Det er fredag. Jeg har været ude at løbe morgentur i mosen med Pletten og haft god tid til morgenmad. Jeg har lige stået og overværet et hold solsortebørn få flyvelektioner fra mit køkkenvindue. Alting føles meget rart og meget rigtigt. Lige om lidt skal min kæreste op til allersidste eksamen og derefter er han læge. Så resten af weekenden går med fester, frokoster og anden festivitas og fejring.
Hvis I også har noget at fejre (at det er fredag og weekend er en plausibel undskyldning), så kan I gøre det med de her mojitos med kirsebær. De er lækre og friske og holder ikke så meget alkohol, som hvis man bruger rom (hvilket man selvfølgelig også kan tilsætte, hvis man savner det).
Opskrift nedenfor.
ENGLISH RECAP: Try swapping rum with Cherry Heering and add some fresh cherries for a mojito with a summer twist.
KIRSEBÆR MOJITO – pr. drink
4 cl Cherry Heering
2 cl friskpresset limejuice
2 tsk rørsukker
8 friske mynteblade
Danskvand
Isterninger, evt. knuste
Friske kirsebær skåret halvt igennem og udstenet
- Kom sukker, is og mynteblade i et glas, og mas eller stød det sammen.
- Tilsæt lime, kirsebærlikør, friske kirsebær og top op med danskvand.
Det er måske lidt en tøsedrink, så jeg anbefaler, at man nyder dem med et hold veninder. Så slipper man for hånlige kommentarer om hvorvidt frugt og ‘græs’ hører hjemme i drinks ;)
Rigtig god weekend allesammen :)