Godnatritual

Jeg lyder snart som verdens dovneste, når det kommer til personlig pleje (jeg går altså i bad hver dag), men der er to skønhedsprodukter, jeg er helt afhængig af: Tørshampoo (som jeg snart har tudet jeres ører fulde af) og 3-i-1 rensevand eller mere præcist micellar water. Jeg gider åbenbart hverken vaske mit hår eller mit ansigt. Eller også er jeg bare bange for vand ;)

Spøg til side. Jeg er ganske flittig med mine skønhedsrutiner og ved jo godt, at jeg skal huske at rense mit ansigt (morgen OG aften). Men derfor springer jeg gladeligt over hvor gærdet er lavest, når det tilmed kan blive med et lige så godt eller endda bedre resultat.

På de dovne aftener (eller bare dem hvor jeg ikke bruger rensebørste) består mit aftenritual af rens med micellar water, serum, natcreme, tandbørstning og så på hovedet i seng med en god bog. Lige nu er sidstnævnte Not that kind of girlOg rensevanden på mit toiletbord er Garniers Micellar Cleansing Water, der er helt på højde med de (mange og ofte dyrere) andre slags rensevand, jeg har brugt gennem tiden. Lige så skånsom og stadig effektiv.

Skånsomt (og nemt!) fordi man ikke skal bruge vand, men blot stryger en vatrondel eller flere vædet i den parfumefri rensevand over huden og effektivt fordi de såkaldte miceller tiltrækker og fjerner snavs og fedt, samtidig med, at de fugter og beroliger huden. Nå ja, og fjerner makeup fra både øjne, hud og læber. Win, win, win med andre ord :)

Og den fungerer altså også på travle morgener.

Lige nu kan du vinde et års forbrug af Garniers Micellar Cleansing Water, ved at lægge en selfie op af dit nyrensede ansigt på Instagram med følgende hashtags: #MicellarFaces #GarnierDanmark.

Billederne bliver delt via Garniers facebook-side, hvor man også kan finde tutorials til og få tips og info om hvordan man får en sund og velplejet hud.

(indlægget er udgivet i samarbejde med Garnier)

(Visited 2.622 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Jeg er selv afhængig på produktet og er allerede på min tredje flaske. Kom til at hamstre da der var tilbud ☺ Og så lige et spørgsmål :) Når du ligger makeup, bruger du så noget til at fiksere det på en eller anden måde? Mit forsvinder desværre efter få timer. Og tusind tak for en virkelig kanon blog. Du gør virkelig et godt stykke arbejde :)

  1. Smart med hamstring :) Nej, det gør jeg ikke, men bruger også ‘kun’ en farvet dagcreme eller BB-creme. Og så evt. lidt solpudder. Af og til kan jeg dog finde på at bruge lidt facemist til at ‘sætte’ det og få det til at se naturligt ud.
   Selv tak, hvor er det dejligt at høre. Klem Emily

  1. Er ikke helt sikker på Magasin, men både Matas og større supermarkeder (Føtex, Kvickly osv.) har den i alle tilfælde :)

 2. Jeg må prøve det produkt :-) jeg er selv møg doven om aften, og når man som mig, først begyndte at rense rigtigt om aften i en alder 29 år – så er det en stor omvæltning. De dage hvor jeg er lud-doven står den på renseserviet, ansigtsolie og tandbørstning – selvfølgelig!! Og så bare godnat….Zzzz!

  1. Det lyder lige som noget for dig så. Personligt kan jeg bedre lide denne her end renseservietter. Det er nok også mere økonomisk, hvis man går op i det :)

 3. jeg synes den efterlader lidt mascara -er det bare mig?
  Og så undrer jeg mig over om jeg er den eneste i verden der synes at Biodermas micellar water svier helt grotesk i øjnene?? :D

  1. Hmmm… synes fint den klarer 3 lag mascara (ikke vandfast dog) her, men det kan være at den ikke er en helt til at opløse lige præcis den mascara du bruger? Jeg bruger en fra L’Oréal, hvis det er nogen hjælp.
   Nej, det har jeg faktisk også oplevet. Eller snarere om øjnene… Det synes jeg til gengæld ikke at denne gør :)

 4. Jeg er blevet helt afhængig af L’oreals Sublime Soft Micellar Water (eller noget i den dur) siden du anbefalede den for noget tid siden :-) Måske Garniers også skal prøves!
  Er dog helt vild med det enkle (lyserøde!) udtryk som L’oreals flaske har :-D Tænk, at sådan noget har betydning ;-)

  Nu går vi jo (forhåbentlig) en meget solrig tid i møde – kan du anbefale en læbepomade med solfaktor??
  Btw. Fantastisk smukke kirsebærtræer på Bispebjerg <3

  1. Ja, den er virkelig også super god. Og helt enig mht. flasken ;)

   Jeg er glad for den fra Rudolph Care :)