg bare vaske lidt oftere, selvom jeg nu har fået opbygget en god basic undertøjsgarderobe efterhånden ;) Sådan noget er altså undervurderet!

  1. Ja, de kan altså virkelig noget med undertøj. Alle mine yndlinge (de nye inklusiv) er også derfra :)

 10. Jeg vil sige, at jeg kender udemærket til problemet, men jeg har endnu ikke fundet min løsning. De første 3-5 dage efter vaskedag er alt fint, men så går det ned af bakke. Værende en str 80G i BH, så ville sådan en investering dog være noget voldsom, men jeg har faktisk tit drømt om at være “sådan en pige”, der altid går i matchende undertøj.

  Jeg gjorde det dog med strømper for nogle år siden. Købte 20 par ens sorte strømper og smed ALLE de gamle ud. Nu er det ikke længere noget problem at sortere :-)

 11. Jeg er såå utjekket, hvad angår undertøj – jeg matcher stort set aldrig (dog med undtagelse af dagen efter vaskedag, men det er da kun hvis jeg lige kommer i tanke om det!). Og så synes jeg heller ikke min skuffe bugner af sådan pænt-pænt undertøj. Jeg gik amok i H&M’s nye undertøj uden syninger for lidt siden, det er altså virkelig lækkert og tilmed billigt. Men det er nok også det eneste pæne undertøj jeg har, sådan rigtigt ;)

  Det ser lækkert ud det du har købt, og med den mængde burde du da matche lidt mere end du gør nu – og slippe for bikinidage ;)

 12. Åh, jeg kender det kun alt for godt og har virkelig overvejet at lave samme stunt som dig (når SU er slut om lidt forstås). Jeg burde virkelig købe nyt undertøj, har egentlig ikke rigtig noget tilbage der er pænt eller passer sammen for den sags skyld…. Jeg ved ikke hvorfor, men i mit hoved er det en ekstravagant ting at købe ordentligt undertøj. Virkelig fjollet fordi jeg gerne smider penge efter tøj, sko, produkter til huden og så videre.
  Og på trods af at det er en helt utroligt rar følelse at have lækkert undertøj på.

  Måske jeg sætter det på min april liste? Køb ordentligt undertøj!

 13. Har du nogensinde tænkt over at håndvaske, læg evt. I blød og vask hver 2/3 dag. Iøvrigt kan dyrt undertøj ikke tåle maskinhallen

  1. Næ men tak for at du siger det :) Det skulle jeg måske begynde på. Det er der nærmest også noget lidt hyggeligt over :)

 14. Åh, hvor burde jeg bare gøre det samme som dig, Emily! Synes virkelig min undertøjsskuffe er ved at være rigtig trist. Hver gang jeg overvejer at købe nyt ender jeg med at blive nærig, og købe noget andet tøj i stedet – for det kan alle jo se! ;-) Det er egentlig ret fjollet.

  Hvordan er pasformen på de der fine blonde bh’er fra Magasin – er de bløde og rare?

 15. Jeg har kastet min kærlighed på det italienske mærke Intimissimis fine trusseudvalg. Mærket fåes efterhånden over det meste af Europas storbyer (bl.a. i Berlin) men desværre ikke herhjemme endnu. Det er derfor blevet min ferieting :-)
  De laver godt basisundertøj og det mere pyntede af slagsen, der passer til det meste. Tit er der tilbud på 3 for et eller andet i forretningen :-)
  Bh’erne passer jeg desværre ikke – str. 1, 2, 3 er i min optik noget mærkeligt noget.

 16. Nej hvor sjovt! Jeg gjorde fuldstændig det samme i går, af del eksakt samme grund. Ååh jeg er så dårlig til at huske at booke vasketider i min vaskekælder.
  På mit SU budget blev det denne gang HM (selv om mig og CK ellers er i fast forhold)
  Jeg var vildt overrasket over hvor lækre de her var:
  http://tablet.hm.com/dk/product/62798?article=62798-A
  De kan virkelig anbefales!!

 17. Lækkert indkøb!

  Nyt undertøj er det jeg oftest shopper, når jeg trænger til et selvtillids-boost. Det gør at man føler sig sexet også kan det (næsten) være lige meget hvad man har uden over.

  Jeg gør det, at jeg køber 2-3 par trusser hver gang jeg køber en ny bh. Så kan man vaske hele sæt når der skal vaskes også er der mulighed for variere sit undertøj i ugens løb.

  Derudover er Calvin Klein svaret på alt i den forbindelse. Er du ked af det- køb Calvin Klein! Man føler sig godt tilpas og sexet på samme tid, selvtilliden stiger markant, ved at iføre sig sådan et sæt :)

 18. Jeg har herremeget det samme problem.
  Jeg har måske 5-8 gode par trusser, og så måske 15 som er herreirriterende og lige lidt for små og som kravler op alle de forkerte steder… Jeg plejede at købe i H&M, men de skifter altid standardsortimentet ud, lige når jeg har fundet nogle, jeg kan lide.. Og har også problemet med store bryster, alle mine BH’er er for små (og knirker – det sejler virkeligt i undertøjsskuffen herhjemme), men mit standardmærke er blevet for småt, så må vente til jeg skal til Edinburgh i slut-april for at komme i Bravissimo, som forhåbentligt kan hjælpe… Det må være SÅ nice at kunne købe alt i fx H&M!
  Meget lang kommentar om mit undertøj, sorry, men indlægget ramte lige plet!

 19. FREMragende idé!

  Jeg har tidligere gjort præcis det samme’ish. Bare med strømper. Jeg købte en ordentlig røvful fuldstændig identiske sorte strømper og smed alle de gamle ud. Nu er jeg desværre i den ulykkelige situation, at jeg ikke kan passe nogen af mine bukser, så jeg kører 100 % på strømpebukser nu.. men der overvejer jeg også lidt at lave samme stunt. Der går jo hul på lortet hele tiden?!