Små ting

{Virkeligt gode burgere og fritter hos Paris New York}

Åh men hvilken fin (og ganske ekstraordinær) uge den forgangne var! Ikke nok med, at der blev nysseligt i min have og vi indviede den med en lille sangriafest med hotdogs, så bød den også på den allerherligste tur til Paris med mine søde, søde veninder.

Og Paris bød på det fineste sommervejr (efter danske standarder) og gode, gode oplevelser. Nu er jeg helt mæt på indtryk, men fuldt opladt på inspiration og energi. At rejse er altså noget af det allerbedste, jeg ved. Det og at være hjemme. Paradoksalt nok og heldigvis. Nu er der en mand og en hund, der skal kysses og nusses på. Tænk sig engang, hvor meget man alligevel kan savne sådan nogle på bare fire dage. Må være lidt vild med dem ;)

Jeg håber at I får alletiders fine uge!

{Fødselsdagsgave fra mine veninder om halsen og fødselsdagsgave fra mig selv over skulderen. Og tag jer ikke af attituden. Var gennemglad. Prøver vist bare at se nonchalant og fransk ud ;)}

{De her roser på Promenade Plantée}

{Grøn juice, blå negle og bare ben. Er fan af alle tre}

{Parisisk hundeven}

{Yndig gade på Montmartre}

{Aperol Spritz og episk people-watching på fortovscafé}

{Grønne madder hos Le Pain Quotidien}

{Karusellen ved Sacre Coeur har noget magisk, nostalgisk over sig}

(Visited 2.918 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

43 Kommentarer

 1. Hvor er det fine stribede sæt fra? og dejlige billeder, ser ud til at have været en rigtig god tur, har også selv lige været afsted, der er bare skønt ;-)

   1. Du ser fantastisk ud, må eje det sæt.. Må jeg spørge hvad størrelse du har købt det i? Tror nemlig at vi er samme størrelse:-)

     1. Super, mange tak. Hvor har du købt sættet henne? Sys’ ikke at jeg kan finde det i farven på deres hjemmeside.

 2. Så fine billeder. Din cowboykjole hvor er den fra? Og gaven om halsen? Altid så smuk at se på!

    1. Jeg har den i en M. Syntes egentlig at small var bedre, men den var så stram i ærmerne at jeg tog en medium i stedet :) Klem Emily

 3. Åh tasken fra Goyard fortjener helt klart sit eget indlæg! Det er så smukt et mærke og noget så klassisk. Ærgerligt at man skal finde en butik i udlandet for at købe noget derfra.

  1. Det må den vist hellere få ;) Både godt og skidt at de ikke fås på nettet. På en måde er det også lidt hyggeligt at man skal ind i en Goyard forretning synes jeg… Klem Emily

 4. Du bliver simpelthen nødt til at præsentere den flotte taske og den smukke halskæde lidt nærmere

 5. Troede først at sugerøret stak ud fra burger på øverste billede. Det sad jeg altså og kiggede på i noget tid, før jeg “opdagede” glasset ved siden af, haha! :-) Med det siger jeg tak for grinet her først på ugen!

  1. Hihi… ja, men jeg studsede skam lidt over det samme, da jeg redigerede billederne, så det er du ikke ene om. Klem Emily :D

 6. Smukke billeder af en smuk by :)
  Hvor har du fået fat i nettet fra Ganni? Det er super fint, har bare ikke set det i butikkerne ..

  1. Jamen der er jo bare så dejligt! <3
   Det har jeg fået som en goodiebag fra et pressearrangement hos Ganni, så ved faktisk slet ikke om det kan købes… Men så fint kan lige peppe ethvert outfit op :) Men ved at de har t-shirts og tanktops med samme print.
   Klem

 7. Ihh, du får mig til at savne Paris!!
  Må man spørge hvad din goyard-taske kostede? Og kan den mon rumme en computer? :)

  1. Ja, der er altså også bare helt fantastisk!!! <3 Den kostede 800 euro (gisp!) og det kan den sagtens. Klem Emily :)

   1. Simpelthen så flot taske – vil du ikke skrive hvad størrelsen og farven hedder – hvis jeg nu skulle bestille den hjem med en veninde :-)

   1. Ja, men også bare Penny generelt :)
    Træner du stadig med hende? Er hun stadig lige så god som dagen er lang?

    Savner hundeindlæggene. Men måske det keder dine andre læsere? En hundeblog som kører sideløbene med denne, MÅ være næste projekt :D Du er så god til dyr!

    1. Hun er verdens bedste hund!!! Noget helt, helt særligt :)
     Træner stadig med hende. Både lydighed og tricks. Tror godt vi kan flette lidt mere Penny ind her uden at det gør nogen noget ;)

 8. Hej Emily. Jeg MÅ eje det fine sæt fra Second Female! Ved du om det er i butikkerne/kommer snart? :)

  1. Troede egentlig at det var i butik, men kan heller ikke finde det på nettet… Mit er en kollektionsprøve, men prøver lige at høre dem ad :) Klem