Fredagscocktail: Rosé Sangria

Det er fredag og jeg er på vej til Paris. Kan næsten ikke forestille mig noget bedre.  Men selvom det ikke er på helt samme skala, så er jeg også svært begejstret for sangria. Noget jeg lærte at holde af en sommer, jeg var på Interrail i Sydeuropa og indtog større mængder paella og sangria i Baskerlandet og Biarritz.

Her har jeg lavet sangriaen i en lidt lettere og friskere version, hvor rødvinen er erstattet med rosé og appelsin- og æblestykker med vandmelon, fersken, lime og hindbær. Opskriften er nedenfor.

Rigtig god weekend :)

Rosé Sangria – 4-6 personer
1 flaske tør rosévin
4 spsk Grand Marnier
3 spsk agave sirup
1 håndfuld hindbær
1 skive vandmelon i terninger
1 fersken i tynde skiver
1 økologisk lime i tynde skiver

 • Bland rosé, Grand Marnier og agavesirup i en stor kande.
 • Tilsæt frugten og rør forsigtigt rundt. Sæt det på køl i 3-4 timer.
 • Server sangriaen kold og med isterninger.

(Visited 15.380 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Sikke en lækker drinkopskrift! Den passer perfekt til alle sommerens fejringer – i hvert fald alle mine :)
  Hvor har du kanden fra?
  God tur til Paris! Jeg håber, vejret er med jer :)

  1. Ja, ikke? Jeg tror også jeg kommer til at lave den igen og igen i løbet af sommeren. Den er fra Notre Dame :) Tak skal du have og det var det i den grad. Lækreste sommervejr næsten. Klem Emily

 2. Ih ej, har du eller vil du ikke skrive om din interrail-tur :) Skal selv afsted her til sommer også til Sydeuropa! Nogle gode råd? :-)

  1. Åh det er snart så længe siden, at jeg nok ikke er den rette at spørge… Men hvor dejligt at du skal afsted! Det er sådan en fed måde at rejse på og jeg har nogle af mine bedste rejseminder fra Interrail. Måske et godt råd kan være ikke at proppe for meget ind på for kort tid. Hellere færre steder og så kunne nå at opleve dem lidt. Som tommelfingerregel ville jeg sige min. 2 nætter pr. sted og husk også at indlægge et par ‘hviledage’ hist og her. Rigtig god tur :)
   Klem
   Emily

 3. Hej Emliy.

  Vil lige rose dig for en dejlig og inspirerende blog og høre om du evt. har en opskrift på cava sangria også?! denne på rosé er jo intet mindre end fantastisk :-)

  1. Tusinde tak Maria. Jeg har desværre ikke lige en liggende, men tror sagtens at du kan erstatte rosé med cava i denne. Det lyder i alle tilfælde lækkert. Klem Emily

  1. Tænker du på tavlen på beholderen? Det er ‘bare’ tavlelak, der er malet med henover :)