Gratis e-bog om hjemmespa & konkurrence om stor velværepakke

essiebridal

Findes der noget bedre end at hygge sig derhjemme med hårkur, neglelak, god te i koppen og en stak magasiner? Jeg tror det næsten ikke, men det er desværre alt for sjældent, jeg får gjort det. Altså hvor man har sat et par timer af til det. Styrtebad og lynmanicure tæller ikke helt i den sammenhæng, omend det er noget jeg praktiserer og værdsætter ellers.

Lahme har sammen med L’Oréal, Essie og Garnier lavet den fineste e-bog, hvor man kan blive inspireret til en dejlig hjemmespadag, samt blive klogere på hud, hår og negle. Og den er endda helt gratis.

Nedenfor kan I se en lille smagsprøve på hvad bogen indeholder. Download den her og få masser af idéer til hjemmespa i påsken. Ah, det tror jeg altså jeg skal hygge mig med på fredag, når jeg er færdig med ugens arbejde og inden jeg skal på skiferie lørdag.

e-bog2

DOWNLOAD ‘HOME SPA’ LIGE HER

Vind: Stor velværepakke til hud, hår og negle
Jeg har en lækker påskevelværepakke på højkant til én af jer. Den indeholder bl.a. godterne fra Essie på øverste billede (pæneste farver jo!) i dette indlæg og meget andet rart til hud og hår.

Læg en kommentar til nedenfor med en påskehilsen og vær med i konkurrencen om at vinde følgende udvalgte produkter fra e-bogen:

 • Et kunsttryk af bagsideillustrationen (se den nedenfor) tegnet af Mette Boesgaard specifikt til ebogen, og trykt i meget få eksemplarer.
 • L’Oréal Paris Revitalift Filler Serum og Revitalift Filler crème
 • Essie spa håndcreme, håndscrub og Brilliant service
 • Garnier Repons Honey Treasures Shampoo, Honey Treasures Balsam og Honey Treasures Hårkur
 • Essie Bridal collection i farverne Hubby for dessert, Tying a knotie, Brides to be, Worth the wait, Brides no grooms, Happy wife happy life.

Konkurrencen slutter allerede på fredag d. 3. april kl. 12.00 så skynd jer at være med :)

Vinderen får direkte besked på mail.

e-bog1

 

(indlægget er udgivet i samarbejde med Essie)

(Visited 2.677 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

422 Kommentarer

 1. Jamen jeg er da helt med på en påskekonkurrence. Det er en oplagt overspringshandling fra specialeskrivningen… ahem… Gid jeg var så heldig som dig Emily og skulle på påskeferie, men det bliver der ikke tid til. Håber det bliver dejligt. Til gengæld kan jeg nok godt finde tid til hjemmespa, når der skal lades op til endnu en skrivedag. Glædelig påske.

 2. Endnu en helt igennem fantastisk konkurrence! Med børnene sendt på påskeforkælelsesferie hos bedsteforældre, er der ganske god tid til selvforkælelse og hjemmespa her på matriklen. Ønsker dig en dejlig påske og pøjpøj på pisterne :)

 3. Nøj, nogle pæne farver til neglene :O :)

  Ha’ en rigtig rigtig god påske – og god skiferie :D

 4. Sikke fine farver! Nu er jeg jo helt hooked på idéen om en forkælelsesdag med fine negle, hårkur og god musik i baggrunden. Rigtig god påske til alle! :-)

 5. ej ski-ferie! det er da snyd. Når jeg nu ikke skal noget i påskeferien, må jeg hellere vinde, så jeg kan blive lidt lækker inden jeg skal starte på mit nye arbejde efter påske!

 6. Sikke en lækker konkurrence. Jeg krydser fingre og sender en lille påskehilsen på vej :)

 7. Åhh.. Sikke en lækker præmie!
  Dejligt med den gratis e-bog og hvis man så tilmed kunne vinde alle de fine godter, ville lykken jo være gjort.

  Især ville den sprede glæde i mit lille hjem, da jeg efter en 2 måneders total renovering af lejligheden efterhånden godt kunne bruge lidt hjemme-spa og få styr på de tørre malerhænder og ikke mindst bare lige få et enkelt lille pusterum imellem alle de tunge håndværker-opgaver.

  Rigtig god påske til jer alle – må den bliver fyldt med alt det rareste I kender :)

 8. God påskeferie derude :)
  Kunne være fantastisk med lidt ekstra selvforkælelse i helligdagene eller når hverdagen vender tilbage på den anden side:-)
  Kh fra kontorstolen

 9. Ville være så lækkert! Skal arbejde rigtigt meget i påskeferien så det kunne være dejligt med en god undskyldning til at forkæle krop og sind. :-)
  Rigtig god påske Emily (og jer andre selvfølgelig) :-)

 10. Åh det ville være lækkert at kunne bruge mine påskedage på lidt selv forkælelse!

  Jeg arbejder på en bar, og vi har åbent torsdag, fredag og lørdag i denne uge, hvor jeg således skal være vågen mange timer om natten, så kunne være fint at bruge mine få vågne dagstimer på at forkæle mig selv :)

 11. Hej Emily, hvor er du god til at udvælge lækre konkurrencer! Jeg smidder også en lod i denne og krydser fingre for at jeg vinder. God påske til dig :-)

 12. Kunne være lækkert at vinde denne fine påskekonkurrence så man kan gøre sig forårsfin mens man tuller rundt derhjemme og nyder feriedagene :)

  glædelig påske :)

 13. Da jeg pt. Er nedlagt af påskeinfluenza (øv!) og graviditetsgener, ville lidt selvforkælelse gøre underværker

 14. Sikke dog en skøn påskevelværepakke! Den ville jeg elske at vinde, for så skal den deles med min mor, som skal arbejde hele påsken, og som godt kunne have brug for lidt selvforkælelse… Og så skulle vi have mor-datter hjemmespadag næste gang vi ses!

  Hav en dejlig påske – først med arbejde og siden på ski!

 15. Rigtig glædelig påske på bloggen,lidt lækker velvære kan man altid bruge på fridagene i påsken. :)

 16. Åh det ville da være så dejligt at vinde sådan en pakke! Men også bare rart lige at blive mindet om vigtigheden i at passe på sig selv i skønhedens navn. Tak! Og god påske ☀️

 17. Lækker konkurrence! God skiferie til dig (er slet ikke misundelig, vil hellere arbejde, jo…) og god påske til dig og alle læserne :D

 18. Lækkert “påskeæg”! Min datter ville falde i svime over alle de neglelakker.. ;-) God påske!

 19. Rigtig fin konkurrence, elsker essie (som er det eneste neglelak-mærke jeg bruger). Med en baby på vej bliver pengene (desværre) ikke brugt på sådanne ting for tiden.
  Rigtig god påske- og ski ferie.

 20. Det vil være oplagt forkælelse, når 2 store eksaminer lige efter påske er overstået! Påskeferie? Æhem.. Bare man havde!
  Men foråret kommer jo alligevel trods travlhed – god påske! :)

 21. Det er da den fineste forårsforkælelsespakke! Og en super fin ebog med smukke illustrationer! Nyd påsken og spis lækre påskeæg, stenbiderrogn og andet forårslækkert:-).

 22. Sikke en dejlig påske-velværepakke du her har på højkant, Emily!
  Påsken er en af mine absolut yndlingshøjtider. Jeg tror, at det er fordi, påsken er placeret i foråret. Hvor alt begynder at blive lysegrønt og fint. Jeg elsker hygge min familie og kæreste, hvor vi spiser påske-lam, påske-choko-æg og en hel masse andet lækkert.
  I år har jeg dog ikke tid til at deltage i familiens påskefrokost, fordi jeg er håbløst bagud med mit speciale :-( Choko-æggene skal jeg dog nok få tid til ;-) og min familie har jeg jo heldigvis også efter at specialet er afleveret :-)

 23. Glædelig påske Emily – håber den må være god ved dig!
  Ville elske at vinde!

  Mvh Mette

 24. Sikke en fin konkurrence! Det lyder meget fristende og tiltrængt med en hjemmespadag. Det ville bestemt gøre specialeskrivningen noget sjovere :-)

  Ha’ en fantastisk påske !

 25. Ligger netop på sofaen og nyder lidt velfortjent påskefrihed og kigger på mine negle, der trænger til en kærlig hånd – en care package ville ikke være af vejen!

 26. Jeg ville sådan ønske, at det var mig der skulle på skiferie – og ikke sidde med en bachelor der overhovedet ikke vil skrive sig selv.. Men påskevelværepakken lyder som noget der kunne hjælpe lidt på humøret ;) God påske og skitur!

 27. Jeg er også heldig at skulle på skiferie i påsken, eneste minus er en knæskade som holder mig fra at stå på ski… En velværepakke skulle være på sin plads som et lille plaster på såret – eller knæet! Rigtig god tur Emily!

 28. Ihh du kære! Atter en fantastisk konkurrence :) Jeg sender et kæmpe påskekram og ønsker dig nogle smukke dage med masser af glæde og kærlighed :)

 29. Gæk gæk gæk …
  Eksamen gå nu væk (…eller tryl alt viden ind i mit lille hoved, det ville også være helt OK ;) )
  I en kartoffelsæk
  Det er tid at blive påskelækker
  Derpå kan du være sikker!

  hihi :D glæderlig påske

 30. Årh, det ville være dejligt med noget påskeforkælelse, når man som mig slet ikke har påskeferie. Jeg har allerede været oppe til en eksamen, skal til en til imorgen og så den sidste på næste tirsdag, før jeg starter på universitetet torsdag igen :)

 31. Det kunne være lækkert med lidt forkælelse her i påsken. I forvejen trænger jeg til at geare helt ned, og ikke tænke (for meget) på job og andre presserende gøremål! Jeg vil virkelig bare flade ud. Hygge mig i nattøj dagen lang, spise lækker mad, tage lange bade, se mine venner og familie. Ahhh :)

  Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig påske :)

 32. Uhh sådan et påskeæg kunne jeg godt bruge! Efter 14 dages indlæggelse trænger kroppen til at blive plejet godt og grundigt!
  Jeg ønsker dig en rigtig god påske og en dejlig skiferie

 33. Siger man egentlig glædelig påske? Ligesom til jul :-) Håber i hvert fald, at du og alle dine læsere får en påske fyldt med glæde og rarheder. Om man har ferie eller ej.

  Jeg krydser fingre for, at jeg vinder den lækre præmie!

  /Line

 34. Måtte lige kigge en ekstra gang, da der stod at e-bogen var gratis – dejligt med sådan et påskeæg! Så mangler blot tilbehøret ;) Rigtig god påske og god skiferie!

 35. Sikke da fine sager! Ren selvforkælelse!
  Håber jeg har heldet med mig!
  God påske til alle!

 36. Når påsken i år skal tilbringes på matriklen, kunne en sådan pakke være fantastisk at forkæle sig selv med.

  Glædelig påske

 37. Sikke en skøn præmie, sådan en gang hjemmespa, kunne det godt tænkes jeg skulle prøve en gang her i påsken. God Påske til dig og dine kære.

 38. Gæk gæk gæk – mit navn det står med prikker, jeg håber jeg vinder velværepakken – Kh. En træt mor til 2. Mange glade solskins påskehilsner fra Mig :-)

 39. Så fin og tiltrængt gave, jeg er bare så dårlig til at prøve nyt, når det gælder velvære og pleje og neglelakfarver. Spændende. Du må have en power påskeferie på ski og nyde lidt frihed.

 40. PS så træt min e-mail var forkert! Den rigtige er i dette indslag! Kh en træt mor til to :-)

 41. Med en 1-årig bliver selvpleje desværre også nedprioriteret BIG time. Jeg gik ALTID med neglelak inden jeg blev mor, men nu får jeg det simpelthen ikke gjort. Og det vil jeg SÅ gerne lave om på :) Så hvis jeg vandt, må farmand overtage styringen et par timer, så der er tid til at jeg kan forkæle mig selv :)

  Rigtig god påske!

 42. Sådan en dejlig velværepakke ville gøre min påskeferie helt fantastisk ovenpå en uge med specialeskrivning. God påske!

 43. Sikke en lækker påskekonkurrence!
  Jeg krydser fingre for, at jeg vinder – det er virkelig længe siden, at jeg sådan rigtigt har haft tid til at forkæle mig selv.
  Jeg ønsker alle en rigtig god påske :)

 44. Sikken en dejlig konkurrence og hvilken skøn idé med en hjemme spa dag.
  Håber at påsken bliver skøn og at du får en dejlig skiferie.

 45. Dejligt med en påskekonkurrence. Sådan en ville være dejligt at bruge i påsken:-)

  God påske.

 46. Gæk gæk gæk… Om lidt er påsken væk! Og så venter der sommer og sol i stride strømme, og der er det endnu vigtigere at passe på sin hud, og i påsken er det måske lidt ekstra tid til wellness.. Vil frygteligt gerne vinde denne påskekonkurrence med alt det fine tøse-lir :-)

 47. Nøj den app skal jeg da ha :-) Tak for tippet !
  Jeg håber at du får en dejlig påske og bare får holdt lidt fri. Om ikke andet så fri til en sås aften :-)
  God påske

 48. Sikke en skøn konkurrence! Ville være lækkert med lidt selvforkælelse :-)

  God påske!

 49. Gæk gæk gæk
  Mit navn det står med prikker
  Jeg ku godt bruge lidt lir til at blive lidt lækker

 50. Glædelig påske, Emily! Jeg håber, du får nydt den og får tid til at slappe lidt mere af – det lyder til, at du fortjener det. :)
  Bedste hilsner
  Marianne Luna

 51. Nøjj endnu en lækker konkurrence!
  Jeg tilbringer påskeferien i Danland med heeele den kære familie <3 Det er altså noget af det hyggeligste man kan gøre sådan en påskeferie :)) Dog går tiden med eksamenslæsning.. Så den pakke kunne være SÅ lækker at vinde, til når eksamen er overstået ;o)

  God påske til dig! :)

 52. Der er ikke så meget påskeferie når man arbejder i restaurationsbranchen. Men derfor kan man jo godt forkæle sig selv lidt, med noget hjemmespa. Syntes det er noget nær de mest perfekte nuancer der er med i neglelak boksen, så den kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i!
  God skiferie!

 53. Lækker påskeforkælelse til en TRÆTTT mor, som virkelig trænger til noget selvforkælelse :)

  Kh Rikke

 54. Sikke en skøn påske-gevinst. At kunne udskifte de gamle tørre neglelakker med nogle nye i de lækreste farver, ville være en tiltrængt luksus herhjemme. Og resten af gevinsten ser mere end skøn ud!
  Jeg venter en lille påske-baby og forestiller mig, at jeg efterfølgende har behov lidt selvforkælelse. Ha en rigtig dejlig påske!

 55. I påsken læser jeg til eksamen, statistik og epidemiologi, men mon ikke der kun findes tid til at hygge lidt om mig selv – og måske invitere en veninde over! :-) God påske til dig, Emily, og til alle andre – hvad end I har fri, læser eller arbejder.

 56. ej, det ville være skønt at fejre påsken med lidt hjemmespa – som en pause i eksamenslæsningen :) god påske!

 57. Gæk, gæk, gæk…Genial ide at bruge påsken på selvforkælelse :) God påske!

 58. Ej hvor lækkert – både med en gratis skønhedsbog og de fine sager

  Min påske står på eksamenslæsning, men en eksamen tirsdag og fredag efter påske, så jeg ville ELSKE at vinde de lækkerier så jeg kan forkæle mig selv når eksamensræset er slut for denne omgang :-)

  Dejlig skiferie til dig Emily, når du når så langt!

 59. Rigtig glædelig påske! :D
  Jeg håber at du, Emily, og de andre læsere får en fantastisk påske med masser af hygge. Selv kommer jeg til at bruge påsken på eksamenslæsning og uden familiehygge, så mon ikke en velværepakke kunne gøre det hele lidt mere interessant?

 60. GOD PÅSKE!!
  Jeg nyder lige nu min første rigtige fridag i….ja det er næsten for deprimerende at snakke om. Jeg holder påskeferie i dag og på torsdag og ak – hvor ville de smukke farver fra essie klæde mine negle, printet på min tomme væg i stuen og sidst men ikke mindst ville mit hår elske de lækre produkter.

  Håber du får en fantastisk påske samt en dejlig skiferie, du fortjener at holde lidt fri.
  Knus fra mig :-)

 61. Jeg holder påskeferie med migselv da de andre herhjemme er på arbejde. Så det ville da være hyggeligt med et hjemme spa kit. Fordi du har ret Emily, der findes ikke noget bedre.
  – god ferie og god påske, husk at spis påskeæg ☺️

 62. En påskehilsen her kommer
  Nu hvor vi langsomt nærmer os sommer
  Jeg håber I alle vil se gule kyllinger i lange baner
  Og spise chokolade-påske-haner
  Måske haren kigger et smut forbi?
  Med glæde, et hop og lidt magi

 63. Gæk gæk gæk,
  hvis Essie-lak var prikker,
  så var jeg meget sikker,
  At ordet som det gemmer,
  Må handle om mine hænder:
  F O R K Æ L E

  (Der er 6 i pakken på billedet)

 64. En Vintergæk en Sommernar, en Fugl foruden Vinger, en lille Ven, som har dig kær, en kærlig Hilsen bringer. Glædelig påske!

 65. Glædelig påske! Jeg fejrer min med en (lille) pause fra specialeskrivningen i weekenden med masser af mad :)

 66. Sikke en fin påskekonkurrence! Jeg kunne bestemt godt bruge noget selvforkælelse, når nu påsken skal bruges på eksamensskrivning og speciale. Ville ønske jeg kunne tage nogen dage ud af kalenderen og tage på hyggelig skiferie lige som dig :) Hav en skøn påske!

 67. Flotte sager , ønsker jeg kunne være heldig . Min påske står på fødselsdag og fejring af mine 26 år. God påske til alle

 68. Det ville være en rigtig lækker måde at få startet op med at bruge mit helt nye badekar, eller en invitere en veninde, der er lidt blå i denne tid til hjemmehygge. Håber jeg vinder!
  Og at du får en skøn vinterferie, sne er nu dejligt!

 69. Sikke en dejlig konkurrence, og nogle flotte farver fra Essie, som ville være dejlige til konfirmationerne i år :) Jeg tror også min påske skal gå med lidt selvforkælelse, afslapning og hygge med de nærmeste.

 70. Hej Emily. God påske! Jeg håber, at du får tid til lidt selvforkælelse. Jeg forkæler mine forældre i år med lækre påskeæg fra Summerbird og Lakrids, men lidt forkælelse til mig selv ville heller ikke være dårligt :-)

 71. Gæk gæk gæk
  De neglelakker skal da væk væk væk
  Hvis ikke i min påskehare-påskekurv
  Så da i min online indkøbskurv

 72. Rigtig god påske! Vi håber du får en fantastisk påske. Det gør vi i hvert fald. Vi vil nemlig lave en hjemmespa-dag og derfor kunne det jo blive ekstra nice, med de produkter i konkurrencen:-)

 73. Sikke nogle fine og forårsagtige farver! Dem ville jeg ikke have noget imod at vinde :-)

  Rigtig god påske derude :-)

 74. Jamen de neglelakke(r)? er jo skønne.
  Dejligt med sådan en velvære pakke til påsken. Den vil gøre godt efter alle de påskefrokoster :-)

 75. Jeg sender en påskehilsen og krydser fingre, mens Fyn passerer forbi bilruderne på vej på ferie i sommerhus ved Vesterhavet… Anne

 76. Sikke en underskøn konkurrence! Jeg er mega fa og pjattet med alt, man kan vinde. Hav en fantastisk påske og nyd den :-) :-)

 77. Skoven er fuld af vintergækker,
  jeg vil gerne være lige så lækker!
  Men jeg har hår så tørt og trist,
  husker ej hvornår jeg malede mine negle sidst..
  Derfor sender jeg denne påskehilsen til dig,
  og håber luksuspakken er på vej til mig <3

  God påske!

 78. (ved ikke om min kommentar kom igennem, så prøver lige igen ?)

  Åh kunne vildt godt bruge lidt forkælelse til min mor -krop efter 5 ugers sygdom herhjemme!!

 79. God påske og ferie til dig fine Emily, jeg håber på at vinde din lækre påskegave, ellers må jeg jo fylde mig med marcipanæg i stedet ;-)

 80. Glædelig påske, Emily :)

  Både min kæreste og jeg har taget lidt forskud på ferien og været i henholdsvis Hamborg og Finland i den forgangne uge, så nu glæder jeg mig til at holde fri og nyde påskeferien i selskab med ham efter en uge hver for sig.

  God arbejdslyst – og ferie når du når dertil :)

 81. Sikke en lækker konkurrence:-) Jeg har hellere ikke påskeferie før torsdag og glæder mig helt vildt til 5 fridage i træk! Håber du får en skøn påske:-)

 82. Lækker påskekonkurrence! Gid det var mig der skulle afsted på skiferie. God påske og ferie til dig. :-)

 83. Rigtig god påske! Jeg vil nyde den i sommerhus med familien. Ild i pejsen og gode gåture.

 84. Gid jeg dog kunne vinde
  Eller måske finde
  En påskepakke så fin
  Fra konkurrencen din
  Min navn det må du høre
  Så du kan det offentliggøre
  Dette var et Fingerpeg
  Fra en fast læser som mig
  Jeg ønsker dig hermed
  En påskeferieherlighed
  Måske med lidt kærlighed
  Til dine læsere og dig
  Påskeknus fra mig

 85. Hvor er du god til at udvælge lækre konkurrencer! Jeg smidder også et lod i denne og krydser fingre for at jeg vinder :)

 86. Midt i specialeskrivningen kunne denne pakke gøre mig nærmest lykkelig!
  Glædelig påske:-)

 87. Wow en lækker konkurrence! Den præmie må rigtig gerne komme hjem til mig, det vil bare gøre påsken lidt bedre :)

 88. Sikke en fin konkurrence. Den pakke ville gøre godt i min kommende bachelor periode. Der er ikke noget bedre end selvforkælelse ovenpå en lang dag.

  Rigtig glædelig påske til alle :)

 89. Den anden dag faldt jeg over dette gamle og søde gækkebrevsdigt:
  “En vintergæk, en sommernar, en fugl foruden vinger
  En lille ven, som har dig kær
  En kærlig hilsen bringer ”
  Det bringer så gode barndomsminder frem!
  God påske til alle!

 90. Uh sikke en lækker påskekonkurrence – den er jeg hellere end gerne med på! Ønsker dig og dine nogle dejlige påskedage med plads til genopladning af batterierne. Kan fornemme at du har følt dig lidt trykket de sidste par uger, så husk at bruge fridagene på at slappe af og fornye energien.

  Knus fra Sofie

 91. Sikke en lækker konkurrence!
  Jeg håber, at alle får en dejlig Påske sammen med deres familie og venner! :-)

 92. Lille hvide vintergæk
  bryder gennem sneen kæk.
  Ved dens fine klokkespil,
  blev det første forår til.

  Rigtig god påske. Man kan ikke blive andet end glad i det påskevejr, der er over København lige nu.

 93. Det kunne jeg så godt bruge.
  God påske Emily, elsker dine “små ting” posts og opskrifter – tak for dem :)

 94. Jeg glæder mig ufatteligt meget til at se min familie i påsken. Først skal jeg dog lige igennem et par skole- og arbejdsdage samt læsesalsbesøg, men så er påsken også ekstra kærkommen og ikke mindst velfortjent, hvis jeg selv skal sige det ;-).
  Sikke en fin påskekonkurrence. Jeg krydser fingre! Rigtig god påske til dig!

 95. Sikke en dejlig påskegave. Den ville jeg elske at vinde.
  Jeg ønsker alle en rigtig god påske!

 96. Jeg er trofast følger og elsker din blog! Ville elske at vinde denne konkurrence og følge din “opskrift” på de flotteste negle :)
  Rigtig god påske og læselyst til dig :)
  Kh B

 97. En solskin hilsen fra Milano, hvor jeg holder en mini (og meget tiltrængt!) påskeferie. Jeg krydser fingre :)

 98. Neglelak har for mig altid været forbundet med en mental pause og selvforkælelse. Påsken er som skabt til at pynte neglene med et dejlig forårsfarve. Rigtig dejlig påske til jer alle

 99. Gæk gæk gæk, påsken den er kæk, fyldt med chokolade, så hofterne bli’r glade, ak og ve, velvære skal der også til, så kan smilehullerne kan vare ve’d.
  – god påske :-)

 100. Ih de farver til neglene er flotte! Ha en rigtig dejlig påske :D Jeg krydser fingre for at du allerede torsdag kan gå på ferie :) Og så må du have en rigtig skøn selvforkælelsesfredag med alt hvad ordet spa dækker over!

 101. Dejligt med inspiration til påskeløjer, så den ikke kun står på forårsrengøring og vask af vinduer. Efter disse sysler ville jeg nyde at gøre mig påskeskøn og forårsklar! :-)

 102. Håber din påske kun bliver fyldt med gode og dejlige ting. Tak for altid så fin og inspirerende blog. Kh Nina

 103. Jeg ville da meget gerne have lidt påskelækkerier – så behøver jeg (næsten) ikke noget påskeæg.. : ) kh Maria

 104. Rigtig god påske! Pt er jeg i San Fransisco. Her er solskin og 20 grader, så min påske bliver lidt anderledes i år (på den fede måde)

 105. Endelig kommer påsken. Så er det endelig frem, ro og deadlines. Jeg glæder mig til påsken, samvær med familien, den traditionelle påskebrunch og søge efter æg. Man bliver aldrig for gammel til at søge efter påskeæg :-)
  Jeg ønsker alle en rigtig glædelig påske. Nyd det og vær i nuet.

 106. Lækker konkurrence! Alle burde sætte mere tid af til at pleje sig selv. Det ydre afspejler jo det indre! ;)
  God påske til alle!

 107. åh jeg har så meget brug for nyt liv i håret. Og hvem kan ikke altid bruge ny neglelak? :-)

  Håber du får en god påske og skiferie :-)
  Kh

 108. God påske og god ferie, hvis du er så heldig :)
  Jeg får ferie på onsdag og glæder mig til at holde fri alle påskedagene. Der er fordele ved at være i uddannelse – Så skal der hygges med ungerne.

  1. Det der sommertid er jeg ikke fan af! Jeg har været så træt i dag. God ferie selvfølgelige. Du skal jo på skiferie…

 109. Bliver helt GLAD indeni – denne påskevelværepakke er perfekt til de triste regnvejrsdage her i påsken, så krydser fingre for en forsinket fødselsdagsgave =)

  God påske!

 110. sikke nogle lækre ting!! Jeg håber meget på at vinde denne konkurrence med bl.a Essie Bridal Collection – det er helt perfekt når jeg skal giftes om 4 måneder og faktisk har årsdag med min kæreste på fredag :-)
  God påske!

 111. Nøj en lækker påskekonkurrence! Ville elske sådan en lækker påskegave :-) Hav en dejlig påske og tak for en skøn blog!

 112. Skøn påskekonkurrence! Jeg smider hellere end gerne et lod i den pulje.
  God fornøjelse i pisterne :)

 113. Hav en rar påske med sol, chokolade, bøger og tid til at trække vejret dybt ind.

  Og god skiferie. :)

 114. Sikke en dejlig konkurrence :)

  Rigtig god påske Emily. Håber at du har afsat tid til at hygge med din familie og dine kære :)

 115. Meget lækker præmie, som en beauty junkie som mig bestemt har brug for. Ok, mest nok noget, jeg virkelig godt kunne tænke mig det – jeg samler vist på neglelakker… ubevidst :)

 116. Jeg kunne virkelig godt trænge til lidt selvforkælelse! Jeg håber du får en dejlig påske Emily, og får tid til andet end lynmanicure og styrtbade :)

 117. Gæk gæk gæk, mit navn det står med gækker – fordi jeg blir’ så Essie-lækker!

 118. Åhh hvor lækkert, som mor til en på 2½ og en på 15 uger trænger jeg til selvforkælelse, dog er jeg ikke sikker på jeg får neglelakken for mig selv hvis jeg er den heldige, tror min datter synes de skal være hendes :-)

  Rigtig god påske til dig og dine kære.

 119. Sikke en påskeskøn konkurrence ;-) Håber jeg vinder – Det ville være tiltrængt. Rigtig god påske :-)

 120. Det er nogle vildt pæne neglelakker! Og en lækker e-bog ikke mindst. Rigtig god påske :)

 121. Påsken er for mig hygge med venner og familie og ikke mindst afslapning ☺️
  Derfor ville jeg elske at kunne forkæle mig selv med denne lækre præmie.

  God påske

 122. Jeg skal studiejobbe på det lokale plejehjem hele påskeferien, så når jeg har ømme fødder og slidte negle og hænder efter en uge med søde gamle mennesker, der højst sandsynligt kommer til at proppe påskeæg i mig (så søde er de nemlig på “mit” plejehjem”, så ville sådan en velværepakke være ret genial! Håber alle får en dejlig påske med masser af hyggelige oplevelser og godt humør!

  – Line

  bolsjehytte.wordpress.com

 123. Åh, det ser lækkert ud! Lidt velvære og selvforkælelse kan virkelig gøre underværker, når påsken står på regn og sne!

  På trods af det manglende forårsvejr, håber jeg I/du/alle vil få en dejlig påske! :)

 124. God konkurrence som man jo bare må være med i:-) Jeg er især vild med Essie, og hvor er det nogle pæne farver, som man kan vinde i konkurrencen.
  God påske!
  Kh. Selma

 125. Sådan en lækker påskepakke, er svær at sige nej til. Specielt når påsken går med eksamensforberedelse for mit vedkommende.. ;)

 126. God påske til dig søde Emily (og til alle andre derude!). Her står den på bacheloropgave hele ugen, men så tager jeg også revanche med en forhåbentlig velfortjent kærlighedstur til det sydspanske.

 127. ak sikker en præmie!
  Hav en wondeful påske plus ski tur! Husk at koble af i påske, det trænger de fleste til. Ser selv frem til at læse bøger.

  God påske!

 128. Får man ikke et ekstra lod i konkurrencen, hvis man har fødselsdag i påsken? Der bliver krydset ekstra meget fingre herfra! Fantastisk give-away i hvert fald!

 129. Lækker konkurrence Emily! Jeg elsker neglelak og Essie er en af favoritterne! Og alle de andre ting lyder rigtig spændende og jeg vil elske at teste dem:)

  God påske til dig:)

 130. glædelig påske! Ville elske lidt selvforkælelse med alle de der lækre produkter, og det ville være helt perfekt her i ferien, hvor der er tid til afslapning.

 131. påske fri er ikke rigtig noget vi praktiserer på mit job. Folk skal jo ha mad hver dag… Mindst.

 132. Påsken er den skønneste tid på året, må i alle nyde nogle dejlige dage med forår, godt selskab og god mad :-)

 133. Arh hvor ser det skønt ud! Nu flytter jeg hjemmefra, og det tyder på at alle mine skønhedsprodukter vælger at svigte lige på det tidspunkt man har færrest penge! Hvor ville det være skønherligt at vinde denne påskekonkurrence i så stramme tider

 134. Det var dog de smukkeste, smukke Essie-farver! De vil pynte til påske – og fremover. Hav en rigtig dejlig en af slagsen <3

 135. Jamen, så vil jeg ønske dig og alle dine læsere en rigtig god påske!
  Min påskeferie startede iaften med lækker sushi og Interstellar. Trænger vildt meget til noget selvforkælelse, da april måned bliver en sindssyg travl måned på arbejde! Men den tid, den sorg:-)

  KH Anne W.

 136. Hmm … når man ligger her og fejre påske sammen med 400 skoldkopper i en alder af 29 år, så er hjemmespa da lige sagen. :D

 137. årrrh – hvor jeg xx fingre! Gad SÅ godt at vinde den her…. Mest fordi min veninde trænger til forkælelse, så hun skulle få præmien

 138. Min påskeferie i år bliver SÅ tiltrængt, tror aldrig jeg har arbejdet så hårdt på et kvart år! Så jeg krydser fingre for at jeg kan forkæle mig med denne konkurrence, tusind tak for en god blog.

  Mvh
  Nina

 139. De der neglelakker fra Essie er da helt vildt fine!

  Håber du får en god påske Emily med masser af afslapning og påskeæg :D

 140. God påske og god spadag på fredag. Jeg vil drage til Berlin på påsketur i morgen og benytte mig af din fine Berlin guide :)

 141. En vintergæk,
  en sommernar,
  en fugl foruden vinger,
  en lille ven,
  som har dig kær,
  en kærlig hilsen bringer.

  Rigtig dejlig påske til dig :-)

 142. Har en 7 uger gammel baby, så Der har ikke været stor fokus på hverken makeup, negle eller andet i den dur. Så det kunne være virkelig dejlig at vinde sådan en “pleje” pakke☺️

 143. Dejligt med noget selvforkæles. Rigtig god påske og rigtig god påske-skiferie. Gid det var mig. Håber dagene bliver med høj sol og med perfekt sne. Jeg vil nyde påsken i sommerhus sammen med næsten hele min familie.

 144. Ej, hvor er det lækkert!!
  Rigtig god påske til dig, Emily. Nyd nu din skiferie! Så vil jeg bruge tiden på at krydse fingre for, at jeg finder konkurrencen hér ;-)

 145. Ih, den vil jeg gerne dele med min kæreste! Han mener jo godt nok at han aldrig “låner lidt”, meeeeen..

 146. Tak for en god blog Emily! Ville være dejligt at springe foråret imøde med disse produkter :-)

  Mange påske-hilsner fra Mathilde

 147. Åh den pakke ser fantastisk ud (og ville især passe godt ind som en tiltrængt overspringshandling mellem eksamenslæsningen). – God påske!

 148. Skønne sager du udlover :) Håber du får en dejlig påskeskidage – og nogle arbejdsdage de kommende dage. Så er det nok for alvor ved at være forår, når du er hjemme igen fra ski :-)

 149. Sikke en fin påskekonkurrence. Jeg kunne godt bruge, at blive lidt påskelækker efter en uges sygdom :) Jeg håber du får en skøn skiferie. Rigtig god påske :)

 150. Det er dog et vejr, her til morgen med sne, så jeg ikke kan se, at det er forår.
  Så kunne man ønske sig velvære. Ha’ en god ferie.

 151. Nøj – et fantastisk påskeæg at få (MEGET bedre end chokolade. Og det er endda evigheder siden jeg sidst fik den slags af mine bedsteforældre).
  Glædelig påske, Emily! :)

 152. Uhhhh drømmer om spa, afslapning og pæne negle – især i dette præforårsvejr (det sneer!), hvor sommer synes langt væk. Fantastisk påskeæg at få – så krydser hvad kan krydses og håber! God påske til jer alle :)

 153. Rigtig dejlig påske til dig. Jeg har både en masse fridage med mand og børn men også et par dage alene med manden, hvor ungerne er hos bedsteforældre. Drømmeferie. Ville elske at vinde sådan en pakke, trække stikket ud og bruge noget tid på mig selv.

 154. Gæl, gæk, gæk…

  Mit navn det står med prikker,
  pas på det ikke stikker.

  . . . . . .

  Gæt mit kælenavn, ellers ;)

 155. Rigtig god påske :-)
  Den påskepakke ville være prikken over i’et på min påskeferie, der lige er begyndt.

 156. Åhh at blive påskelækker som højgravid er ikke let, men denne giveaway gør det jo nemt!
  Rigtig god påske til dig og dine!

 157. Mit navn det står ikke med prikker,
  så du skal ikke være bange for det stikker,
  tilgengæld er det nemt,
  at se hvem du har glemt,
  hvis du ikke vælger mig,
  i denne påskeleg ;)

  Go’ påske søde Emily!

 158. Sikke en god konkurrence! Jeg kunne helt sikkert også godt blive bedre til sådan noget selvforkælelse :)

 159. uhh, efter 3 hårde måneder med massivt overarbejde, glæder jeg mig virkelig til påskedagene. Og hvad kunne være bedre end skøn wellness :) God påske :)

 160. Når man skal bruge sin tiltrængte ferie på flytning og storrengøring af to lejligheder, så ville det da virkelig være noget nær perfektion med sådan en forkælelsespakke at se frem til! Rigtig god påske herfra og jeg krydser SÅ meget fingre :)

 161. Måske påskeharen er på spild og giver mig held – jeg krydser fingre! Kh og god dag til trods for regnen

 162. Sikke fine forårsfarver fra Essie. Glædelig påske, jeg håber på sol, gåture i naturen og afslapning med familie og venner.

 163. Glædelig påske! Håber du nyder det dejlige snevejr! Så kunne man godt bruge lidt velvære!

 164. En vintergæk, en sommernat, en fugl foruden vinger, en lille ven, som har dig kær, en kærlig hilsen bringer … God påske :)

 165. Der er vist ikke store chancer med alle de deltagere, men jeg prøver da lige lykken alligevel – det er virkelig en lækker præmie:)
  God påske, hilsen Karen

 166. Hej emily :-)) Sikke en dejlig idé – jeg elsker simpelthen at lave hjemmespa, men er rigtig dårlig til at prioritere det og også nogle gange lidt uopfindsom når det kommer til at skulle gøre mere end at scrubbe i badet og file negle, hehe.. Kunne godt bruge de dejlige produkter i kombination med hjemmespa-bogen (har faktisk allerede downloadet den) ;-)
  Håber du får en dejlig påske og vejret bliver bedre, så du og Penny kan komme ud og nyde det dejlige vejr. Personlig skal jeg til eksamen i næste uge, så min påskeferie bliver først derefter – tilgengæld skal noget af den tilbringes på Samsø i min mors nykøbte sommerhus, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til!
  Kram fra Freja

 167. Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker …….. ;-)
  Krydser fingrer for, at jeg bliver den heldige vinder :-D
  God påske :-)

 168. Glædelig påske allesammen. Pt. kalder den på varm kakao og nybagte boller, men det er jo heller ikke det værste.
  Venlig hilsen
  Karoline

 169. Påsken er en af mine yndlingshøjtider. Med gode frokoster, skønne farver og forhåbentlig solskinsvejr fejrer vi, at foråret er over os og sommeren på vej. Ville elske at gå det i møde med velvære :)

 170. Skal for første gang i årtier holde påske i DK og ville derfor sætte mægtig stor pris på lidt hjemmespa, nu hvor der er rigeligt med tid til selvforkælelese. Om som vejret ser ud til at arte sig i Kbh den kommende uge, kan man næsten ikke andet end at gøre lidt godt for sig selv, når nu vinteren atter har gjort sit indtog!
  Ellers ønskes du og alle andre læsere end rigtig dejlig påske – må alle energidepoterne blive fyldt op :-)

 171. Det ville helt sikkert gøre min påske”ferie” meget hyggeligere hvis man fik mulighed for at vinde disse ting. Så kunne man bruge pauserne fra specialeskrivning til at pleje sig selv.

  Men god påske :)

 172. Det vil være lækkert med lidt til selvforkælelse her i slutspurten af specialeskrivningen.

  Rigtig god påske til alle og god skiferie til dig, Emily! :)

 173. Nøj en skøn konkurrence! Dette ville jeg elske at vinde! God påskeferie til dig, når du når dertil :-)

 174. Aih, som jeg bare skal forkæle mig selv hele påsken! Især, hvis jeg vinder de smukke neglelakker :)
  Rigtig god påske – jeg krydser fingre for solskin. Det hjælper så’n på humøret ;)
  Kh. Katrine

 175. Sikke en dejlig påskeoverraskelse det ville være at vinde! Jeg ville holde spa-dag med min søster, når hun kommer hjem fra trekking på Himalya. Det trænger hun sikkert til ;)

 176. wauw sikke en præmie!
  du får en dejlig varm hilsen fra thailand, med ønsket om en skøn påske, hvor jeg håber for dig, at du får tid til dig selv og ikke stresser over mangel på samme. så håber jeg selvfølgelig vejret er med dig, så du kan gå og løbe nogle skønne forårsturer med penny og solen <3 knus

 177. Sikke en skøn præmie!
  Det ville være skønt med en masse forkælelse.
  Hav en rigtig god påske og spis en masse påskeæg. :-)

 178. Selvom vejret er skørt disse dage, glæder jeg mig nu alligevel til et par fridage! De skal nydes med mine kære veninder og familie, plus en masse godt at spise. Mandag sluttes det hele af med en tur i bølgen blå, med nogle nye vinterbader bekendtskaber – her er det underordnet om det sner eller småregner lidt, så længe man har snaps :-) God påske ladies!

 179. Skiferie ville være optimalt, men spørgsmålet er om ikke en dag med forkælelse er lige så fantastisk! Jeg krydser fingrer på påskeferie hos familien i Sverige! God tur!

 180. Jeg er lige nu på tiltrængt påskeferie hos mine forældre, og jeg satser stærkt på at der bliver plads til en hjemmespa eller to i løbet af ugen. Sådan et sæt fine nye neglelakker ville bestemt ikke gøre motivationen for at få det gjort mindre! Rigtig god påske til dig søde Emily. Jeg glæder mig til snart at høre mere om din bog!

 181. Sikker en lækker konkurrence, ville ikke klage hvis jeg var den heldige vinder!
  God påske til Jer alle sammen!

 182. Jeg ønsker dig en god påske med al det påskeslik, der kan spises! Vejret er ikke særlig påskeagtigt så flotte lakke vil formentlig lede tankerne hen på, hvordn det burde være :)

 183. Så fin en konkurrence, og dejlige forårslette farver fra Essie. Håber du får en god påske, og at der falder lidt tid af, så du kan nå lidt selvforkælelse, i dit ellers travle skema :-)

 184. Wauw sikken et “påskeæg” det er sødt af dig at give det væk :)
  Rigtig god påske til dig :)

 185. De mange lækkerier er meget velkomne hos mig! Håber alle får en dejlig påske med dem de holder af – med eller uden ferie ;)

 186. Nøøøøj hvor lækkert! Lige noget for mig, som HVER søndag har sin ugentlige ‘plej dig selv’-dag! GOD PÅSKE :-)

 187. Jeg kunne godt tænke mig, at ønske min gode veninde glædelig påske og tillykke med forlovelsen med denne fine pakke. :)
  Rigtig god påske!

 188. Wow for en lækker forkælelsespakke (særligt de essie lakker. Wow mine negle måtte gerne have de farver)! Jeg er på vej i sommerhus, og kan mærke at bare udsigten til ferie fik mig i feriemode allerede fredag eftermiddag. Skønt og virkelig tiltrængt! Jeg håber at den kommende skiferie har samme virkning på dig. God påske ☺️

 189. Rigtig god påsketur! Jeg krydser fingre for, at jeg kan forsøde påsken med en hjemmespadag – det er tiltrængt :)

 190. Jeg håber, at alle får en dejlig påske :) Dette er det lækreste “påskeæg” jeg har set og jeg vil meget gerne vinde det :)

 191. Sikke en lækker præmie! Dette indlæg har inspireret mig til at lave en spadag her i påsken :)

 192. Glædelig påske – få det bedste ud af det her “triste” påskevejr, og nyd hvad sådan et vejr ellers kan give af muligheder :) f.eks. indendørshygge med stearinlys og selvforkælelse :)

 193. Gæk gæk gæk

  Mit navn det står med neglelak
  Til Essie jeg kan sige tak
  For alt den fine neglepragt

  God påske! :-)

 194. Lækre farver! & lækker konkurrence. Jeg er ny læser, men er allerede stor tilhænger af din blog. God påske :-)

 195. Hvor er det en fin pakke. Jeg krydser fingre med den ene hånd for at jeg er den heldige og tager et chokoladeæg mere med den anden ;)

  God påske (hvad enten man har fri eller ej)

 196. Happy Easter :)))) Smukke nye farver fra Essie som jeg eeelsker. Kunne godt bruge lidt forkaelelse med en voksende baby og mave :)

 197. skøn skøn præmie, og hvor ville det være skønt og tiltrængt med lidt hjemmespa så kroppen kan blive forårsklar

 198. Øj det ville være lækkert med noget selvforkælelse og velvære, især når der ikke er noget der hedder påskeferie når man arbejder på en institution der har åben alle dage hele året. Forhåbentlig bliver der dog stadig tid til at komme ud og nyde noget godt påske-vejr. Det skal simpelthen bare blive bedre end det regn og blæst der er i dag!!
  Rigtig god ferie!! Og god påske til alle. :)

 199. Sikke nogen smukke farver. Lige hvad jeg går og drømmer. Er sikker på der lige kan blive tid en omgang selvforkælelse i påskens hastige skridt. Ha’ en skøn påske og nyd alperne. Der er SÅ skønt!

 200. Kære Emily,
  Jeg er rimelig ofte vågen om natten (takket være baby J) og er lige nu i gang med i de sene nattetimer at læse bloggen forfra. Jeg har været med helt fra starten (den gang på barsel med baby G) og det bringer så mange hyggelige minder frem at læse mig op gennem blog-historien. Så en stor påskehilsen med en stor tak for en meget dejlig blog, der bliver ved og ved med at inspirere (helt konkret har jeg lige genfundet ‘sund iceblend til Sofie’ og nu skal der blendes!
  God skitur!

 201. God påske – håber du får tid til lidt hjemmehyggespa fredag og får en skøn skiferie:)

 202. Jeg vil ønske dig en skøn påskeferie – nyd lyden af sneen under skiene, vinden i håret og forhåbentlig solen i ansigtet :-)! Det bliver simpelthen ikke bedre :-)!

  Og jeg vil da såååå gerne være den heldig vinder af forkælelsespakken :-).

  Bh Åse

 203. uh det er lige sådan en præmie jeg godt gad at vinde!!

  jeg går ALTID med neglelak og Essie er klart min favorit! der hvor jeg kommer fra har vi en påsketradition om at tage ud til stranden og koge æg i saltvand over bål. (men også snobrød, pølser og masser af øller)

  I år er jeg desværre forhindret i at deltage og ser derfor ikke alle mine venner som er hjemme på øen for at deltage i denne tradition. Så denne fine præmie ville være et rart plaster på såret.

  Rigtig god påske :)

 204. God påske :) Håber at du trods travlhed og styrtbade kan finde tid til lidt gode påskegodter og lidt hjemmespa!

 205. Sikke en påskefin konkurrence, den gad jeg mægtig gerne vinde! Rigtig god ægspisning til dig, Emily :-) tak for en evigtfin og inspirerende blog.

 206. Krydser fingre for at denne lækre pakke ender i mit badeværelse ;-). Rigtig god påske :-).

 207. Lækker konkurrence.

  Hvis jeg var dig, ville jeg vælge mig som den heldige vinder :-).

 208. Sikke en lækker påskegave (ja, sådan nogle findes jo åbenbart…) Jeg får altid lyst til at gøre mere ud af mine negle, når jeg ser sådan nogle kønne lakker, så måske jeg skal ofte lidt tid i min påskeferie på at forkæle mine negle og hænder lidt.
  Rigtig god påske (og lækker ferie) til dig!

 209. Emily hvor er jeg glad for dit univers her på bloggen, man kan ikke andet end at blive i lidt bedre humør.

 210. Er netop hjemvendt fra nogle skønne dage i Paris, så venter et par dage med
  påskeferie :-)
  Ønsker dig en dejlig tur og god påske – og krydser fingre for at vinde den lækre påskepakke!

 211. Min krop og mit sind ville elske at blive forkælet, så e-bogen er straks downloaded og hvor ville det være dejligt at få en påske velværepakke oveni. God (velvære) påske Emily!

 212. Gæk gæk gæk
  Min hårkur er helt væk
  Jeg har lyst til hjemmespa
  Men arbejdet vil ingen ende ta’

  Foråret kommer ikke med det samme
  Så jeg må skabe mig en forårsfin ramme

  Jeg længes fra mit skrivebord
  Hør nu mine drømmes ord:

  Pæne negle, lækkert hår
  Flotte farver, som ej forgår

  Ja, noget må der gøres
  Mon mine Påske-bønner høres?

  Mit navn det står med blomster

  1. …jeg ønsker mig Påske-dullegrej til forårs-sammenkomster!

   – Det kom åbenbart ikke med ikke med første gang! Sikke en digt-cliffhanger ;)

   Tak for dejlig blog, min kilde til fin, æstetisk inspiration og savlen over kager, påskeæg og søde Penny’er – God Påske, Emily!

 213. Du har simpelthen de mest fantastiske konkurrencer! Jeg bliver altid inspireret af dine indlæg, både ift. mode og skønhed og dit livssyn og måde at gribe tilværelsen an på. Især dit indlæg om det sidste år ramte mig. Jeg har selv haft et hårdt år. Eller, nok nærmere nogle hårde år.

  Min mor har de sidste tre år haft kræft. Det er ikke muligt at fjerne den, hun skal leve med det resten af hendes liv. Hun er i behandling og har prøvet så mange forskellige, at jeg ikke længere har tal på det. Jeg kæmper selv med min tredje depression og har for snart et halvt år siden fået konstateret leddegigt. Jeg er en ung kvinde på 23 år, som studerer til pædagog og sædvanligvis har et positivt livssyn. Jeg kæmper virkelig for at holde fast i de positive ting og oplevelser – store som små – men det er godt nok svært, når livet bliver ved med at byde på udfordringer.

  Jeg forsøger at gøre ting, som er gode for mig og giver mig livsglæde. Jeg er taknemmelig for, at jeg har nogle veninder og den mest fantastiske kæreste, som er med til at gøre livet værd at leve og forsøder det gevaldigt. Det er især de små ting, som jeg glæder mig over og finder lykke i. Her er jeg meget inspireret af dine indlæg om ‘Små ting’.

  Ift. at gøre gode ting for mig selv, forsøger jeg at praktisere selvforkælelse jævnligt. Det består gerne i træning, hygge med lakering af negle (Essie er den ubestridte favorit!), blade og/eller en god bog. Derfor ville denne fantastiske pakke vække stor glæde, ovenpå en ekstra hård periode med flere indlæggelser af min mor og en depression, som har stjålet alt mit overskud. Har forsømt alt det, der gør mig glad og kan give mig energi. Det vil jeg forsøge at lave om på!

  Jeg beklager det lange indlæg. Tak for en fantastisk blog!!

 214. Håber du og dine får en dejlig påske… Krydser fingre for at det er mig der bliver skøn med velværepakken :)

 215. God påske!

  Har helt sikkert en herhjemme der ville blive lykkelig for sådan en påske pakke. Og når hun er glad er jeg det også :)

 216. Gæk, gæk, gæk, jeg drømmer om lidt lækker lak,
  hårkur, serum, kunsttryk og håndcreme, ja tak!

  I ønskes alle en fantastisk påske.

 217. Jeg er en af de “heldige” som skal arbejde næsten hele påsken, gå heldigvis fra mandag morgen jubii!. Så denne velvære-konkurrence vil bare være det bedste for mine skønne påske kolleger og mig. God påske og husk at spis en masse gode påskeæg!

 218. God påske! Jeg har for en gangs skyld fri hele påsken, så jeg vil nyde mine fridage sammen med kæresten og hunden :)

 219. Uh hvor vil jeg gerne vinde den pakke, står og mangler neglelak til mit bryllup i Maj, og forsøger virkelig at pleje hænder og negle inden :D

  dbh Kerstin

 220. Ønsker dig en glædelig påske og siger tak for, som altid, en inspirerende blog :-)

 221. Min krop trænger i den grad til forkælelse efter et netop afsluttet specialeforløb, så jeg krydser fingre! :)

 222. Nøj, hvor vil jeg gerne være den heldige vinder af denne lækre præmie :-D Rigtig god påske herfra

 223. ÅÅÅhhhh som jeg håber at blive den heldige.
  Jeg har nogle feriedage tilgode i april, hvis jeg vinder skal den ene bruges til “charlottealenehjemmespadag” – jeg krydser fingre.

 224. Jeg sidder og kæmper med at færdiggøre mit speciale, så der bliver ingen påskefestivitas til mig. Men det ville være PERFEKT at kunne nyde den forkælelsespakke “på den anden side” på tirsdag. :)

  Og i øvrigt rigtig god påske til alle :)

 225. Det lyder skønt. Jeg har ellers lige lagt en fin påske-neglelak, men jeg manglede da de farver dér. ;)
  Rigtig god påske til dig.

 226. Sikke nogle lækre sager!

  En lille påskehilsen:
  Jeg håber du får en rigtig dejlig påske, når du er selv heldig at have 4 dages fri i steg – gid det var så vel for mig, men når man arbejder i butik, så er lørdag desværre ikke en fridag. Og lur mig om ikke jeg skal arbejde skærtorsdag også. Øv. Men fridage er der alligevel plads til, og jeg glæder mig til at slappe af med ham min bedre halvdel :)
  God påske!

 227. God påske! Jeg skal selv til Tyskland i påsken og besøge min bror som studerer der. -Det bliver hyggeligt. :-)
  PS: Lækker konkurrence :)

 228. I år fejrer jeg påske i intet mindre end eksotiske Chapel Hill i North Carolina. Jeg vil elske at vinde dette, så jeg har noget at se frem til, når jeg kommer hjem til Danmark om en måned :)

 229. Kunne bare være super at komme ud af vinterhiet med forårshud og negle.
  God påske :)

 230. En dansk påske med sne er nok ikke lige hvad jeg havde regnet med, satser kraftigt på foråret snart får overtaget og krydser fingre for at jeg bliver den heldige

 231. glædelig påske allesammen, lad den heldige vinder bliver mere end glad over sådan en lækker præmie, hvem elsker ikke en god omgang selvforkælelse! :)

 232. Sikke en god idé med en hjemmespabog, den er allerede downloadet:)

  Påsken skal bruges i en lille hytte i de Svenske skove med min søde hund Hudson, lange gåture og hjemmespa.

  Jeg håber du får en skøn påske med sne under skiene.

 233. Påskeferie med påskevelvære… Ahh, det kunne være fantastisk! Rigtigt god påske -og god skiferie :-)

 234. Glædelig påske Emily. Dine helligdage lyder noget rarere end mine!
  Den står på bacheloropgave dag ud og dag ind, men hver aften sørger jeg for at forkæle mig selv med noget rart, så det er lettere at holde ud. Og så skænker jeg min familie nogle lettere misundelige tanker, eftersom de hygger sig sammen på Kreta. Lidt ekstra påske-velvære kunne ikke skade.

 235. Giv mig påskelækre negle så jeg kan score en påskelækker fyr. (aaaaaij – okay jo lidt)

 236. Det kunne da være rigtig dejligt at vinde sådan en påskekonkurrence. Rigtig god ferie!

 237. Happy easter! Hav en skøn påske selvom du starter på den lidt senere end os andre ;)

 238. Hvor er det nogen lækker ting du har fundet frem og kunne da godt bruge noget nyt.
  Men håber at du får en rigtig god påske og bare skal nyde den med familie og håber da du får dig noget godt påskemad.

  Knus Angie

 239. Sukker langt efter disse lækre produkter! Wow hvor ville det være en lækker lille påskegave at få ind af døren

 240. Så glad for at jeg lige kan nå at deltage! Virkelig lækker konkurrence! Kunne være skønt med sådan en påskevelværepakke. Må du have en glædelig påske Emily :)

 241. Uuuuh, jeg kan vidst lige nå at være med her på falderebet!

  Håber du har den skønneste påske, og nyder det smukke vejr i fulde drag (: