3 skønhedsfavoritter

Forårsskønhed handler for mig – udover pæne pasteller på neglene selvklart – om lækker, ‘dewy’ hud med god glød. Ok, det er heller ikke fordi man går galt i byen med den slags resten af året, men det føles ekstra lækkert nu, hvor man endelig kan skifte det tørre, gråblege vinterlook ud med et noget pænere betræk. Især hvis man har lidt god hjælp.

Her er 3 produkter som jeg sværger til for tiden, der giver fugtmættet og dugfrisk hud og/eller god glød, så man kan hjælpe forårsfriskheden lidt på vej :)

ENGLISH RECAP: 3 beauty faves that I swear by at the moment for dewy skin with a good glow.

REN Instant Firming Beauty Shot – Det her er lidt af en hyaluronsyrebombe. Og lige så farligt som det ellers lyder, lige så lækkert er det for ens betræk. Hyaluronsyren er nemlig en mester i at binde fugt i huden og ‘plumper’ så at sige ens hud på naturlig vis og får den øjeblikkeligt til at se mere mættet og spændstig ud. Man kommer den på som serum under dagcremen og får altså både en øjeblikkeligt udglattende effekt, samtidig med at den hjælper med at binde fugt i huden på sigt. Dobbelt op på godt.

Desværre er hyaluronsyre også lidt kostbart…

Kan bl.a. købes hos Magasin.

& Other Stories Natté Anti-Stress Sleeping Masque – Jeg elsker som udgangspunkt masker man kan sove med. Både fordi de på den måde får lov at virke længere, men mest fordi dovenlars her så slipper for at vaske dem af igen med det samme. Når masken som denne tilmed har en fin duft af hvid jasmin og indeholder arginin (genopbyggende aminosyre) og beroligende havre og efterlader huden blød og strålende, ja så er jeg altså virkelig fan.

Kan købes hos & Other Stories.

En anden maske man kan sove med og som jeg holder meget af er Beauté Pacifiques Instant Hydrating Mask.

Benefit Hoola Bronzer – Hver gang jeg har været i hænderne på en makeup-artist, har de haft denne her som en fast del af repertoiret. Og man forstår godt hvorfor: Det er en mat solpudder uden glimmer, der giver den helt rigtige solkyssede farve. Jeg købte min egen, da jeg var i Dubai og har brugt den (med lette strøg, pas på, der er meget farve/pigment i) på næseryggen, kindben, pandeben og hagen stort set dagligt siden. Og høstet en del ros for god kulør/glød som følge deraf.

Fås bl.a. hos Sephora.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 2.392 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

 1. Er på min anden Hoola nu. Holder 100% Så mega god.

  Nu er jeg jo nødt til at have fingerne i Ren-serummet også, når du ligefrem siger udglattende effekt….. :)

  1. Den er helt åndssvagt god. Man kommer pludselig til at se pæn og levende ud igen ikke? :)

   DO IT! Den er nice!

 2. Hej Emily :-) Kan du mon anbefale en god læbepomade med solfaktor? Meget gerne en der ikke er alt for dyr – nu bliver vejret jo (forhåbentlig) rigtig solrigt indtil september.
  /Nina

  1. Ellers vil jeg godt anbefale læbepromader fra Korres. De fås endda med farve og til virkelig fin pris.
   Fås hos de fleste helsedimser, hos magasin og online :)

   Og jo, Emily. Man kommer netop til at se helt levende, nærmest overskudsagtig ud af Hoola :)