snack of the day: sweet n' healthy

Well, ikke det mest imponerende søndagsindlæg, forklaring følger længere nede, men det er lige hvad jeg kan administrere i dag ;) Græsk yoghurt (jeg kan altså bedst lide den på 10%, men den magre er også fin fin), med disse nødder (her er det dog valnødder, hasselnødder og også rosiner) og så en masse granatæblekerner. Elsker granatæbler og det er om at hapse løs nu, mens de er i sæson og nogenlunde billige (gå efter invandrergrønthandlerne fremfor supermarkederne). Knasende, krydret, friskt, sødt og sprødt. Og sundt som mellemmåltid, morgenmad eller dessert :) Lige nu har jeg dog allermest lyst til pomfritter og mayonnaise. Var ude at svinge mit gamle træben i går og havde en helt fantastisk aften med to af mine allerbedste gamle veninder (hehe håber ikke de læser med i dag, så bliver de sure over at jeg kalder dem gamle, det er selvfølgelig ikke gammel på den måde, eller hov, jo måske også lidt sådan ;)), der startede med masser af sushi og chokoladefondant (ikke samtidig), derefter en lidt aparte lanceringsfest for det ellers smarte rejse-/indlogeringssite Airbnb i Odd Fellow Palæet hvor jeg dog fik danset grimt og meget med bl.a. Kia og Emilie og afslutningsvis (og lidt mere efter min og de gamle damers næser) øller og en sidevogn på bedste Palæ Bar. Så har en lillebitte smule ondt i skallen, det må, kan og skal kureres med fritter. Skal bare lige tage mig sammen. Håber at I har en god søndag og at I skal eller har været ude at nyde det lækre vintervejr. Det skal jeg også…. Lige om lidt. Hvis nogen vil vælte mig ud af sofaen :)]]>

(Visited 371 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. De her snack posts er ved at blive yndlings hos mig. Skønt når man får lidt sund mad inspiratin uden at føle at nogen løfter pegefinger af én.

  2. Uh, det ser lækkert ud :) Elsker alle de små inputs, bloggosfæren efterhånden disker op med på snack-fronten. Anna Würtz har også nogle kick-ass opskrifter :) Hendes dadelmuffins og dadelkugler er ‘to die for’.

  3. det er ret vildt, at du kan føle dig underskudsagtig, mens du blogger om sunde snacks… :) som forøvrigt er nogle af mine yndlingsposts fra dig. jeg var også på junkfoodvognen igår med burger, cola og curly fries. (ja, jeg skammer mig – men det er også iorden nogle gange)