snack of the day: cocoa/cinnamon almonds

En klassiker herhjemme efterhånden, men ikke desto mindre lækker og så er den tilmed sund, nem og hurtig. Og en super erstatning for slik og søde sager. Ryst en håndfuld mandler sammen med 2 tsk kakaopulver og 1 tsk kanel i en lille beholder med låg. Vupti og de er klar. De grisser desværre, når man spiser dem så pas på de hvide t-shirts og skjorter derude ;) For variation kan man også tilsætte/erstatte med lakridspulver. Og man kan komme rosiner i for mere sødme. Haps! Almonds shaken in cocoa powder and cinnamon.]]>

(Visited 934 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

  1. Det ser super lækkert ud og garanteret bedre end at gumle Marabou;) Bruger du noget særligt kakaopulver (en god kvalitet, der kan anbefales) eller er det bare den klassiske brune fra Netto etc.?

  2. Uh, det var et dejligt tip! Må altså lige prøve det i stedet for chips og lign. Er stor fan af chokoladeovertrukne mandler, så mon ikke det også smager godt med cacao? Vil også godt vide, hvor ‘stærk’ cacaoen skal være efter din mening?

  3. lige præcis den her snack forfalder jeg også ret tit til! Dog for det meste blandet med lidt rosiner… Nogle spørger hvilken kakaopulver der er bedst at bruge. Min erfaring er den på glas fra Urtekram, som er uden sukker, men samtidig knap så mørk og bitter som mange af dem, man bruger i bagværk o.lign… :)