Torsdagsnegle: Nude ombré

I Monty Python blev de gakkede gangarter hyldet. I dagens indlæg er det gakkede ‘nailfies’. For jøsses, hvor er det svært at tage billeder af egne hænder. Eller hånd. Den anden holder kameraet. Så jeg eksperimenterede lidt. Med plasticdyr og planter. Det skal jeg nok lade være med en anden gang. Må fremover huske at have assistance ;)

Nok brok. For er ret så tilfreds med resultatet. Altså på neglene. Er vild med ombre-looket (det gælder for det meste i øvrigt, hår, kager, negle – you name it) og det er tilmed verdens nemmeste måde at lave noget lidt anderledes på neglene, uden at man behøver at bruge alverdens tid på det eller gå i krig med avancerede negledesigns.

Kunne I finde på at prøve ombré-looket på neglene? Og i så fald i hvilke farver?

Torsdagsnegle
Kig forbi Sarah her og Christina her og se hvad de har på neglene i dag :)

Ps. Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer på gårsdagens indlæg <3

Jeg har valgt at holde det i neutrale farver, men man kan gøre lige som man lyster og selvfølgelig også efter, hvad man har af farver. En udgave der graduerer fra sart rosa til hot pink kunne også være flot. Det tror jeg, jeg vil lave næste gang :)

Farverne er fra venstre mod højre ‘blanc’, ‘spin the bottle’, ‘brides to be’, ‘sand tropez’ og ‘chinchilly’ fra Essie.


(Visited 1.893 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Åh, hvor jeg dog kender problemerne med negle-selfies! Det er virkelig svært, at få det til at blive pænt. Synes dog det er lykkes ret godt for dig her, især billedet med planten er flot (selvom zebraen er sjovest haha).

  Jeg lavede også selv en ombré for et par uger siden der graduerede fra helt lys grøn til en næsten blålig turkis. Synes altid det er et look man lige skal vænne sig til, men det der bare mega lækkert ud. Tror næsten jeg vil lave det igen i dag – skal bare lige vælge en farveskala haha :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… mange tak Lisbeth ;)

   Ud det lyder også fint, det må jeg lige prøve næste gang!
   Klem

 2. Forstår godt, at du er tilfreds med resultatet – det ser hammergodt ud :-) Hvis jeg skulle give ét negletip, så skulle det være, at lække neglelak med nye og friske neglelakker. De lægger sig pænere på neglen og holder bedre end de lakker, der er halve eller hele år gamle.

  Hvor mange lag har du på her? God dag til dig!

  1. Helt enig. Det bliver hurtigt jukset, når de er lidt gamle i det…

   Der er 3 lag af de lyse og 2 af de mørke. Plus over- og underlak :)