15 sunde opskrifter

sundesoslashdesager12_zps4c4dfdf9

^^^Muffins med pink skyrcreme.^^^

Ja, ja hvad er er egentlig sundt? Mit syn på sundhed er ret bredt. Og rummeligt. Sundhed er for mig både løbeture og friskpresset juice, men også at nyde et godt stykke kage (uden dårlig samvittighed!) og at sove nok om natten. Det kan man læse (en hel del) mere om her, hvis man har lyst.

Men hey, nu er det forår (YAY!) og så får jeg altså en ubændig lyst til friskt, sprødt og lidt lettere. Og har derfor samlet nogle af mine yndlingsopskrifter med masser af frugt (især frugt, elsker frugt) og grønt og med mindre sukker og snask i dette indlæg.

Hvad glæder I jer til at spise af forårs- og sommersager?

Jeg glæder mig helt vildt til danske jordbær, rabarber (fra min have) og majskolber i massevis. Ok, det er der vist altsammen lidt tid til… Men man har jo lov at glæde sig :)

ENGLISH RECAP: 15 of my favorite healthy recipes from the archive.

vafler2_zps5b401090

^^^ Bananvafler til morgenmad.^^^

juicetur3_zps51afad40

^^^ 1-dags juice detox.^^^

boghvede3_zpsb3357631

^^^ Granola med boghvede og ingefær.^^^

rainbow3_zps61236c49

^^^ 4 grønne måltider.^^^

kikaeligrte1_zps711818e1

^^^ Kikærtepandekager.^^^

vandmelonfeta6_zps40b1aa98

^^^ Salat med vandmelon, edamame, feta og belugalinser.^^^

juice2_zps04a597cd

^^^ Juice med rødbede, citron og æble.^^^

peachsalad1_zps3ff2ec9e

^^^ Fersken caprese.^^^

smoothie3_zps2951bbbe

^^^ Smoothie med blåbær, mynte og banan.^^^

veganice1

 

^^^ Lynhurtig vegansk chokoladeis uden sukker. Perfekt eftermiddagssnack eller dessert. ^^^

knk4

^^^ Knækbrød med nødder og frø.^^^

popsic1

^^^ Yoghurtispinde med frugt som er helt ok at spise til morgenmad.^^^

tomato4_zps4cc5cdf9

^^^ Fyldte tomater med mynte og bønnesalat.^^^

mandler2

^^^ Mandler med kakao og kanel.^^^

(Visited 4.647 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Der er absolut ingen tvivl. Det jeg glæder mig aller mest til at spise igen er rygeostsalat. Verdens bedste mad! Det er faktisk lige før jeg tror, jeg vil gå ned og handle ind til det med det samme :b

  2. Udover jordbær og rabarber som du allerede har nævnt glæder jeg mig helt vildt til hjemmelavet koldskål samt vandmelon – overvejede faktisk tidligere i dag at lave koldskål, men synes alligelvel det var for tidligt…. Men derfor kan man jo sagtens glæde sig.
    Plus jeg glæder mig til udvalget af sæsonens frugter bliver endnu større, så jeg kan forsøge mig med en masse lækre juicer : )
    Kh Maria

    1. Åh koldskål! Det når jeg helt at glemme hvert år. Ja, det er altså noget af det bedste. Det glæder jeg mig også til nu! <3