Gæk gæk gæk… Påskeæg i sidste øjeblik

Hvad jeg laver her til aften? Jeg har bedsteveninden på besøg og vi er i skrivende stund ved at smage os igennem Summerbirds påskeægssortiment. Det er lidt hårdt for os. Men nogen skal jo gøre det.

Hvis I også vil udsætte jer selv eller en I har kær for sådan noget væmmeligt noget i påsken, så kan I lige akkurat nå at bestille her til aften på Summerbirds webshop. Og have lækkerierne inden påske. Hvis I er modige, kan I måske også nå det i morgen (tirsdag). Måske de så når frem onsdag. Det værste der kan ske, er at det bliver en post-påskepakke og den slags er heller ikke så ringe endda.

Jeg pønser på at bestille dette smukke porcelænsæg og sende det til min søde mor, som forskudstak for at hun skal passe Penny i næste uge. Og måske man skulle bestille et ekstra med, nu man er i gang. Frygter lidt, at de ikke har påskeæg i de franske alper (og det er jo ret beset stadig påske på søndag og mandag, så lidt en nødvendighed) og tror næppe at denne ration holder helt til lørdag, mine egne chokoladespisningskompetencer taget i betragtning…

Kønneste små pralinéfyldte æg i flot sølvæg. Som man så kan gemme og håbe på nogen laver en refill på til næste år. Se hele påskesortimentet her.

Al Summerbirds chokolade er absurd delikat, hvis I spørger (jeg er noget så afhængig af de her og de her) og det hele er tilmed øko. Også de æg der er i deres fabelagtige flødeboller. Det er sejt. Æg fra glade(re) høns er nu engang at foretrække, synes jeg.

(indlægget er udgivet i samarbejde med Summerbird)

(Visited 1.584 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Uh, jeg kunne ikke være mere enig. Summerbird er min absolut yndlingschokolade i hele verden.deres lakridskaramel-trøfler, hvid lakridschokolade, flødebollerne og 70% mørk – det er altså bare klasse der vil noget!

  1. Avra, lyder som om du også er fan og afhængig. SÅ forståeligt, det er altså virkeligt gode sager :)

 2. Jeg bor sammen med en franskmand, der klager (lidt mindre end mig) over, at det her i Spanien ikke er tradition for påskeæg. Så du må næsten kunne finde noget, når du skal afsted – det bliver nok bare ikke noget, der kan hamle op med Summerbird ;-)

  -Josefine

  1. Oki, men må hellere tage lidt med. Bare for en sikkerheds skyld ;)
   God påske, klem Emily

 3. Hej Emily! Ville bare lige tippe dig om @simpelsundhed på Instagram, tænker den er lige dig med alle opskrifterne og inspirationen til sund og nem mad! God dag :-*

 4. Bare rolig.
  De HAR påskeæg i de franske alper!

  Faktisk går de så meget all in på påske hernede, at nogen har fået noget svært ved at passe sit tøj – efter bare en uge…. :-(

  1. Åh godt at høre (ikke det med tøjet ;)) så er jeg mere rolig ;) tak og god påske!