Min ønskeseddel

wishlist

Nå, men jeg fylder altså 30 i morgen. Det har jeg det egentlig mere end afslappet med. Ja, faktisk ret så godt. Det kunne der blive et helt eget indlæg ud af. Synes kun at man (jeg?) får mere og mere ro i hovedet med tiden og hvis vi skal tage det helt overfladiske, så er jeg altså også af den overbevisning, at langt de fleste kun bliver pænere med alderen.

Nu har jeg jo allerede forskudsfejret min fødselsdag på bedst tænkelige manér i Paris i maj og jeg holder tilmed en stor fest sammen med en veninde (der også fylder 30) til august. Så i morgen skal det bare være helt stille og roligt og afslappet :) Fødselsdagsmorgenbord og hyggelige sager og så ud at spise med familien om aftenen på Restaurant Kurbadet.

Og måske jeg også får en gave eller to? Jeg har i alle tilfælde skrevet en ‘lille’ ønskeseddel ;)

 1. Trine Tuxen Step halskæde. Fik den runde i fødselsdags af Paris-pigerne og nu vil den gerne have følgeskab af ham her.
 2. Karen Walker The Number One solbriller. Fordi jeg snart bliver nød til at have nogle til at aflaste alleryndlings-Helter Skelter.
 3. Abonnement på Weekendavisen. Bedste avis.
 4. Sengetøj fra AiayuSuper blødt, lækkert og økologisk. 
 5. Patisse springformEjer underligt nok ikke en springform.
 6. Le Labo Rose 31 parfume (forhandles hos Han Kjøbenhavn herhjemme). Dufter helt fantastisk.
 7. Lancôme Miracle Cushion refillBedste foundation nogensinde (læs evt. mit indlæg om den her) trænger nu til refill.
 8. Nyt abonnement på The New Yorker. Bedste læsestof til at både at underholde og at udvide min horisont.
 9. Nike løbetop og Nike løbeshorts. Har eklatant mangel på pænt og ikke mindst funktionelt sommerløbetøj.
 10. Måltidskasseabonnement fra Årstiderne er især lun på Den Grønne Kasse og VegetarkassenVi havde den i sin tid i pigekollektivet og jeg har savnet lige siden.
 11. Rag & Bone High Rise Skinny JeansBedste jeans. Nogensinde. Har slidt et par op.
 12. Mario Badescu Orange Cleansing Soap. Yndlings rensesæbe til ansigtet.
 13. Patrick Modianos nobelprisvindende roman Dora BruderTil at fodre læsehesten.
 14. Stelton EM77 Thermokande i messing i 1 liter og i sølv i 1/2 literLigesom jeg ikke ejer en springform har jeg heller ikke en thermokande. Hvilket er mærkeligt mine kaffe- og tevaner taget i betragtning. Ønsker mig en lille til kaffe og en stor til te.

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 5.743 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Sikke en kanon ønskeseddel, tror jeg kopiere den, den er så meget bedre end den jeg fik lavet :) Må give dig ret, Weekend avisen er en super abonnement, har selv haft og elskede virkelig deres bogsektion. Jeg er 4 år ældre end dig. Jeg havde virkelig krise da jeg blev 25, men nød faktisk at blive 30, det var en virkelig rar fornemmelse at træde ind i trediverne. Håber du får en super god og rar fødselsdag i morgen. Og håber du poster et billede af dine gaver (og gerne et af Pletten) er vild med hende. Rigtig god dag til Jer :)

 2. Tillykke med dagen imorgen :)
  Kunne selv godt fodre mit indre læse monster med overstående bog. Sluger dog lige “PS trænger til flødeskum (og diller)”, inden jeg tag denne under min vinger

  1. Mange tak :)

   Haha… sikke en titel, den må jeg vist kigge nærmere på ;) Kram Emily

 3. Ihh, du får lige et tidligt tillykke herfra! (:
  Lancôme’s Miracle Cushion foundation er simplethen så fantastisk. Flytter til Hong Kong i næste måned, og første ting på min shoppingliste er et par cushion foundations, som har været fremme i Asien i en del år efterhånden, og også være inspirationen bag Lancôme’s udgave (:
  http://cammi.dk

  1. Tusinde tak!

   Og ja, de er helt geniale, sejt med deres forgængere, det vidste jeg ikke. Klem Emily

 4. Følger det der med at lave en fornuftig ønskeliste med det der med at blive voksen? For i så fald, så er der måske håb forude for mig også, haha. Det er en meget gennemført all-round ønskeliste, med noget for alle prisklasser og alle dele af dig (i hvert fald den del vi kender herfra) (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha…. det ved jeg faktisk ikke helt. Jeg har altid været ok god til ønskelister tror jeg. Tricket er vist at have en ‘ongoing’ ønskeliste (i kalenderen/på computeren eller lignende) og så tilføje løbende hver gang man kommer i tanker om noget.
   Klem E

 5. Stort tillykke med fødselsdagen, 30’erne er skønne, der sker bare så mange dejlige ting i de år (for mange i hvert fald). Nok også derfor de flyver af sted, jeg synes lige jeg er blevet 30, men er nu på vej mod 43….
  Jeg vil så gerne i gang med avis igen, i stedet for altid kun at få nyheder på nettet.. Så vil du kort beskrive hvad der for dig gør Weekend avisen til et godt valg? Jeg bor i Jylland, så er ikke interesseret i en der kun har fokus på Københavner stof :)
  Er der måske andre der har et godt tip til en god avis – er kun interesseret i weekendudgaverne, vil aldrig nå at få dem læst i hverdagen, desværre.

  1. Lyder næsten som om Weekendavisen vil være perfekt for dig. Det er en avis, der ‘kun’ udkommer hver fredag. Så på mange måder er den mere dybdegående end dagbladene og også mere opsamlende/opsummerende i forhold til aktuelle emner. Måske lidt et kryds mellem en avis og et tidsskrift. Den har en rigtig god kultursektion som jeg er meget begejstret for. Og nej, den er ikke geografisk specifik, så den er ikke proppet med københavnske steder :)
   Knus Emily

 6. Jeg kan godt forstå, at du ønsker dig kanderne fra Stelton, jeg synes virkelig også det er en fin og tidsløs model. Jeg kan dog hilse og sige, fra pålidelig kilde, at de holder rigtig dårligt på varmen – desværre!
  Ellers en skøn ønskeseddel!

  1. Uh, sikke noget. Fik faktisk en i går, så nu giver jeg den en chance. Så må jeg drikke kaffen hurtigt ;) Knus

 7. Hej Emily,

  Stort tillykke med dagen i morgen – håber du får en rigtig god dag + en god gave eller to :D

  Det er hvert fald en rigtig god ønskeseddel, du har lavet. Der er flere ting, jeg skal have skrevet på min ønskeseddel.

  Og jeg er så enig – Weekendavisen er den bedste avis.

  God sommer :)

 8. Lidt sjovt, jeg tror måske jeg så dig og Penny på tur om Hornbæk sø tidligere i dag, kan det passe? Jeg ‘opdagede’ det først efter i var passeret, så fik ikke hilst, men nyder også sommeren heroppe i det Hornbæk-ske ;)

  Restaurant Kurbadet kan bestemt anbefales, det er ganske lækkert!

  Og tillykke ikke mindst!

 9. Tillykke med fødselsdagen – det er skønt at blive 30 :) de der Rag & Bone jeans – hvordan er de i størrelsen ? Kh Polly