Fredagscocktail: Cosmopolitan

Endelig fredag og ikke et kvart sekund for tidligt, hvis I spørger mig. Denne uge har på en gang trukket tænder ud og er passeret med lynets hast. Det er ellers lidt uforeneligt, men ikke desto mindre sådan det føles. Jeg har ikke nået en brøkdel af det jeg skulle og burde, men alligevel er en masse punkter krydset af to do-listen og jeg er egentlig godt tilfreds. Prøver jeg i alle tilfælde at bilde mig selv ind ;)

Og selvom denne weekend langtfra kommer til at handle om at dandere den for mit vedkommende (jeg er bl.a. en del af en paneldebat til Fashion Talks i morgen), så er der alligevel noget rart og formildende over fredag og jeg skal bestemt fejre fyraften med en god cocktail senere. Og det kunne meget vel blive Sex and the City-klassikeren Cosmopolitan. Opskriften finder i nedenfor.

Rigtig dejlig weekend til jer, når I kommer så langt! :)

Ps. Bloggen flytter (forhåbentlig) natten mellem søndag og mandag. Eller dvs. den kommer til at se lidt anderledes ud (her bliver så pænt!) og så bliver den helt sin egen og altså ikke en del af Eurowoman.dk længere. Plejer man at gå ind via Eurowoman, kan man altså med fordel bogmærke www.emilysalomon.dk. Ellers fortsætter alt uforandret :)

Pps. Man kan med fordel følge med via Bloglovin’ eller bloggens Facebook, hvis man har lyst. Så misser man ikke et indlæg.

ENGLISH RECAP: This weeks friday cocktail is a classic Cosmopolitan. Similar recipe here.

KLASSISK COSMOPOLITAN
3,5 cl vodka
2,5 cl tranebærsaft
1,5 cl cointreau
Limesaft fra en halv lime

 • Ingredienserne rystes sammen i en shaker med masser af is.
 • Sies ned i et cocktailglas. Kan eventuelt pyntes med en strimmel limeskal eller en skive lime.

Skål og god weekend :)

(Visited 5.187 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. flotteste drinksbilleder ever, så indbydende!
  får lyst til at drikke den her inden 12, men må vist vente på fyraften ;)

 2. Så kan man vidst heller ikke komme til at føle sig mere piget, end med en dejligt sød, lysrød SATC-drink i hånden. Perfekt måde at gøre weekenden bedre (:

  Hvad kommer der så til at ske, når du ikke er hos Eurowoman længere? Ikke at de på nogen måde kommer til at ændre noget – nu har jeg fulgt med i så mange år. Det ville næsten være fjollet at stoppe haha ;)

  1. Nej vel? :)

   Ikke noget der får nogen indflydelse for jer. Skal bare være helt mig selv. Men samme indlæg, samme blog, samme alting. Eller i lidt nye klæder, men ellers ikke noget anderledes. Der kommer bare ikke til at stå Eurowoman i toppen længere. Så nej, det ville næsten være synd at stoppe nu ;)

   Skal nok fortælle lidt mere om det, når det er sket :)

 3. Hej Emily,
  tusind tak for en fantastisk blog først og fremmest! <3

  Når du skriver tranebærsaft, er det så tranebærjuice, eller? Kan du måske præcisere det lidt nærmere? ;)