Torsdagsnegle: Hvide som sne

I anledning af at jeg er på skiferie, tænkte jeg, at det var passende med snehvide negle. Og beklager i øvrigt manglende skiferieopdateringer, de skal nok komme men det er som om, der ikke er så meget ekstra tid til blogging, når skiløb, afterski, mad, hygge osv. er overstået. Det er skisme en hektisk ferieform ;)

Torsdagsnegle
Kig forbi Sarah her og Christina her og se hvad de har på neglene i dag.

Jeg har brugt Essie’s Ridge Filler som underlak og derefter 3 lag (ellers dækker den hvide farve ikke ordentligt) af deres ‘Blanc’ og afslutningsvis et lag af den virkeligt gode overlak Seche Vite. Og så Eve Loms ‘Cuticle Cream’ umiddelbart efter at lakken var tør for at pleje neglebåndene og sørge for at der ikke kom ridser.

Seche Vite lægger en hård og blank ‘skal’ på neglen, nærmest som shellac og sørger for at neglelakken tørrer hurtigt og holder længe. Jeg har først lige opdaget den for nyligt og det er en af de bedste overlakker, jeg har prøvet.

(Visited 2.055 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Hvide negle er noget så fine!!
  Jeg bruger også selv Seche Vite, er det kun mig der synes at den for det første ikke holder heeeelt så godt som jeg havde håbet, og for det andet hurtigt får neglelakken til at løsne sig i én stor “flage”, så man kan pille hele neglen af kun et par dage efter den er lagt??
  Jeg bruger Essie og OPI lakker under, så mistænker ikke at det er andet end overlakken der kan være problemet. Men måske er jeg den eneste med det problem?

  1. Jeg oplever det samme med overlag fra OPI, men jeg tror ikke at det er OPIs skyld – eller andre overlakkers skyld – nærmere, at jeg har lagt lidt for mange lag lak.

   1. Jeg tror også det med for mange lag, som Mathilde skriver, har noget med det at gøre! Nogle gange oplever jeg i hvert fald også at jeg kan pille neglelakken af i et stykke, men de gange har det være fordi jeg har haft liiige lidt for mange lag på. Lige nu har jeg ét lag underlak, to lag farve og ét lag overlak, og der kan jeg ikke pille noget af :) Måske kan det også være hvis laget med overlak bliver lidt for tykt – jeg synes i hvert fald min overlak fra Seche Vite har en tendens til at blive meget tyk, når jeg lægger den på, så jeg skal altid lige skrabe det overskydende fra penslen inden, så neglen ikke ender med at bade i overlak ;)

  2. Jeg oplever det også af og til. Men er først lige startet med Seche Vite’en, så det er ikke den. Mistænker snarere at det er underlak eller at mine negle af og til er for ‘sunde’… Hmm… men det er i alle tilfælde lidt irriterende :(

 2. Det er jo næsten helt overvældende, hvor hvid den hvide er. Sådan en fin detalje, hvis man ikke tør kaste sig ud i hvide outfits, men stadig gerne vil lege med på trenden!

  Jeg har efterhånden hørt meget godt om Seche Vite. Må prøve den når jeg en gang før tømt min Super Duper fra Essie ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Ja hvid neglelak er pæn, desværre for mig, har det aldrig lykkedes mig at beholde dem fine og rene som de skal være. jeg er åbenbart en lille gris, og finder altid at jeg har ridsen en eller flere negle. Så jeg holder mig til andre farver hvor ridserne ikke er så tydelige igen :)

  1. Haha… nej, de kommer nemt til at se nussede ud og så har det nærmest modsatte effekt…

 4. Den overlak redder virkelig alle neglelakker! Jeg er SÅSÅSÅ glad for min(e). Jeg så Sarah anbefalede den på et tidspunkt for nogle år siden, og nu er jeg heller ikke tilfreds med andre overlakker ;) I øvrigt super fint med en hvid lak på neglene! Jeg har kun en svag mintgrøn, men er fristet til de lysere negle nu, hvor det også bliver lidt mere forårsagtigt udenfor :)

  1. Fedt at du også er fan :) Og ja, det er virkelig sæson til de lysere farver nu :)

  1. Den får den farvede lak til at tørre lynhurtigt og giver en nærmest geleagtig finish :)