Cocktail hour: 13 drinksopskrifter

itgirl1_zpse9f2a23e

^^^ It Girl ^^^

Hopla for en uge! Min har været dødsenstravl på den virkeligt gode måde. Har nået en trilliard ting. Sådan ca. Men på sådanne uger ryger jeg også op i det næsten maniske felt og glemmer lidt både pauser og sengetider, så nu ser jeg frem til en fredagssjus til reception på en udstilling på Østerbro senere og så ellers en hyggelig fredag aften (i mit fremtidige hjem) på Bryggen med rar mand. Og så tidligt på hovedet i seng.

I morgen skal jeg besøge Chokolade Anne og møde lille Kaj og ellers skal weekenden stå på sofaligning, hyggebuks og så måske en lille tur på Louisiana.

Hvis I også skal drikke en lille fredagssjus, så er her lidt inspiration og opskrifter :)

God weekend!

moscowmule5_zpsd33103c4

^^^ Moscow Mule ^^^

pinacolada8_zpsd56c0ebc

^^^ Piña Colada ^^^

cosmopolitan4_zpsgbg1i5yp

^^^ Cosmopolitan ^^^

cherrymojito4_zps71155c32

^^^ Mojitos med kirsebær ^^^

paaskesjus6_zpsmvvfmutq

^^^ Sjus med pink grape og ingefær ^^^

(snaps kan evt. erstattes af rom eller tequila, men smager så dejligt med dildakvavit)

whiskysour7_zpsuv06r8qg

^^^ Whiskey Sour ^^^

sundaysfashion2_zps879fa8ab

^^^ Sunday’s Fasion ^^^

strawberrymojito1_zpsivapkzxu

^^^ Strawberry Mojito ^^^

ginfizz6_zpsxujhdhub

^^^ Gin Fizz ^^^

darknstormy5_zps4efd022e

^^^ Dark ‘n’ Stormy ^^^

cherry7_zpsb8492732

^^^ Cherry & Rose cooler ^^^

sangria12_zpsbkaudseo

^^^ Rosé Sangria ^^^

(Visited 8.553 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Jeg går ud fra at et tillykke er på sin plads, når I har besluttet jer for hvilken bolig I slår jer sammen i ;) Det lyder rart! Både fredagen, weekenden og fremtiden. Her skal fredagen netop bruges på cocktails, og det kan jo kun blive en god start på weekenden så :)

 2. Nu har jeg forgæves søgt hele nettet uden at finde de der “krukke-glas” – hvor er dine fra?? :))

  1. Mine er købt i Søstrene Grene. Det er et par år siden, så ved ikke om de stadig har dem… Klem

 3. Nu er jeg mega nysgerrig! Hvad er det for en trilliard ting du når på sådan en uge, og hvad går ugen i det hele taget med når du nu er selvstændig med din blog? Jeg har svært ved at sætte mig ind i hvad der skal laves, men det er jo klart at det tager en masse tid at have en blog! Det kunne bare være fedt at blive taget med ‘bag scenen’ og se hvad du egentlig laver på sådan en uge :-)
  Elsker din blog, og jeg vil helt klart købe din bog når den udkommer, yaay!

  1. Kig med senere i dag, hvor jeg starter en lille ‘min uge’-serie om hvad mine dage går med :)

   Ih det gør mig så glad!!! Tak :)