Ferieliv

Briançon.

Jeg har slet og ret ikke kunnet blogge de sidste par dage. Men i stedet for at beklage det, må jeg erkende, at det har gjort mig godt med en lille pause. Årsagen til fraværet vil jeg gerne dele med jer. Bare ikke lige nu. Er simpelthen ikke klar.

I stedet vil jeg meget gerne vise lidt flere billeder fra vores helt igennem fantastiske ferie. Det var virkelig den bedste tur nogensinde og selvom jeg har nogle ret svære dage lige nu, så lever jeg højt på minderne fra rejsen. Og kan varmt anbefale en sommertur til Alperne og de omkringliggende byer.

Rigtig god fredag allesammen <3

Ham her altså… Han gør mig glad. 

Og er tilmed en meget pædagogisk og tålmodig downhill coach.

Kig ud ad vinduet fra den hyggeligste lille restaurant i Serre Chevalier, hvor vi spiste feriens måske bedste og i alle tilfælde skæggeste måltid.

Serre Chevalier by night.

Alpernes Venedig: Annecy.

Svanerne har vi, men synes altså at vi mangler lidt bjerge i Danmark.

Tango ved havnen i Annecy.

Og trutmund ved vandet i Annecy.

Fineste biks med Aesop og andre herligheder.

Her vil jeg gerne bo næste gang.

… eller her.

Lyserød minicykel. Ja tak!

Mig og mine Douchebags på vej hjem. Den sidste mangler i billedet ;)

(Visited 4.634 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Kram din vej Emily. Det er godt at have gode mennesker om sig, når livet bider fra sig. -Karoline

 2. Håber, dagene snart bliver bedre igen… Godt med minder fra en god ferie at varme sig på.

  -Bente

 3. Jeg håber du er OK trods omstændighederne! Kan i hvert fald godt forstå at du lever højt på minderne fra en god ferie, for hold op hvor ser det skønt ud <3

 4. Det ser ud til at have været en absolut dejlig ferie :) Tak for at dele smukke billeder som altid.
  Tanker og klem til dig – håber, at det svære snart bliver mindre svært.

 5. Alverdens positiv energi herfra <3
  Hvor lyder det som den allermest perfekte ferie – Skønt! :)

 6. Der er så smukt i det område. Vi tog turen rundt i en autocamper og parkerede/sov, hvor vi havde lyst. Blandt andet ned til Annecy-søen. Det er en helt speciel oplevelse, at svømme i Annecy-søen med bjergene med sne på toppen som bagtæppe.
  Pernille / stay-positive.dk

 7. Det ligner godt nok også en dejlig ferie!

  Jeg er ked af at høre, at du har det svært. Krydser fingrene for, at ingen er alvorligt syg eller lignende, og hvis de er, at de så hurtigt bliver raske igen!

 8. Nogle gange flasker livet sig bare ikke som man ønsker. Men det er flot at du alligevel deler den slags med os her på bloggen. Selvom det måske kun er en brøkdel af det vi hører, så er det sgu godt gået af dig. Og sikke en skøn omtale af din ferie, kan godt lide du har så meget fokus på naturen når du er afsted. Keep up Emily, du er en fighter.

 9. Hej og velkommen hjem igen … Det ser ud til at have været en fantastisk ferie :-) Lækre kufferter for resten :-) Kh Maiken

 10. Kunne du ikke tænke dig, at lave et indlæg med hvad i så og hvor i boede, på jeres ferie? Det kunne være mega fedt!

 11. Hej Emily,
  Det ser simpelthen så lækkert så jeg er jeg er blevet helt inspireret til at tage en tur til Annecy. Hvor boede i henne?

  1. Avra kan faktisk ikke huske hvad det hed. Vi havde kun en enkelt overnatning i Annecy og kørte blot langs søen til vi fandt et ledigt hotel (der også var til at betale) :) I Serre Chevalier boede vi på UCPA :) Klem Emily