Fredagscocktail: Gin Fizz

Yippie! Det er weekend folkens! Eller i alle tilfælde lige om ganske snart. Jeg glæder mig ekstra meget til denne weekend, der blandt andet skal bruges på lækkert hotelophold nord for København med min skæggeste veninde. Glæder mig til at komme lidt væk og nyde og koble af ovenpå en tætpakket uge med mange projekter og deadlines.

Men først skal vi fejre med en lille fredagsdrink. Denne gang en super simpel klassiker, der er en af mine yndlings. Sure drinks med gin går man aldrig galt i byen med, hvis I spørger mig.

Opskrift nedenfor.

Rigtig god weekend allesammen <3

Vi skrives ved på søndag, hvor jeg løfter sløret for næste måneds læseklubsbog og byder på hjemmebag. Eller i alle tilfælde en opskrift på hjemmebag, så må I selv klare resten.

ENGLISH RECAP: Have a great weekend! I’m celebrating with a classic, refreshing Gin Fizz.

GIN FIZZ – pr. drink
4 spsk gin
1 spsk citronsaft (jeg brugte 2)
1 tsk flormelis
danskvand
citronskive

 • Kom gin, citronsaft og flormelis i en shaker fyldt med is.
 • Ryst det grundigt og si det ned i et glas med masser af isterninger.
 • Top op med danskvand og pynt med en skive citron.

Tip: Er også lækker og forfriskende i en alkoholfri udgave med den let sødede citronsaft blandet med danskvand.

(Visited 16.133 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Jeg synes din blog er noget så skøn. Men…
  Jeg synes det er lidt ærgerligt, at når man går ind i dine kategorier (mest for at snage og lære dig endnu bedre at kende) så bliver alle dine indlæg delt op i små firkanter. Og man skal trykke sig ind på hvert indlæg. I starten, hvor du skiftede din blog, så kunne man gå ind i kategorier og f. eks vælge ´lækkerier´og så ville man kunne se ALT hvad der er med lækkerier, altså man kunne scrolle igennem indlæggene. Jeg synes det er lidt synd – og jeg er sikkert den eneste. Men jeg synes lige at jeg ville lette mit hjerte :-)

  Rigtig lækre drinks og smækker weekend til dig søde Emily

  Hilsen Gnavpot

  1. Hej Gnavpot,
   Helt ok :) Det er blevet lavet sådan for at man nemmere kunne danne sig et overblik og se en masse af det gamle indhold på én gang (og så klikke sig ind på det, der så spændende ud) fremfor at skulle scrolle sig igennem 100 indlæg.
   Men ja, der var også noget godt ved den ‘gamle måde’. Desværre kan man ikke få begge dele og der er fordele og ulemper ved begge modeller. Jeg har altså valgt ‘oversigtsmodellen’, håber du ender med at tilgive mig ;)
   Klem
   Emily
   Ps. Hvis du vælger ‘arkiv’ ude i højre menubar, så har den lidt af det samme som ‘kategori’ havde før i tiden.

 2. Uhh det lyder godt, må prøve den alkoholfri version :D kan ikke tåle alkohol, og så må det jo blive uden.
  Må jeg høre hvor dine fine glas er fra ??

  1. De er fra Ikea :)
   Og den er også god uden, så det må du gøre. Som lemonade med brus :)