Ferietid & eventyr

7e49d6739e1174860c34bc77fcf3f8b4

Om lidt tager vi i lufthavnen og sætter os i et fly mod Genève. Derfra kører vi til de franske Alper, hvor vi skal på eventyr den kommende uge. Jeg har altid gerne villet besøge bjergene om sommeren og glæder, glæder, glæder mig som et lille barn. Til at vandre, cykle og sejle, men også til bare at slappe af, nyde naturen og hinanden.

Jeg lader computeren blive hjemme, men har planlagt lidt rart til jer i mellemtiden og så glæder jeg mig ellers til at vise jer feriebilleder fra vores bjergeventyr om en uges tid.

Hav det rart så længe :)

Klem

Emily

 

(Visited 2.098 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. Ja, det var virkelig helt fantastisk. Til slut gad jeg slet ikke hoppe på nettet, når jeg fik muligheden ;) Klem Emily

  1. Det ved jeg desværre ikke. Det er blot et jeg fandt (lånte/stjal?) på Pinterest efter en søgning på ‘summer french alps’. Men der så sådan ud der hvor vi var (i Serre Chevalier i Frankrig) :)
   Tak :) Knus

 1. Ja man må endelig huske, at koble af engang imellem (noget jeg faktisk har svært ved). God tur, glæder mig til at se de skønne billeder derfra, ellers er jeg sikker på du har gemt noget godt til os :P

 2. Åhhh, hvor hyggeligt!
  Jeg har lige været på kør-selv ferie til Sydfrankrig og vi kørte igennem Alperne på vej derned. Jeg har aldrig set noget så smukt før i mit liv!! Det lyder som en fantastisk ide, at tage derned og nyde den storslåede natur en uges tid. Håber I får en uforglemmelig tur.
  Efter jeg hjemvendte i går aftes har jeg fået en ubændig trang til at genlæse min “Heidi fra Alperne” bog, som jeg håber stadig findes hjemme i min mors gemmer :-)
  Kh Lærke

  1. Det var SÅ fedt. Dejligt at du også havde en fantastisk ferie og god læselyst mht Heidi ;) Klem Emily

 3. Rigtig dejlig ferie med masser af oplevelser, hygge og afslapning til jer begge :-) kh Maiken