Små ting

{Vores favorit-hang-out i Serre Chevalier: Chazelay Piscine}

Så er min alpeferie i det franske så småt ved at være slut. Hvilket er lidt vemodigt, for det har været den dejligste ferie. Måske den dejligste ferie nogensinde. Den indholdt i alle tilfælde alt det en rar ferie gerne må i min optik: Virkeligt gode måltider, crêpes og is en masse, sol, afslapning, læsning, bowling, smuk natur (det er næsten en underdrivelse i denne sammenhæng), rosé, lidt road-trip og rigtigt meget surt slik.

Og lidt til i form af nye oplevelser og udfordringer: Downhill mountainbike og river- & kano-rafting. Måske det også hjalp på det, at jeg er ret så forelsket i min rejsemakker ;)

Ps. Tak for alle rare kommentarer og for at I har passet godt på bloggen, mens jeg var væk. Jeg svarer på alting hurtigst muligt.

ENGLISH RECAP: The ‘little’ things that made the past week extra special. As we were on vacation in the French Alps they weren’t that small and I had the most spectacular week filled with great food, new adventures (like downhill mountain biking and river rafting) and the best company.

{På nye eventyr. Ude at køre downhill mountainbike. Så, så skægt!}

{Feriemåltid med perfekte tomater og bøffelmozzarella (og bøf)}

{Det her. Alperne om sommeren levede op til mine forventninger og lidt til. Og nej, det er ikke et postkort, men et billede vi selv har taget med et lillebitte Sony Action Cam}

{Fik en ny ven i cykelbutikken. Ved ikke hvem, der var gladest over mødet}

{Vi boede på UCPA i Serre Chevalier. Absolut anbefalelsesværdigt hvis man vil på en aktiv ferie, uden at det skal koste en milliard. Mere om det i et eget indlæg}

{Typerne der rejser farvekoordineret jvf. sko og bagage}

{Smukke, smukke Annecy}

(Visited 2.576 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Anbefaler MEGET at I bruger en dag i Geneve!
    Ostefondue, chokolade, store biler, smuk, smuk sø og fine butikker. Meget undervurderet! Sig, hvis du vil have links :-)

    Alpelande er the shizzle. Også om sommeren!

    1. Uh det lyder læks! Det nåede vi desværre ikke denne gang, men det er sat på listen til næste gang. For det er bestemt ikke sidste gang i Sommeralpeland :) Kram

  2. Det ser rigtig fint ud – har altid drømt om en ferie i alperne om sommeren :) Jeg vil lige høre, hvor den fine kjole er fra?

    1. Det må du virkelig gøre på et tidspunkt. Det er fantastisk! Den er fra H&M :) Knus Emily