11 forårsfine

springstyles

Nå, men jeg fik sådan en forårstøjscheck forleden dag. Altså lidt ligesom børnechecken, bare komplet øremærket til at købe forårsfine sager og basislækkerier til garderoben.

Det er selvfølgelig løgn. Men det ville være lidt rart ikke? Ikke strengt nødvendigt, men mægtigt dejligt. Måske jeg bare skal lave min egen forårstøjscheck. Fordi jeg fortjener det. Eller noget. Men hvis jeg gør, så vil jeg gerne købe de her 11 ting.

 1. Tee med print fra River Island
 2. Tofarvede d’Orsay pumps fra  Ganni
 3. Mine favoritjeans fra Rag & Bone (sværger til Skinny og High Rise Skinny, desværre har alle mine efterhånden ‘cykelhuller’ på inderlårene, så det er ved at være tid til nye)
 4. Håndtaske i læder og canvas fra Leowulff
 5. Delikat guldarmbånd fra byBiehl
 6. Cool, løs jakke fra All Saints
 7. Stribede solbriller fra Le Specs
 8. Stribet bomuldsskjorte fra Six Ames
 9. Yndig blonde-bh fra Princesse Tam Tam
 10. Yndlings basis-tee fra Madewell (billig, superpasform, god kvalitet og holder formen vask efter vask, elsker dem!)
 11. De hvideste sneaks fra Reebok

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 2.628 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Rigtig fin T-shirt, lige sådan en basic jeg mangler. Men hvordan med told når det sendes fra USA? Satser du bare, eller ved du, om de har en politik om at refundere eventuel told? :)))

  1. Hos Shopbop indregnes tolden, så du kan se den (og betale den) allerede når du tjekker ud ved kassen hos dem. Idet man ikke kan købe Madewell andre steder + det er så billigt, så er det tolden værd for mig :)

 2. Argh, jeg bliver NÆSTEN aldrig fristet af “de her indlæg,” fra bloggere, men du Emily, av, jeg har ikke råd til al den fristelse! xD