Super solcreme – med rabat

Indlægget er udgivet i samarbejde med Purely Professional

Har I været ude at nyde solen i dag? Det har jeg. Faktisk har jeg nappet en halv times eftermiddagskaffepause i solen i min have alle dagene i denne uge. Iført solcreme selvfølgelig. Elsker at være ude i solen, men vil også gerne passe godt på mit betræk.

Jeg har brugt Purely Professionals hårprodukter i mange år efterhånden og er fortsat fan. Det er gode, skånsomme og effektive no nonsense produkter uden overflødig kemi, der tilmed er nogle af dem, der gør mit hår allerpænest.

Deres natcreme og dagcreme er også blevet en fast del af min skønhedsrutine og jeg har endnu til gode at prøve et produkt fra dem, jeg ikke kan lide. Det siger en del, synes jeg. Og jeg bliver glad og stolt, når seje, små, danske skønhedsvirksomheder, kan hamle op med de internationale giganter både når det handler om kvalitet og effekt.

Derfor blev jeg også begejstret, da jeg hørte at Purely Professional skulle lancere solcremer. For hvis der er noget, jeg synes er besværligt, så er det solcreme. Enten fedter og hvidter det eller også kan jeg ikke tåle det og slår ud i en uskøn omgang sol(creme)eksem.

Psssst…. der er en rabatkode til produkterne i indlægget længere nede.

For nylig lærte jeg, at solcreme ikke bare er solcreme. Man skal være opmærksom på at ens solcreme både skal indeholde UVA- og UVB-beskyttelse. UVA-beskyttelsen er nemlig ikke en selvfølge, men den er ikke desto mindre super, super vigtig. UVA-strålerne er dem, der når længst ned i huden og er katalysator for de processor, der nedbryder elastin og kollagen. Med andre ord er det dem, der gør din hud slap og gammel at se på.

Jeg havde solcremen (der selvfølgelig også indeholder UVA-beskyttelse) med på skiferie i forrige uge, ligesom jeg har brugt den i den seneste uges fantastiske solskinsvejr og den får mine varmeste anbefalinger. Den er en anelse hvid, lige når man smører den på, men det forsvinder hurtigt og så fedter den ikke. Til gengæld indeholder den fugtboostende hyaluronsyre og plejende sager som kokos- og abrikoskerneolie. Og den har formået at holde mine pigmentpletter, der ellers plejer at titte frem så snart de kan komme til det, i skak og jeg blev ikke forbrændt eller det mindste rød, trods bragende stærk sol i alperne i forrige uge. Til gengæld har jeg fået en pæn, lysebrun kulør :)

Dagcremen har jeg brugt siden jul og den er jeg også ovenud tilfreds med. Kan virkelig godt lide, at man har en god basissolbeskyttelse med sig allerede fra morgenstunden og vurderer, at den er tilstrækkelig for mig på gråvejrsdage og dage hvor jeg ikke opholder mig direkte i solen.

Og ligeså med håndcremen. Synes det er GENIALT med en håndcreme med solfaktor til alle os der cykler, går med hund eller triller med barnevogn (ikke mig… endnu). Man glemmer nemt at beskytte hænderne, og de er ofte meget mere ude – sammen med ansigtet – end resten af kroppen. Og de ældes også af solen og jeg vil altså gerne bevare mine fri for pigmentforandringer og leverpletter så længe som muligt.

SOLCREME MED 25% RABAT – KUN FOR MINE LÆSERE
Fra i dag og til og med på søndag kan I shoppe produkterne i dette indlæg med 25% i rabat med koden herecomesthesun

 • sun lotion med spf 30, 150 ml her
 • sun lotion med spf 30, 220 ml her
 • DAY – dagcreme med spf 15 her
 • hand cream 2 – håndcreme med spf 15 her

Happy shopping :)

(Visited 2.403 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Super skønt tilbud, som jeg straks har udnyttet. Der mangler dog et ‘e’ i koden, så det er ‘herecomesthesun’

 2. jeg elsker purely proffesional, og jeg må da klart prøve deres solcreme, som jeg endnu ikke har prøvet.. Men lidt øv rabatten ikke også kan bruges på hårprodukterne, da jeg er ved at løbe tør for shampoo 0 og conditioner 1 :(
  Mon der kommer en kode på det på et tidspunkt???
  TAK for en fantastisk blog :)

  1. Åh ja, det kunne også være lækkert. Er også selv afhængig af shampoo 0. Det må vi gøre næste gang :)

 3. super dejligt tilbud, men jeg syntes altså der mangler lidt serum under de cremer, kunne purely ikke overtales til at lade rabatten gælde serumen også? Skøn weekend til alle

  1. Haha… ja, det kunne der være noget om. Og det kunne være lækkert, det må vi gøre næste gang, den er god den serum :)

 4. Hej Emily!

  Dejlig hilsen fra PP;-) Og ja, de har mange fine produkter!

  Jeg har dog en bøn – man kan hurtigt fristes til at købe sig fattig i skønhedsprodukter, hvis man har hang til at følge gode blogs;-)

  Jeg vil blive rigtig glad, hvis du kan lokkes til at give en kommentar om, hvilke produkter fra hhv. PP og Rudulph Care, du kan anbefale. Altså af dem, du har prøvet, hvilke foretrækker du så til hvad?

  Jeg ved, du er glad for begge producenter, men hvilke produkter fra hvem foretrækker du? For mig er det ikke (økonomisk) en mulighed at have flere forskellige produkter at skifte imellem med rundt regnet samme formål (I hvert fald ikke i det prisniveau…;-), så jeg håber, du kan hjælpe;-)

  Rigtig god weekend og mange gode hilsner!

  1. Det kan du tro Susanne :) Og du har helt ret, det er to af mine absolutte yndlingsmærker.

   Fra PP er jeg mere end glad for Shampoo 0 og Balsam 2, deres natcreme NIGHT, deres Treatment 1 (til hår), repair cream og så produkterne i dette indlæg. Virkelig gode!

   Fra RC er jeg allergladest for Facial Scrub + body scrub, anti stress dagcreme, solstick faktor 50, body balm og ansigtsrenseskum :)

   Kh.
   Emily

   1. Tak for hurtigt svar, Emily.

    Hvis man skal skelne mellem anti stress dagcreme fra RC og dagcremen DAY fra PP, kan du så sige noget om dem? For de to overlapper vel?

    KH/ Susanne