Design din egen is

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magnum

En til den ene hånd…

Her i København startede dagen med skybrud og kæmpemæssige tordenskrald. Og selvom jeg er ualmindeligt (og en kende unødvendigt) bange for tordenvejr, så havde jeg alligevel den bedst tænkelige start på dagen: Jeg lå nemlig i armene på min thunder buddy og så har jeg fået is til morgenmad.

Det er igen i år muligt at designe sin helt egen is i Magnums pop-up-isbiks i Companys på Strøget. Og spise den bagefter. Og det var lige hvad jeg gjorde og endda ganget med to, for der var så meget pænt og godt at vælge imellem, at jeg ikke kunne nøjes med én.

… og en til den anden. Denne her med rosenblade, pistacienødder, mandelkrokant og ristet kokos må Magnum gerne få i det faste sortiment, hvis I spørger mig. Mmmmm…..

Is til morgenmad var i øvrigt min hedeste barndomsdrøm, som vist nok kun er blevet opfyldt ganske få gange om nogen, men det blev altså en realitet i dag. Og det levede op til alle forventninger. Hvis det var på menuen, hver gang det tordnede ville jeg hurtigt blive mere begejstret for tordenvejr, tror jeg.

Hvis du også kunne tænke dig at designe din egen is (og spise den!), så kan drømmen gå i opfyldelse i Companys Originals på Strøget fra i dag og frem til d. 23. august. Det koster 35 kr. per is.

Tip: Man kan forevige sin is med en ‘icefie’ i en photobooth med smukke baggrunde lige ved siden af isbaren. Uploader man billedet på insta med #magnumss16, er man med i konkurrencen om at komme i Magnums SS16 Lookbook. Læs mere om Magnum Pleasure Store her.

Som et barn i en slikbutik isbutik :)

Resultatet. Indrømmet, den anden smagte bedre, men denne var nu slet ikke dårlig heller. Og man spiser jo også lidt med øjnene ikke?

(Visited 1.816 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Er lidt vild med at stedmoderblomster er “in” lige nu. De er så fine, og smager egentlig også helt fint. Anyway, jeg må helt klart et smut forbi en af dagene og få mig en lille is!

    x
    LeahSephira

    1. Ja, det er nok lige voldsomt nok at tage helt herover bare pga. det ;) Tusinde tak Pernille. Kram Emily