Postkort fra Paris I + anbefalinger

Pæoner <3

Hermed en lille billedstorm fra sidste weekend i magiske Paris. Og et par enkelte anbefalinger. Der følger lidt flere (på især spisesteder + en episk fortovscafé) i næste postkort.

Hold nu op, hvor jeg altså holder af den by. Og hvor var det fabelagtigt at besøge den med mine bedste veninder. Det er den bedste fødselsdagsgave, jeg kunne have givet mig selv. Dét og den fine nye Goyard-taske ;)

Nå ja, og at min kendis-crush, Vincent Cassel, var så god at drikke drinks på vores hotel den første aften (hvorfor turde jeg ikke spørge om en lille selfie ensemble?).

Herhjemme er der i dag fuldt blus på søndagsmodus med vaffelbagning, tøjvask og boglæsning og så pønser vi på en lille tur på Louisiana senere.

Håber at I også har en rar søndag!

Ps. Jeg øver mig i at blive lidt bedre til at lægge ting op på min Snapchat-timeline. Hvis I vil kigge med hedder jeg emily.salomon på Snappen :)

Sol, sol, sol i Tuileri-haverne.

Perrier Menthe – voksensodavand.

Hyggeligste lille gade –  Passage de l’Homme på Rue de la Charonne.

Vi boede på Mama Shelter og det kan helt bestemt anbefales! Cool atmosfære og virkelig velbesøgt restaurant, pizzeria og natklub i stueetagen, hvor mange franskmænd gik i byen, så der var altid et skønt leben. Nå, ja og så var Vincent Cassel, mit største kendis-crush, der da lige at drikke drinks den første dag vi var der!!! 

Shoppe-lykke hos Goyard ;)

Får de vildeste Amélie-associationer af det åbne vindue oppe til venstre.

Grøn, koldpresset juice hos Juice It.

(Visited 4.689 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Paris <3 Den mest fantastiske by! Virkelig smukke billeder du har taget. Man kan rigtig fornemme stemningen og se I hygger jer.

  Og tillykke med sammenflytningen er vist på sin plads :) Der er intet bedre end kærlighed!

  1. Ih mange tak Pernille, det er jeg glad for at man kan fornemme. Vi havde også den bedste tur :)

   Takker <3 Klem Emily

 2. Skønne billeder, Paris er fantastisk! Men noget lidt andet, jeg læste en artikel hos Alt for damerne, om Roskilde festival historier.. Og der var en historie fra en Emily på 29, som lød umiskendeligt meget som dig… ;) Kan det passe?

 3. Så fine billeder, Paris er skøn – og btw elsker kjolen du har på. Hvordan er den i størrelsen? Den ser nemlig lidt over size ud?

  1. Mange tak. Den er også så lækker. Den er fra Zara og jeg tog den i en M, netop fordi jeg gerne ville have den lidt løs/oversize :)
   Klem

  1. Ja, jeg får også selv lyst til en tur til når jeg ser dem :)

   Tusinde tak Sara og i lige måde. Klem Emily

 4. Herligt at du har haft en god tur.
  Og altså, normalt bliver jeg ikke specielt imponeret, når folk spotter kendisser… men Vincent Cassel – jo, der blev jeg lidt misundelig :-D

 5. Hej Emily, jeg er altid så fascineret af dine smukke billeder. Hvilket kamera har du? Og har du nogle tips til at tage flotte billeder?
  :-)

  1. Tusinde tak Mathilde. Det bliver jeg så glad over at høre. Jeg bruger et Nikon D7100. Jeg har et par fotoguides oppe i ærmet, som snart kommer, så der kommer også lidt tips og tricks :)
   Klem Emily

 6. Så flotte billeder, du har taget! Jeg har desværre ikke været i Paris (endnu!), men stemningsbeskrivelserne og billederne giver mig lyst til at bruge hele sommeren på opdagelse i de parisiske gader. Det må jeg have til gode :)

  1. Og det kan du roligt glæde dig til. Paris går ingen steder, så du når det når tid er :) Klem

 7. Hej Emily,

  Jeg var i Paris lige efter dig, og jeg fulgte dit (lidt ældre) tip og gik i Diptyque og dufte og købe ;-) Der var så fint og jeg synes altså, helt ligesom dig, at figenduften er rigtig dejlig. Den minder mig om alle barndomsminderne nede fra sydfrankrig – og så røg der et duftlys mere med hjem med Cypress duft. Så fik vi også hygget lidt i Saint-german!

  Tak for dine tips, bliv ved med det :-) Slog oven i købet dataroaming til en sen aften for at komme ind og læse dine Paris tips fra tidligere indslag. Selvom jeg har været der nogle gange, er det rart med nye og anderledes tips!

  Kærligst L

  1. Kære Louise,
   Ej hvor er det bare dejligt at høre. Jeg kom desværre ikke selv i Diptique i denne omgang, men er glad for at du havde en dejlig oplevelser der. Jeg må selv snuse til Cypres-lyset næste gang jeg kommer i nærheden!

   Det vil jeg gøre, især når jeg bliver rost så flot som her. Det er yderst motiverende. Tak <3 Klem Emily

 8. Juhuuu, hvor fedt med Paris anbefalinger, skal selv afsted med min søde kæreste til efteråret. Vi mangler at booke hotel, og overvejer Mama Shelter, men synes du det er et godt “kærestehotel”? Og er der privat bad og toilet? Det synes jeg ikke helt jeg kan læse mig frem til på hjemmesiden :)

  Ps. glæder mig til din bog udkommer, og til at få lidt lækker hverdagsglamour :)

  1. Ja, synes det er alletiders til kærestepar også. Værelserne er relativt små, men super godt indrettet, med en god seng og generelt pænere end man ser i Frankrig. Og ja, der er eget bad (brus) og toilet :)
   Eneste man evt. skal overveje er at det ikke ligger lige midt i centrum af Paris. Det var ok synes jeg, men det kommer selvfølgelig an på hvad man vil/hvor man skal hen.
   Rigtig god tur til jer, når I skal afsted <3
   Klem E
   Ps. Det er jeg SÅ glad for at høre!!! <3

 9. Så lige på din snap, at du har en fin lille skridttæller. Hvilken en har du og kan den anbefales? Det bliver lidt for meget tid på rumpen med sådan et computer job :-)

  1. Den er fra Whitings og er både pæn og super god + de har en super app (Healthmate), så ja kan varmt anbefales :)

 10. ser virkelig ud til, at have været en skøn parisertur. :0)) Det står også som et højt ønske for mig, at komme til Paris – efter en tur til dejlige Italy og England..0)

  smil Lene .0)

 11. Det er godt nok nogle vidunderlige billeder du har taget. Elsker selv at rejse og kan slet ikke sidde stille efter at have læst dit indlæg! Håber andre får det på samme måde :)

  Udover det, er det nogle rigtig dejlige steder du anbefaler, har selv skrevet lidt om Paris før og det er dejligt at se jeg ikke er den eneste med stor passion for byen ;)

  <3!